Kızlar bebekleriniz emekliyor mu ? Bizimki geri geri emekliyor. O şekilde kendi kendine oturup tekrar geri geri gidiyor ama hala ileri gitmiyor
Yaa bin kere maşallah benimki mi çok tembel sizinkiler mi çok aktif ben anlamadım emekleme felan yok bizde zaten nefret ediyor yüzüstü durmaktan poposunu attırarak dolanıyordu ya da kendi etrafında dönerek bu aralar onu da bıraktı kollarımdan tutup yürütün istiyor benim büyük oğlum da hiç emeklememişti 14 aylık yürümüştü yine öyle olacak sanırımKızlar bebekleriniz emekliyor mu ? Bizimki geri geri emekliyor. O şekilde kendi kendine oturup tekrar geri geri gidiyor ama hala ileri gitmiyor
Evet doktor dedi. Ama pratikte ne kadar işe yaradığını merak ediyorum. Gerçekten rahat uyuyor mu bebekler bu çaydan sonra...
Son 3 gündür gecede sadece 2 kere emmeye kalktı ve güzel uyudu. 3 gün öncesine kadar saat başı hatta 40 dkda bir uyanıyordu. Eşim de ben de artık çok zorlanıyoruz.
Bazen çok değişik şeyler yapıyorlar insan beş saniye bırakamıyor. Bizimki onu geriye doğru yapınca parkeye baya sert bir kafa attıkgeçen gün ayağıma doğru kurbağa gibi ayaklarından güç alıp öne doğru sıçramasını saymazsak hayır emeklemiyor :)
geri geri emekliyor ya da tek ayağıyla pergel gibi dönüyor, bu dönme esnasında ne kadar ilerlerse işte :)
Her çocuk farklı gerçekten ama insan diğerlerini merak etmeden duramıyor işteYaa bin kere maşallah benimki mi çok tembel sizinkiler mi çok aktif ben anlamadım emekleme felan yok bizde zaten nefret ediyor yüzüstü durmaktan poposunu attırarak dolanıyordu ya da kendi etrafında dönerek bu aralar onu da bıraktı kollarımdan tutup yürütün istiyor benim büyük oğlum da hiç emeklememişti 14 aylık yürümüştü yine öyle olacak sanırım
Her çocuk farklı gerçekten ama insan diğerlerini merak etmeden duramıyor işteya çocuk 6 aylık oldu millet başladı emeklemiyor mu. Aslında emeklemesi lazım demeye etrafından örnek vermeye
Merhaba, bebeğimin dudağı çatladı. hatta kanadı. Off sıvı kaybı falan diyor internette. A, B, B2 ve demir eksikliği diyor. Ya her şeyi yedirmeye çalışıyorum, sürekli emziriyorum. nasıl oluyor ya
Su içiyor muMerhaba, bebeğimin dudağı çatladı. hatta kanadı. Off sıvı kaybı falan diyor internette. A, B, B2 ve demir eksikliği diyor. Ya her şeyi yedirmeye çalışıyorum, sürekli emziriyorum. nasıl oluyor ya
Emeklemiyor da sürünüyor. Bizimki de geri geri gidiyordu bi anda sürünerek ilerlemeye başladı.Kızlar bebekleriniz emekliyor mu ? Bizimki geri geri emekliyor. O şekilde kendi kendine oturup tekrar geri geri gidiyor ama hala ileri gitmiyor
Tavana dubel ile astik matkap yardimiyla. Önünde oyuncak filan da yok 60 lira gibi de komik bi rakama aldik. Diger muzik ve oyuncakli olanlari tavsiye etmem acikcasi bu gayet guzel cok mutlu oluyor zipladikca.Hangi marka aldiniz 2 çeşidi var sanırım biri bu yürüteç gibi yerde olan birde kapı eşiğine takılan hangisinden aldınız
Baybay night damlayi ben kendim icin kullandim ama yaptığı sey kasları gevsetmek ve aşırı sarsıyor bünyeyi. Tek basina uyku vesilesi asla değil. Keza bebeğimin uyumadığı zamanlarda da verdim hicbir ise yaramadı. Uyku getiriyor kesinlikle. Amaaaaa uyutmuyor. Ve uyumuyorsa yine uyumuyor hatta daha kotu oluyor çünkü uykun var ve uyuyamiyorsun kasların eriyor ama yok. Gece uykusunun çözümü ağır mamalar ya da damlalar degil. Yanlis cozumlerle yorulup bebek yetiştirme sürecini zorlayana kadar baska bir tavsiyem var sonraki yazımda olacakBir de doktorumuz baybay night damlayı önerdi. Fakat henüz 2 yıldır falan piyasada olan bir ürün olduğundan öncelikle milupanın gece çayını denememi söyledi.
Baybay night damla kullanan oldu mu aranızda?
Allah sabır versin gerçekten zor bir durum. Zaten sizin tek başınıza verebileceğiniz bir karar değil ortaklaşa alınmalı.İnanki ben de istemiyorum yatılı misafir fakat eşimin kardeşi 15 gündür bizde hem iş hem misafir gerçekten zor birde bütün evde ben ne desem boş bu konuda eşim kabul ediyor bı şey desem ailesini istemiyorum konumuna düşebiliyorum
Ben veriyorum. Enginarı sarımsak, patates ve havuçla buharda pişiriyorum. Bezelyeyi haşlıyorum. Hepsini karıştırıp blend ettikten sonra yoğurt ve zeytinyağı ekliyorum. Sarımsaklı yoğurtlu olarak tadı güzel oluyor tavsiye ederim.
TeşekkürlerBen veriyorum. Enginarı sarımsak, patates ve havuçla buharda pişiriyorum. Bezelyeyi haşlıyorum. Hepsini karıştırıp blend ettikten sonra yoğurt ve zeytinyağı ekliyorum. Sarımsaklı yoğurtlu olarak tadı güzel oluyor taKızlar bebekleriniz emekliyor mu ? Bizimki geri geri emekliyor. O şekilde kendi kendine oturup tekrar geri geri gidiyor ama hala ileri gitmiyor
Teşekkür ederimBen de 2 gündür enginar veriyorum. Buharda haşlayıp biraz kıyma ve zeytinyağı. Az yedi. Ama herseyi az yiyor.
Gece uykuları düzene girmedi de en azından gündüz daha iyi uyumaya başladı. Mesela hala uyumadı şuan uyutmaya çalışıyorum.
Benimki sürünüyor sadece :) gözüne bişey kestiriyor, ulaşacam diye sürünüyor :)geçen gün ayağıma doğru kurbağa gibi ayaklarından güç alıp öne doğru sıçramasını saymazsak hayır emeklemiyor :)
geri geri emekliyor ya da tek ayağıyla pergel gibi dönüyor, bu dönme esnasında ne kadar ilerlerse işte :)
Hiç denemedimKızlar doktorumuz milupanın gece çayını önerdi. Yaşadığım yerde eczanelerde bulamadım. Sizler hiç denediniz mi?? Humananın iyi geceler çayı var. Onu deneyen var mı??
Havuç kısmı hoşuma gitti :) bende bir deneyim bakalım :)Ben de bu ara gunde 3 öğun seklinde gidiyorum. Doktora kalsa ilk ay sonunda 4 öğüne gecicektik ama yemiyor ki.
Kiymayi tatli kasigindan biraz buyuk parcalar koparip, yuvarlayip buzdolabi posetlerine atiyorum. Yapmadan biraz evel cikariyorum, cozunuyor hemen. Suyla pisiriyorum. Yiyor diye her gun vereyim diyordum ama abartmayayim o zaman. Yemeklere sogan katmaya basladim, daha hosuna gitti.
Birde havucu pisirip onune koyuyorum, kendi denesin diye. Ama buyuk parcalar isiriyor. Boyutunu mu ayarlayamiyorum nedir. Birazini yutuyor, birazini cikariyor ama o sira korkuyorum takilacak bogazina diye. Yaptigim purelerin kaplarina saldiriyor, elini daldiriyor, kasigi tutup vermiyor ama kendi haline biraksam azicik agzina gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?