2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bebeklerin hepsi çıkarcı bizim onları icimize sokuveresimiz geliyor ama biz onlar için memeden başka bir şey değiliz oyy sağlıklı olsun hepsi masum kuzular

Hahahaha sizinkinin 6 aylık olduğuna emin misiniz ahahahha

Cok zor, ayni evde calisan bi anne olarak beni cok iyi anliyosundur bazen diyorum ofise cagirsinlar da gitsem. En azindan agladigini duymam. insallah soylenen gibi gecicidir. Ben de oyle düşünüyorum torro biraz ayaklansinlar sonrasi icin kendileri kucak istemezler zaten. Ayrilik korkusu mu yasiyolarmis oy kiyamam ben onlara ya. Minik insanlar bir de stres oluyolar.

Sağol canım iyiyim evet girmiyordum sen etiketleyince bildirim geldi bebe biraz hasta gibi bugün, günler yoğun geçiyor buraya ayıracak vaktim olmuyor olsa da gerçi girmemeyi tercih ediyorum
Noldu? Benim de dikkatimi cekti? Kim kizdirdi seni? Yengec alinganligi mi yoksa

Yogurt makinesi aldim 1 aydir onu kullaniyorum ama hala yogurt yapmaktan nefret ediyorum. Bitmiyo ki isi. 2 gunde bir hic cekilecek sey degil. Aldim demisken masraf hic bitmiyo. Jumperoo alan var mi? Hop pa la adi sanirim Trde? Memnun mu?

O zaman direkt mercimek çorbası falan deneyin belki sever bizimki 3-4 kaşık yedi mesela

Yogurt makinesi aldim 1 aydir onu kullaniyorum ama hala yogurt yapmaktan nefret ediyorum. Bitmiyo ki isi. 2 gunde bir hic cekilecek sey degil. Aldim demisken masraf hic bitmiyo. Jumperoo alan var mi? Hop pa la adi sanirim Trde? Memnun mu?

yoğurt makinesi almıştım kiwi sonra baktım ben baya baya tencerede de yapabiliyormuşum boşuna almışım yaa
yine de bi kısmını onda yapıyorum küçük küçük kavanozları çok tatlı ama haftada1 yapıyorum hatta geçen hafta yapamadım hazır almak zorunda kaldım. 2 günde 1 benim için imkansız bir de bizde çiğ sütler 3 kiloluk satılıyor ancak ailecek 1 haftada tüketebiliyoruz.

hoppala değil ama salıncak alacağım sanırım, bu arada biz yürüteç kullanıyoruz o nedenle almayacağım ama sen yürüteç kullanmak istemiyorsan hopala alabilirsin çok seviyorlarmış.

inan versen yer
köfte falan yiyor bizimki

Haklısın kuzu ama Böyle kafam daha rahat
Teşekkür ettim canım benimde en sevdiğim yer gıdısı, yumuşacık bak yine canım çekti
Noldu? Benim de dikkatimi cekti? Kim kizdirdi seni? Yengec alinganligi mi yoksa
Kızdırmadık bir durum yokta kaosta çıkarmak istemiyorum şimmmdiiikabuğuma çekildim kısaca

Selam kızlar. Nasılsınız?
Ben de kaç oldu giriyorum okuyamadan geri çıkıyorum. 2 dişimiz de çıktı artık iyice görünüyor. Çok komik hatta çok çok tatlı. Biri diğerinden daha uzun.
Emekliyoruz da daha doğrusu sürünüyoruz. Babası pembe bereli, komando falan diyor sürekli :)
Sürekli beraber olalım istiyor. Geceleri özellikle babasıyla bile durmuyor. Gündüz de neymiş efendim her yere beraber gidecekmişiz. Oturmuyor da. Eskiden yine mama sandalyesine koyardım. 5-10 dk dururdu. Hiç durmaz oldu. Yanında oturunca biraz oynuyor. Onun harici sürekli söylenmece.
Ek gıdayla zaten aramız yok. Sevdiremedim. Enginar deniyoruz 2 gündür. Dün tadına baktı bugün yine 3 çay kaşığı yedi. Kıyma koyduğum zaman sanki bi tık fazla yiyor. Kıyma yoğurt ve muz favorimiz diyebilirim.
A April wind Daha önce konuşmuştuk basmıyor yere diye. Yekta basmaya başladı mı? Alin bayağı sağlam basmaya başladı artık.
Bu arada perşembe günü gideceğiz doktora. Rota 3. doz ve menenjit a 3. doz aşılarını da yaptıracağız hem. Hem de yumurtaya ve balığa da başlayacağız sanırım. Sanki diğerlerini yiyormuş gibi

Çok iyi anlıyorum alışması için molada yada öğle arası yanına gitsemde arada dayanamayip gidip kucağıma alıyorum bazende cok yoğun olduğum için yerimden bile kalkamayinca ağlama sesini dinlemek zorunda kalıyorum

Bizim ki bügun lahmacunu sanki senelerdir yiyormuş gibi tutup emdi sanırım bizim ki de kebap lahmacun sevdalısı olacak babadan dolayı . Bin bir çeşit püre yapsam yemez sevmez zar zor guldure güldüre 2 kaşık zor yer bizim yediğimiz yemekleri istiyor ufak ufak veriyorum bende görüyoruz ki bizim oğlan muhallebi bebesi değil

Hop pal layi bizde almayı düşünüyoruz kucakta sürekli ziplma isteği oluyor bazen birde ayakta durmayı seviyor bende Alicam ama araştırmadim

Evet kuzum az az basmaya başladı. bizde o istedikçe pratik yapmaya başladık şimdi dağa taşa tırmanma hevesi oldu ama hala bir süreden sonra dizlerini kırıyor ama çok doğal diye düşünüyorum zamanla geliştirecek kendini inş hatta her gören erken yürüyecek yaşında yürümüş olur vs diyor tam bir fırfır efendi
Ayrıca bizde yazdığın gibiyiz yanında otururken bile kol kaldırıp al beni diyor -ayrılık kaygısı başlıyor bu aylarda-kucağımda oturacakmış çiçeğim

Kızlar aranızda hiç enginar veren oldumu ? Marketten geçen almıştım, bugün patates ile karıştırıp verdim ama yemedi, ekşi geldi tadı. Nedeni bence, zaten limonlu tuzlu suda satıyorlar, ondan dolayı. Limon ekşiliği içine işlemiş. Yarın da verecem, ama acaba geceden çıkartıp temiz suya koyup suda mı bekletsem ? Ne dersiniz ? O zamanda bozulurmu diye endişem var

Sağol canım iyiyim evet girmiyordum sen etiketleyince bildirim geldi bebe biraz hasta gibi bugün, günler yoğun geçiyor buraya ayıracak vaktim olmuyor olsa da gerçi girmemeyi tercih ediyorum
Çok geçmiş olsun. Siz bu forumda bana ve diger arkadaşlara sınırsız yardımınız dokundu, her zaman yardımcı olmaya çalıştınız, ve sizin yorumlarınızı hep dikkatle okudum ve çok şey ögrendim. O yüzden sizi burada aktif olarak görmek beni çok mutlu eder . Bunuda belirtmek istedim.

Yaaa sitem edicem sizli niye yazıyorsunn
Teşekkür ettim benimde öğrendiğim çok şey oldu bilgi paylaştıkça çoğalırmış hepimiz birbirimize rehberlik ettik ucundan bence
Kendime vaktim bile kalmıyor çoğu zaman ya bir de bazen moral mi desem motive mi desem düşüyor o yüzden dediğim gibi kabuklandım

Yaaa bizimki de cok uzun basamıyor zaten. Titriyor hemen bacaklar. Çok tatlılar

Ben de 2 gündür enginar veriyorum. Buharda haşlayıp biraz kıyma ve zeytinyağı. Az yedi. Ama herseyi az yiyor.
aling sağlıkla büyüsün inci dişleri gece uykuları rahatladı mı peki bende geldi gelecek diş diye bekliyorum.

A April wind seni görmek güzel sizde de diş çıktı mı
Gece uykuları düzene girmedi de en azından gündüz daha iyi uyumaya başladı. Mesela hala uyumadı şuan uyutmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…