Konuyu nereye getiricem inanamazsiniz ama tabletin yonunu denk nasil denk getirmis diyenlere yurutecle. Zararını biliyorum ama mecburen aldim ben. Kilolu biliyorsunuz yerde hareket edemiyor poposunun uzerinde kayiyor ama elinde. Kacan oyuncaklari filan alamiyor donemedigi iicn. Cok sinirlendigini gozlemledim. Kendini sikip kizariyordu artik. En iyisi dikey hareket etsin dedim napiyim. O kadar mutlu oldu ki bir oraya cirpiniyor bir burayaGecer gecer sıkma canını minikler daha. Yaninda olmaya gozune bakip guven vermeye devam et. Hem oyuncu oldular artık oyalarsin. Cok zorda kaldığın bir an olursa cizgifilm tut gozunun önüne. Boyle de akil verilir mi bilmem amahastanede kan aldirirken kisa sureli ise yaramisti diger bebekte.bizimki bagirmaya devam etti ama travmatize olmasindansa kafasi dağılır. Dun benimki tabletin yönünü denk getirmis baya baya bakıyor. Ssst dedim lan napiyosun. Uyanir gibi oldu boyle siritiyor
Ay benim bebede dönmez hareket etmez hiç yormaz kendini ya az herket etsin istiom zararlı ama bende alsam mı diye düşğnüyorum az tutarız üstünde ne bilim bizlerde büyümedik mi yürüteçleKonuyu nereye getiricem inanamazsiniz ama tabletin yonunu denk nasil denk getirmis diyenlere yurutecle. Zararını biliyorum ama mecburen aldim ben. Kilolu biliyorsunuz yerde hareket edemiyor poposunun uzerinde kayiyor ama elinde. Kacan oyuncaklari filan alamiyor donemedigi iicn. Cok sinirlendigini gozlemledim. Kendini sikip kizariyordu artik. En iyisi dikey hareket etsin dedim napiyim. O kadar mutlu oldu ki bir oraya cirpiniyor bir burayaçok uzun durdurmuyorum uykulardan sonra yemegini beklerken 10-15 dakika takılıyor
Biz 5.5 aylıkken yaptık, ilk günler çiş yaparken çok acıyor. İlk iki gün biraz zorlamıştı.üçüncü gün birazcık dördüncü gün epey iyiydi. Ama her ayda bebekler çok değişiyor. Mesela Bir yaşında sünnet yapanlar var çocuk hemen kalkıp oynamış, en acılı yanı ilk anestezi iğneleri. Şimdi düşününce bile bi kötü oldumMaşallah keşke bende öyle küçük iken yapsaydım hayallerim vardı bı kısmını yapacağız bı kısmı pandemi den dolayı yapılamayacakşimdi büyükçe zorlaşıyor inşallah ay sonuna kadar yaptıracağım bugün çocuk cerrahisine randevu aldık umarım bizim ki de kolay geçer
Ben öneren doktor a hiç denk gelmedim bende almayı çok düşündüm ama hep olumsuz yanları yüzünden Vazgeçtim ev kazalari çok olurmus bizim ki kucakta bile her şeye uzanmaya çalışıyor yürütec alsam iki dakika da bütün salonu alt üst edebilir özelikle çiçekleri çekme ilgisi varAy benim bebede dönmez hareket etmez hiç yormaz kendini ya az herket etsin istiom zararlı ama bende alsam mı diye düşğnüyorum az tutarız üstünde ne bilim bizlerde büyümedik mi yürüteçlekimsenin doktorunu önermiyor mu ya
Bence iyi yapmissin. Ben de alicam yurutec. Onermemelerinin sebebi ev kazalari. Cocugu icine koyup kafasini cevirmiceksin yine de yaninda olacaksin. Bunu yaptigin surece bi sorun yarattigini dusunmuyorum yazılanlara inanmiyorum. Binbir turlu insan var cocugu koyup birakanlar olacagi icin tedbir amacli konusuyolar.Konuyu nereye getiricem inanamazsiniz ama tabletin yonunu denk nasil denk getirmis diyenlere yurutecle. Zararını biliyorum ama mecburen aldim ben. Kilolu biliyorsunuz yerde hareket edemiyor poposunun uzerinde kayiyor ama elinde. Kacan oyuncaklari filan alamiyor donemedigi iicn. Cok sinirlendigini gozlemledim. Kendini sikip kizariyordu artik. En iyisi dikey hareket etsin dedim napiyim. O kadar mutlu oldu ki bir oraya cirpiniyor bir burayaçok uzun durdurmuyorum uykulardan sonra yemegini beklerken 10-15 dakika takılıyor
Ay heves ettim bugun ben de yapicam yavrusuma bi pankekBenimki uyumuşken sunu da yazayim pankek yaptim bugun ben de hic beklemezdim ama yedi geecekten agzinda erite erite kuzum ya agzina basti sunger gibimor un vardi tarcin keciboynuzu pekmezi koydum. Yumurta sarısı yoğurt az zeytinyagi az da ingiliz karbonati. Mor pankekler hazir.
Mor pankek miBenimki uyumuşken sunu da yazayim pankek yaptim bugun ben de hic beklemezdim ama yedi geecekten agzinda erite erite kuzum ya agzina basti sunger gibimor un vardi tarcin keciboynuzu pekmezi koydum. Yumurta sarısı yoğurt az zeytinyagi az da ingiliz karbonati. Mor pankekler hazir.
canım hangi meyveyi verdin?bana sorarsan sabaha meyve koyma sabaha zamanına uygunsa küçük bir kahvaltı koyabilirsin öğlen çorba(sebzeli olabilir) ara öğün yoğurt,akşam meyveyi muhallebi yapıp yada pirinç unu vs.içine atabilirsin ben öyle yapıyorum tek meyve vermedim desem yeridir.mesela muzu çatalla ezip aksam öğününe ekleyip veriyorum,böylelikle muhallebiside tatlanıyor.tek muzu verdim fileye koyup yemedi desem yerikızlar iyi geceler. ek gıdayla ilgili sıkıntımız oluştu maalesef. özet geçeyim durumu. ilk 15 gün tek ögün sebze verdim, ve ne verdiysem yedi. sonra 1 haftadır sabah meyve ögleden sonra sebze veriyorum. ama son 2 gündür sebzeyi kesinlikle yemiyor. kaşıgı uzatınca agzını kapatıyor bagırıyor çagrıyor.
ne olduda 2 günde herşey degişti acaba ? meyveye başladıktan sonra sebzeyi retmi etti acaba? çünkü meyveyi sabah yiyor ama ögleden sonra sebze kesinlikle reddeiyor.
varmı yorumunuz acaba ? insanın morali bozuluyor.
benim 11 yaşında bir kızım var.2 yürüteç kırdı o kadar kullandık.uzman değilim bu konuda.şimdi ikinci kızımda 8 aylık 3 aydır koyuyorum yürüteçe eğleniyor.tabi koyup tek başına bırakmıyorum .sürekli gözetim altında tutuyorum yanında olduğunuz sürece bir zararının olacağını düşünmüyorum ne doktorum ne bir konuda bir fikrim var sadece tecrübeBence iyi yapmissin. Ben de alicam yurutec. Onermemelerinin sebebi ev kazalari. Cocugu icine koyup kafasini cevirmiceksin yine de yaninda olacaksin. Bunu yaptigin surece bi sorun yarattigini dusunmuyorum yazılanlara inanmiyorum. Binbir turlu insan var cocugu koyup birakanlar olacagi icin tedbir amacli konusuyolar.
Gözünü ayiramiyorsunBen öneren doktor a hiç denk gelmedim bende almayı çok düşündüm ama hep olumsuz yanları yüzünden Vazgeçtim ev kazalari çok olurmus bizim ki kucakta bile her şeye uzanmaya çalışıyor yürütec alsam iki dakika da bütün salonu alt üst edebilir özelikle çiçekleri çekme ilgisi var
Mor pankek migerçek mi? İlk okurken marka falan sandım. Resmi var mı
benim 11 yaşında bir kızım var.2 yürüteç kırdı o kadar kullandık.uzman değilim bu konuda.şimdi ikinci kızımda 8 aylık 3 aydır koyuyorum yürüteçe eğleniyor.tabi koyup tek başına bırakmıyorum .sürekli gözetim altında tutuyorum yanında olduğunuz sürece bir zararının olacağını düşünmüyorum ne doktorum ne bir konuda bir fikrim var sadece tecrübe
Ben de yürüteç kullanıyorum kızım bayılıyor. Doktorumuza sordum, günde 3-4 defa 5-10 dk kullanabilirsiniz dedi. Mutfakta bulaşık falan yıkarken koyuveriyorum, aşırı mutlu oluyor gözümün önünden ayırmıyorum. Bi zararının olacağını sanmıyorum.
Bizimki hiç yoğurt yemiyor sevemedi ama hala ara ara tattırıyorum. Dediğim gibi zamanla yiyecektir. Bazen birini bırakıp diğerini yiyecek siz ısrarla ara ara tattırmaya devam edin. Biraz da farklılaştırabilirsşniz, mesela yoğurt-armut, yoğurt- elma, deneye yanıla ilerlemekte fayda var.kızlar iyi geceler. ek gıdayla ilgili sıkıntımız oluştu maalesef. özet geçeyim durumu. ilk 15 gün tek ögün sebze verdim, ve ne verdiysem yedi. sonra 1 haftadır sabah meyve ögleden sonra sebze veriyorum. ama son 2 gündür sebzeyi kesinlikle yemiyor. kaşıgı uzatınca agzını kapatıyor bagırıyor çagrıyor.
ne olduda 2 günde herşey degişti acaba ? meyveye başladıktan sonra sebzeyi retmi etti acaba? çünkü meyveyi sabah yiyor ama ögleden sonra sebze kesinlikle reddeiyor.
varmı yorumunuz acaba ? insanın morali bozuluyor.
6. Aydan beri veriyorum içinde ne olduğunu hiç önemsemedim. Sadece bilindik bir yerden almıştım.kızlar ev tarhanasını bebeklerinize kaçıncı aydan sonra vermeye başladınız? içine domates konulmuş yapılırken. bir sorun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?