- 1 Temmuz 2009
- 6.061
- 6.699
- 773
Pirasayi nasil vereceksin? Pure yapsan pek yapilmaz. Oyle eline versen nasil yicek? Kat kat cignemesi zor bi sebzeBiz havuzla başladık 3 gün kuralıyla gidiyoruz havuç sonra patates- kabak . 2 gün bal kabağı verdim Bugün ikisinden de vericem ve yarın pirasaya geçeceğiz bugün pazardan bakacağız işte pırasa yoksa listede olan sebyezeye geçerim. Sebzelerden sonra 2 gün kuralına göre de meyveler var.
Hele bir 7. Aya girişimizş yapalım da daha katı verecem inş. tırsıyorumşuan aynı şeyler oluyo zaten canım ayına göre çeşitleniyor yavaş yavaşsabah kahvaltıyı çeşitlendirebilirsin mesela katı şeyler yiyebiliyosa pankek veya yumurtayı haşlama değil de omlet şeklinde yapıp verebilirsin içerik aynı ama sunum farklı
Buharda pişmeyenler icin az suda kaynat dedi, önce ince ince doğrar buharda denerim olmazsa az suda kaynatmayi denicem bakalımPirasayi nasil vereceksin? Pure yapsan pek yapilmaz. Oyle eline versen nasil yicek? Kat kat cignemesi zor bi sebze
Pankek yiyebiliyolar mi? Aaa bi yasima daha girdim. 7. Ayindan sonra mi?1 yumurtaya 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi gibi, kıvamı belli eder zaten. Eti’nin ince öğütülmüş yulaf ezmesi var, o çok güZel un gibi neredeyse :) varsa 1-2 yemek kaşığı süt ve birazcık karbonat ya da kabartma tozu. Epey tok tutan güzel bir şey oluyor
Bize tahıllar unlar 8 aydan sonra dedi doktor, ben yapmış bulundum organik siyez vardı elimde. Ama bence tam buğday unu da güzel bi alternatif, burada da kullanan arkadaşlar olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
6 gunumuz kaldi. Inanamiyorum. Subat hizli bitince 7. Ay hemen geldiHele bir 7. Aya girişimizş yapalım da daha katı verecem inş. tırsıyorum
Bi yaşıma daha girdim demene güldüm yaaPankek yiyebiliyolar mi? Aaa bi yasima daha girdim. 7. Ayindan sonra mi?
Yerler yerler tadını beğenirse her şeyi yerlerPankek yiyebiliyolar mi? Aaa bi yasima daha girdim. 7. Ayindan sonra mi?
Hahah cok sasirdim ama. Puturlu veriyorum ama pankek biraz zor degil mi ya. Insan korkar. Ben su icerken oksurunce bile geriliyorum.Bi yaşıma daha girdim demene güldüm yaa
Ben de vermeye korkanlardanım bir kaç kere öksürüp kızarma vakası yaşadığımdan
Pesmet (pisi) mi yiyor? Vay canina. Nasil cigniyor yavrum? Ben cesaret edemem bir sure ya. Ne zaman basladiniz? Cigneyebiliyo mu cidden?Yerler yerler tadını beğenirse her şeyi yerlerdün bahsetmiştim ya pisirdigim kabaklar havuçlar tükuruluyor ama pişmiş homur ver eline ağzını sapirdata yiyor hanfendi.
Haha aynı ben de.Hahah cok sasirdim ama. Puturlu veriyorum ama pankek biraz zor degil mi ya. Insan korkar. Ben su icerken oksurunce bile geriliyorum.
Pesmet (pisi) mi yiyor? Vay canina. Nasil cigniyor yavrum? Ben cesaret edemem bir sure ya. Ne zaman basladiniz? Cigneyebiliyo mu cidden?
evet bende dediklerinle başladım diğer saydıklarını hiç vermedim daha şuan havuç patates balkabağı falan karıştırıp yediriyorum bende pırasa ve ıspanak başlıycam yarınBiz havuzla başladık 3 gün kuralıyla gidiyoruz havuç sonra patates- kabak . 2 gün bal kabağı verdim Bugün ikisinden de vericem ve yarın pirasaya geçeceğiz bugün pazardan bakacağız işte pırasa yoksa listede olan sebyezeye geçerim. Sebzelerden sonra 2 gün kuralına göre de meyveler var.
bende bi deli cesareti geldi denedim yedi valla ama bizim diş de çıktı ondan da olabilirHele bir 7. Aya girişimizş yapalım da daha katı verecem inş. tırsıyorum
Ay ne kusuru ne demek, birlikte yanıyoruz ne güzel iştevalla benim kafa 3 4 gündür hep yanık ne konuştuğumu anlıyorum ne yazdığımı ne yazılanı hele ki bu ay hesaplamaları iyice yakıyor beynimi sizinkini de yaktığım için kusura bakmayın
pankek yumuşak oluyo canım yer ya eritiyolar hemen kontrol sende olsun minik minik kopar yedir benimki pilav bile yiyo tavuk denedim iki gün önce onu da yedi ilk zamanlar bende korkuyordum baktım istiyo ağlıyo verdim 1 2 kere hemen alıştı yedi eziyolar kendileri zaten ezemediğini çıkarıyo geri pankeki de eline veriyorum minicik dişleriyle ısırıyor istediği kadarHaha aynı ben de.
Pütürlü verdiklerimi bile çiğneme hareketi yapmadan yutuyor, gerçi damakla ezerlermiş amasanki pankeki yiyemez gibi geliyor(kendi bebem için diyorum) ama tabi denemeden bilemeyiz sanırım
Ayy yerimpankek yumuşak oluyo canım yer ya eritiyolar hemen kontrol sende olsun minik minik kopar yedir benimki pilav bile yiyo tavuk denedim iki gün önce onu da yedi ilk zamanlar bende korkuyordum baktım istiyo ağlıyo verdim 1 2 kere hemen alıştı yedi eziyolar kendileri zaten ezemediğini çıkarıyo geri pankeki de eline veriyorum minicik dişleriyle ısırıyor istediği kadar
yani dediğim gibi çok büyük koparmadığı sürece sorun olmaz bence canımAyy yerim
Belki denerim yarın Sen böyle yazınca cesaret geldi, kolay gözüktü
ha birde çiğnemesi için ağzına verirken ya ön diş etlerinin üstüne koy ya da yanlara koy ki çiğneyebilsin ezsin yoksa direk dilin üstüne giderse çiğnemeden yutmaya çalışır o da boğazına kaçabilir Allah korusunAyy yerim
Belki denerim yarın Sen böyle yazınca cesaret geldi, kolay gözüktü
Ayni ayni. Ne versem iki saniyede yutuyo. Benimki de yemez gibime geliyor. 7 aylik olduktan sonra denemeye baslarim belki. Simdilik bilemiyorumHaha aynı ben de.
Pütürlü verdiklerimi bile çiğneme hareketi yapmadan yutuyor, gerçi damakla ezerlermiş amasanki pankeki yiyemez gibi geliyor(kendi bebem için diyorum) ama tabi denemeden bilemeyiz sanırım
Ahh cok tatli sapurtada sapurdata cigniyor demek.M Mirune bizimki yedi ya
Ama bence herkes çocuğunun tarzını bilir ona göre verir, bizimki dişsiz nineler gibi bir çiğniyor bir çiğniyor anlatamam. Böyle çirkin sakız çiğneyenler gibi, çok da sinir olurum
Biraz da ına güvenerek verdim ben, bi de kuru değil ya yumuş yumuş bi şey pankek, çiğnemesi kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?