2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Cok gecmis olsun. Biz de gecen ay atlattık tum aile. Uzay’a da test yapildi o da pozitif cikti. Ben de senin gibi ilacsiz atlattim. Hatta esim ilacsiz iyilestigimi gorunce o da kullanmadi o da oyle atlatti. Bu ingiliz varyanti gercekten de virüsün belini kirmis sanirim. Cok korktum ama grip gibi hatta ondan daha rahat gecti. Annem ve babam da oldu. Annemde astim var, ikisinde de seker var. İkisi de kolay atlatti. Tedbir amacli hastaneye yattilar. Ablam ilac kullandi ama ikimizin de tum iyilesmeleri ayni zamanda ayni sekilde oldu farketmedi yani. Evet dedigin gibi onceden koku alamama baya suruyormus ama bizimki 2-3 gun falan surdu. Tum belirtiler hafiflemis anladigim kadariyla. Umarim kimse olmaz ama olan da korkmasin. Evelallah ustesinden geliniyor.

Bu arada hepimizin ilk testler negatif cikti ama daha sonra emin olamayip ikinci testi yapinca pozitif cikti. Kulucka doneminde negatif cikabiliyor. Belirtiler baslayinca test yaptirmak gerekiyormus. Sadece temasliyim diye gidince henuz pozitife donmemis olabiliyor. İhmal etmemek lazim. Sonra test yaptirdim negatifim diyerek baskalarina bulastirilabilir. Belirtiler cikinfa da zaten negatifim bu normal bir grip sanilabilir

Çok geçmiş olsun. Umarım kolayca atlatırsınız. Yine artışta hastalık. Bir bitse de kurtulsak

yok şükür benim de kolay geçti
hatta bundan çok daha ağır griplerim olmuştı açıkçası ama kime nasıl ne vuruyor bilemiyoruz. şimdi annem üşüyor eğer o olduysa yandık tekrardan 10 gün evde mi olucaz? çocuğa tekrar geçme riski olur mu bakalım valla sonu gelmez bir grip ve karantinalık durumu olacak gibi gözüküyor bize...

Merhaba canm selamlar. Bugun ben de kiwi yogurt makinesi aldm ama galiba biseylr ters gitti. Yardm et bana gunluk pastorize sutu soguk hali ile kavanozlara koydum iclerine 1 er tatli kasigi yogurt koyup agizlari acik olarak makineye koydum ama olmadi galiba ya. Henuz daha buzdolabina kaldirmadm ama ayran gbi yani. Neyi yanls yaptm.

Çok çok geçmiş olsun hafif atlatmanıza sevindim.

Çok geçmiş olsun siz atlatmışsınız ama herkes bu kadar şanslı olmayabilir. Korkmak demeyelim de tedbirli olalım bence. Gerçekten etrafımızda çok kayıp var bu nedenle çok fazla iyimser olamayacağım.

Çok geçmiş olsun canım.Çok şükür hafif atlatmışsınız.Ben de dün test yaptırdım negatif çıktı ama boğaz ve baş ağrısı geçmedi.Inşallah bir sıkıntı yaşanmaz.

Pozitif cikanlara 3 ay sureyle karantina uygulanmiyor. İnsallah negatif cikar anneniz ama pozitif cikarsa sizin icin temasli muamelesi yapilmayacak. Esim benden bir hafta sonra oldu o zaman soylediler. Ama sadece sizden temasli olanlar anneniz ile de temasliysa bir 10 gun kadar tekrar temasli oluyorlar. Sure sonraki temaStan tekrar başlıyor.

Teşekkür ederim. Tedbire yönelik bir şey soylemedim zaten mesajimda umarim kimse olmaz dedim. Olduktan sonra panik yapmamak adina bilgi verdim korkmayin halledebilirsiniz Allahin izniyle dedim. Tabiki herkes bizim gibi atlatamayabilir ona yonelik bir sey soylemedim.

Çok geçmiş olsun canım.Çok şükür hafif atlatmışsınız.Ben de dün test yaptırdım negatif çıktı ama boğaz ve baş ağrısı geçmedi.Inşallah bir sıkıntı yaşanmaz.
Benim de eşimden bana soğuk algınlığı gibi bişey bulaştı. Eşim hastalığı iyileşirken yani 4. Gününde test yaptırdı negatif. Bebişimiz etkilenmedi pek. Ama ben hala kendime gelemedim. Biraz boğaz yanması ve baya baş ağrısı var bende. Koku tat kaybı yok.

lor peynirini bizimki de yemedi asla
önüne normal kahvaltılık peyniri koy bak nasıl yiyecek :))
zeytin vermedim hiç bence de çok tuzlu...
suda beklet zeytini canım tuzu gidiyo ben öyle yapıyorum hatta bu sabah da yaptım onunla da pankek yaptım yeni uykudan uyandı birini gömdü hemen pankekin çok sevdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…