2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Pirasayi nasil vereceksin? Pure yapsan pek yapilmaz. Oyle eline versen nasil yicek? Kat kat cignemesi zor bi sebze

Hele bir 7. Aya girişimizş yapalım da daha katı verecem inş. tırsıyorum

Pirasayi nasil vereceksin? Pure yapsan pek yapilmaz. Oyle eline versen nasil yicek? Kat kat cignemesi zor bi sebze
Buharda pişmeyenler icin az suda kaynat dedi, önce ince ince doğrar buharda denerim olmazsa az suda kaynatmayi denicem bakalım

Son düzenleme:
Pankek yiyebiliyolar mi? Aaa bi yasima daha girdim. 7. Ayindan sonra mi?

Bi yaşıma daha girdim demene güldüm yaa
Ben de vermeye korkanlardanım bir kaç kere öksürüp kızarma vakası yaşadığımdan
Hahah cok sasirdim ama. Puturlu veriyorum ama pankek biraz zor degil mi ya. Insan korkar. Ben su icerken oksurunce bile geriliyorum.
Yerler yerler tadını beğenirse her şeyi yerler dün bahsetmiştim ya pisirdigim kabaklar havuçlar tükuruluyor ama pişmiş homur ver eline ağzını sapirdata yiyor hanfendi.
Pesmet (pisi) mi yiyor? Vay canina. Nasil cigniyor yavrum? Ben cesaret edemem bir sure ya. Ne zaman basladiniz? Cigneyebiliyo mu cidden?

Haha aynı ben de.
Pütürlü verdiklerimi bile çiğneme hareketi yapmadan yutuyor, gerçi damakla ezerlermiş ama sanki pankeki yiyemez gibi geliyor(kendi bebem için diyorum) ama tabi denemeden bilemeyiz sanırım

evet bende dediklerinle başladım diğer saydıklarını hiç vermedim daha şuan havuç patates balkabağı falan karıştırıp yediriyorum bende pırasa ve ıspanak başlıycam yarın

M Mirune bizimki yedi ya
Ama bence herkes çocuğunun tarzını bilir ona göre verir, bizimki dişsiz nineler gibi bir çiğniyor bir çiğniyor anlatamam. Böyle çirkin sakız çiğneyenler gibi, çok da sinir olurum
Biraz da ına güvenerek verdim ben, bi de kuru değil ya yumuş yumuş bi şey pankek, çiğnemesi kolay.

Haha aynı ben de.
Pütürlü verdiklerimi bile çiğneme hareketi yapmadan yutuyor, gerçi damakla ezerlermiş ama sanki pankeki yiyemez gibi geliyor(kendi bebem için diyorum) ama tabi denemeden bilemeyiz sanırım
pankek yumuşak oluyo canım yer ya eritiyolar hemen kontrol sende olsun minik minik kopar yedir benimki pilav bile yiyo tavuk denedim iki gün önce onu da yedi ilk zamanlar bende korkuyordum baktım istiyo ağlıyo verdim 1 2 kere hemen alıştı yedi eziyolar kendileri zaten ezemediğini çıkarıyo geri pankeki de eline veriyorum minicik dişleriyle ısırıyor istediği kadar

Ayy yerim
Belki denerim yarın Sen böyle yazınca cesaret geldi, kolay gözüktü

Ayy yerim
yani dediğim gibi çok büyük koparmadığı sürece sorun olmaz bence canım kız benimki ne görse ağlıyor istiyor napacağımı ne vereceğimi şaşırdım artık bizim yemeklere atlıyor makarna bile ısırıp yemişliği var 1 haftadır akşam yemeğinde beraber oturuyoruz masaya artık bizim yemeklere saldırmasın diye ona yoğurt doldurup yediriyorum napıyım başka aklıma birşey gelmiyor valla

Ayy yerim
ha birde çiğnemesi için ağzına verirken ya ön diş etlerinin üstüne koy ya da yanlara koy ki çiğneyebilsin ezsin yoksa direk dilin üstüne giderse çiğnemeden yutmaya çalışır o da boğazına kaçabilir Allah korusun ben kendim verdiğim katıları hep yan dişlerine koyuyorum çiğniyo ezip yutuyo sonra

Haha aynı ben de.
Ayni ayni. Ne versem iki saniyede yutuyo. Benimki de yemez gibime geliyor. 7 aylik olduktan sonra denemeye baslarim belki. Simdilik bilemiyorum

Ahh cok tatli sapurtada sapurdata cigniyor demek. yiyorsa ne guzel. Afiyet bal seker olsun. Biz hep sebze meyve ... muhallebiyi bile sevmiyor boylesi de iyi degil karbonhidrat lazim.

Hangisini alsam acaba? Ici goruneni alayim diyorum? Bu tur bi playpen kullanan var mi? Memnun mu?

Eklentiler

• Screenshot_20210304-092923_Chrome.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20210304-092946_Chrome.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…