Dis donemi mi bilmiyorum bir ay oldu 2-3 kere yapiyor. Ek gidaya basladigimizda kati kala yapiyodu, su vermeye basladim, kremsi yapmaya basladi. Simdi çok sık kaka yapiyor ama ishal degil. Bugun 2 tane dolu dolu yapti mesela. Cok yediriyorum ondan da olabilir.Kizlar sizlere bir sorum var diş çıkarma dönemindeyiz hala bekliyoruz inci tanelerini. Günde bir kez kaka yapardı önceden bir kabız oldu bir ishal gibi derken şimdilerde gunde 4-5 bazen daha fazla kaka yapıyor. Diş döneminde böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Ya da başka bir şeyle mi alakalı bilemiyorum
Mirde de sormuşsun, sensin di mi? Iki mesajin arka arkaya denk geldi. Emzirenve hamileler uzerinde yapilan bi arastirma yok, yam etkisi olup olmadigi bilinmiyor diye biliyorum. Senin insiyatifine kalmis tamamen.Covid aşısı yaptıran var mıydı aranızda? Bana da aşı tanımlanmış tanıdığım sağlık çalışanlarına danışıyorum henüz dönüş yapan olmadı. Kararsız kaldım bende
Bazen aynı Ada ya diyorum aynı gün doğdular bizimki 08:31 de doğdu sabah ama bizde saat farkı var seninleYukselenleri ve ay burclari da ayni demek ki o
Boynuna mi eline mi takiyoruz? Nefes almasini engellemez mi? Bilekteyse koparip yutmaz mi? Muthis sorularimla gunaydin
Ya, ayak bileğinden cok boyunda daha etkili diyorlar..genel olarak doğal taşların vücuda etkisi vardır elbet ama bunun derecesi ne acaba.. Bilemiyorum, belki bize de faydası yoktur, sakinliğine denk gelmiştir,ben de ona baglıyorumdurBende büyük oglumda kullanmamıştım şimdi bebeğime takıyorum ama çok bir faydasını da görmedim ayak bileğine takıyorum bende
Market alışverişi için 10 dakika evden çıktım oğlumu gorumceme emanet ettim geldim ne göreyim çocuğumun kafası şiş ve mosmor hemen kucağıma almamla üstünü çıkardim kontrol ettim çok şükür bir şey yok hastaneye hemen gittim bilinci açıktı kusma bir akıntı kanamada yoktu çok şükür doktor 1 saat gözlem altında tutu sonra eve geldik 24 saat kontrol et dedi sürekli başındayım uyuyamıyorum ama yanında otururken tutmamış düşmüş ben bu çocuğu.kime emanet edeyim artık şaştım kaldım hareketlendi iyice düşen her şeyin peşine gitmek istiyor parol verip uyutum rabbim evlatlarımız bizlere bağışlasın...
Sizede çok geçmiş olsun Kafası çok şişmisti korku ile götürdüm çok şükür bı sorun yok ama ağrıdan galiba gece yarım saatte bir uyanıyor memede tekrar uyuya kalıyordu sabah ağrı kesici verdim de 2 saattir kesintisiz uyuyorCok gecmis olsun. Cok hareketliler gercekten emanet ettigimiz kisinin de isi zor. Luna da bugun yataktan düştü. Ben gunduz uyutunca yastiklari koyuyordum etrafina. Besigine alinca uyaniyor cunku. Yani benim hatam. Bir de uyaninca ciglik atiyo sesleniyodu mizmizlaniyodu. Sessizce uyanip donenip dusecegini dusunmuyodum. Ben de senin gibi her yerine baktim. Her sey yolunda görünüyordu. Korkmus agladi ama sonra gulmeye basladi. Ben hastaneye gitmedim. 50 cmden az mesafeden dustu diye. 6 saat gecti. Gözüm uzerinde.
geçmiş olsun kuzuya Görümcem düşürdü suçlu ben oldum eşim de iki kişi bir çocuğa bakamıyorsunuz diyor ona ayrı sinir oldum ben koltuğa bırakmıyorum ki tek bile bırakmıyorum emeklemeye çalışıp geri geri gidiyor koltuğun altına girip orda kalkmaya çalışıyor sonra ağlıyor sırtıni acıtıyor bunu bı kere gördüm ya o yüzden tek bile bırakmıyorum evimiz çokta güvenli değil düşecek çok eşya var yürümeye başlayınca hepsini kladirmam lazım yada sabitlemek gerekli özelikle TV yi bugün yürütec ile ilgili video izlemiştim kafa çarpmalarina sebep oluyor diye bugün o morluğu görünce asla. Yurütec almicam dedim gitcek kendini bir yere vurcak sonra 24 saat korku ile yaşaÇok geçmiş olsun
Bir düşme vakası ben de yaşadım eşime bile söylemedim valla. Susmaz diye.. :/
Çok şükür bir şey olmadı ama bana iyi ders oldu.
Artık bir kaç saniye bile öyle yatakta koltukta bırakmıyorum.
Ek gıda zulüm gibi ilerlemeye devam kızlar..
Dün bir bebek keki yapayım dedim.
Ekmek seviyor onun yerine veririm koparıp.
Içine yumurta sarisi, hurma, gün kurusu, keçi boynuzu unu koydum. Kabızlığa da iyi diye.
1 haftadır kaka yok yine
Amma velakin kek kabarmadı hiç.
Yani kabartma tozu karbonat falan koymadım zararı olur mu diye ama onlarsız sünger gibi kek yapma imkanı yok mu?
Yoksa var da ben mi pişirmede falan hata yaptım?
Fincanlarda ocakta su içinde, havlu ile kapağını kapatıp pişirdim. Ilk deneyimim bu.
Varsa güzel pamuk kek tarifiniz alırım.
Mutlu olurum. :)
Günaydınlar, sevgiler...
Çok geçmiş olsunSizede çok geçmiş olsun Kafası çok şişmisti korku ile götürdüm çok şükür bı sorun yok ama ağrıdan galiba gece yarım saatte bir uyanıyor memede tekrar uyuya kalıyordu sabah ağrı kesici verdim de 2 saattir kesintisiz uyuyor
geçmiş olsun kuzuya Görümcem düşürdü suçlu ben oldum eşim de iki kişi bir çocuğa bakamıyorsunuz diyor ona ayrı sinir oldum ben koltuğa bırakmıyorum ki tek bile bırakmıyorum emeklemeye çalışıp geri geri gidiyor koltuğun altına girip orda kalkmaya çalışıyor sonra ağlıyor sırtıni acıtıyor bunu bı kere gördüm ya o yüzden tek bile bırakmıyorum evimiz çokta güvenli değil düşecek çok eşya var yürümeye başlayınca hepsini kladirmam lazım yada sabitlemek gerekli özelikle TV yi bugün yürütec ile ilgili video izlemiştim kafa çarpmalarina sebep oluyor diye bugün o morluğu görünce asla. Yurütec almicam dedim gitcek kendini bir yere vurcak sonra 24 saat korku ile yaşa
Merhaba, 9 ay kızamık aşısını vurdurmayacak mısınız?@torro hayırlısı olsun canım öncelikle.
Bizim de dün doktor kontrolümüz vardı. Yarın artık 8. ayı dolduruyoruz. Her şey yolunda çok şükür. Boyumuz 1 cm uzamış. 73 cm olduk. Kilomuz da 9900. Sonraki kontrolümüz 2 ay sonra olacak 10. Ayda. Aynı zamanda da o ay kan değerlerine bakılacakmış. Ek gıdayla ilgili zaten yemediği için şuan yeni bir liste verdi doktorumuz. saba öğle ve akşam için yazmış. Kaseyle yiyor olsaydı bu kadar çok vermezdim dedi. Öncelik anne sütü olduğu için. Yine 3 gün kuralına göre deneyeceğiz bakalım. Yumurta beyazı dahil listede var. Eskiden 1 yaştan önce verilmiyordu ama artık veriliyor dedi.
Bakanlığin elinde kızamık aşısı yokmuş Sağlık ocağı karma aşı yapıyor 9. Ay da bir çok doktor önermiyor hem 9 da hem 12 de aynı aşıyı yapıyorlarmış bende kararsız kaldımMerhaba, 9 ay kızamık aşısını vurdurmayacak mısınız?
hayırlı olsun diyeyim :) diş gelmiş derken agzındaki beyazlığı görmekten mi bhsediyorsunuz ? yoksa dişlerin tamamen çıkmasınımı ? beyazı gördükten kaç gün sonra tam olarak çıkar diş ? esas agrılı sancılı kısmı beyazı görmekmi yoksa tüm dişi görmekmi ?Gece biz de aglayarak uyandik durduk. Sabaha karsi iki saat uyudu kesintisiz bir de gece 10 da yatmisti orda iki buçuk saat filan uyumus gerisi tirt. Ve sabah gördüm ki ikinci alt dis de gelmis. Etti iki.
ek gıdaya geçiş sonrasında böyle şeyler olabilir diye duymuştum. ben ilk dogdugu zamanlarda çok yaşadım pişik osrununu. kantoran yagı dahil bikaç şey denedim bir türlü geçmedi. bepanten krem etkili olmuş ve düzeltmişti.Kızlar bebişin poposu kızardıkorkuyor mu ne kakasını tek seferde yapmıyor kısım kısım yapıyor böylece daha çok tahriş oluyor. Siz neler yapmıştınız? Kantaron yağı demişti biri ama ben baharatçılardaki yağlara güvenemiyorum. Başka neler olabilir?
ben de bu konuda çok kararsızım. emziren anneler için inandırıcı bir araştırma yok. ortada bir durum. ama dışarıya çok çok az çıktıgım için yaptırmayacagım gibi duruyor. bu arada size nasıl aşı tanımlandı ? ögretmenmisiniz ?Covid aşısı yaptıran var mıydı aranızda? Bana da aşı tanımlanmış tanıdığım sağlık çalışanlarına danışıyorum henüz dönüş yapan olmadı. Kararsız kaldım bende
çok çok çok geçmiş olsun. çok üzüldüm inanın. ama çok şükür önemli birşeyi yok anladıgım kadarıyla.Market alışverişi için 10 dakika evden çıktım oğlumu gorumceme emanet ettim geldim ne göreyim çocuğumun kafası şiş ve mosmor hemen kucağıma almamla üstünü çıkardim kontrol ettim çok şükür bir şey yok hastaneye hemen gittim bilinci açıktı kusma bir akıntı kanamada yoktu çok şükür doktor 1 saat gözlem altında tutu sonra eve geldik 24 saat kontrol et dedi sürekli başındayım uyuyamıyorum ama yanında otururken tutmamış düşmüş ben bu çocuğu.kime emanet edeyim artık şaştım kaldım hareketlendi iyice düşen her şeyin peşine gitmek istiyor parol verip uyutum rabbim evlatlarımız bizlere bağışlasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?