- 16 Nisan 2015
- 612
- 738
- 103
Bizim üst dişlerden biri çıktı ama o zaman böyle yapmadı, daha çok damakları şişince ya da diş yerleri oluşunca böyle yapıyor . Umarım öyledir daha önceki dişlerde bu kadar kesin red olmamıştı. Ara sıra mama içerdiBizim ki de ek gıdayı red ediyor sadece meme istiyor huysuzluk hatsafhada gece uyanmalari arttı napcam bilemiyorum bugün yine yoğurt mayaladim bu huysuzluk iştahsızlık umarım diştendir başka bir şey olmasın da geçici olsun
Ben alt dişlerde kullandım ama üst dişlerde etki etmediği için artık kullanmıyorum.Kızlar kaç dişiniz çıktı? Dün gece bölük bölçük uyuduk. Bir anda 3 dişimiz oldu. Babası 4. de yolda diyor. Ağzını açıp baktırmıyor pek. Dr dentinox diye bir jel verdi kullanan var mı?
Üst dişlere sizde mi etki etmedi genel bir durum mu? Bir de üst diş garip çıkmış tam ortadan değil de üstten çıkmış gibiBen alt dişlerde kullandım ama üst dişlerde etki etmediği için artık kullanmıyorum.
Her ilaç her bebekte aynı etkiyi göstermeyebilir çevremdekilerden biliyorum. Alt dişlerde etkili olmuştu, baktım üstlerde etkisiz kaldı kullanmadım. Birde çok kullanınca boğazı uyuşturma etkisi oluyormuş dikkatli kullanmalısınız. İyice dişe ve damaklara yedirmelisiniz . Evet üst dişler çok önde zaten normalde de öndelerÜst dişlere sizde mi etki etmedi genel bir durum mu? Bir de üst diş garip çıkmış tam ortadan değil de üstten çıkmış gibi
Pardon???? Ben sizi tanımıyorum bile ne triplenmesi? Burda kime ne yazdığımı bile hatırlamıyorum, kaldı ki profilimde sizi kastederek bir durum paylaşacağımı nereden çıkardınız? Neden üstünüze alındınız? Çok komik gerçekten bir de uzun uzun yazmışsınız. Çok merak ettiyseniz eğer açıklayayım, o yazı işyerimden bir arkadaşım için paylaşıldı; bebeklerimizin arası 1 ay ve çokbilmişlik yaptığı için paylaşıldı. Ergen gibi paylaşım yapmışım, üzgünüm ama sizin seviyenize inip muhatap olamayacağım. Polemiğinize başkalarıyla devam edin.Bu benim sorum, alttaki senin cevabın. Ben tereyağ yapımını sormuşum ben, sen kasamayacağım demişsin. Soruma cevap mıı? Kasıp kasamayacağın seni ilgilendirir.
Kkyı aktif olarak 3-4 senedir kullanıyorum hiç banlanmadım. Hatta öncesinde başka hesabım vardı kardeşimin doğumunda yine 2014 Aralık annelerindeydim, erşimimi kaybettim o hesaba. Yani 7 senedir bir kez bile polemik yapıp banlanmadım.
sana da yine de uzun uzun yazmadan SAĞOL CANIM diyerek cevapladım yazını, sense duvarında ergen gibi yazı paylaşmışsın akışta denk geldim
Soruma cevabın varsa vardır yoksa kasıp kasmayacağın beni ilgilendirmez. Ben kimseye bunu yanlış yapıyorsun veya bunu yapma diye karışmadıysam, benim seçtiğim yöntemi de sorgulamak size/sana düşmez. Soru sorulmadıkça da şunu verme böyle yapma, doğrusu aslında şöyle diye yazmadım kimseye. Ne sinirlendim yazdığın yazıyı görünce. Evet mükemmelim en doğrusunu yapmaya çalışıyorum sorun nedir?? Sende yap rahatsız olmak yerine
Herşeyi bilirim havasında da değilim aksine açayım profilime gir bak tüm mesajlara bilmediğim yerde bilmiyorum diyip fikrimi söylerim, biliyorsam cevaplarım. Bu kadar.
Kadın kadının düşmanıdır demişler internet ortamında bile orta yolu bulmak varken triplenmeyi tercih ediyorsunuz. Hadi selametle. Benden bu kadar
İnstagramda bir paylaşım vardı bakındım tekrar sizin için de detaylı bakamadığım için bulamadım. Almanyada idi sanırım emziren anne aşı olmuş minik test çubuklarında salgıyı test etmiş, sonra sütü de denemiş antikor oluşumunun olup olmadığını gözlemlemek amacıyla ve sütte de pozitif sonuç aldığını paylaşmıştı. Bulursam atacağım buraya daK kelebek1979 Doktorumuz enfeksiyonlarda bile sütten ayirmiyoruz bebeği. O yüzden olabilirsiniz sorun yok dedi. Ama herhangi bir bilgi de vermedi
İnstagramda bir paylaşım vardı bakındım tekrar sizin için de detaylı bakamadığım için bulamadım. Almanyada idi sanırım emziren anne aşı olmuş minik test çubuklarında salgıyı test etmiş, sonra sütü de denemiş antikor oluşumunun olup olmadığını gözlemlemek amacıyla ve sütte de pozitif sonuç aldığını paylaşmıştı. Bulursam atacağım buraya da
Buldumİnstagramda bir paylaşım vardı bakındım tekrar sizin için de detaylı bakamadığım için bulamadım. Almanyada idi sanırım emziren anne aşı olmuş minik test çubuklarında salgıyı test etmiş, sonra sütü de denemiş antikor oluşumunun olup olmadığını gözlemlemek amacıyla ve sütte de pozitif sonuç aldığını paylaşmıştı. Bulursam atacağım buraya da
Böyle bir cevap alacağımdan da emindim. Hislerimde pek yanılmam. Tabi ki başkasınaydı.Pardon???? Ben sizi tanımıyorum bile ne triplenmesi? Burda kime ne yazdığımı bile hatırlamıyorum, kaldı ki profilimde sizi kastederek bir durum paylaşacağımı nereden çıkardınız? Neden üstünüze alındınız? Çok komik gerçekten bir de uzun uzun yazmışsınız. Çok merak ettiyseniz eğer açıklayayım, o yazı işyerimden bir arkadaşım için paylaşıldı; bebeklerimizin arası 1 ay ve çokbilmişlik yaptığı için paylaşıldı. Ergen gibi paylaşım yapmışım, üzgünüm ama sizin seviyenize inip muhatap olamayacağım. Polemiğinize başkalarıyla devam edin.
Bence kendinizi bu kadar önemsemeyin. Kaç gün önce geçen muhabbeti hatırlayıp da gelip durumumda size taş atacak kadar aklımda kalmış olmanızı beklemeniz komik. Zira tereyağı muhabbetini hatırlamıyorum bile, ve evet, evde tereyağı yapmaya kasmayacağım. Çok kötü bir anneyim vah vah. Siz mükemmel olmaya devam edin, ben bu saçma ortamda daha fazla kalmayacağım.Böyle bir cevap alacağımdan da emindim. Hislerimde pek yanılmam. Tabi ki başkasınaydı.Çoğul yazılması dışında bir sorun yok, yersen.
Asıl bence siz başkalarının anneliğinden çok kendinize bakın. En sinirime giden şey başkasının anneliğinin eleştirilmesi.
Cevap vermezdim de oradan paranoyaklık yapmışım gibi bir sonuç çıkıyor diye yazdım sırf.
Benim doktor senin doktorla yarışır bu konuda...
Hamileliğimin de %90ı konuşmayan bir doktorla geçti. İyi doktor çok büyük şans gerçekten. Bizi iki ayda bir çağırıyor zaten onda da bu kadar konuşuyorBenim doktorum da öyle o yüzden bu ay kontörle gitmedim burada doktor görüşmesini uzun uzun yazanlara imreniyorum valla bize niye öyle doktor denk gelmez
Aa çok teşekkürler, ya ben de geçmiş market tecrübelerimden böyle bir şey hayal edip eşime söylemiştim, o da toz almış. Demek ki böyleydi diyip üzerinde durmamış, olanı kabullenmiştimEki Görüntüle 2796202 Ben yoğurdu bu maya ile mayalıyorum
Ben memnunum bu mayadan canım. Bu defa kendi yoğurdumla mayaladım, pek iyi olmadı yoğurdum. Hafif ekşi ve daha cıvık oldu. Bu mayayla biraz daha kıvamlı (süt bir iki defa çok yağlıydı ozaman baya kıvamlı sert yoğurt elde ettim) ve baya tatlı yoğurt elde ediyoruöAa çok teşekkürler, ya ben de geçmiş market tecrübelerimden böyle bir şey hayal edip eşime söylemiştim, o da toz almış. Demek ki böyleydi diyip üzerinde durmamış, olanı kabullenmiştim
Bundan alacağım bi dahakine.
Bende bugün ilk defa toz aldım mayaladim da yarın versem mı vermesem mı kararsız da kaldımAa çok teşekkürler, ya ben de geçmiş market tecrübelerimden böyle bir şey hayal edip eşime söylemiştim, o da toz almış. Demek ki böyleydi diyip üzerinde durmamış, olanı kabullenmiştim
Bundan alacağım bi dahakine.
Hah işte bununla mayaladım ben, çok da güzel olmuştu. Bugün yine kullandım, bir şey olacağını sanmamBende bugün ilk defa toz aldım mayaladim da yarın versem mı vermesem mı kararsız da kaldım Eki Görüntüle 2796227
İlk defa bununla yaptım evde ki yoğurt eksi diye inşallah bizim ki de tutar güzel olurHah işte bununla mayaladım ben, çok da güzel olmuştu. Bugün yine kullandım, bir şey olacağını sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?