Canım ilk başta bebişine maşallah. Ne güzel yiyor nazar değmesin inşallah darısı bize ne diyim. Biz kavga dövüş yiyoruz ağız kilit. Allahtan yoğurt seviyor. Karıştırıp veriyorum diğer şeyleriBizimki bir iki güzel oynuyor 3. Dakika bir bakmışsın oyuncaklarıyla kavga ediyor. Sağa sola fırlatıp çarpıyor. Sizlerinki de böyle mi yoksa bizim kız agresif mi?
Ya Metehan da çoğu şeyden korkuyo. Ah be oğlum ben adını koyarken hiç böyle hayal etmemiştim diyorumHapsirik tiksirik blender supurge falan pek korkmuyor ama
gozlerini nasil kirpiyor :/
Bizimkisi bilendir çalışınca bana bakıp gülüyor.Benim bebiş saç kurutma makinası sesinden çok korkuyor. 2 defa farklı zamanlarda denedim. Açtığım an alt dudak bükülüyor ve ağlamaya başlıyor. Kapadım hemen. Bi daha da denemem uzunca bir süre
Muzu seviyor mu? Filede vermeyi denedin mi?Kızlar uzuuuuun süredir giremedim.
Ek gıda savaşlarımız devam ediyor bizim hala tam öğüne geçmedik yarın tam 7 aylık olacak. Israrla hiçbir besine ağzını açmayınca bir annenin de önerisiyle tadımları bıraktık. Daha doğrusu ara verdik. Bu hafta tekrar başladım ve şükür yoğurdu yemeye başladı. Yumurtaya tepkili hala sevmiyor belki tavada sever zorlamıyorum. Haşlama yumurta yemek çok da sevimli değil bence deyarın patates vs denemelere devam yani beslenmede biraz geriden geliyoruz ama sorun değil.
Robot süpürgeyi bizimki de pür dikkat takip eder. Blender sesinden korkmuyor. Saç kurutma makinam aşırı yüksek sesli ondan korkuyor bence.Bizimkisi bilendir çalışınca bana bakıp gülüyor.Ama ben ilk çalıştırdığı da tepki vermeden sesi taklit edip ona doğru bakıp güldürdüm. Onunda etkisi var sanırım. Robot süpürgeyide pür dikkat takip ediyor kafa 180 derece dönüyor oturduğu yerde
Bizimki yeni doğduğunda da sıçrardı çok sıçrayan bebe koymuştu hemşireler adınıYa Metehan da çoğu şeyden korkuyo. Ah be oğlum ben adını koyarken hiç böyle hayal etmemiştim diyorum
Ahhh kuzum öğürmesi refleks aslında ama öyle öyle alışıyorlar diye biliyorumPütürlü gıdalarla başımız derttePüre bebesi olacak bu gidişle. Azıcık pütürlü bıraksam öğürüyor. Çorba ya da yoğurt çok seviyor ama başka türlü çok zorlanıyorum. Nasıl aşacağız bilmiyorum Zorlamak da istemiyorum ama nolacak
Ooo bizde hapşırma, farklı sesle gülme, aniden gülme vs her şeyden korkuyor. Ben herhalde rahat 7 aydır yanında ne öksürdüm ne de hapşırdımSelamlar herkese, evet epey sessizleştik. Bebeklerin iyice hareketlenmesiyle bir şeylere vakit ayırma durumumuz azaldı sanırım
Biz kıymaya geçtik, suda pişiriyorum yağda kavurmak yerine. Ancak iyice ezmediğim zaman çok zorlanıyor yutarken ki 3 kez çekilemesine rağmen. Bi de iyi çiğner ona rağmen.
Dün annemin tarhanasından çorba yaptım, içinde domates ve kırmız biber var ama şu ana kadar olumsuz bir etki görmedim bakalım.
Bu arada kafamı kurcalayan bir konu var, öksürük hapşırık gibi seslere hala çok tepki veriyor, biraz canımı sıkıyor bu durum.
Doktor gelişim geriliği olsa farklı düşünebilirdik ama çok normal demişti,1- 2 ay kadar önce. Ama hala devam ediyorVar mı sizlerde benzer durum?
Valla canım benimkisi sırüstünden yüzüstü e dönüyor ama yüzüstünden sırtüstüne dönmüyor çünkü yüzüstü dönünce anında basıyor yaygarayıMerhabalar biz 1 hafta sonra 7 aylık olacağız.sağa ve sola 4 aylıktan beri dönüyoruz 5 aylıkkende yüZüstünden sırt üstüne dönmeye başladık.fakat asla sırtüstünden yüzüstüne dönmüyor.ben zorlasam bile kendini hep geri atıyor.yüzüstü durmayı hiç sevmiyor.ben yüzüstü koyunca 10 sn içinde sırtüstü dönüyor.bu bir sorunmudur sizce?birde asla sürünme ve emekleme çabamız yok.zaten yüzüstü duramıyoruz ki sürünelim hemen dönüyoruz.bu durumu yaşayan varmı?
Bizimki bayağı oturmak istiyor, desteksiz değil ama epey yastıkla destekliyoruz. Mama sandalyesinde de epey oturuyor. Sürekli otur uzan otur uzan akşama kadar aynı döngü yüzüstü kalmayı sevmiyor.Canım ilk başta bebişine maşallah. Ne güzel yiyor nazar değmesin inşallah darısı bize ne diyim. Biz kavga dövüş yiyoruz ağız kilit. Allahtan yoğurt seviyor. Karıştırıp veriyorum diğer şeyleribirde benim kız kaşığı sevmiyor ama elinle verince yiyor. Bu şekilde olan var mı. Blw çocuğumu olacak ne
Bu arada oyuncaklarla bizimkisi 2 sini alıp birbirine tokuşturuyor.ses çıkıyor sonra sıkılıp atıyor sonra dönüp almaya çalışıyor. Kıymete biniyor. Bir de bebişleri ne kadar süre otutturuyosunuz. Bizimkisi desteksiz maşallah çok güzel oturuyor. Bıraksan akşama kadar oturur ama zararı olur mu bilemiyorum. Arada alıyoeum yatırıyorum gezdiriyor falan.6.ay kontrolünde doktor 8.ayfa görecem dedi bize her ay gidenler var sanırım bizim doktor mu acaba rahat. Ama benim bildiğinde 6.aydan sonra kontroller seyrekleşiyor ama genede bilemedim.
Aynen öyleValla canım benimkisi sırüstünden yüzüstü e dönüyor ama yüzüstünden sırtüstüne dönmüyor çünkü yüzüstü dönünce anında basıyor yaygarayıbu yüzden emekleme çabası bizde de yok. Sanırım emekleyen bebekler yüzüstü durmayı seven bebekler. Ama bizde son 3 4 gündür yüzüstü bırakınca eli ileriye atma başladı. Ama sırtüstü bıraksam da artık dönmüyor yüzüstü. O kadar çok döndükü sıkıldı zaar birde son 1 haftadır. Ayakta duruyor sehpaya yaslanıyor ben elini çekiyorum kontrollü ayakta durup popoyu oynatıyor
Kısaca her bebek farklı. Kimisi geç yürüyor, kimisi erken, kimisi hiç emeklemeden yürüyor,kimisi dönmüyor vs. Kısaca istedikleri zaman herşeyi yapıyorlar ben artık şu ay şunu yapmalı olayına takılmıyorum. Ona bakarsak Bakırköy'e yaptırırlar bizi
Bizde yabancılama yok şükür ama öyle çok farklı ortamlara da girmiyoruz belki ondandır.Bizim 2 aydır felan ani seslere korkmamız bitti ama yabancılara çok tepki veriyor biz birinin evine gidersek yapmıyorum ama bize annemler felan gelsin içini çeke çeke ağlıyor teyzesini sık görüyor ona yapmıyor
Eli kolu havaya kaldırıyor kafa sağa sola istemsiz hareket ediyor, yani titreme gelmiş gibi biraz. Gözbebekleri kocaman.bak sen minnoşaaa
ama şeyi anlamadım çok tepki veriyor derken napıyor biri öksürünce uyanma anlamında mı?
Evet benimki de öyle. Sese olan hassasiyeti daha iyi ama dediğin gibi hapdurunca irkilebiliyor. Blenderin sesine dudak buzuyor
Luna da sinirlenince burnundan soluyor. gerçek anlamda :SADADA
Ben altını açarken bile yatıramıyorum, süre yok yani uyanık olduğu her an oturuyor nerdeyseCanım ilk başta bebişine maşallah. Ne güzel yiyor nazar değmesin inşallah darısı bize ne diyim. Biz kavga dövüş yiyoruz ağız kilit. Allahtan yoğurt seviyor. Karıştırıp veriyorum diğer şeyleribirde benim kız kaşığı sevmiyor ama elinle verince yiyor. Bu şekilde olan var mı. Blw çocuğumu olacak ne
Bu arada oyuncaklarla bizimkisi 2 sini alıp birbirine tokuşturuyor.ses çıkıyor sonra sıkılıp atıyor sonra dönüp almaya çalışıyor. Kıymete biniyor. Bir de bebişleri ne kadar süre otutturuyosunuz. Bizimkisi desteksiz maşallah çok güzel oturuyor. Bıraksan akşama kadar oturur ama zararı olur mu bilemiyorum. Arada alıyoeum yatırıyorum gezdiriyor falan.6.ay kontrolünde doktor 8.ayfa görecem dedi bize her ay gidenler var sanırım bizim doktor mu acaba rahat. Ama benim bildiğinde 6.aydan sonra kontroller seyrekleşiyor ama genede bilemedim.
Ooo bizde hapşırma, farklı sesle gülme, aniden gülme vs her şeyden korkuyor. Ben herhalde rahat 7 aydır yanında ne öksürdüm ne de hapşırdımçok şükür grip mrip olmadık da büyüdüler
Canım ilk başta bebişine maşallah. Ne güzel yiyor nazar değmesin inşallah darısı bize ne diyim. Biz kavga dövüş yiyoruz ağız kilit. Allahtan yoğurt seviyor. Karıştırıp veriyorum diğer şeyleribirde benim kız kaşığı sevmiyor ama elinle verince yiyor. Bu şekilde olan var mı. Blw çocuğumu olacak ne
Ben de dun arkadasma sordum aynisini. Armut rendele agzini kilit yapiyor acmiyor. Buharda haslayp vernce yiyor. Yogurt yedirirken falan kasigi tutup kendi agzina sokmaya calisiyor.Canım ilk başta bebişine maşallah. Ne güzel yiyor nazar değmesin inşallah darısı bize ne diyim. Biz kavga dövüş yiyoruz ağız kilit. Allahtan yoğurt seviyor. Karıştırıp veriyorum diğer şeyleribirde benim kız kaşığı sevmiyor ama elinle verince yiyor. Bu şekilde olan var mı. Blw çocuğumu olacak ne
Bende her gece diş geldi mi gelir mi diye bekliyorum baya kötü geçiyor gecelerMerhabalar, günaydınlar. Noldu herkese , buralar neden böyle sessizleşti?
Genel anlamda gece sık uyanmaları konusunda şikayetleri okuyorum ve bu konuya kendi noktamı koymak istiyorum. Hiçbir şeyden değil ama bu konudan eminim. Dişi çıkarken geceleri daha uyanıyorlar. Sonra yine normaline dönüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?