- 12 Eylül 2018
- 1.022
- 1.730
- 133
Ben veriyorum. Enginarı sarımsak, patates ve havuçla buharda pişiriyorum. Bezelyeyi haşlıyorum. Hepsini karıştırıp blend ettikten sonra yoğurt ve zeytinyağı ekliyorum. Sarımsaklı yoğurtlu olarak tadı güzel oluyor tavsiye ederim.Kızlar aranızda hiç enginar veren oldumu ? Marketten geçen almıştım, bugün patates ile karıştırıp verdim ama yemedi, ekşi geldi tadı. Nedeni bence, zaten limonlu tuzlu suda satıyorlar, ondan dolayı. Limon ekşiliği içine işlemiş. Yarın da verecem, ama acaba geceden çıkartıp temiz suya koyup suda mı bekletsem ? Ne dersiniz ? O zamanda bozulurmu diye endişem var
Bizaldik bugun. Ziplamaktan cok standdaki oyuncaklarla oynuyor. Ziplayinca hevesim kursagimda kaldi. Ama o halinden cok memnun ciyakliyoHop pal layi bizde almayı düşünüyoruz kucakta sürekli ziplma isteği oluyor bazen birde ayakta durmayı seviyor bende Alicam ama araştırmadim
Ben 1 litrelik hazir sutle yapiyorum. 6 kucuk kavanoz cikiyor. 2 gun yediriyorum. 3. Gun yedirtmeyip yeni yogurt mayaliyorum. Cook yorucu. :/ hooppla aldim ziplamaktan cok oyuncaklari ilgisini cekti. Ama muthis epey oyalaniyor. Yasadik. Biraz keyif yapabilicezyoğurt makinesi almıştım kiwi sonra baktım ben baya baya tencerede de yapabiliyormuşum boşuna almışım yaa
yine de bi kısmını onda yapıyorum küçük küçük kavanozları çok tatlıama haftada1 yapıyorum hatta geçen hafta yapamadım hazır almak zorunda kaldım. 2 günde 1 benim için imkansız bir de bizde çiğ sütler 3 kiloluk satılıyor ancak ailecek 1 haftada tüketebiliyoruz.
hoppala değil ama salıncak alacağım sanırım, bu arada biz yürüteç kullanıyoruz o nedenle almayacağım ama sen yürüteç kullanmak istemiyorsan hopala alabilirsin çok seviyorlarmış.
Arada bana da geliyo o sessizce uzama hissi. Sonra bikac sevdigim kisi var -onlar kendini biliyo- onlarla konusmak istiyorum giriyorum. Grubun bilnem kacinci whtspp grubunu biz mi kursak fvhjHaklısın kuzuama Böyle kafam daha rahat
Teşekkür ettim canım benimde en sevdiğim yer gıdısı, yumuşacık bak yine canım çekti
Kızdırmadık bir durum yokta kaosta çıkarmak istemiyorum şimmmdiiikabuğuma çekildim kısaca
Ek gıdaya başlayalı benim göğüsler yumuşadı yahalbuki tam gaz emmeye devam ediyor. Emdikçe süt geliyor ama artık beni rahatsız etmiyor göğüslerim. Bu aralar çok yoruluyorum dinlenemiyorum birazda zayıfladım acaba o yüzden mi? Benzer durumu yaşayan var mı?
ay artık hiç göğüs kontrolü yapmıyorum desem :) benim baya bir azalmıştı aslında ama yeni yeni artmaya başlamış şükür nedensiz... sağım yaparsan arada oradan belli oluyor aslında.
Sanki bu griple birlikte dişte gelecek gibi hissediyorum belki o yüzden bu kadar etkilendi ama bilmiyorum henüz yok, bu gidişle dediğim gibi yaşına dişsiz girecek@aling sağlıkla büyüsün inci dişlerigece uykuları rahatladı mı peki bende geldi gelecek diş diye bekliyorum.
A April wind seni görmek güzelsizde de diş çıktı mı
KesinlikleYaaabizimki de cok uzun basamıyor zaten. Titriyor hemen bacaklar. Çok tatlılar
Yani bende öyle sayılırdı uzun zamandır ama vakitsizlikte etkili oldu. Akşam biraz vaktim oluyor eşim yardımcı olduğundan onda da dizi kitap araştırma vs öyle geçiyor genelde. Keşke sabah yardımcı olsa da uyusam geberiyorum uykusuzluktan.Arada bana da geliyo o sessizce uzama hissi. Sonra bikac sevdigim kisi var -onlar kendini biliyo- onlarla konusmak istiyorum giriyorum. Grubun bilnem kacinci whtspp grubunu biz mi kursak fvhj
2 haftadır oturuyor canım.Ama aynı şekilde sürekli ayakta durmak istiyor geriyor bacaklarını:)Tutunup ayağa kalköa çabaları var ama başaramıyor şu an tabii kiBebekleriniz artık tamamen desteksiz oturuyor mu bizimki eskisine göre iyi tutuyor kendini ama ayaklarıyla çok oynadığı için bu aralar onlara uzandığında ya da oyuncağına uzandığı zaman devriliyor birde hiç sevmiyor oturmayı ayağa kalkmak için geriye atıyor kendini durmadan koltuk altından tutup yürütmemizi istiyor
Günaydııııınlar olsun. Kıyma haftada 3 kez diye biliyorum ben ama bu da değişken bir durum bence 7.ay bitti yeni başladım Kıyma vermeye azıcık ekliyorum çorbalara.Gunaydin kizlar. Sanirim bu zamanlarin en onemli ozelligi vakit bulamamakbizimkisi emekleye ek ayaga kakmaya basladi. Yatagina uyudu diye koyuyorum, arkami donuyorum, ayakta ☺ uyutmakta zorlaniyorum, bazen kucakta uyuyor, kollarim nasil agriyor simdi.
Çit alicam demistim, aldim sonunda. Evet kafasini vurmuyor kalorifere, kapiya ama beni gormezse vakit de gecirmiyor. En azindan yanindayken pesinde kosmuyorum.
Ek gida bazen iyi gidiyor, bazen zor. Kiymayi sevdi ama. Her gun yese sorun olur mu ki?
Birde hala diş cikarmadi.
Ben başladım 3 öğün veriyorum 15 gündür2 haftadır oturuyor canım.Ama aynı şekilde sürekli ayakta durmak istiyor geriyor bacaklarını:)Tutunup ayağa kalköa çabaları var ama başaramıyor şu an tabii kiKızlar ek gıdayı 3 öğün olarak vermeye başladınız mi?
4 kez yağsız etten çektirdik. Buzdolabı poşetine yaydım incecik üzerinden spatula ile minik karelere böldüm dondurdum kullanacağım zaman hemen kırıp çıkarıyorum haşlıyorum önce suyu ile birlikte çorba yapıyorum yağsız ve birden çok çekilince topaklanma olmadı.Merhaba kızlar,
Bende bugün kıyma deneyeceğim. Yapanlar kıymayı nasıl verdi? Topaklanmanın önüne nasıl geçtiniz? Birde kıymayı nasıl buzlukta saklıyorsunuz? Ay eşofmanlı hoca skecindeki seyircilere benzedim. Soru bonbardımanı gibi oldu
Hangi marka aldiniz 2 çeşidi var sanırım biri bu yürüteç gibi yerde olan birde kapı eşiğine takılan hangisinden aldınızBizaldik bugun. Ziplamaktan cok standdaki oyuncaklarla oynuyor. Ziplayinca hevesim kursagimda kaldi. Ama o halinden cok memnun ciyakliyo
3 öğün verme gayretinde olsam da çoğu gün 2 öğüne düşüyor çünkü sabah 8 de uyanıyor 9 da çalışmaya başlıyorum biraz emmek istiyor sabah kahvaltısı ilk uykudan sonraya kalıyor o zaman zaten öğlen oluyor kahvaltısı öğlen vermiş oluyorum birde bu ara hasta daha çok anne sütü alsın istiyorum dün mesela 3 öğün yedi bugün daha kahvaltı bile yaptıramadim2 haftadır oturuyor canım.Ama aynı şekilde sürekli ayakta durmak istiyor geriyor bacaklarını:)Tutunup ayağa kalköa çabaları var ama başaramıyor şu an tabii kiKızlar ek gıdayı 3 öğün olarak vermeye başladınız mi?
Cok mantikli yaa, buzluga ben de bu sekilde koyayim4 kez yağsız etten çektirdik. Buzdolabı poşetine yaydım incecik üzerinden spatula ile minik karelere böldüm dondurdum kullanacağım zaman hemen kırıp çıkarıyorum haşlıyorum önce suyu ile birlikte çorba yapıyorum yağsız ve birden çok çekilince topaklanma olmadı.
Cok mantikli yaa, buzluga ben de bu sekilde koyayim
Hangi marka aldiniz 2 çeşidi var sanırım biri bu yürüteç gibi yerde olan birde kapı eşiğine takılan hangisinden aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?