2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Oo terfin hayirlisi olsun oncelikle. Ben de bi pozisyona basvurdum. Bakalim kismet. Ben hem ben yokken aglamadan uyusun istiyorum hem de doktorun arkadaşına dedigi gibi disleri curumesin, sindirim sistemi zorlanmasin istiyorum. Sanirim gece emmelerini kendi kesecek. Arada yokluyor surekli uyaniyor birkac gun sonraki 10 gun uzun uyuyor. Ama sıklığı azaldi gibi. 3 gundur 9da yatiriyorum 4 kez uyaniyor sabaha kadar, ki bu harika benim icin. 12 saatte her 3 saatte bir emmeye kalkmasi normal. Gündüz de 3 saatte bir emziriyorum, ondan alismis olabilir. Neyse ne diyordum kendi uykuya dalmayi da ogrense memesiz 10 numara olacak. Lunacok istahli asi olunca bir iki gun istahsizdi simdi kasigi gorunce vermekte oyalanirsam kiziyor. Ama istahli olmaaina ragmen her gun bi seyler hazirlamak zor oluyor. Hipp mama aldim arada takviyem olsun dünyanın bin turlu hali var. Bulunsun dedim.

Sahi kasigi vermeyince kiziyor. Aaa diye bekliyor agzini acip. Genel anlamda cok kizmaya bagirmaya sacimi cekip yuzumu isirmaya basladi. Daha ofkelenmek icin kucuk degil mi ya?

Bizim de ustler cok sisti kipkirmizi, he ran bekliyorum. Luna da bu ay tartiya gore sadece (artik oturup tatiliyoruz bu arada ) 200 gram almis. Aldigi en düşük kilo.

oyy kuzu ne bileyim ya bence küçük değil bizimki oyuncaklara aylardır öfkeli -ki doğalı kaç ay oldu ki :)- saçımı zaten hep çekiyor ama oyun anlamında bizimki bayılıyor. Geçen görümcemlere gittik, oradaki kediyi de nasıl yoldu, zor kurtardık kediyi daha doğrusu kendi kendini kurtardı zavallım. Okşamak sevmek yok direk yol ve ağzına sok :) Hippin mamalarındna ben de aldım 6 tane mi ne evde duruyor kesinlikle olsun zaten.
Bir de annem ilik suyu kaynattı hep koyduk süt torbalarına buzlukta, çok iyi oluyor yemeğe hemen hazır. Ama annem yapmasaydı hazır ilik sularından alırdım açıkçası.
Terfime açıkçası ben de sevindim, yavrum küçücükken bıraktım onu bari bir işe yarasın kaç saat görmüyorum.

Bizim de ustler cok sisti kipkirmizi, he ran bekliyorum. Luna da bu ay tartiya gore sadece (artik oturup tatiliyoruz bu arada ) 200 gram almis. Aldigi en düşük kilo.

bizde de yok
artık olsun diye beklemiyorum da bütün arkadaşların çocuklarının dişleri çürüdü şu an iki arkadaşımın da 3 4 yaşlarındaki oğulları ameliyat olmak zorunda kaldı hatta bir tanesi dün oldu ameliyat genel anestezili.
Dişler çıktıktan sonra emzirmek, daha doğrusu özellikle emzirerek uyutmak dişlere çok zarar veriyormuş.
Hayırlısı zaten çıkacak o dişler, biz güzel emzirebildiğimiz kadar emzirelim.
Artık az kilo almaları da normal çok hareketliler çünkü.
Kilo da bir yerde sıkıntı yaratıyor eğer persentili ortalamadaysa hiç sakın kendini üzme az kilo aldı diye.

Benim kizim da su icmiyor hic. Teklif ediyorum kafasini ceviriyor. Bardakla da sulukla da biberonla da denedim. Zamanla alisir herhalde.

Bu arada biz menenjit aşılarını yaptırmaya başladık
hatta bir hafta arayla iki farklı aşı vuruldu
şimdi 2. dozları 9. ayında olacak
9. ayında kızamık aşısı varmış sağlık ocağında onunla etkileşimine bir bakacağız.
Bunun haricinde bu ay görüşmeyeceğiz dedi neden dedi anlamadım, aşı yok artık gerek de yok mu acaba?
Ben de şu an kilo alımı da normal gözüküyor 8. ay dolumunda götürmeyi planlamıyorum.
Ayrıca kan tahlili de hiç yaptırmadık, yine kan tahlillerini de 9. ayda bakacağım dedi.
Bakalım, o kan nasıl alınacak biraz gözüm korktu.

bizimki de tam bir su delisi
Bu arada yine bu konuyu açıp delirmek istemiyorum ama
araba koltuğunu naaptın aldın mı
Alamadim ya britax römer istiyordum. 2 kere indirime girdi e bebekte. Ama benim istedigim hic stok yoktu. İlk indirimde bitti. 2. De yoktu bile zaten. Sen aldin mi

Alamadim ya britax römer istiyordum. 2 kere indirime girdi e bebekte. Ama benim istedigim hic stok yoktu. İlk indirimde bitti. 2. De yoktu bile zaten. Sen aldin mi

ben de gördüm o indirimi
ama bir tanesi 360 derece dönmüyordu falan filan derken kaldı
o sıra arabanın bakımı gelmişti lastikleri de değiştirelim derken bir para ona gitti
şimdi o ana kucağında hala rahat, 1 ay daha idare eder ben de anca biriktirip alırım diyorum.
görmeden de almak istemiyorum sanırım yaa

aling şimdi jokerde indirimde
2.699 ben müşteri temsilcisine sordum
römerler 0-18 harici 360 derece dönmüyormuş
sepette manuel indirim yapabilirim dedi 2550 ye düşecek yani
9-36 kg yine alsam mı diye düşünüyorum

Benim kizim da su icmiyor hic. Teklif ediyorum kafasini ceviriyor. Bardakla da sulukla da biberonla da denedim. Zamanla alisir herhalde.
Zamanla alışır canım..Mümkün olduğunca teklife devam et mutlaka denemek isteyecektir.Özellikle ek mama sonrası ve havalar ısındıkça..Evdeyken bardakla vermeye çalış içmeye başlarsa suluğunu dışarda kullanırsın..

Bir de canım şimdi içmiyor diye hiç üzülme o anne sütüyle yeterli sıvıyı alıyor..

Kızlar bişi sormak istiyorum bebişleriniz desteksiz oturabiliyorlar mı

Benim oğlum oturuyor ama yanından ayrılamıyorum birşeylere uzanmaya çalıştığı için kafa üstü düşüp burnunu fln vurur diye korkuyorum

benim oğlum da oturuyor yanında ayrılmamakla iyi yapıyorsunuz
dün eşim yanından kalktı ben daha hemen yanına gidiyordum gidemeden düşüp kafasını koltuğa vurdu
allahtan orası sünger süngerdi de birşey olmadı ama ağladı hemen korktu. eda4326

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…