2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bundan aldik. Aktivite masasi gibi. Arka kismindaki lastikli kisim ziplamasina izin veriyor hem de onundeki standta oyun oynuyor.

oyuncaklarla oynaması ne tatlı
bizimkinin yürütecinde vardı böyle oyuncaklar
oyuncak bölümü çok geniş aynı zamanda çıkabiliyor da
müzikli falan şeyler var ben dedim sürekli çalıp başımı ağrıtır
ilkin evet bi iki kere çaldı sonra kitap gibi bir bölümü var onu çevirmeyi öğrenince de delirdi onu yaptı 2-3 kere
artık o oyuncaklı bölümü sürekli çıkartıp yere atıyor paat diye sonra yerde ona bakıyor
o kadar da ağır bir şey nasıl kaldırıp atıyor hayret; laminatlar kırılacak diye artık takmıyorum...

Ben de bu ara gunde 3 öğun seklinde gidiyorum. Doktora kalsa ilk ay sonunda 4 öğüne gecicektik ama yemiyor ki.

Kiymayi tatli kasigindan biraz buyuk parcalar koparip, yuvarlayip buzdolabi posetlerine atiyorum. Yapmadan biraz evel cikariyorum, cozunuyor hemen. Suyla pisiriyorum. Yiyor diye her gun vereyim diyordum ama abartmayayim o zaman. Yemeklere sogan katmaya basladim, daha hosuna gitti.

Birde havucu pisirip onune koyuyorum, kendi denesin diye. Ama buyuk parcalar isiriyor. Boyutunu mu ayarlayamiyorum nedir. Birazini yutuyor, birazini cikariyor ama o sira korkuyorum takilacak bogazina diye. Yaptigim purelerin kaplarina saldiriyor, elini daldiriyor, kasigi tutup vermiyor ama kendi haline biraksam azicik agzina gidiyor.

Ilik suyunu sut posetlerine koymak da cok mantikliymis. Iyiki sut posetlerimi atmamisim sagim yapmiyorum nasilsa diye. Bu sekilde degerlendiriyim ben de. Et ve et suyuna gecmek icin 8 aylik olmayi bekliyorum. Sagolun kizlar, cok isime yarayacak bu yontemler crazy06

Kızlar doktorumuz milupanın gece çayını önerdi. Yaşadığım yerde eczanelerde bulamadım. Sizler hiç denediniz mi?? Humananın iyi geceler çayı var. Onu deneyen var mı??

Kızlar doktorumuz milupanın gece çayını önerdi. Yaşadığım yerde eczanelerde bulamadım. Sizler hiç denediniz mi?? Humananın iyi geceler çayı var. Onu deneyen var mı??

anne için değil mi?
hiç denemedim ben herhangi bir çay sadece humananın süt çayını içiyorum iki günde bir falan o da

Bir de doktorumuz baybay night damlayı önerdi. Fakat henüz 2 yıldır falan piyasada olan bir ürün olduğundan öncelikle milupanın gece çayını denememi söyledi.
Baybay night damla kullanan oldu mu aranızda?

4-5 kere çektirdik biz de kıymayı. Direkt tavaya attım kendi yağıyla kavurup buz kaliplarina doldurdum. Simdi cikartiyorum ufak bir tabaga. Buharda sebzeyi haslarken o da buharıyla çözülüyor. Hic topaklanmıyor. Doktor böyle tarif etmişti.
Ay insallah bir an once gecsin yaaa. Bizim de dislerinin arkasi kirmizi yarık. Kanamis gibi sanki cok degisik.

Yok hayır canım, bu milupanın çayı bebek için. Gece uyuyabilsin diye
Bize papatya çayı önerdi. Ben yapmadım gerçi. Ama rahatlatıyormuş sakinleştiriyormuş. Uyumadığını söylemiştim geceleri. Bu arada bay bay night damla kuzenim kullandı. Hiçbir işe yaramadı demişti

Bir de doktorumuz baybay night damlayı önerdi. Fakat henüz 2 yıldır falan piyasada olan bir ürün olduğundan öncelikle milupanın gece çayını denememi söyledi.
Baybay night damla kullanan oldu mu aranızda?
Bizim doktor 1 yaşına kadar bitki çayı yok dedi. Birde rezene meselesi kafamı karıştırıyor benim zararlı diyen var

Aynen güzel rahatlık oluyo. Ben de daha ilik suyu yapıcam. Buz torbası aldım. Onun içine doldurup saklamayı düşünüyorum kırıp kullanması kolay oluyor.

Benzer bir gece yaşadım. Emmek de istemiyor üstelik. Uyumakta zorluk çekiyor. Sanırım üst dişler geliyor. Geçen gün kulağını kaşımaya çalışıyordu. Diştendir dedim ama belirtiler daha ağırlaşıyor galiba.

Bence ust disleri daha zorluyormus. Arkadasimin bebeginin de ust dislerinde atesi cikmisti. Luna alt disleri cikarken bu kadar aglamamisti ya da uyumazlik yapmamisti. Usttekiler cikali 2 hafta oldu, 2 haftada 2 gece boyleydi. Diger gecelerde de 455323 kere uyandigi emdigi oldu. Disleri uzadikca dislerinin arkasi yarik gibi oluyo kirmizi kirmizi. Allah bilir nasil cani aciyor

OF biz daha hiç diş çıkartmadık napıcaz bilmiyorum

Yok hayır canım, bu milupanın çayı bebek için. Gece uyuyabilsin diye

e doktor demiş sonuçta
bu doktorlar da biz desek hemen ay yok katiyen olmaz derler kendileri söyleyince sıkıntı yok
gece hiç uyumuyor mu
bu arada bizimki de bu gece istisnasız her saat kalktı emziğini istedi
yok bi ara beşikte enlemesine dönmüş uykuda düzelememiş onun için bi mıkırdandı öyle yorgun ve bitaqpım ki
sonra 7 de kalk emzir işe gel, işte bi ton sıkıntı şu an
off

Sanırım öyle olacak alt dişler yüzünden ek gıdaya da geçememiştik, reddetmişti. Daha yeni tadım yapıyoruz. Şimdi de üst dişler sebebiyle emmeyi bile istemiyo.

Evet doktor dedi. Ama pratikte ne kadar işe yaradığını merak ediyorum. Gerçekten rahat uyuyor mu bebekler bu çaydan sonra...
Son 3 gündür gecede sadece 2 kere emmeye kalktı ve güzel uyudu. 3 gün öncesine kadar saat başı hatta 40 dkda bir uyanıyordu. Eşim de ben de artık çok zorlanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…