3 aylikken emzirmeyi birakan arkadasimin bebegi, ya da geceleri hep mama veren arkadasimin bebegi gece uyanmiyordu. Sanirim gece emen bebek uyaniyor. 2-3 uyanma bizim de normalimiz. 5. aydan sonra dis muhabbeti ile yeri geldi 4534 kere uyandi. Yeri geldi 6-7 saat deliksiz uyudu ama Lunanin 3 kez ve bu bile bana cok geliyor. Gece keske deliksiz bi sekilde uyusa. Uyusak. 9. Aydan sonra gece emzirmenin hicbi acidan iyi bi yani yok diyor cogu doktor. Deliksiz uyumasi cok daha onemliymis
Gece Kalkmaması iyiymiş darısı başımızaama bu senin tercihin değil ki yaa
çocuk kalkıyor napçaksın kalkınca emzirmeyecek miymişsin??
biz hiç gece kalkmıyoruz nicedir çünkü benimki kalkmıyor, hiç dişimiz çıkmadı belki çıkarken kalkmalar başlar.
Yani ben süper bir eğitim verdiğim için değil tabiatı böyle olduğu için kalkmıyor
yani bence gece beslemeyin demektense ne yapmak lazım onu söyleseler ya.
"biz de biliyoz arkadaşım naapmak lazım bana onu söyle" de bence böyle uyaranlara.
Selamlar herkese, evet epey sessizleştik. Bebeklerin iyice hareketlenmesiyle bir şeylere vakit ayırma durumumuz azaldı sanırım
Biz kıymaya geçtik, suda pişiriyorum yağda kavurmak yerine. Ancak iyice ezmediğim zaman çok zorlanıyor yutarken ki 3 kez çekilemesine rağmen. Bi de iyi çiğner ona rağmen.
Dün annemin tarhanasından çorba yaptım, içinde domates ve kırmız biber var ama şu ana kadar olumsuz bir etki görmedim bakalım.
Bu arada kafamı kurcalayan bir konu var, öksürük hapşırık gibi seslere hala çok tepki veriyor, biraz canımı sıkıyor bu durum.
Doktor gelişim geriliği olsa farklı düşünebilirdik ama çok normal demişti,1- 2 ay kadar önce. Ama hala devam ediyorVar mı sizlerde benzer durum?
Ben de bugün koydum sarımsak, az önce suda pişen ıspanak ve kıymaya rendeledim öyle piştiler, yedi de. Tabi yani toplasan bi yemek kaşığı eder etmez herhalde yediği. Bakalım etkileri nasıl olacak.Ben pişirdikten sonra tekrar rondodan geçtim kıymayı, üç defa çekilmiş olsa da yutamadı.
Kıymaya başladıktan sonra doydu biraz daha sanki
Bir de bugün sarımsak koydum bir diş kabağına. Buharda pişti. Demin gaz attı sanki kaka da olabilir ki bugün 2 defa yapmıştı. Sarımsak kullananları nasıl etkiledi? Uyku falan yaptı mı mesela?
Benimki bir kabağı yedi yarısı kıymalı yarısı yoğurtlu yani bir diş sarımsağı yemiş oldu.Ben de bugün koydum sarımsak, az önce suda pişen ıspanak ve kıymaya rendeledim öyle piştiler, yedi de. Tabi yani toplasan bi yemek kaşığı eder etmez herhalde yediği. Bakalım etkileri nasıl olacak.
Bizim 2 aydır felan ani seslere korkmamız bitti ama yabancılara çok tepki veriyor biz birinin evine gidersek yapmıyorum ama bize annemler felan gelsin içini çeke çeke ağlıyor teyzesini sık görüyor ona yapmıyorSelamlar herkese, evet epey sessizleştik. Bebeklerin iyice hareketlenmesiyle bir şeylere vakit ayırma durumumuz azaldı sanırım
Biz kıymaya geçtik, suda pişiriyorum yağda kavurmak yerine. Ancak iyice ezmediğim zaman çok zorlanıyor yutarken ki 3 kez çekilemesine rağmen. Bi de iyi çiğner ona rağmen.
Dün annemin tarhanasından çorba yaptım, içinde domates ve kırmız biber var ama şu ana kadar olumsuz bir etki görmedim bakalım.
Bu arada kafamı kurcalayan bir konu var, öksürük hapşırık gibi seslere hala çok tepki veriyor, biraz canımı sıkıyor bu durum.
Doktor gelişim geriliği olsa farklı düşünebilirdik ama çok normal demişti,1- 2 ay kadar önce. Ama hala devam ediyorVar mı sizlerde benzer durum?
Ha bir de sinirlenince ellerini yumruk yapıp çenesini sıkar gibi bi hareket yapmaya başladı. Genelde keyifli ve güler yüzlü ama.
Yabancıya iç çeke çeke ağlama bizde de var.Bizim 2 aydır felan ani seslere korkmamız bitti ama yabancılara çok tepki veriyor biz birinin evine gidersek yapmıyorum ama bize annemler felan gelsin içini çeke çeke ağlıyor teyzesini sık görüyor ona yapmıyor
Evet benimki de öyle. Sese olan hassasiyeti daha iyi ama dediğin gibi hapdurunca irkilebiliyor. Blenderin sesine dudak buzuyorHa bir de sinirlenince ellerini yumruk yapıp çenesini sıkar gibi bi hareket yapmaya başladı. Genelde keyifli ve güler yüzlü ama.
Aa senin kızın öğünü senin öğünden çok ozamanBenimki bir kabağı yedi yarısı kıymalı yarısı yoğurtlu yani bir diş sarımsağı yemiş oldu.
Benim bebiş saç kurutma makinası sesinden çok korkuyor. 2 defa farklı zamanlarda denedim. Açtığım an alt dudak bükülüyor ve ağlamaya başlıyor. Kapadım hemen. Bi daha da denemem uzunca bir süreEvet benimki de öyle. Sese olan hassasiyeti daha iyi ama dediğin gibi hapdurunca irkilebiliyor. Blenderin sesine dudak buzuyor
Onun kalan olunca yiyesim geliyor da içine biraz fazla zeytinyağı koyuyorum diye yemiyorum. Baya lezzetli geliyor insan aç olunca...Aa senin kızın öğünü senin öğünden çok ozaman
Luna da sinirlenince burnundan soluyor. gerçek anlamda :SADADAHa bir de sinirlenince ellerini yumruk yapıp çenesini sıkar gibi bi hareket yapmaya başladı. Genelde keyifli ve güler yüzlü ama.
Bizimki de ilk yalıyor sırılsıklam yaptıktan sonra sallıyor sallıyor çığlık atarak fırlatıyorBizimki bir iki güzel oynuyor 3. Dakika bir bakmışsın oyuncaklarıyla kavga ediyor. Sağa sola fırlatıp çarpıyor. Sizlerinki de böyle mi yoksa bizim kız agresif mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?