2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    293
Ben veriyorum. Enginarı sarımsak, patates ve havuçla buharda pişiriyorum. Bezelyeyi haşlıyorum. Hepsini karıştırıp blend ettikten sonra yoğurt ve zeytinyağı ekliyorum. Sarımsaklı yoğurtlu olarak tadı güzel oluyor tavsiye ederim.
 
Hop pal layi bizde almayı düşünüyoruz kucakta sürekli ziplma isteği oluyor bazen birde ayakta durmayı seviyor bende Alicam ama araştırmadim
Bizaldik bugun. Ziplamaktan cok standdaki oyuncaklarla oynuyor. Ziplayinca hevesim kursagimda kaldi. Ama o halinden cok memnun ciyakliyo
 
Ben 1 litrelik hazir sutle yapiyorum. 6 kucuk kavanoz cikiyor. 2 gun yediriyorum. 3. Gun yedirtmeyip yeni yogurt mayaliyorum. Cook yorucu. :/ hooppla aldim ziplamaktan cok oyuncaklari ilgisini cekti. Ama muthis epey oyalaniyor. Yasadik. Biraz keyif yapabilicez
 
Arada bana da geliyo o sessizce uzama hissi. Sonra bikac sevdigim kisi var -onlar kendini biliyo- onlarla konusmak istiyorum giriyorum. Grubun bilnem kacinci whtspp grubunu biz mi kursak fvhj
 
Ek gıdaya başlayalı benim göğüsler yumuşadı ya halbuki tam gaz emmeye devam ediyor. Emdikçe süt geliyor ama artık beni rahatsız etmiyor göğüslerim. Bu aralar çok yoruluyorum dinlenemiyorum birazda zayıfladım acaba o yüzden mi? Benzer durumu yaşayan var mı?
 

ay artık hiç göğüs kontrolü yapmıyorum desem :) benim baya bir azalmıştı aslında ama yeni yeni artmaya başlamış şükür nedensiz... sağım yaparsan arada oradan belli oluyor aslında.
 
Hiç sağım yapmıyorum emerken kontrol ediyorum sadece. Umarım geçici bir durumdur uzun vadeli emzirmek istiyorum çünkü.
ay artık hiç göğüs kontrolü yapmıyorum desem :) benim baya bir azalmıştı aslında ama yeni yeni artmaya başlamış şükür nedensiz... sağım yaparsan arada oradan belli oluyor aslında.
 
@aling sağlıkla büyüsün inci dişleri gece uykuları rahatladı mı peki bende geldi gelecek diş diye bekliyorum.

A April wind seni görmek güzel sizde de diş çıktı mı
Sanki bu griple birlikte dişte gelecek gibi hissediyorum belki o yüzden bu kadar etkilendi ama bilmiyorum henüz yok, bu gidişle dediğim gibi yaşına dişsiz girecek
Yaaa bizimki de cok uzun basamıyor zaten. Titriyor hemen bacaklar. Çok tatlılar
Kesinlikle
Arada bana da geliyo o sessizce uzama hissi. Sonra bikac sevdigim kisi var -onlar kendini biliyo- onlarla konusmak istiyorum giriyorum. Grubun bilnem kacinci whtspp grubunu biz mi kursak fvhj
Yani bende öyle sayılırdı uzun zamandır ama vakitsizlikte etkili oldu. Akşam biraz vaktim oluyor eşim yardımcı olduğundan onda da dizi kitap araştırma vs öyle geçiyor genelde. Keşke sabah yardımcı olsa da uyusam geberiyorum uykusuzluktan.
Ahaha bu arada wp gruplarının sonu hiç iyi bitmiyor genelde
 
2 haftadır oturuyor canım.Ama aynı şekilde sürekli ayakta durmak istiyor geriyor bacaklarını:)Tutunup ayağa kalköa çabaları var ama başaramıyor şu an tabii kiKızlar ek gıdayı 3 öğün olarak vermeye başladınız mi?
 
Gunaydin kizlar. Sanirim bu zamanlarin en onemli ozelligi vakit bulamamak bizimkisi emekleye ek ayaga kakmaya basladi. Yatagina uyudu diye koyuyorum, arkami donuyorum, ayakta ☺ uyutmakta zorlaniyorum, bazen kucakta uyuyor, kollarim nasil agriyor simdi.

Çit alicam demistim, aldim sonunda. Evet kafasini vurmuyor kalorifere, kapiya ama beni gormezse vakit de gecirmiyor. En azindan yanindayken pesinde kosmuyorum.

Ek gida bazen iyi gidiyor, bazen zor. Kiymayi sevdi ama. Her gun yese sorun olur mu ki?

Birde hala diş cikarmadi.
 
Merhaba kızlar,

Bende bugün kıyma deneyeceğim. Yapanlar kıymayı nasıl verdi? Topaklanmanın önüne nasıl geçtiniz? Birde kıymayı nasıl buzlukta saklıyorsunuz? Ay eşofmanlı hoca skecindeki seyircilere benzedim. Soru bonbardımanı gibi oldu
 
Günaydııııınlar olsun. Kıyma haftada 3 kez diye biliyorum ben ama bu da değişken bir durum bence 7.ay bitti yeni başladım Kıyma vermeye azıcık ekliyorum çorbalara.
MC06 bende 3 öğün yapmak istiyorum artık bazen yemediğini arada tekrar teklif ediyorum yiyor böylece 3 gibi oluyor ama sabah öğle akşam diye düzenli öğünü yok
 
4 kez yağsız etten çektirdik. Buzdolabı poşetine yaydım incecik üzerinden spatula ile minik karelere böldüm dondurdum kullanacağım zaman hemen kırıp çıkarıyorum haşlıyorum önce suyu ile birlikte çorba yapıyorum yağsız ve birden çok çekilince topaklanma olmadı.
 
Bizaldik bugun. Ziplamaktan cok standdaki oyuncaklarla oynuyor. Ziplayinca hevesim kursagimda kaldi. Ama o halinden cok memnun ciyakliyo
Hangi marka aldiniz 2 çeşidi var sanırım biri bu yürüteç gibi yerde olan birde kapı eşiğine takılan hangisinden aldınız
 
3 öğün verme gayretinde olsam da çoğu gün 2 öğüne düşüyor çünkü sabah 8 de uyanıyor 9 da çalışmaya başlıyorum biraz emmek istiyor sabah kahvaltısı ilk uykudan sonraya kalıyor o zaman zaten öğlen oluyor kahvaltısı öğlen vermiş oluyorum birde bu ara hasta daha çok anne sütü alsın istiyorum dün mesela 3 öğün yedi bugün daha kahvaltı bile yaptıramadim
 
Cok mantikli yaa, buzluga ben de bu sekilde koyayim
 
Cok mantikli yaa, buzluga ben de bu sekilde koyayim

aynen annem de böyle yapıyordu hep ben de böyle yapıyorum
ben her şeyi zaten rendeleyip vs buzdolabı poşetiyle buzdolabına koyuyorum
ilik suyum da var süt poşetlerine koydum buzlukta yemek yapmadan çözülsün diye çıkarıp onu kullanıyorum çok pratik
 
Bugun epic gecelerinden birini yasadik. Gece 1de uyandi 3e kadar uyumadi disinin acisindan. Bu seferkiler cok zorluyor. Demistim kulaklarini cekistiriyor diye. Baktim kizarmis sismis damagi. Disleri bas gosterdi ustelik. Ama uzarken de acitiyolar. Dislerin arkasi kirmizi yarik gibi olmus. Dis kasiyicilarini aliyor kasiyor da kasiyor. Ama uykusu da var, uyuyamadigi icin sinirleniyor. Gozleri kapali agliyor. Benim de cok uykum vardi. O agladi ben agladim. Babasi da bize sarilip teselli ediyor. Simdi guluyorum ama aksam cok fenaydi. Bitsin bu dis muhabbeti ya, ne zormus, biri bitiyor biri basliyor. Luna geceleri hep uyudugu icin cok sansliymisim, bir daha anladim. Bebegi gece uyumayan annelere Allah sabir guc versin.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…