Bizimki de sevdi afiyet bal olsun kuzularaben başladım çorbalarına koyuyorum lezzetlendiriyo bence çorbayı güzelce yiyo maşallahsarımsak da başlamayı düşünüyorum bu aralar
Anne sütü ağırlıklı olması en dogrusuymuş bir yaşına kadar bizde öyle dolu dolu yemiyoruz kilo alımı normal olduğu için cok zorlanıyorum abisi 1 yaşına kadar çok güzel yedi sonra bozuldu hala iştahsız bir çocuk şimdide istedikçe emziriyorum ama artık sutumde eskisi kadar yokBen de pek ihtimal vermiyorum. Hem bir günde o kadar vakit var mı ki
Bu aralar uyumadan sömürürcesine emdiği için uyanınca çok aç olmuyor bir de. Doğru anı bulmak epey zor olacak
Ben uyandığı gibi veriyorum, diğer tüm vakitlerde ve uyumadan önce deli gibi emen bir bebem varBen de pek ihtimal vermiyorum. Hem bir günde o kadar vakit var mı ki
Bu aralar uyumadan sömürürcesine emdiği için uyanınca çok aç olmuyor bir de. Doğru anı bulmak epey zor olacak
Düzelir zamanla canım inşallah içini ferah tut. Eltimin oğlunda da dediğin şekilde yamukluk vardı.Sürekli yan yatırıyordu kafasını bir sağa bir sola. Bir de kask kullandı onlar. Şu an yamukluk yok.Selam kızlar bu gece uykumu kaçıran bir durumu yazmak istiyorum benim oğlumun kafası resmen yamuk kaldı ya en som 5. Ay kontrolunde doktor düzelir dedi ama hala aynı ciddi derecede fark ediliyor bir tarafı yamuk düzelir 1 yaşına kadar deniyor doğruluğu var mı kask falan takarak düzelme durumu da varmış ama şapka bile takmak istemiyor onu nasıl taksin ki çok moralim bozuldu hep yamuk tarafa yatıriyorum sağa yanlış mı yatırıyorum tam tersi olunca mı duzelir görümcem bugün kafası yamuk falan dedi ondan beri baya takıldım lütfen bı fikir verin ne yapmalıyım
Çok az çorbalarına koyuyordum gaz yaptı biraz.Şu an 3 de 1 kadar sarımsak ekliyorum onun yerine bir sıkıntı yok.Kızlar soğan vermeye başladınız mı ben bugün çorbasına az eklemeyi düşünüyorum 7+ olduk sonuçta
Selam kızlar bu gece uykumu kaçıran bir durumu yazmak istiyorum benim oğlumun kafası resmen yamuk kaldı ya en som 5. Ay kontrolunde doktor düzelir dedi ama hala aynı ciddi derecede fark ediliyor bir tarafı yamuk düzelir 1 yaşına kadar deniyor doğruluğu var mı kask falan takarak düzelme durumu da varmış ama şapka bile takmak istemiyor onu nasıl taksin ki çok moralim bozuldu hep yamuk tarafa yatıriyorum sağa yanlış mı yatırıyorum tam tersi olunca mı duzelir görümcem bugün kafası yamuk falan dedi ondan beri baya takıldım lütfen bı fikir verin ne yapmalıyım
Ben uyandığı gibi veriyorum, diğer tüm vakitlerde ve uyumadan önce deli gibi emen bir bebem varbazen yarim saatte bir emiyor ve baktığımda aç olabileceği tek vakit uykudan uyandığı zaman
Peki doktor ne önerdi ne yapılmalı bilgi verdi miBenimki de öyle
Benim kuvozden çıkınca epey duzelttim ama sonra tek meme emmeye başlayınca tek yöne daha çok yatıyor oldu. Ense üstünde bir taraf çıkık kaldı. Yeni bir dr a gittik o farketti mesela.
Bilmem bu saatten sonra düzelir mi uyurken de hep yüz üstü yatar. Nasıl düzelcek bilmiyorum..
Uyandığı zaman deli gibi emmek ister.
Bir kere denedim ac, tam zamanı ek gıdanın diye ağladı istemedi.
Keyifli olacak ki iki üç lokma yesin.
Off ağırdan alıyordum bu işi ablam gelecek o halleder diye ama planlar iptal. Ek gıda tümüyle bana kaldı. Asılmam lazım artık.
Kızlar sipariş vereceğim keçi boynuzu unu bebek irmiği falan.
Aşcı anne, makarna lütfen, penelopegurme benim bulduklarım ama seçemedim sizin öneriniz var mi?
Bir de özellikle şunu al tavsiyeniz?
soğan verdim. fırında pişirdim. fırında pişimiş (haşlanmış da olur) patatese karıştırdım. Biraz gaz yaptı bol soğanlı dürüm yemiş gibi geğirdi kokulu kokulu. güzel kavurursan fazla gaz da yapmaz diye düşünüyorum.Kızlar soğan vermeye başladınız mı ben bugün çorbasına az eklemeyi düşünüyorum 7+ olduk sonuçta
Sanki hep annem uyumasın diye düşünüyor. Böyle uykumun en tatlı yerinde bağarıyor. Gözümü açamıyorum. Dur kızım diyorum belki dinler diye.Bebekler anneleri gece gec saatlere kadar calistiginda ben sabah erken uyanmayayim diye dusunebiliyor olsalar muthis olmaz miydiuykusuzluktan gozlerim kapaniyor safinaz.
Oo ust disler cikmaya baslamis. Hayirli olsun. Bizim ust payladi patlayacak kızarıp sisti her sabah kontrol ediyorum. Bakalim.
Peki doktor ne önerdi ne yapılmalı bilgi verdi mi
Ben ascianneden baya bir urun aldim. Kullandiklarimin tamamindan da memnunum. Ozellikle tavsiye edebilecegim uzum pekmezi, tarhanasi var. Kabizlik dolayisiyla demir kullanmiyorum. Her gun 2 cay kasigi kadar pekmez veriyorum demir yerine. Tek reddetmedigi sey pekmezli labne su an. Tarhanasini da sevmisti. Son gunlerde corba yapmadim ama. Aslinda pirinc ununu da sevdim ama standart heryerde olan pirinc unudur herhalde. Yulaf unu, bugday unu, salca, ispanakli tarhana da aldim ama henuz denemedim onlari. Bgn firsat bulunca bugday ve yulaf karisimindan pankek yapicam canim.Benimki de öyle
Benim kuvozden çıkınca epey duzelttim ama sonra tek meme emmeye başlayınca tek yöne daha çok yatıyor oldu. Ense üstünde bir taraf çıkık kaldı. Yeni bir dr a gittik o farketti mesela.
Bilmem bu saatten sonra düzelir mi uyurken de hep yüz üstü yatar. Nasıl düzelcek bilmiyorum..
Uyandığı zaman deli gibi emmek ister.
Bir kere denedim ac, tam zamanı ek gıdanın diye ağladı istemedi.
Keyifli olacak ki iki üç lokma yesin.
Off ağırdan alıyordum bu işi ablam gelecek o halleder diye ama planlar iptal. Ek gıda tümüyle bana kaldı. Asılmam lazım artık.
Kızlar sipariş vereceğim keçi boynuzu unu bebek irmiği falan.
Aşcı anne, makarna lütfen, penelopegurme benim bulduklarım ama seçemedim sizin öneriniz var mi?
Bir de özellikle şunu al tavsiyeniz?
Yastık kullandınız mı bizim ki yerde sırt üstü yatinca bile Ağliyor inşallah düzelir kask tedavisi falan deniliyor ama o daha zor taktırmaz bende şimdi uyurken hep sağ tarafta yatırıyorum ama düzelmiyorVermedi.
Üzerinde pek durmadı.
Diğer dr düzelir daha bir sağ bir sol yatır demişti.
Ama yüz üstü yatmaya alıştı öbür türlü uyanıyor
Şimdi düzeltmek için tek bir yol var aklımda.
Tv açık oldu mu oraya bakar durur. Çıkıntı o yine gelecek şekilde yatırsam ise yarar ama ekrana basmasını istemem.
Benim isim yaş.
Kalcak öyle galiba ya:/
Yastık kullandınız mı bizim ki yerde sırt üstü yatinca bile Ağliyor inşallah düzelir kask tedavisi falan deniliyor ama o daha zor taktırmaz bende şimdi uyurken hep sağ tarafta yatırıyorum ama düzelmiyor
Bizim ki de çok değil ama ben farkında oldugum için biraz takıntı yaptımHayır yastık kullanmadım.
O kadar çok değil yamukluk kask falan eziyet etmeye gerek görmem yani..
Bizim ki de çok değil ama ben farkında oldugum için biraz takıntı yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?