2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bizde ateş yaptı ya. 37.5 altına hiç düşmedi 38.6 üstüne hiç çıkmadı ama ateşi olsa da olmasa da 6 saatte bir calpol ver demişti öyle yaptım. Pazartesi oldu aşıları bu güne ateş kalmadı tabi ama huysuzluk kaldı çok fena şekilde iki bacağında da asi yerlerinde kızarıklık ve bildiğin yumru kaldı kas içinde. Dokununca ele geliyor. Doktor normal dedi. Huysuzluğu geçsin artık yıldım ek gıda kesinlikle istemiyor oturmak istemiyor meme emmiyor sürekli kucakta napcam şaşırdım

Siz genel anestezi ile ameliyat olmadınız mı? O süreçte uyanık mıydınız?
Hayır spinal oldum. Uyanıktım ve tüm doğumum elim uyuştu, göğsümde baskı var, midem bulanıyor, nefesim daralıyor demekle geçti. Pek güzel bir deneyim olmadı benim için

40 günlükken tatile gittim ama bence biraz da çocuğa bağlı

Hayır spinal oldum. Uyanıktım ve tüm doğumum elim uyuştu, göğsümde baskı var, midem bulanıyor, nefesim daralıyor demekle geçti. Pek güzel bir deneyim olmadı benim için
aha aynı ben
spinal anesteziyi öneren arkadaşlarıma sevgilerimi sunuyorum benim için hiç öyle ağrısız sızısız olmadı valla

allah allah ilk dozları mı bu?
biz de 2. dozu olacağız bir dahaki aya

aha aynı ben
spinal anesteziyi öneren arkadaşlarıma sevgilerimi sunuyorum benim için hiç öyle ağrısız sızısız olmadı valla
Ahhh ahh bebek 4.500 üzeri doğacak dediler bana 4.000 doğdu. Yine çok zor olurdu eminim ama böyle de çok zor oldu. Aklımda hep keşke normal dogursaydim düşüncesi hatta doktor o kadar iri bekliyordu ki bebeği boydan boya çizmiş beni ahahahaha

Sezeryan sonrası göğüs ağrısı yaşadın bende kalp krizi geçiriyorum sandım onca saat. Bir allahın kulu da sebebini açıklamadı ya. Sonra netten araştırdım meğerse bebekten dolayı organlar yukarda sıkışık halde olduğundan alındıktan sonra organlardaki gaz yukarıya göğüse doğru çıkıyormuş onda göğüste baskı ağrı oluşuyormuş

Kötü bir deneyim olmuş, acaba medikal bir hata mı yoksa sizin uyanık olmanızdan mı kaynaklandı ? Hani insan hissedince panik ve rahatsızlık artabilir düşüncesi ile belki böyle durumlar olabilir .Ben genel anestezi oldum ve diyebilirim ki tek kötü yanı ağrı sızı içinde uyanmak onun dışında problem yoktu.

Bir kaç gündür karışima çıkam ve aklıma takılan bir şey var süt kesiği ile lor peynir arasında ki farkı paylaşıyorlar bizim evde sütü keserek yaptığımız lor değilmiş labne yapmaya devam edeceğim

Ben 2 ay 10 günlüktu uçakla seyahat ettik o bir saat bile durmadı ağladı sürekli emzikle zor uyuttuk onun dışında her hangi bir sorunu yoktu

40 günlükken tatile gittim ama bence biraz da çocuğa bağlı
Aracla mi ucakla mi gittiniz? Evet o konuda da haklisiniz, benim bebekligim cok sakinmis umarim bana çeker de rahat ederim
Ben 2 ay 10 günlüktu uçakla seyahat ettik o bir saat bile durmadı ağladı sürekli emzikle zor uyuttuk onun dışında her hangi bir sorunu yoktu
Evet o yolculuk gozumde buyuyor benim de, bebis dogunca mizacina gore bakmak lazim

Ben varım sıkıntılarım gebelikte başladı. Lohusalıkta tavan yaptı. Psikiyatriste gittim. Gitsin çekinmesin. Emzirme de kullanılan ilaçlar var süte geçişi zayıf, bebeğe zararı anneye faydasından az. Ben ilacımı da kullanıyorum. Yoksa delirecektım.

O sancı ondanmıymış. Nefes alamıyorum dedim. Nefes alınca bıçak saplanıyordu ciğerime. Bir şey demediler. Ameliyattan bir gün sonra nefes alabiliyor musun, hala sorun var mı demişti doktor.

Aracla mi ucakla mi gittiniz? Evet o konuda da haklisiniz, benim bebekligim cok sakinmis umarim bana çeker de rahat ederim

Evet o yolculuk gozumde buyuyor benim de, bebis dogunca mizacina gore bakmak lazim

arabayla gittik çoğunda uyudu zaten.

Ben yoğurtran yapıyorum sulu kısmından alıyorum hemen kesiliyor zaten

dün uzun zaman sonra kesintisiz 7 saat uyuduk şükürler olsun
Ne güzel maşallah kuzuya darısı başıma çok kötü bir gece geçirdim yıldızlar dönüyor başımda desem yeridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…