Ben de osanit kullaniyorum ama hic rahatlamis davranmiyor. Kac top koyuyorsun?Ben osanit diş topu kullaniyorum doktorum en guzeli bu dis topu dedi
Oo terfin hayirlisi olsun oncelikle. Ben de bi pozisyona basvurdum. Bakalim kismet.of canım ya seni o kadar iyi anlayabiliyorum ki
ben de uzun çalışan biriyim
hele şimdi terfi aldım daha da sıkıştım
nasıl yapsan şu uyutma mevzusunu hiç bilemiyorum
yani bu seninle alakalı değil, her çocuk farklı şekilde uyuyor
bir de bu memede uyuma mevzusunda geçen arkadaşın oğlu 5 yaşında doktor demiş ki dişleri nasıl bu kadar çürüdü memede mi uyuttun çok emzirmişsin.
Kız diyor ki artık daha ne yapayım, bir 5 arkadaşız hepsi de çalışan insanlar, hem çalıştım hem emzirdim şimdi neden emzirdin diyorlar.
Yani ne yapsak ayrı bir vicdan azabı.
Bizim çocuk iyi kötü yemek yiyordu, geçen 2 gün yemedi.
Zaten zar zor yiyor yani bu çinli videolardaki çocuklar nasıl böyle hapur hupur yiyor valla gıcık oluyorum.
Bir tane ailede böyle çocuk olmadı bizim, ki bizimki içlerinde en iyisi.
Neyse işte 2 gün yemedi inan kriz geçirdim valla sinirlendim kızdım da yok yok daha kötü oldu.
Neyse sonra artık bir de böyle yemeyince insanda bir gerginlik oluyor her ek gıda vakti
e zaten ısıtamıyorsun yok ısınınca hemen ver tekrar ısıtmayın bekletmeyin
valla artık yemeyince buzdolabına koyuyorum bir kere daha ısıtıyorum
Yoksa o kadar et suyu, sebze ziyan olacak artık dayanamıyorum yani.
Velhasıl yedi şaşırdım
yani huy işte gıcıklık. Sonra kızdığım için de üzüldüm ama biliyorum kendimi yine böyle 2 gün yemese yine çıldırıcam eminim yani.
Bizim de ustler cok sisti kipkirmizi, he ran bekliyorum. Luna da bu ay tartiya gore sadece (artik oturup tatiliyoruz bu arada ) 200 gram almis. Aldigi en düşük kilo.İki gündür dış etinin kabardigini fark ettim dış geliyorinşallah çok cektirmez kolay gelir arada ağlama krizi geliyor bı yandan çalışıp bir yandan da onu tek birakmamaya gayret etsemdem halası ile yanlız kalıyor bir de bu ara zayıfladı gibi umarım diş çıkar da toparlanır
Boyle bir urunun varligindan haberim bile yoktu. Mutlaka alip denicem. Insallah ise yarar. Cook tesekkur ederimBen osanit diş topu kullaniyorum doktorum en guzeli bu dis topu dedi
Oo terfin hayirlisi olsun oncelikle. Ben de bi pozisyona basvurdum. Bakalim kismet.Ben hem ben yokken aglamadan uyusun istiyorum hem de doktorun arkadaşına dedigi gibi disleri curumesin, sindirim sistemi zorlanmasin istiyorum. Sanirim gece emmelerini kendi kesecek. Arada yokluyor surekli uyaniyor birkac gun sonraki 10 gun uzun uyuyor. Ama sıklığı azaldi gibi. 3 gundur 9da yatiriyorum 4 kez uyaniyor sabaha kadar, ki bu harika benim icin. 12 saatte her 3 saatte bir emmeye kalkmasi normal. Gündüz de 3 saatte bir emziriyorum, ondan alismis olabilir. Neyse ne diyordum kendi uykuya dalmayi da ogrense memesiz 10 numara olacak. Lunacok istahli asi olunca bir iki gun istahsizdi simdi kasigi gorunce vermekte oyalanirsam kiziyor. Ama istahli olmaaina ragmen her gun bi seyler hazirlamak zor oluyor. Hipp mama aldim arada takviyem olsun dünyanın bin turlu hali var. Bulunsun dedim.
Sahi kasigi vermeyince kiziyor. Aaa diye bekliyor agzini acip. Genel anlamda cok kizmaya bagirmaya sacimi cekip yuzumu isirmaya basladi. Daha ofkelenmek icin kucuk degil mi ya?
Bizim de ustler cok sisti kipkirmizi, he ran bekliyorum. Luna da bu ay tartiya gore sadece (artik oturup tatiliyoruz bu arada ) 200 gram almis. Aldigi en düşük kilo.
Benim kizim da su icmiyor hic. Teklif ediyorum kafasini ceviriyor. Bardakla da sulukla da biberonla da denedim. Zamanla alisir herhalde.Canım yani gün içinde daha çok ek besinden sonra çay bardağı ile veriyorum. İlk zamanlar içemiyorlar pek ama zamanla içmeye çalışıyorlar her verdiğimde 10ml kadar içiyor havalar ısınınca daha fazla ihtiyaç duyar diye düşünüyorum.
Sizin bebeğiniz kaç aylık oldu? ben 6.aydan beri düzenli içiriyorum.
Benim kizim da su icmiyor hic. Teklif ediyorum kafasini ceviriyor. Bardakla da sulukla da biberonla da denedim. Zamanla alisir herhalde.
Alamadim ya britax römer istiyordum. 2 kere indirime girdi e bebekte. Ama benim istedigim hic stok yoktu. İlk indirimde bitti. 2. De yoktu bile zaten. Sen aldin mibizimki de tam bir su delisi
Bu arada yine bu konuyu açıp delirmek istemiyorum ama
araba koltuğunu naaptın aldın mı
Alamadim ya britax römer istiyordum. 2 kere indirime girdi e bebekte. Ama benim istedigim hic stok yoktu. İlk indirimde bitti. 2. De yoktu bile zaten. Sen aldin mi
Doktorumuz normal oranları 4 ama 8 koy 2 saat arayla koy dedi. Normalde 4 top yarım saat arayla diyorlar ama ben doktorumuzu dinleyip 8 top koyuyorum bir daha koymama gerek kalmıyor bile.Ben de osanit kullaniyorum ama hic rahatlamis davranmiyor. Kac top koyuyorsun?
Zamanla alışır canım..Mümkün olduğunca teklife devam et mutlaka denemek isteyecektir.Özellikle ek mama sonrası ve havalar ısındıkça..Evdeyken bardakla vermeye çalış içmeye başlarsa suluğunu dışarda kullanırsın..Benim kizim da su icmiyor hic. Teklif ediyorum kafasini ceviriyor. Bardakla da sulukla da biberonla da denedim. Zamanla alisir herhalde.
Benim oğlum oturuyor ama yanından ayrılamıyorum birşeylere uzanmaya çalıştığı için kafa üstü düşüp burnunu fln vurur diye korkuyorumKızlar bişi sormak istiyorum bebişleriniz desteksiz oturabiliyorlar mı
Benim oğlum oturuyor ama yanından ayrılamıyorum birşeylere uzanmaya çalıştığı için kafa üstü düşüp burnunu fln vurur diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?