2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bizim üst dişlerden biri çıktı ama o zaman böyle yapmadı, daha çok damakları şişince ya da diş yerleri oluşunca böyle yapıyor . Umarım öyledir daha önceki dişlerde bu kadar kesin red olmamıştı. Ara sıra mama içerdi işe başlarsam mamaya ihtiyacım var yoksa umursamazdım büyüme atağı böyle yapar mı emin değilim en azından bizde olmadı.

Ben alt dişlerde kullandım ama üst dişlerde etki etmediği için artık kullanmıyorum.

Üst dişlere sizde mi etki etmedi genel bir durum mu? Bir de üst diş garip çıkmış tam ortadan değil de üstten çıkmış gibi
Her ilaç her bebekte aynı etkiyi göstermeyebilir çevremdekilerden biliyorum. Alt dişlerde etkili olmuştu, baktım üstlerde etkisiz kaldı kullanmadım. Birde çok kullanınca boğazı uyuşturma etkisi oluyormuş dikkatli kullanmalısınız. İyice dişe ve damaklara yedirmelisiniz . Evet üst dişler çok önde zaten normalde de öndeler

Pardon???? Ben sizi tanımıyorum bile ne triplenmesi? Burda kime ne yazdığımı bile hatırlamıyorum, kaldı ki profilimde sizi kastederek bir durum paylaşacağımı nereden çıkardınız? Neden üstünüze alındınız? Çok komik gerçekten bir de uzun uzun yazmışsınız. Çok merak ettiyseniz eğer açıklayayım, o yazı işyerimden bir arkadaşım için paylaşıldı; bebeklerimizin arası 1 ay ve çokbilmişlik yaptığı için paylaşıldı. Ergen gibi paylaşım yapmışım, üzgünüm ama sizin seviyenize inip muhatap olamayacağım. Polemiğinize başkalarıyla devam edin.

K kelebek1979 Doktorumuz enfeksiyonlarda bile sütten ayirmiyoruz bebeği. O yüzden olabilirsiniz sorun yok dedi. Ama herhangi bir bilgi de vermedi
İnstagramda bir paylaşım vardı bakındım tekrar sizin için de detaylı bakamadığım için bulamadım. Almanyada idi sanırım emziren anne aşı olmuş minik test çubuklarında salgıyı test etmiş, sonra sütü de denemiş antikor oluşumunun olup olmadığını gözlemlemek amacıyla ve sütte de pozitif sonuç aldığını paylaşmıştı. Bulursam atacağım buraya da

Tracer aşı ile ilgili konuşmayı gördüm, mesajı bulamadım ama ablamdan edindiğim tecrübeyi belirteyim dedim

kendisi tıp fakültesinde üreme sağlığında sağlık çalışanı, bebeği 2 aylıkken aşı oldu ve o süreçte kendi hocaları ve onların çevresindeki pek çok profesör ile iletişime geçti, aşı olup olmama konusunda. Hiçbiri de ikilememiş bile, kesinlikle olunmssı yönünde görüş bildirmişler.
Nedeni/niçini pek bilemiyorum ama en yakınımda bu durum yaşanınca paylaşmak istedim

Tracer K kelebek1979

bahsedilen bu sanırım

Buldum

Ben niye mesajları bulamıyorum yaa

Kimler konuşmuştu onu da hatırlamadığımdan etiketleyemedim.

Ben Migros’ta satılan toz yoğurt mayası ile mayaladım yoğurt, yalnız ilk seferinde olan daha güzel oluyor, ondan sonra eşde ettiğim yoğurtla mayaladılklarıma nazaran.
Şimdi ekşimişti yoğurt, yine tozla mayaladım bakalım.

Böyle bir cevap alacağımdan da emindim. Hislerimde pek yanılmam. Tabi ki başkasınaydı. Çoğul yazılması dışında bir sorun yok, yersen.
Asıl bence siz başkalarının anneliğinden çok kendinize bakın. En sinirime giden şey başkasının anneliğinin eleştirilmesi.
Cevap vermezdim de oradan paranoyaklık yapmışım gibi bir sonuç çıkıyor diye yazdım sırf.

Bence kendinizi bu kadar önemsemeyin. Kaç gün önce geçen muhabbeti hatırlayıp da gelip durumumda size taş atacak kadar aklımda kalmış olmanızı beklemeniz komik. Zira tereyağı muhabbetini hatırlamıyorum bile, ve evet, evde tereyağı yapmaya kasmayacağım. Çok kötü bir anneyim vah vah. Siz mükemmel olmaya devam edin, ben bu saçma ortamda daha fazla kalmayacağım.

Benim doktor senin doktorla yarışır bu konuda...

Benim doktorum da öyle o yüzden bu ay kontörle gitmedim burada doktor görüşmesini uzun uzun yazanlara imreniyorum valla bize niye öyle doktor denk gelmez
Hamileliğimin de %90ı konuşmayan bir doktorla geçti. İyi doktor çok büyük şans gerçekten. Bizi iki ayda bir çağırıyor zaten onda da bu kadar konuşuyor 9. Ayda gorusecekmisiz bakalım

Ben memnunum bu mayadan canım. Bu defa kendi yoğurdumla mayaladım, pek iyi olmadı yoğurdum. Hafif ekşi ve daha cıvık oldu. Bu mayayla biraz daha kıvamlı (süt bir iki defa çok yağlıydı ozaman baya kıvamlı sert yoğurt elde ettim) ve baya tatlı yoğurt elde ediyoruö

Bende bugün ilk defa toz aldım mayaladim da yarın versem mı vermesem mı kararsız da kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…