2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
hadi bakalım inşallah güzel sonuç alırsın afiyetle yesin minnak bu arada o havalandırma işlemini bende yapıyorum arada aklıma gelmedi yazmak

bugün fark ettim sıvı şeyleri kaşıktan dilini kıvırarak emer gibi vakumluyo aaaa diyorum ancak o zaman kocaman açıyo ağzını.

Çok iyi olur :)

Kızlar emzirirken lazer epilasyona giden var mı aranızda ? Okuduklarıma göre bir zararı yok aslında ama
Bunu bende düşündüm de zarar olacağından değil ama emzirme dönemlerinde hormonlar yine oynak olacağından daha uzun sürer diye duymuştum

Neden değiştir miyorsunuz ?
Değiştirdim 2. Doktoru denedim.
Oğlum bir kere ateşlenmişti. Ozaman kendisine gittik ve harika bilgiler verdi, çoook memnun kaldım. Çok işime yaradı. Yine 6. ay kontrolü için kendisine gittim. Bu defa hiç ilgilenmedi desem yeridir. Muayeneye girmemiz ve çıkmamız arasında 10 dk vardır. İnan boyunu bile ölçmedi. Bu ay 7. Ay kontrolü için başka bi doktor daha deneyeceğiz. İnşallah bu defa daha bilgilendirici bir muayene olur.

Neden değiştirmiyorsunuz ?
Yakinimda özel saglik sigortamizin anlaşmali olduğu başka hastane yok bu hastanede de iki çocuk doktoru var ikisine de gittik muayene etmesi 5 dakika soracağım soruyu unutuyorum sorduğum soruya da geçiştirme cevap alıyorum o yüzden memnun kalmadım daha uzak yerlerde iyi Doktorlar vardir muhakkak ama cumartesi bile eşim çalışıyor her ay o kadar km yol gitme İstanbul trafiğinde zor geliyor

Selam kızlar,

Umarım herke iyidir. İki çocuklu hayat baya hızlı geçiyor benim açımdan. Herşeye yetişme çabası arasında kendimi kaybediyorum. Yıkanmak bile lüks o dereceAma çok şükür sağlıkları sıhatleri yerinde. Ama şu bir gerçek ki ben çok yıprandım. Çok sinirli agresif olmaya başladım. İnsanın yardımcısı olmayınca ne zormuş çocuk bakmak daha doğrusu çocuklar bakmakilk kızımda çalışıyordum annem bakıyordu ama meğer ben çocuk büyütmemişim. Uykusuzluk haricinde bir sıkıntım olmuyordu. Annem alt katımda oturuyordu. Sen git yat ben bakarım diyordu şimdi nerede o çalışıyor ben evdeyim
Bu aralar bizimde uykular fena. Şu diş gelsede rahatlasak. Ek gıda da sevdiği tek şey ise tarhana ve yoğurt. O da zorlamıyor ağzını açarken yoksa atlamıyor kaşığadiğer bütün sebzelere antipatisi var

Aynı ben, tek fark ben ilkini de yalnız büyütüyorum. Yıkanmak büyük lüks, hatta kendim için yapabildiğim yegane şey Yıpranma, yorgunluk, sinir harbi resmen yaşlandım son 2,5 yılda. Göz altlarım mosmor, annemlerle aynı şehirdeyiz ama pandemi nedeniyle gelip gitmiyoruz, haftada 1 gelip maskeyle biraz durup gidiyorlar.o sırada banyo, temizlik, yemek işimi hallediyordum ama son iki seferdir durum tersine döndü , gelmeseler daha iyi olacak sanki çocuk onları gördümü çığlık çığlığa ağlıyor, hem yabancılıyor hem maskeden korkuyor. Onlar ilgilenir biraz dinlenirim diyordum ama daha çok yoruluyorum. Akıl sağlığımızı kaybetmeden şu günleri atlatsaydık

Kızlar soğan vermeye başladınız mı ben bugün çorbasına az eklemeyi düşünüyorum 7+ olduk sonuçta
Ben henüz başlamadım ama bizim doktor 7 ay dolunca artık 3 ana 1 ara öğüne döndürüyor, öğünlerde de sofra yemeği formatı olacakmış soğanlı sarımsaklı anam babam usulü yani 4 gün sonra böyle geçiş yapabileceğimize hala inanmasam da
Su ürün doğru mu arkadaşlar
Biz bunu kullanıyoruz demir desteği olarak.

Verdim bugün soğan 3 ana 1 ara mı yemez ki benimki

Selam kızlar bu gece uykumu kaçıran bir durumu yazmak istiyorum benim oğlumun kafası resmen yamuk kaldı ya en som 5. Ay kontrolunde doktor düzelir dedi ama hala aynı ciddi derecede fark ediliyor bir tarafı yamuk düzelir 1 yaşına kadar deniyor doğruluğu var mı kask falan takarak düzelme durumu da varmış ama şapka bile takmak istemiyor onu nasıl taksin ki çok moralim bozuldu hep yamuk tarafa yatıriyorum sağa yanlış mı yatırıyorum tam tersi olunca mı duzelir görümcem bugün kafası yamuk falan dedi ondan beri baya takıldım lütfen bı fikir verin ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…