- 16 Nisan 2015
- 612
- 738
- 103
Ek gıda da bizde de pek gelişme yok. Mercimek çorbası biraz verdim birkaç kaşık yedi sonra yemedi. Mecbur yeniden tarhanaya devam. Tarhana içine bazı şeyleri karıştırıyorum mesela şehriye koyuyorum böylece ekmek vs vermeye gerek duymuyorum. Yumurta sarısını birer gün arayla veriyorum. Sabah suda ıslatılmış lor kurabiye ile devam ediyoruz. Hala yoğurt yemiyor . Ama şikayetçi değilim çünkü zamanla daha güzel yemeye başladı belki giderek çeşitlenir deHavuç kısmı hoşuma gitti :) bende bir deneyim bakalım :)
Yanlışlıkla alıntılamışım ama önemli değil ne de olsa benzer konuHavuç kısmı hoşuma gitti :) bende bir deneyim bakalım :)
Mercimek çorbasını balkabağıyla karıştırıp veriyorum tavsiye ederim baya lezzetli oluyorEk gıda da bizde de pek gelişme yok. Mercimek çorbası biraz verdim birkaç kaşık yedi sonra yemedi. Mecbur yeniden tarhanaya devam. Tarhana içine bazı şeyleri karıştırıyorum mesela şehriye koyuyorum böylece ekmek vs vermeye gerek duymuyorum. Yumurta sarısını birer gün arayla veriyorum. Sabah suda ıslatılmış lor kurabiye ile devam ediyoruz. Hala yoğurt yemiyor . Ama şikayetçi değilim çünkü zamanla daha güzel yemeye başladı belki giderek çeşitlenir deumut fakirin ekmeği
E Erganun paylaştığın kadarıyla bilgim var uyku sorunundan. Yan yana yatarak mı uyutmaya çalıştınız? Bunu arada deniyorum bende genelde kucakta uyuduğu için yatmak istemiyor tabi. Bazen kucağımda dalmadan beşiğe koyuyorum arkasını dönüp uyuyor zamanla daha iyi oluruz diye düşünüyorum. Gece sık uyanmalarda azalsa
Ben psikologa gitmedim, ilaclik bi durum yoktu ama terapiste gidiyorum. Tukenmislik hissediyorum. Ilk zamanlar daha zor, cok zor gercekten. Arkadasin yalniz degil, asla oyle hissetmesin. Cogu anne o duygulardan geciyor. Hayatin cok buyuk bi degisime giriyor. Ben de durup durup agliyordum. Ciddi bir buhran hali varsa emzirmesin ilac alsin derim. Saglikli mutlu anne saglikli mutlu bebek. Ben daha yeni yeni anliyorum.Aa bir de sorum olacak, bir arkadaşım doğum yaptı 15 gün önce, ciddi bir depresyonun içinde, derman olamıyorumbir psikologla görüştü daha beter oldu, kadın ben 6 ay yaşadım filan diyormuş.
İlaç kullanmak istiyor psikiyatra gidip ama çıkmazda.
Aramızda böyle ciddi derecede yaşayan olmadı sanırım ama benzer şeyleri yaşayanları duyan, bilen, birini tavsiye edecek olan vardır belki diye soruyorum.
Burasi cok ruzgarli. Ondan kaynaklandigina kanaat getirdik. Gogus ucu kremini surebilirsiniz dudaklarina yaziyor nette. Surduk bakalim. Yarina iyilesir insallah.doktor bir yazsan mı acaba
öyle ciddi bir durum olacağını düşünmüyorum yaa
hiç emmeyen yemeyen nice bebekler var
belki soğuktan falan çatlamıştır?
Iciyor bol bol. Kakasi bi ara sertti suya baslattim kremsi yapiyor yine. Susuzluktan degildir ya. Bol bol da emziriyorum zaten. Bizimki ruzgardan kaynakli sanirim. Yuzunu yanaklarini ben de nemlendiriyorum. Bol bol yuzunu yikadigimdan ( gozleri hala ve hala capaklaniyor da) lazim oluyor.Su içiyor mudevamlı emmesi, su içmesine rağmen vücudu kuru yanaklarını da sürekli nemlendiriyorum.
Ben varımAa bir de sorum olacak, bir arkadaşım doğum yaptı 15 gün önce, ciddi bir depresyonun içinde, derman olamıyorumbir psikologla görüştü daha beter oldu, kadın ben 6 ay yaşadım filan diyormuş.
Aramızda böyle ciddi derecede yaşayan olmadı sanırım ama benzer şeyleri yaşayanları duyan, bilen, birini tavsiye edecek olan vardır belki diye soruyorum.
3 öğün verme gayretinde olsam da çoğu gün 2 öğüne düşüyor çünkü sabah 8 de uyanıyor 9 da çalışmaya başlıyorum biraz emmek istiyor sabah kahvaltısı ilk uykudan sonraya kalıyor o zaman zaten öğlen oluyor kahvaltısı öğlen vermiş oluyorum birde bu ara hasta daha çok anne sütü alsın istiyorum dün mesela 3 öğün yedi bugün daha kahvaltı bile yaptıramadim
Aa bir de sorum olacak, bir arkadaşım doğum yaptı 15 gün önce, ciddi bir depresyonun içinde, derman olamıyorumbir psikologla görüştü daha beter oldu, kadın ben 6 ay yaşadım filan diyormuş.
Teşekkür ederim canım burun akıntısı devam ediyor günde 4 5 kere temizlesemde azalma yok ilaçta kullanıyoruz ama faydası pek olmadı gibi cuma günü tekrar doktora danisacagim ek gıdayi uykudan uyanınca keyfi yerinde olunca veriyorum ki iştahla yesin diş patlamış sanki yeri yara gibi olur ya öyle olmuş ama henüz dişi göremedik muhalebi çorba kıvamında yiyecekler veriyorum hastalığı geçene kadar böyle idare etcezGeçmiş olsun canım şimdi nasıl?Bende bugün birşey yediremedim sadece muz yedi.2. dişimiz geliyor ağzımızı pek açamıyoruz.
Benimde düzensizlesti 2 kere oldum 2 ay da bir oldu inşallah bu ay düzelir diye umuyorumBiri dogumdan sonra reglim duzensizlesti demisti. Benim de oyle olacak sanirim. Benimki cok duzenliydi. Simdi 2 gundur bekliyorum. Bakalim...
Ablam ikinci doğumundan sonra depresyon halı yaşamıştı,gittiği doktor antidepresan başlamıştı.İyi gelmişti.Hamilelijte bile kullanılan antidepresanlar var,bu şekilde bebeğine de yetemez,iyi bir uzmandan destek almali.Aa bir de sorum olacak, bir arkadaşım doğum yaptı 15 gün önce, ciddi bir depresyonun içinde, derman olamıyorumbir psikologla görüştü daha beter oldu, kadın ben 6 ay yaşadım filan diyormuş.
oof ben paranoyak gibi gebelik testi yapıp dururum böyle olcaksa. annem küçük ablama büyük ablam 7 aylıkken hamile kalmış. bir buçuk yaş araları var. insan korkmuyor değil.Benimde düzensizlesti 2 kere oldum 2 ay da bir oldu inşallah bu ay düzelir diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?