2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sağol canım yemeğine koyuyorum kaşıklada verdim hatta pamukla poposunuda sildim elma armut veriyorum daha değişiklik yok sınır 9 gündü değil mi müdahale etmek için
Ama şimdi ek gıda alıyor ya :/ O yüzden emin değilim kaç günde yapmalıı artık. ama karnı yumuşaksa daha biriktirmemiş olabilir karnı yumuşaksa normal geldi bana bizde çünkü bazen her gün bazen 4 günde bir gibi yapıyoruz değişiyor bir düzeni yok.

Muhtemelen aldığınız sütün yağı az. Yağlı sütten yoğurt taş gibi oluyor.
Aslında yağlı sanki baya, durduğu bidonu yan koysam öylece kalıyor kalın krema gibi tabakası.
Migros sanal markette varmış, 3 kere çekilmiş yağ siniri alınmış kuzu kıyma Ben de Bugün alacağım evden çıkamıyorum yakında kasapta yok zaten. Ben gibi olan varsa bilgisi olsun
Oh süpermiş, migrosa güvenirim ben bakalım biz de 6 gün sonra başlarız artık :)

yoğurt için süt havalandırma taktiğini bilmiyordum, onun için de teşekkür ederim ikinize de, crazy06 şimdi denedim bakalım.

Haklısın anne sütünde 9 gündü sağol canım en iyisi doktoru arayayım fitil bulunsun evde

Haklısın anne sütünde 9 gündü sağol canım en iyisi doktoru arayayım fitil bulunsun evde
Bizim rekorumuz 12,5 gün
Doktor çocuk patlar demişti Karnı falanda sert değildi
Akşamına fitil yaptım ama günlük kaka miktarı çıkmıştı. Bende sırtına kadar çıkacak diye bekliyordum Birikmemiş kakayı çıkarmamış, kendine saklamayı tercih etmiş
Bu da bele bi anımız lu

Bende çok dolu bir bez bekliyorum bakalım

Bizde etkili tek çözüm zeytinyağı oldu bazen çok katı olunca zeytinyağı veriyorum acaba demir ilacı da kabız yapar mı bazen unutuyorum vermeyi düzenli verince kabızlık oluyor ama en fazla 3 gün

Bizde etkili tek çözüm zeytinyağı oldu bazen çok katı olunca zeytinyağı veriyorum acaba demir ilacı da kabız yapar mı bazen unutuyorum vermeyi düzenli verince kabızlık oluyor ama en fazla 3 gün
Demir ilacı da yapabiliyor canım biz 4 aydan beri microfer kullanıyoruz onun yaptığını sanmıyorum ilk defa böyle oldu hep çok duzenliydi patates yaptı diye düşünüyorum doktor fitil verdi bu akşama kadar bekleyip vereceğim

Hah tam olarak böyle yapıyorum ben de, kağıt havlu yerine temiz ince mutfak bezi kullanıyorum sadece.
Bi kaç şeyi değiştirdim bakalım nasıl olacak, teşekkür ederim

S seymayaz alıntı yapamamışım mesaja :)

Son düzenleme:
Tuzsuz tereyağ bulamadım
Peyniri suya koyduk tereyağını napacaz?
Onu da mi evde yapsam kii becerebilir miyim acaba.

Ben normal tereyağ koyuyorum zaten çok az ekliyorum pürelerine. O kadar da kasamıcam valla.
Bu benim sorum, alttaki senin cevabın. Ben tereyağ yapımını sormuşum ben, sen kasamayacağım demişsin. Soruma cevap mıı? Kasıp kasamayacağın seni ilgilendirir.
Kkyı aktif olarak 3-4 senedir kullanıyorum hiç banlanmadım. Hatta öncesinde başka hesabım vardı kardeşimin doğumunda yine 2014 Aralık annelerindeydim, erşimimi kaybettim o hesaba. Yani 7 senedir bir kez bile polemik yapıp banlanmadım.
sana da yine de uzun uzun yazmadan SAĞOL CANIM diyerek cevapladım yazını, sense duvarında ergen gibi yazı paylaşmışsın akışta denk geldim
Soruma cevabın varsa vardır yoksa kasıp kasmayacağın beni ilgilendirmez. Ben kimseye bunu yanlış yapıyorsun veya bunu yapma diye karışmadıysam, benim seçtiğim yöntemi de sorgulamak size/sana düşmez. Soru sorulmadıkça da şunu verme böyle yapma, doğrusu aslında şöyle diye yazmadım kimseye. Ne sinirlendim yazdığın yazıyı görünce. Evet mükemmelim en doğrusunu yapmaya çalışıyorum sorun nedir?? Sende yap rahatsız olmak yerine
Herşeyi bilirim havasında da değilim aksine açayım profilime gir bak tüm mesajlara bilmediğim yerde bilmiyorum diyip fikrimi söylerim, biliyorsam cevaplarım. Bu kadar.
Kadın kadının düşmanıdır demişler internet ortamında bile orta yolu bulmak varken triplenmeyi tercih ediyorsunuz. Hadi selametle. Benden bu kadar

Merhaba epeydir yazamadım, bebiş çok ciddi biçimde mamayı reddetmeye başladı. Umarım diştendir çünkü bir anda oldu meme emiyor ama mama gibi doyurucu değil ve yeterli süt olduğunu sanmıyorum ne güzel mamasını yiyip üstüne emiyordu üff gerçekten sıkıcı bir durum. Neyseki hala tarhana seviyor onu iki öğüne çıkardım. umarım bu durum bir an önce geçer

K kelebek1979 Doktorumuz enfeksiyonlarda bile sütten ayirmiyoruz bebeği. O yüzden olabilirsiniz sorun yok dedi. Ama herhangi bir bilgi de vermedi

Ya kızlar doktoru benim kadar rahat olan var mııı ? Ben sorarsam söylüyor yoksa da bir şey demiyor. Ek gıdayla ilgili zorla konuşturmaya çalıştım. Neleri vermemeliyim diye sordum. İnek sütü, keçi sütü ve bal dışında her şeyi verebilirsiniz dedi. Kivi, domates gibi şeyleri de biraz bekleyebilirsin dedi.

Benim doktor senin doktorla yarışır bu konuda...

Bizim ki de ek gıdayı red ediyor sadece meme istiyor huysuzluk hatsafhada gece uyanmalari arttı napcam bilemiyorum bugün yine yoğurt mayaladim bu huysuzluk iştahsızlık umarım diştendir başka bir şey olmasın da geçici olsun

Uyku düzeni harika olan bebe akşam 9uyur sabah 8de uyanirdi işe başladigimdan beri gece 4 te uyanıyor uyutamiyorum tekrar oturdum sallıyorum ayağımda gözü açık uyumaya niyeti yok
Bence bu durum dönemsel olabilir. Bizimki de son zamanlarda şaşırmış durumda. Geceleri kalkıp oturuyor.

bu arada giremedim 2 gündür ben de. Umarım herkes iyidir. Benim kızım çok iştahlıydı. Ek gıdaya geçtiğimizden beri yemek istemiyor. Sadece yoğurt yiyor. Emmek istiyor sürekli Beni şaşırttı açıkçası. Umarım düzelir.

Benim doktorum da öyle o yüzden bu ay kontörle gitmedim burada doktor görüşmesini uzun uzun yazanlara imreniyorum valla bize niye öyle doktor denk gelmez

Benim de oğlumun ek gıdaya karşı tavrı değişti 2 gündür. Önceden güzel yiyordu. Şimdi labne ve yumurta sarısı karışımı dışında bişey yemiyor, biraz da yoğurt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…