Bizde ateş yaptı ya. 37.5 altına hiç düşmedi 38.6 üstüne hiç çıkmadı ama ateşi olsa da olmasa da 6 saatte bir calpol ver demişti öyle yaptım. Pazartesi oldu aşıları bu güne ateş kalmadı tabi ama huysuzluk kaldı çok fena şekildeMenenjit b asisini 2 doz seklinde 2. ve 6. ayda yapti doktor. Atesinin ciktigi tek asi bunlardi. 3. ayinda 3,5. ayinda ve 4 ayinda da asilari vardi. Hicbiri ates yapmadi. Bu sekilde anladim ki menenjit biraz zorlayabiliyormus. Ama oyle korkacagin kdr degil. Calpolu verirsin bir seycik olmaz.
Artık 7 aylık oldukHahahaha sizinkinin 6 aylık olduğuna emin misiniz ahahahha
Hayır spinal oldum. Uyanıktım ve tüm doğumum elim uyuştu, göğsümde baskı var, midem bulanıyor, nefesim daralıyor demekle geçti. Pek güzel bir deneyim olmadı benim içinSiz genel anestezi ile ameliyat olmadınız mı? O süreçte uyanık mıydınız?
40 günlükken tatile gittim ama bence biraz da çocuğa bağlıMerhabalar herkese, ben kismetse insallah 2021 agustos annesiyim, sizlere birsey sormak istiyorum. Bebisiniz dogduktan ne kadar sure sonra herhangi bir seyahate ya da tatile gittiniz, ya da gidebildiniz mibebis 2 aylikken zor olur mu sizce, deneyimlerinizi merak ediyorum
aha aynı benHayır spinal oldum. Uyanıktım ve tüm doğumum elim uyuştu, göğsümde baskı var, midem bulanıyor, nefesim daralıyor demekle geçti. Pek güzel bir deneyim olmadı benim için
allah allah ilk dozları mı bu?Bizde ateş yaptı ya. 37.5 altına hiç düşmedi 38.6 üstüne hiç çıkmadı ama ateşi olsa da olmasa da 6 saatte bir calpol ver demişti öyle yaptım. Pazartesi oldu aşıları bu güne ateş kalmadı tabi ama huysuzluk kaldı çok fena şekildeiki bacağında da asi yerlerinde kızarıklık ve bildiğin yumru kaldı kas içinde. Dokununca ele geliyor. Doktor normal dedi. Huysuzluğu geçsin artık yıldım ek gıda kesinlikle istemiyor oturmak istemiyor meme emmiyor sürekli kucakta napcam şaşırdım
Evet ilk dozları menenjitin iki aşı aynı anda vuruldu. Bir aşının 2.dozu 9.ayda diger aşının 2.dozu 13. Ayda vurulacakmis.allah allah ilk dozları mı bu?
biz de 2. dozu olacağız bir dahaki aya
Ahhh ahh bebek 4.500 üzeri doğacak dediler bana 4.000 doğdu. Yine çok zor olurdu eminim ama böyle de çok zor oldu. Aklımda hep keşke normal dogursaydim düşüncesiaha aynı ben
spinal anesteziyi öneren arkadaşlarıma sevgilerimi sunuyorumbenim için hiç öyle ağrısız sızısız olmadı valla
Sezeryan sonrası göğüs ağrısı yaşadın bendeBen varımAylarca ciddi depresyon yaşadım. İlk iki ay sürekli ağlıyordum. Bir günüm iyiyse ertesi gün yine ağlıyordum. Doğum travma oldu bende resmen. Sezaryen herkeste sonrası zor geçer ama bende ameliyat da çok zor geçti. Midem bulandı, tansiyonum oynadı, ciddi göğüs baskısı yaşadım. Allah'ım bir an önce bitsin diye diye. Doğumdan saatler sonra göğüsümde inanılmaz batmalar yaşadım nefes alamadım. Ağlaya ağlaya azıcık nefes alabildim. Derken bebek emmedi. Bunların hepsi bende beklenmedik olaylardı ve çok etkiledi. Hayatım bitti diye düşündüm, bir daha eskisi gibi yasayamayacagim hiç gibi duygular çok baskın geldi. Bebekle ilgili endişelerim çok bitirdi beni. Psikologa gitmeyi düşündüm ama pandemi yüzünden gitmek de istemedim. Daha iki aydır falan iyiyim. Ben çözümünü bulamadım maalesef. Sadece sürekli azalarak daha iyi hale geldim. Şu an iyiyim çok şükür. Kabullendim sanırım
Kötü bir deneyim olmuş, acaba medikal bir hata mı yoksa sizin uyanık olmanızdan mı kaynaklandı ? Hani insan hissedince panik ve rahatsızlık artabilir düşüncesi ile belki böyle durumlar olabilir .Ben genel anestezi oldum ve diyebilirim ki tek kötü yanı ağrı sızı içinde uyanmak onun dışında problem yoktu.Hayır spinal oldum. Uyanıktım ve tüm doğumum elim uyuştu, göğsümde baskı var, midem bulanıyor, nefesim daralıyor demekle geçti. Pek güzel bir deneyim olmadı benim için
Ben 2 ay 10 günlüktu uçakla seyahat ettik o bir saat bile durmadı ağladı sürekli emzikle zor uyuttuk onun dışında her hangi bir sorunu yoktuMerhabalar herkese, ben kismetse insallah 2021 agustos annesiyim, sizlere birsey sormak istiyorum. Bebisiniz dogduktan ne kadar sure sonra herhangi bir seyahate ya da tatile gittiniz, ya da gidebildiniz mibebis 2 aylikken zor olur mu sizce, deneyimlerinizi merak ediyorum
Aracla mi ucakla mi gittiniz? Evet o konuda da haklisiniz, benim bebekligim cok sakinmis umarim bana çeker de rahat ederim40 günlükken tatile gittim ama bence biraz da çocuğa bağlı
Evet o yolculuk gozumde buyuyor benim de, bebis dogunca mizacina gore bakmak lazimBen 2 ay 10 günlüktu uçakla seyahat ettik o bir saat bile durmadı ağladı sürekli emzikle zor uyuttuk onun dışında her hangi bir sorunu yoktu
Ben varım sıkıntılarım gebelikte başladı. Lohusalıkta tavan yaptı. Psikiyatriste gittim. Gitsin çekinmesin. Emzirme de kullanılan ilaçlar var süte geçişi zayıf, bebeğe zararı anneye faydasından az. Ben ilacımı da kullanıyorum. Yoksa delirecektım.Aa bir de sorum olacak, bir arkadaşım doğum yaptı 15 gün önce, ciddi bir depresyonun içinde, derman olamıyorumbir psikologla görüştü daha beter oldu, kadın ben 6 ay yaşadım filan diyormuş.
İlaç kullanmak istiyor psikiyatra gidip ama çıkmazda.
Aramızda böyle ciddi derecede yaşayan olmadı sanırım ama benzer şeyleri yaşayanları duyan, bilen, birini tavsiye edecek olan vardır belki diye soruyorum.
O sancı ondanmıymış. Nefes alamıyorum dedim. Nefes alınca bıçak saplanıyordu ciğerime. Bir şey demediler. Ameliyattan bir gün sonra nefes alabiliyor musun, hala sorun var mı demişti doktor.Sezeryan sonrası göğüs ağrısı yaşadın bendekalp krizi geçiriyorum sandım onca saat. Bir allahın kulu da sebebini açıklamadı ya. Sonra netten araştırdım meğerse bebekten dolayı organlar yukarda sıkışık halde olduğundan alındıktan sonra organlardaki gaz yukarıya göğüse doğru çıkıyormuş onda göğüste baskı ağrı oluşuyormuş
Aracla mi ucakla mi gittiniz? Evet o konuda da haklisiniz, benim bebekligim cok sakinmis umarim bana çeker de rahat ederim
Evet o yolculuk gozumde buyuyor benim de, bebis dogunca mizacina gore bakmak lazim
Ben yoğurtran yapıyorum sulu kısmından alıyorum hemen kesiliyor zatenBir kaç gündür karışima çıkam ve aklıma takılan bir şey var süt kesiği ile lor peynir arasında ki farkı paylaşıyorlar bizim evde sütü keserek yaptığımız lor değilmişlabne yapmaya devam edeceğim
Ne güzel maşallah kuzuyadün uzun zaman sonra kesintisiz 7 saat uyuduk şükürler olsun
Darısı başımızadün uzun zaman sonra kesintisiz 7 saat uyuduk şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?