hadi bakalım inşallah güzel sonuç alırsın afiyetle yesin minnak
bugün fark ettim sıvı şeyleri kaşıktan dilini kıvırarak emer gibi vakumluyoHiç sorma hiçç, bende mizofoni var ciddi derecede, sanırım böyle yemek yemesine tahammül edebildiğim tek insan kendisi
Ya ben de bi defa yaptım 4 tane çıktı, peyderpey yedi işte. Bizde meyve de yok, ciddi derecede zorlanıyorum şu şıra, 7 aylık olsak da kıyma filan gelse artık
Bu arada bizim doktor kıymada bi ayrım yapmadı, ama ek gıda ile ilgili eğitimde üstüne basa basa kuzu kıyma demişti eğitmen, 3 kere çekilmiş ve yağsız şekilde. Bilgi olarak paylaşayım bunu da
Neden değiştirmiyorsunuz ?Benim doktorum da öyle o yüzden bu ay kontörle gitmedim burada doktor görüşmesini uzun uzun yazanlara imreniyorum valla bize niye öyle doktor denk gelmez
Çok iyi olur :)İnstagramda bir paylaşım vardı bakındım tekrar sizin için de detaylı bakamadığım için bulamadım. Almanyada idi sanırım emziren anne aşı olmuş minik test çubuklarında salgıyı test etmiş, sonra sütü de denemiş antikor oluşumunun olup olmadığını gözlemlemek amacıyla ve sütte de pozitif sonuç aldığını paylaşmıştı. Bulursam atacağım buraya da
Neden değiştir miyorsunuz ?Ben de çok imreniyorum ve hayret ediyorum. Bize niye böylesi denk gelmez.
Bunu bende düşündüm de zarar olacağından değil ama emzirme dönemlerinde hormonlar yine oynak olacağından daha uzun sürer diye duymuştumKızlar emzirirken lazer epilasyona giden var mı aranızda ? Okuduklarıma göre bir zararı yok aslında ama
Değiştirdim 2. Doktoru denedim.Neden değiştir miyorsunuz ?
Yakinimda özel saglik sigortamizin anlaşmali olduğu başka hastane yok bu hastanede de iki çocuk doktoru var ikisine de gittik muayene etmesi 5 dakika soracağım soruyu unutuyorum sorduğum soruya da geçiştirme cevap alıyorum o yüzden memnun kalmadım daha uzak yerlerde iyi Doktorlar vardir muhakkak ama cumartesi bile eşim çalışıyor her ay o kadar km yol gitme İstanbul trafiğinde zor geliyorNeden değiştirmiyorsunuz ?
Aynı ben, tek fark ben ilkini de yalnız büyütüyorum. Yıkanmak büyük lüks, hatta kendim için yapabildiğim yegane şeySelam kızlar,
Umarım herke iyidir. İki çocuklu hayat baya hızlı geçiyor benim açımdan. Herşeye yetişme çabası arasında kendimi kaybediyorum. Yıkanmak bile lüks o dereceAma çok şükür sağlıkları sıhatleri yerinde. Ama şu bir gerçek ki ben çok yıprandım. Çok sinirli agresif olmaya başladım. İnsanın yardımcısı olmayınca ne zormuş çocuk bakmak daha doğrusu çocuklar bakmak ilk kızımda çalışıyordum annem bakıyordu ama meğer ben çocuk büyütmemişim. Uykusuzluk haricinde bir sıkıntım olmuyordu. Annem alt katımda oturuyordu. Sen git yat ben bakarım diyordu şimdi nerede o çalışıyor ben evdeyim
Bu aralar bizimde uykular fena. Şu diş gelsede rahatlasak. Ek gıda da sevdiği tek şey ise tarhana ve yoğurt. O da zorlamıyor ağzını açarken yoksa atlamıyor kaşığadiğer bütün sebzelere antipatisi var
Ben henüz başlamadım ama bizim doktor 7 ay dolunca artık 3 ana 1 ara öğüne döndürüyor, öğünlerde de sofra yemeği formatı olacakmış soğanlı sarımsaklı anam babam usulü yaniKızlar soğan vermeye başladınız mı ben bugün çorbasına az eklemeyi düşünüyorum 7+ olduk sonuçta
Biz bunu kullanıyoruz demir desteği olarak.Su ürün doğru mu arkadaşlar
Verdim bugün soğan 3 ana 1 ara mı yemez ki benimkiBen henüz başlamadım ama bizim doktor 7 ay dolunca artık 3 ana 1 ara öğüne döndürüyor, öğünlerde de sofra yemeği formatı olacakmış soğanlı sarımsaklı anam babam usulü yani4 gün sonra böyle geçiş yapabileceğimize hala inanmasam da
Biz bunu kullanıyoruz demir desteği olarak.
Bizim ki buSu ürün doğru mu arkadaşlar
Benimki de mumkun degil yemezVerdim bugün soğan 3 ana 1 ara mı yemez ki benimki
Ben de pek ihtimal vermiyorum. Hem bir günde o kadar vakit var mı kiVerdim bugün soğan 3 ana 1 ara mı yemez ki benimki
ben başladım çorbalarına koyuyorum lezzetlendiriyo bence çorbayı güzelce yiyo maşallahKızlar soğan vermeye başladınız mı ben bugün çorbasına az eklemeyi düşünüyorum 7+ olduk sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?