2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
çok tatlıııı <3 maşallah kirpiklerine dişlerine tü tüü başta böyle görünüyordu evet sonra inci gibi görünür oldular. hiç sorun yok.

Kızlar doğumdan sonraki ilk adetiniz nasıl oldu.
Ben dün adet görecekmişim gibi oldu, sadece lekelenme oldu.
Bel ağrısı var, ama başka da gelen giden yok..

2,5 aylıkken olmaya başladım ben normal bir şekilde birden pat diye
bizimki bundan bile yamuk bence
bence diyorum çünkü görebildiğim kadarı
asla açmıyor ağzını yaa inat
Yok bizimkide inat anca gülünce yakalayabiliyorum ki benimki bir de ciddi bir bebek çok gülmez uzadıkça daha çok görünmeye başladılar tabi o da var
Demek ki olabilen bir şey diğer dişler çıktıkça yerleşirler (inşallah)

ya daaaaa
dişçiye tel parasını şimdiden biriktirmeye başlamalıyız

Benim de 7. Ayda basladi. Bir bucuk ayda bir oldum ve 10 Aydan sonra 1 ayda 1 oldu. Olunca direkt normal 3 gun oldu eskisi gibi, lekelenme seklinde olmadi. Tek farki regl agrisi cekerdim cok ve o agri olmadi. Hala da karnim agrirmiyor olurken. Insallah boyle devam eder

Aynen ya benimde çok ağrım olurdu artık hiç sıkıntı olmuyor hatta aaaa regl olmuşum diyorum o kadar sessiz sakin

sürekli yürümek istiyor diye yürüme arkadaşı aldık. aman allahım ne hızlı gidiyor o alet. bunun yavaşı yok muymuş? bu sorunu yaşayan ve çare bulan oldu mu? silikon mu yapsak tekerlerine? tüm hevesimiz kursağımızda kaldı valla.

Bizimkide ayrık gözüküyor Google amca normal diyor ama bilemedim, bak üst mesajda ekledim yamık dişlimi
aaaa çok tatlı yaaaa, öncelikle maşallah diyeyim :)
evet bizimkinde de durum bunun bir benzeri. ilave olarak bir husus daha var dikkatimi çeken. mesela alt 2 diş çıktı önce, sonra üstünde 2 diş çıktı. ben bu üst 2yi alt 2nin tam üstünde beklerdim, ama biraz yana kayık olarak çıktı. bu durum da enterasan geldi, sizde nasıl acaba ?

keşke bizmkide o hızda yürüse :)

Tekerleğe silikon çektim ben ama zaten hızlı yürüyordu bizimki çok sorun olmadı ya da büyük paket lastiği geçirebilirsin tekerine.
Evde halı yoktu sanırım, halıda sürünce görece olarak daha yavaş gidiyor bir de.
Teşekkür ederim canım ben çıkacak sandım ama daha bizim yan kesiciler çıkmadı o sebeple bilemiyorum ama gördüğüm kadarıyla(diğer bebişlerden) ya öyle çıkabiliyor ya da hepsi çıkmadığı için öyle gözüküyor.

1 yaş aşısını soranlar veya merak edenler için yazayım. Bugün aşımızı olduk ateş, huysuzluk veya herhangi bir şey yaşamadık. Önce bebiş sonra ben aşı oldum biraz sıra bekleyince eve geçene kadar epey uykusu gelmişti. Aşı üstüne 2 saat uyudu. Normalde en çok 1,5 saat uyurdu. Sonra herşey eski seyrine döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…