Bol şans umarım istediğin gibi olur.Uzun zamandır az az konuşuluyor, yakalıyorum nasılsa diye girmedim, amma konuşmuşsunuz tatlı tatlı
Bir de whatsapp grupları olduğunu öğrendim iyi mi
Yarın merkez ofise gidiyorum Ankara’ya, işten çıkmak istiyorum demeden işten çıkmak istediğimi anlatmaya çalışacağım, bana şans dileyinHayatımda aldığım en büyük kararlardan birini almak üzereyim. aylardır stresi üzerimdeydi. Biraz da konuşmanın gidişatı belirleyecek.
Belki pek çoğunız iyi de benana diyecek, öyle paylaşasım geldi :)
Ah ya deme bizde daha hiç diş yok bebekten önce ben stres yapıyorumBu hafta 4 kez calpol verdim cocuguma. Acidan uyuyamiyor. Bu ust disler bizi mahvetti... Umarim cocugu agri kesiciye bagimli yapmiyorumdur
Bol şansUzun zamandır az az konuşuluyor, yakalıyorum nasılsa diye girmedim, amma konuşmuşsunuz tatlı tatlı
Yarın merkez ofise gidiyorum Ankara’ya, işten çıkmak istiyorum demeden işten çıkmak istediğimi anlatmaya çalışacağım, bana şans dileyinHayatımda aldığım en büyük kararlardan birini almak üzereyim. aylardır stresi üzerimdeydi. Biraz da konuşmanın gidişatı belirleyecek.
Valla bende korkuyorumoof ben paranoyak gibi gebelik testi yapıp dururum böyle olcaksa. annem küçük ablama büyük ablam 7 aylıkken hamile kalmış. bir buçuk yaş araları var. insan korkmuyor değil.
Uzun zamandır az az konuşuluyor, yakalıyorum nasılsa diye girmedim, amma konuşmuşsunuz tatlı tatlı
Çabuk toparlanır inşallah kuzucuk. Uzar yavaş yavaş çıkar annesi.Şu an bizim 2. dış yeri de öyle.Teşekkür ederim canım burun akıntısı devam ediyor günde 4 5 kere temizlesemde azalma yok ilaçta kullanıyoruz ama faydası pek olmadı gibi cuma günü tekrar doktora danisacagim ek gıdayi uykudan uyanınca keyfi yerinde olunca veriyorum ki iştahla yesin diş patlamış sanki yeri yara gibi olur ya öyle olmuş ama henüz dişi göremedik muhalebi çorba kıvamında yiyecekler veriyorum hastalığı geçene kadar böyle idare etcez
Valla bu aralar benim oğlan bana sürekli yapışık gezmek istiyor benim de istifa etmek istediğim anlar oluyorUzun zamandır az az konuşuluyor, yakalıyorum nasılsa diye girmedim, amma konuşmuşsunuz tatlı tatlı
Ay bir de whatsapp grubu mu varmışUzun zamandır az az konuşuluyor, yakalıyorum nasılsa diye girmedim, amma konuşmuşsunuz tatlı tatlı
neden öyle diyelimki seni çok iyi anlıyorum. hakkında hayırlısı, en dogru kararı vermişsindir gönlünü ferah tut.Uzun zamandır az az konuşuluyor, yakalıyorum nasılsa diye girmedim, amma konuşmuşsunuz tatlı tatlı
hepimiz benzer durumlar yaşadık zannederimBen psikologa gitmedim, ilaclik bi durum yoktu ama terapiste gidiyorum. Tukenmislik hissediyorum. Ilk zamanlar daha zor, cok zor gercekten. Arkadasin yalniz degil, asla oyle hissetmesin. Cogu anne o duygulardan geciyor. Hayatin cok buyuk bi degisime giriyor. Ben de durup durup agliyordum. Ciddi bir buhran hali varsa emzirmesin ilac alsin derim. Saglikli mutlu anne saglikli mutlu bebek. Ben daha yeni yeni anliyorum.
umut fakirin ekmegi, çok güzel ifade etmişsin :)Ek gıda da bizde de pek gelişme yok. Mercimek çorbası biraz verdim birkaç kaşık yedi sonra yemedi. Mecbur yeniden tarhanaya devam. Tarhana içine bazı şeyleri karıştırıyorum mesela şehriye koyuyorum böylece ekmek vs vermeye gerek duymuyorum. Yumurta sarısını birer gün arayla veriyorum. Sabah suda ıslatılmış lor kurabiye ile devam ediyoruz. Hala yoğurt yemiyor . Ama şikayetçi değilim çünkü zamanla daha güzel yemeye başladı belki giderek çeşitlenir deumut fakirin ekmeği
Benimki bağımlı olmaya yer arıyor. Farklı cesit uyumayi hic bilmedi. Sallamaya memeye pat pata. Bu da uyku dongukerini giderek keskin hale getirdi uykusu hafifledi. Zamanla sabahlamaya basladik iste.E Erganun paylaştığın kadarıyla bilgim var uyku sorunundan. Yan yana yatarak mı uyutmaya çalıştınız? Bunu arada deniyorum bende genelde kucakta uyuduğu için yatmak istemiyor tabi. Bazen kucağımda dalmadan beşiğe koyuyorum arkasını dönüp uyuyor zamanla daha iyi oluruz diye düşünüyorum. Gece sık uyanmalarda azalsa
Yani bastan yalniz uyumayi bilince ozel durumlarda neden destek aldiklarinin farkinda oluyorlar sizinki sanirim kolay kabul eden bir bebek halledersinizsanırım zamanla alakalı bunlar. bizimki tam hiç uyanmıyordu gece yine başladı 1 haftadır. dişi çıkınca da -çıkarsa tabi- tekrardan uyutmayacak eminim yine sil baştan
ama en azından aralarda 1-2 hafta güzel uyudukları oluyor onları değerlendirmek lazım
Ya bu konuda da çok diyecegim sey. Var ama durum acilse bana ulaşın yardımcı olacağımı düşünüyorum birkac tsvsiyek varAa bir de sorum olacak, bir arkadaşım doğum yaptı 15 gün önce, ciddi bir depresyonun içinde, derman olamıyorumbir psikologla görüştü daha beter oldu, kadın ben 6 ay yaşadım filan diyormuş.
İlaç kullanmak istiyor psikiyatra gidip ama çıkmazda.
Aramızda böyle ciddi derecede yaşayan olmadı sanırım ama benzer şeyleri yaşayanları duyan, bilen, birini tavsiye edecek olan vardır belki diye soruyorum.
Dişten kaynaklı huzursuzluklara Artık ağrı kesici ve jel vs hiçbir şey vermiyorum, bakıyorum genelde 37, 37,1, veya 37,2 ateşi oluyor. Uyuyunca ateş hemen düşüyor zaten dinlenmesi yeterli. Tabi çok çok huzursuz olsa veririm ama çok şükür öyle değil.Bu hafta 4 kez calpol verdim cocuguma. Acidan uyuyamiyor. Bu ust disler bizi mahvetti... Umarim cocugu agri kesiciye bagimli yapmiyorumdur
bebeğim 7 buçuk aylık banyoya zor gidiyorum. ahah ama giden oldu ya, ben yapamadım ama yapabilenler oldu diye hatırlıyorum, yazarlar görünce. hayırlı olsun bu arada, bir avazda sağlıkla inşallah.Merhabalar herkese, ben kismetse insallah 2021 agustos annesiyim, sizlere birsey sormak istiyorum. Bebisiniz dogduktan ne kadar sure sonra herhangi bir seyahate ya da tatile gittiniz, ya da gidebildiniz mibebis 2 aylikken zor olur mu sizce, deneyimlerinizi merak ediyorum
Siz genel anestezi ile ameliyat olmadınız mı? O süreçte uyanık mıydınız?Ben varımAylarca ciddi depresyon yaşadım. İlk iki ay sürekli ağlıyordum. Bir günüm iyiyse ertesi gün yine ağlıyordum. Doğum travma oldu bende resmen. Sezaryen herkeste sonrası zor geçer ama bende ameliyat da çok zor geçti. Midem bulandı, tansiyonum oynadı, ciddi göğüs baskısı yaşadım. Allah'ım bir an önce bitsin diye diye. Doğumdan saatler sonra göğüsümde inanılmaz batmalar yaşadım nefes alamadım. Ağlaya ağlaya azıcık nefes alabildim. Derken bebek emmedi. Bunların hepsi bende beklenmedik olaylardı ve çok etkiledi. Hayatım bitti diye düşündüm, bir daha eskisi gibi yasayamayacagim hiç gibi duygular çok baskın geldi. Bebekle ilgili endişelerim çok bitirdi beni. Psikologa gitmeyi düşündüm ama pandemi yüzünden gitmek de istemedim. Daha iki aydır falan iyiyim. Ben çözümünü bulamadım maalesef. Sadece sürekli azalarak daha iyi hale geldim. Şu an iyiyim çok şükür. Kabullendim sanırım
Bende çeşitli şekillerde denedim bir türlü yoğurdu sevdiremedimumut fakirin ekmegi, çok güzel ifade etmişsin :)
bizimkide sadece yogurt verince yemiyor, ama meyve ile karıştırıp vermeye çalışıyorum daha ılımlı yaklaşıyor :)
Ay demeyin oylebebeğim 7 buçuk aylık banyoya zor gidiyorum. ahah ama giden oldu ya, ben yapamadım ama yapabilenler oldu diye hatırlıyorum, yazarlar görünce. hayırlı olsun bu arada, bir avazda sağlıkla inşallah.
Pazartesi gününden beri ufaklık canıma okuyor anca boş vakit bulabildim cevap yazmayaMaşallah miniğe ama bu kadar öğün çok fazla değil mi?Valla bana verseler ben yiyemem o dereceBiz de sabah kahvaltı, öğle sebze püresi, akşam üzeri yoğurt, aralarda meyve falan gidiyoruz ki onu bile zor yiyor. Bu kadar versem çocuk çatlar sanki. Birde benimki hayatta sebze sevmiyor. Yoğurtla karıştırıp öyle anca yiyor bunada şükür tabi.
Birde ben bu doktorları anlamıyorum. Biri diyor ek gıda 1 yaşına kadar 2 çay bardağını aşmamalı ana öğün meme ya da mama. Biri diyor 5 öğün. Neye uyacaz şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?