2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

ama bu senin tercihin değil ki yaa
çocuk kalkıyor napçaksın kalkınca emzirmeyecek miymişsin??
biz hiç gece kalkmıyoruz nicedir çünkü benimki kalkmıyor, hiç dişimiz çıkmadı belki çıkarken kalkmalar başlar.
Yani ben süper bir eğitim verdiğim için değil tabiatı böyle olduğu için kalkmıyor
yani bence gece beslemeyin demektense ne yapmak lazım onu söyleseler ya.
"biz de biliyoz arkadaşım naapmak lazım bana onu söyle" de bence böyle uyaranlara.

C cimcim karides çitte vakit geçiriyor ama dışarı al diye kenarına gelip ağlıyor bir süre sonra. Bizimki biraz özgür ruhlu ve mızmız. Zorda kalınca bi 10 dk gözün arkada kalmıyor çitte. Çünkü bizimki emekliyor ve olmadık yerlere gidebiliyor. Yorulup kafayı yere bile çarpabiliyordu birkaç hafta önce. Yerdeki matı da iyi oldu. Yeni yeni matı sökmeye başladı o da ayrı bir vukuat.

Gece Kalkmaması iyiymiş darısı başımıza

Selamlar herkese, evet epey sessizleştik. Bebeklerin iyice hareketlenmesiyle bir şeylere vakit ayırma durumumuz azaldı sanırım

Biz kıymaya geçtik, suda pişiriyorum yağda kavurmak yerine. Ancak iyice ezmediğim zaman çok zorlanıyor yutarken ki 3 kez çekilemesine rağmen. Bi de iyi çiğner ona rağmen.

Dün annemin tarhanasından çorba yaptım, içinde domates ve kırmız biber var ama şu ana kadar olumsuz bir etki görmedim bakalım.

Bu arada kafamı kurcalayan bir konu var, öksürük hapşırık gibi seslere hala çok tepki veriyor, biraz canımı sıkıyor bu durum.
Doktor gelişim geriliği olsa farklı düşünebilirdik ama çok normal demişti,1- 2 ay kadar önce. Ama hala devam ediyor Var mı sizlerde benzer durum?

Ben pişirdikten sonra tekrar rondodan geçtim kıymayı, üç defa çekilmiş olsa da yutamadı.
Kıymaya başladıktan sonra doydu biraz daha sanki
Bir de bugün sarımsak koydum bir diş kabağına. Buharda pişti. Demin gaz attı sanki kaka da olabilir ki bugün 2 defa yapmıştı. Sarımsak kullananları nasıl etkiledi? Uyku falan yaptı mı mesela?​

Ben de bugün koydum sarımsak, az önce suda pişen ıspanak ve kıymaya rendeledim öyle piştiler, yedi de. Tabi yani toplasan bi yemek kaşığı eder etmez herhalde yediği. Bakalım etkileri nasıl olacak.

Ben de bugün koydum sarımsak, az önce suda pişen ıspanak ve kıymaya rendeledim öyle piştiler, yedi de. Tabi yani toplasan bi yemek kaşığı eder etmez herhalde yediği. Bakalım etkileri nasıl olacak.
Benimki bir kabağı yedi yarısı kıymalı yarısı yoğurtlu yani bir diş sarımsağı yemiş oldu.

Son düzenleme:
Bizim 2 aydır felan ani seslere korkmamız bitti ama yabancılara çok tepki veriyor biz birinin evine gidersek yapmıyorum ama bize annemler felan gelsin içini çeke çeke ağlıyor teyzesini sık görüyor ona yapmıyor

Biz de su 4 katli topu atiyorsun delikteb dusuyor ya alt kata alt kata
Aman Allah im o top vurdukca nasil korkmak anlamadim gitti ben de canimda sikildi yani bu kadar korkacak ne var diye

Evet benimki de öyle. Sese olan hassasiyeti daha iyi ama dediğin gibi hapdurunca irkilebiliyor. Blenderin sesine dudak buzuyor
Benim bebiş saç kurutma makinası sesinden çok korkuyor. 2 defa farklı zamanlarda denedim. Açtığım an alt dudak bükülüyor ve ağlamaya başlıyor. Kapadım hemen. Bi daha da denemem uzunca bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…