Bundan aldik. Aktivite masasi gibi. Arka kismindaki lastikli kisim ziplamasina izin veriyor hem de onundeki standta oyun oynuyor.
Ilik suyunu sut posetlerine koymak da cok mantikliymis. Iyiki sut posetlerimi atmamisim sagim yapmiyorum nasilsa diye. Bu sekilde degerlendiriyim ben de. Et ve et suyuna gecmek icin 8 aylik olmayi bekliyorum. Sagolun kizlar, cok isime yarayacak bu yontemleraynen annem de böyle yapıyordu hep ben de böyle yapıyorum
ben her şeyi zaten rendeleyip vs buzdolabı poşetiyle buzdolabına koyuyorum
ilik suyum da var süt poşetlerine koydum buzlukta yemek yapmadan çözülsün diye çıkarıp onu kullanıyorum çok pratik
Aaa çok beğendim çok güzel bunu hiç görmemiştim güle güle kullaninBundan aldik. Aktivite masasi gibi. Arka kismindaki lastikli kisim ziplamasina izin veriyor hem de onundeki standta oyun oynuyor.
Kızlar doktorumuz milupanın gece çayını önerdi. Yaşadığım yerde eczanelerde bulamadım. Sizler hiç denediniz mi?? Humananın iyi geceler çayı var. Onu deneyen var mı??
4-5 kere çektirdik biz de kıymayı. Direkt tavaya attım kendi yağıyla kavurup buz kaliplarina doldurdum. Simdi cikartiyorum ufak bir tabaga. Buharda sebzeyi haslarken o da buharıyla çözülüyor. Hic topaklanmıyor. Doktor böyle tarif etmişti.Merhaba kızlar,
Bende bugün kıyma deneyeceğim. Yapanlar kıymayı nasıl verdi? Topaklanmanın önüne nasıl geçtiniz? Birde kıymayı nasıl buzlukta saklıyorsunuz? Ay eşofmanlı hoca skecindeki seyircilere benzedim. Soru bonbardımanı gibi oldu
Ay insallah bir an once gecsin yaaa. Bizim de dislerinin arkasi kirmizi yarık. Kanamis gibi sanki cok degisik.Bugun epic gecelerinden birini yasadik. Gece 1de uyandi 3e kadar uyumadi disinin acisindan. Bu seferkiler cok zorluyor. Demistim kulaklarini cekistiriyor diye. Baktim kizarmis sismis damagi. Disleri bas gosterdi ustelik. Ama uzarken de acitiyolar. Dislerin arkasi kirmizi yarik gibi olmus. Dis kasiyicilarini aliyor kasiyor da kasiyor. Ama uykusu da var, uyuyamadigi icin sinirleniyor. Gozleri kapali agliyor. Benim de cok uykum vardi. O agladi ben agladim. Babasi da bize sarilip teselli ediyor. Simdi guluyorum ama aksam cok fenaydi. Bitsin bu dis muhabbeti ya, ne zormus, biri bitiyor biri basliyor. Luna geceleri hep uyudugu icin cok sansliymisim, bir daha anladim. Bebegi gece uyumayan annelere Allah sabir guc versin.
Yok hayır canım, bu milupanın çayı bebek için. Gece uyuyabilsin diyeanne için değil mi?
hiç denemedim ben herhangi bir çay sadece humananın süt çayını içiyorum iki günde bir falan o da
Bize papatya çayı önerdi. Ben yapmadım gerçi. Ama rahatlatıyormuş sakinleştiriyormuş. Uyumadığını söylemiştim geceleri. Bu arada bay bay night damla kuzenim kullandı. Hiçbir işe yaramadı demiştiYok hayır canım, bu milupanın çayı bebek için. Gece uyuyabilsin diye
Bizim doktor 1 yaşına kadar bitki çayı yok dedi. Birde rezene meselesi kafamı karıştırıyor benim zararlı diyen varBir de doktorumuz baybay night damlayı önerdi. Fakat henüz 2 yıldır falan piyasada olan bir ürün olduğundan öncelikle milupanın gece çayını denememi söyledi.
Baybay night damla kullanan oldu mu aranızda?
Aynen güzel rahatlık oluyo. Ben de daha ilik suyu yapıcam. Buz torbası aldım. Onun içine doldurup saklamayı düşünüyorum kırıp kullanması kolay oluyor.aynen annem de böyle yapıyordu hep ben de böyle yapıyorum
ben her şeyi zaten rendeleyip vs buzdolabı poşetiyle buzdolabına koyuyorum
ilik suyum da var süt poşetlerine koydum buzlukta yemek yapmadan çözülsün diye çıkarıp onu kullanıyorum çok pratik
Benzer bir gece yaşadım. Emmek de istemiyor üstelik. Uyumakta zorluk çekiyor. Sanırım üst dişler geliyor. Geçen gün kulağını kaşımaya çalışıyordu. Diştendir dedim ama belirtiler daha ağırlaşıyor galiba.Bugun epic gecelerinden birini yasadik. Gece 1de uyandi 3e kadar uyumadi disinin acisindan. Bu seferkiler cok zorluyor. Demistim kulaklarini cekistiriyor diye. Baktim kizarmis sismis damagi. Disleri bas gosterdi ustelik. Ama uzarken de acitiyolar. Dislerin arkasi kirmizi yarik gibi olmus. Dis kasiyicilarini aliyor kasiyor da kasiyor. Ama uykusu da var, uyuyamadigi icin sinirleniyor. Gozleri kapali agliyor. Benim de cok uykum vardi. O agladi ben agladim. Babasi da bize sarilip teselli ediyor. Simdi guluyorum ama aksam cok fenaydi. Bitsin bu dis muhabbeti ya, ne zormus, biri bitiyor biri basliyor. Luna geceleri hep uyudugu icin cok sansliymisim, bir daha anladim. Bebegi gece uyumayan annelere Allah sabir guc versin.
Bence ust disleri daha zorluyormus. Arkadasimin bebeginin de ust dislerinde atesi cikmisti. Luna alt disleri cikarken bu kadar aglamamisti ya da uyumazlik yapmamisti. Usttekiler cikali 2 hafta oldu, 2 haftada 2 gece boyleydi. Diger gecelerde de 455323 kere uyandigi emdigi oldu. Disleri uzadikca dislerinin arkasi yarik gibi oluyo kirmizi kirmizi. Allah bilir nasil cani aciyorBenzer bir gece yaşadım. Emmek de istemiyor üstelik. Uyumakta zorluk çekiyor. Sanırım üst dişler geliyor. Geçen gün kulağını kaşımaya çalışıyordu. Diştendir dedim ama belirtiler daha ağırlaşıyor galiba.
Bence ust disleri daha zorluyormus. Arkadasimin bebeginin de ust dislerinde atesi cikmisti. Luna alt disleri cikarken bu kadar aglamamisti ya da uyumazlik yapmamisti. Usttekiler cikali 2 hafta oldu, 2 haftada 2 gece boyleydi. Diger gecelerde de 455323 kere uyandigi emdigi oldu. Disleri uzadikca dislerinin arkasi yarik gibi oluyo kirmizi kirmizi. Allah bilir nasil cani aciyor
Yok hayır canım, bu milupanın çayı bebek için. Gece uyuyabilsin diye
Sanırım öyle olacakBence ust disleri daha zorluyormus. Arkadasimin bebeginin de ust dislerinde atesi cikmisti. Luna alt disleri cikarken bu kadar aglamamisti ya da uyumazlik yapmamisti. Usttekiler cikali 2 hafta oldu, 2 haftada 2 gece boyleydi. Diger gecelerde de 455323 kere uyandigi emdigi oldu. Disleri uzadikca dislerinin arkasi yarik gibi oluyo kirmizi kirmizi. Allah bilir nasil cani aciyor
Evet doktor dedi. Ama pratikte ne kadar işe yaradığını merak ediyorum. Gerçekten rahat uyuyor mu bebekler bu çaydan sonra...e doktor demiş sonuçta
bu doktorlar da biz desek hemen ay yok katiyen olmaz derler kendileri söyleyince sıkıntı yok
gece hiç uyumuyor mu
bu arada bizimki de bu gece istisnasız her saat kalktı emziğini istedi
yok bi ara beşikte enlemesine dönmüş uykuda düzelememiş onun için bi mıkırdandı öyle yorgun ve bitaqpım ki
sonra 7 de kalk emzir işe gel, işte bi ton sıkıntı şu an
off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?