Bebeklerin hepsi çıkarcı bizim onları icimize sokuveresimiz geliyor ama biz onlar için memeden başka bir şey değilizoyy yemelik yanaklar
bizimkisi hep anane baktığı için öyle bir durum olmuyor
geçen yıl dönümümüzdü biz de eşimle dışarı çıkıyoruz
eşim diyor ki bizim gittiğimizi anlamasın ağlar : )) biz çıkıyoruz hiç bakıyor bize valla umrunda bile olmadı, dedim sen öyle san diye eşime. ama bazen mesela yemek yiyoruz o sırada bana ya da eşime bakıyor, ben kalkıp mutfağa bişey almaya gittiğimde ağlıyor o zaman sanırım mama sandalyesinde sıkılmış oluyor ve biri beni alsın gezdirsin madem kalkıyorsun beni neden almıyorsun diye ağlıyor. ya resmen çıkarcı bir çocuğum var.
memede süt bittiği zaman anında kafasını diğer tarafa çevirdiğini söylemiştim.
oyun oynuyorsak da bitmesin diye ağlıyor mesela
Hahahaha sizinkinin 6 aylık olduğuna emin misiniz ahahahhaHem de nasıllölüyorum resmen yorgunluktan, bu enerji nerden geliyor aklım almıyor resmen. Şöyle iki dakika otursun mümkün değil mama sandalyesinde kemeri takınca ağlamaktan helak oluyor hareketi kısıtlandı diye mecbur takmıyorum o zaman yanlardan kendini sarkıtıp uzanabildiğı her şeyi çekiyor eline geleni önce tadına bakıp sonra çaktırmadan yandan yere atıp sonra nasıl nereye düşmüş diye bakıyor ince motor becerileri için bir ara baya aktivite yapmıştım simdi yastıkların fermuarlarini açıp kapatıyor birde içindekileri çıkartıp etrafa atıyor kaydığında yada kalkmak istediğinde etrafa ne bulursa tutup çekiyor kalkmaya çalışıyor kaç tshirtun yakası maf oldu , perde gitti , kollarim yuzum cizik icinde kaldi vs daha bir sürü şey, valla 6 ayda böyleyse 6 yaşında ben kafada huniyle nasıl olurum belki değil ♀
Cok zor, ayni evde calisan bi anne olarak beni cok iyi anliyosundur bazen diyorum ofise cagirsinlar da gitsem. En azindan agladigini duymam. insallah soylenen gibi gecicidir. Ben de oyle düşünüyorumAynı durumdayim şuan diğer odada ağlıyor halası bakıyor fakat hep benimle olmak istiyor gördü ağ çığlık çığlığa ağlıyor diş ve nezledir diyorum ama 10 gündur benden ayrılma kaygısı yaşıyor gibi bir gün bırakıp 6 saat kadar gelmemistim sanırım o günden sonra oldu sanırım hep gidip gelmicem diye düşünür umarım geçicidir
Noldu? Benim de dikkatimi cekti? Kim kizdirdi seni? Yengec alinganligi mi yoksaSağol canım iyiyim evet girmiyordum sen etiketleyince bildirim geldibebe biraz hasta gibi bugün, günler yoğun geçiyor buraya ayıracak vaktim olmuyor olsa da gerçi girmemeyi tercih ediyorum
O zaman direkt mercimek çorbası falan deneyin belki severValla canım bizim kızın 1 aydır sevdiği bişeye denk gelemedim. İşte bir yoğurt ee bütün sebzeler meyveler denendi. Ee başka bişeyde veremiyorsun ağır gelmesi, ayına göre bakliyatların verilmesi gibi durumlardan. O yüzden mecbur şarkı türkü gidiyor şuan. İnanıyorum ki benim kız adanalı kızı olarak mumbar şırdan kebap bekliyor
Yogurt makinesi aldim 1 aydir onu kullaniyorum ama hala yogurt yapmaktan nefret ediyorum. Bitmiyo ki isi. 2 gunde bir hic cekilecek sey degil. Aldim demisken masraf hic bitmiyo. Jumperoo alan var mi? Hop pa la adi sanirim Trde? Memnun mu?
Valla canım bizim kızın 1 aydır sevdiği bişeye denk gelemedim. İşte bir yoğurt ee bütün sebzeler meyveler denendi. Ee başka bişeyde veremiyorsun ağır gelmesi, ayına göre bakliyatların verilmesi gibi durumlardan. O yüzden mecbur şarkı türkü gidiyor şuan. İnanıyorum ki benim kız adanalı kızı olarak mumbar şırdan kebap bekliyor
Haklısın kuzuÖyle deme canım. Hepimiz burda tecrübelerimizi aktarıyoruz.Ama doğru ama yanlış sonuçta hepimizin niyeti birbirimize yardımcı olup destek olmak. Kime kızdıysan kırıldıysan boşverrr.. Ne diyoruz sev kardeşimm.. Elini ver bana
Bu arada miniğe çok geçmiş olsun öpüyorum ensesinden(bebelerin en sevdiğim yeri)
Kızdırmadık bir durum yokta kaosta çıkarmak istemiyorum şimmmdiiiNoldu? Benim de dikkatimi cekti? Kim kizdirdi seni? Yengec alinganligi mi yoksa
Çok iyi anlıyorum alışması için molada yada öğle arası yanına gitsemde arada dayanamayip gidip kucağıma alıyorum bazende cok yoğun olduğum için yerimden bile kalkamayinca ağlama sesini dinlemek zorunda kalıyorumCok zor, ayni evde calisan bi anne olarak beni cok iyi anliyosundur bazen diyorum ofise cagirsinlar da gitsem. En azindan agladigini duymam. insallah soylenen gibi gecicidir. Ben de oyle düşünüyorumtorro biraz ayaklansinlar sonrasi icin kendileri kucak istemezler zaten. Ayrilik korkusu mu yasiyolarmis oy kiyamam ben onlara ya. Minik insanlar bir de stres oluyolar.
Bizim ki bügun lahmacunu sanki senelerdir yiyormuş gibi tutup emdi sanırım bizim ki de kebap lahmacun sevdalısı olacak babadan dolayı . Bin bir çeşit püre yapsam yemez sevmez zar zor guldure güldüre 2 kaşık zor yer bizim yediğimiz yemekleri istiyor ufak ufak veriyorum bende görüyoruz ki bizim oğlan muhallebi bebesi değilValla canım bizim kızın 1 aydır sevdiği bişeye denk gelemedim. İşte bir yoğurt ee bütün sebzeler meyveler denendi. Ee başka bişeyde veremiyorsun ağır gelmesi, ayına göre bakliyatların verilmesi gibi durumlardan. O yüzden mecbur şarkı türkü gidiyor şuan. İnanıyorum ki benim kız adanalı kızı olarak mumbar şırdan kebap bekliyor
Hop pal layi bizde almayı düşünüyoruz kucakta sürekli ziplma isteği oluyor bazen birde ayakta durmayı seviyor bende Alicam ama araştırmadimYogurt makinesi aldim 1 aydir onu kullaniyorum ama hala yogurt yapmaktan nefret ediyorum. Bitmiyo ki isi. 2 gunde bir hic cekilecek sey degil. Aldim demisken masraf hic bitmiyo. Jumperoo alan var mi? Hop pa la adi sanirim Trde? Memnun mu?
Evet kuzum az az basmaya başladı. bizde o istedikçe pratik yapmaya başladık şimdi dağa taşa tırmanma hevesi oldu ama hala bir süreden sonra dizlerini kırıyor ama çok doğal diye düşünüyorum zamanla geliştirecek kendini inşSelam kızlar. Nasılsınız?
Ben de kaç oldu giriyorum okuyamadan geri çıkıyorum. 2 dişimiz de çıktı artık iyice görünüyor. Çok komik hatta çok çok tatlı. Biri diğerinden daha uzun.
Emekliyoruz da daha doğrusu sürünüyoruz. Babası pembe bereli, komando falan diyor sürekli :)
Sürekli beraber olalım istiyor. Geceleri özellikle babasıyla bile durmuyor. Gündüz de neymiş efendim her yere beraber gidecekmişiz. Oturmuyor da. Eskiden yine mama sandalyesine koyardım. 5-10 dk dururdu. Hiç durmaz oldu. Yanında oturunca biraz oynuyor. Onun harici sürekli söylenmece.
Ek gıdayla zaten aramız yok. Sevdiremedim. Enginar deniyoruz 2 gündür. Dün tadına baktı bugün yine 3 çay kaşığı yedi. Kıyma koyduğum zaman sanki bi tık fazla yiyor. Kıyma yoğurt ve muz favorimiz diyebilirim.
A April wind Daha önce konuşmuştuk basmıyor yere diye. Yekta basmaya başladı mı? Alin bayağı sağlam basmaya başladı artık.
Bu arada perşembe günü gideceğiz doktora. Rota 3. doz ve menenjit a 3. doz aşılarını da yaptıracağız hem. Hem de yumurtaya ve balığa da başlayacağız sanırım. Sanki diğerlerini yiyormuş gibi
Çok geçmiş olsun. Siz bu forumda bana ve diger arkadaşlara sınırsız yardımınız dokundu, her zaman yardımcı olmaya çalıştınız, ve sizin yorumlarınızı hep dikkatle okudum ve çok şey ögrendim. O yüzden sizi burada aktif olarak görmek beni çok mutlu eder . Bunuda belirtmek istedim.Sağol canım iyiyim evet girmiyordum sen etiketleyince bildirim geldibebe biraz hasta gibi bugün, günler yoğun geçiyor buraya ayıracak vaktim olmuyor olsa da gerçi girmemeyi tercih ediyorum
Yaaa sitem edicem sizli niye yazıyorsunnÇok geçmiş olsun. Siz bu forumda bana ve diger arkadaşlara sınırsız yardımınız dokundu, her zaman yardımcı olmaya çalıştınız, ve sizin yorumlarınızı hep dikkatle okudum ve çok şey ögrendim. O yüzden sizi burada aktif olarak görmek beni çok mutlu eder . Bunuda belirtmek istedim.
YaaaEvet kuzum az az basmaya başladı. bizde o istedikçe pratik yapmaya başladık şimdi dağa taşa tırmanma hevesi oldu ama hala bir süreden sonra dizlerini kırıyor ama çok doğal diye düşünüyorum zamanla geliştirecek kendini inşhatta ben her gören erken yürüyecek yaşında yürümüş olur vs diyor tam bir fırfır efendi
Ayrıca bizde yazdığın gibiyiz yanında otururken bile kol kaldırıp al beni diyor -ayrılık kaygısı başlıyor bu aylarda-kucağımda oturacakmış çiçeğim
Ben de 2 gündür enginar veriyorum. Buharda haşlayıp biraz kıyma ve zeytinyağı. Az yedi. Ama herseyi az yiyor.Kızlar aranızda hiç enginar veren oldumu ? Marketten geçen almıştım, bugün patates ile karıştırıp verdim ama yemedi, ekşi geldi tadı. Nedeni bence, zaten limonlu tuzlu suda satıyorlar, ondan dolayı. Limon ekşiliği içine işlemiş. Yarın da verecem, ama acaba geceden çıkartıp temiz suya koyup suda mı bekletsem ? Ne dersiniz ? O zamanda bozulurmu diye endişem var
Gece uykuları düzene girmedi de en azından gündüz daha iyi uyumaya başladı. Mesela hala uyumadı şuan uyutmaya çalışıyorum.aling sağlıkla büyüsün inci dişleri gece uykuları rahatladı mı peki bende geldi gelecek diş diye bekliyorum.
A April wind seni görmek güzelsizde de diş çıktı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?