Aslında 2 halı aldım ama geneli yine boş evin. O da artık hareketli koyduğum yerde durmuyor. paket lastiği denedim hatta şu spor bandı var ya geniş onunla da denedim yok olmadı. Ama bence çok akıllı pratik öneriler teşekkür ederim. Silikon yapıcaz biz de. İnşallah bu sefer olur.Tekerleğe silikon çektim ben ama zaten hızlı yürüyordu bizimki çok sorun olmadı ya da büyük paket lastiği geçirebilirsin tekerine.
Evde halı yoktu sanırım, halıda sürünce görece olarak daha yavaş gidiyor bir de.
Teşekkür ederim canımben çıkacak sandım ama daha bizim yan kesiciler çıkmadı o sebeple bilemiyorum ama gördüğüm kadarıyla(diğer bebişlerden) ya öyle çıkabiliyor ya da hepsi çıkmadığı için öyle gözüküyor.
kızlar dün eceden beri 37.5un altına inmeyen ateşle nasıl baş edebiliriz? az önce uyurken 38.4 gördüm sizce uyandırmalı ve calpol vermeli miyim? yoksa uyanmasını mı bekleyeyim?
Geçmiş olsun bence de ver, dediğin rakamlar tamam çok yüksek degil ama az da degilkızlar dün eceden beri 37.5un altına inmeyen ateşle nasıl baş edebiliriz? az önce uyurken 38.4 gördüm sizce uyandırmalı ve calpol vermeli miyim? yoksa uyanmasını mı bekleyeyim?
:)hayır yanlış anladın, hızlı olan yürüme arkadaşının tekerleri Luna değil.
Geçmiş olsun, darısı bize :) sana zahmet hangileri vuruluyor 12.ayda ? Yazıyordur ama seni görünce tembellik edeyim sorayım istedim :)1 yaş aşısını soranlar veya merak edenler için yazayım. Bugün aşımızı olduk ateş, huysuzluk veya herhangi bir şey yaşamadık. Önce bebiş sonra ben aşı oldum biraz sıra bekleyince eve geçene kadar epey uykusu gelmişti. Aşı üstüne 2 saat uyudu. Normalde en çok 1,5 saat uyurdu. Sonra herşey eski seyrine döndü.
Evet mantıklı geldi :)Tekerleğe silikon çektim ben ama zaten hızlı yürüyordu bizimki çok sorun olmadı ya da büyük paket lastiği geçirebilirsin tekerine.
Evde halı yoktu sanırım, halıda sürünce görece olarak daha yavaş gidiyor bir de.
Teşekkür ederim canımben çıkacak sandım ama daha bizim yan kesiciler çıkmadı o sebeple bilemiyorum ama gördüğüm kadarıyla(diğer bebişlerden) ya öyle çıkabiliyor ya da hepsi çıkmadığı için öyle gözüküyor.
Ben söyleyim.Geçmiş olsun, darısı bize :) sana zahmet hangileri vuruluyor 12.ayda ? Yazıyordur ama seni görünce tembellik edeyim sorayım istedim :)
Bu ara cevremdeki tum bebislerde ates var,kizim da da ates vardi,iki gun surdu.Bem calpol vermedim,ilik dus aldirdim,eklem yerlerini surekli islak bezle soldim.Komsum sarimdakli hindistan cevizi yagiyla bir karisim yapip getirmisti dondurum ayak tabanina surdum corap giydirdim iyi geldi cok sukur.kızlar dün eceden beri 37.5un altına inmeyen ateşle nasıl baş edebiliriz? az önce uyurken 38.4 gördüm sizce uyandırmalı ve calpol vermeli miyim? yoksa uyanmasını mı bekleyeyim?
Bizim de mama sandalyesi bebek arabasi ve oto koltugu fobisi oldu. Asla oturmak istemiyor. İzmir istanbul gittik bayramdan once. Ordan da istanbul edremit. Ve izmir donus. Cok cok zor oldu. Ama ısrarla oturtuyorum. Ne yaparsam yapaym ikna olmuyor bayagi agliyor.Birçoğumuz uzun yolculuk yapıyor bebeklerinizin oto koltuğu ile arası nasıl? Biz biraz dertliyiz bu konuda arabayı seven bir bebek değil binip alışması zaman alıyor koltuğuna oturunca çok tepki gösteriyor hemen kalkmak istiyor. Yolculuk baya mücadeleli geçiyor güvenlik açısından taviz vermek istemiyorum ama alışması gerek.
Bu gibi ısrarcı tepkilerle nasıl baş edebiliriz okuduğunuz kaynak veya bildiğiniz uygulamalar var mı artık ufak ufak sınır koymakta lazım tabi güvenli bağa zarar vermeden uzun sürelerce ağlatmadan nasıl yapabiliriz?
Ben genelde 38 üstünde ve uzun sürerse veriyorum. Mesela Normalde uyurken ateşi düşüyor ama uyuduğu halde hala düşmezse veriyorum. Ateş çoğunlukla gece çıktığı için(en azından bizde hep öyle oldu) Calpol verdikten sonra uykuya dalıyor ve birkaç saat içinde düşmeye başlıyor.çok şükür 39un üstüne çıkmadı. siz calpolu kaç derecenin üstünde gördüğünüzde veriyorsunjz?
kızlar dün eceden beri 37.5un altına inmeyen ateşle nasıl baş edebiliriz? az önce uyurken 38.4 gördüm sizce uyandırmalı ve calpol vermeli miyim? yoksa uyanmasını mı bekleyeyim?
Kızlar ben de giremiyorum cok fazla. Bayram girdi araya. 27 temmuzda yasimiza girdik. 1 agustosta aile arasinda bir cafede kutladik. Onun icin kosturdum derken zaman gecip gitmis. Dogumgununden sonra bir rahatlama geldi ama sankiguzel fotograflar cekildik hatira kalacak. Yalniz cok acayip sicak vardi sansimiza. Sip sip terledi herkes.
1 yas asilarimizi da olduk. Boyumuz 79 kilomuz 11300 dedi asm. Ama kendi doktorumuza daha gitmedim. Onumuzdeki hafta gidecegim sanirim. Kesinlikle farkli cikacaktir. Hep farkli cikiyor cunku.
Yemek konusuna gelince biz de cok yemiyoruz. Lor yerdi mesela. Suan lor veya baska peynir yemiyor. Ek gidaya gectigimizden beri yumurta yemiyor. Her turlusunu denedim. O yuzden pankek tarzi seyler yapiyorum kahvaltida. Loru da icine koyuyorm. Sadece onu veriyorum genelde. Yaninda da ihlamur. 1 mini pankeki bitirmiyor zaten. Oglen bazen corba bazen bulgur bazen 1 ufak kofte yediriyorum. Yaninda yogurtla. Doktorumuz yogurdu hem oglen hem aksam vermemi istemisti. Aksamuzeri 4-5 bogurtlen 4-5 cilek ve genelde kapanis oluyor aksam yemek yemiyor cogu zaman. Boyle geciyor bakalim gunler. Zamanla artacagini dusunuyorum. Yazışmaları okumaya çalıştım. Hepsini okuyamadim. Cok birikmis. Umarim herkes iyidir. Simdi sirayla bebisler yasina girecek
Maşallah canım.Kızlar ben de giremiyorum cok fazla. Bayram girdi araya. 27 temmuzda yasimiza girdik. 1 agustosta aile arasinda bir cafede kutladik. Onun icin kosturdum derken zaman gecip gitmis. Dogumgununden sonra bir rahatlama geldi ama sankiguzel fotograflar cekildik hatira kalacak. Yalniz cok acayip sicak vardi sansimiza. Sip sip terledi herkes.
1 yas asilarimizi da olduk. Boyumuz 79 kilomuz 11300 dedi asm. Ama kendi doktorumuza daha gitmedim. Onumuzdeki hafta gidecegim sanirim. Kesinlikle farkli cikacaktir. Hep farkli cikiyor cunku.
Yemek konusuna gelince biz de cok yemiyoruz. Lor yerdi mesela. Suan lor veya baska peynir yemiyor. Ek gidaya gectigimizden beri yumurta yemiyor. Her turlusunu denedim. O yuzden pankek tarzi seyler yapiyorum kahvaltida. Loru da icine koyuyorm. Sadece onu veriyorum genelde. Yaninda da ihlamur. 1 mini pankeki bitirmiyor zaten. Oglen bazen corba bazen bulgur bazen 1 ufak kofte yediriyorum. Yaninda yogurtla. Doktorumuz yogurdu hem oglen hem aksam vermemi istemisti. Aksamuzeri 4-5 bogurtlen 4-5 cilek ve genelde kapanis oluyor aksam yemek yemiyor cogu zaman. Boyle geciyor bakalim gunler. Zamanla artacagini dusunuyorum. Yazışmaları okumaya çalıştım. Hepsini okuyamadim. Cok birikmis. Umarim herkes iyidir. Simdi sirayla bebisler yasina girecek
Kesinlikle ben de oyle düşünüyorum. Az yiyor diyorum bakiyorlar toparlakMaşallah canım.
Bu iştah ve kilo işi kesinlikle yapısal, genetik.
Artık ne dersek..
Benim kizim çok daha fazlasını yiyor.
24 ünde yaşına girecek 9100 gr şuan.
Oğlum, kızımın da yediginin üç katını falan yerdi, yaşında 8 kilo falandı :)
Yani iştah ve kilo doğru orantılı gitseydi benimkiler obez olurdu
Aynen canım, evde sürekli bir müzik açık.Kesinlikle ben de oyle düşünüyorum. Az yiyor diyorum bakiyorlar toparlakyalan soyluyorum saniyolar ama az yiyor yani. Emzirmeye devam tabi. Onun da etkisi vardir. Emzirmede skinti yok. 136183 ögün versem ona uyar
Bu arada bizim kiz muzik duymasin hemen oynamaya basliyor. Eller havaya basini falan sag sol oynatiyor kalca salliyor etrafinda donuyorsurekli muzik aciyoruz evde.
Benim kızım da azcık, kısa.Maşallah bebişlere.Aynı şekilde ben de pek giremiyorum koşturmadan.Aşılar bizde de sıkıntı yapmadı.Kızımın kilosu 9700 gr boyu 74 cm olarak ölçüldü.Boyu pek uzamıyor sankiDr normal dedi ama ben mi kafaya takıyorum?Yoğurt ve peynir asla yemiyor çok şey denedim ama süt içiyor.Emmesine rağmen haftada 3 gün süt vermeyi düşünüyorum.Yoğurt ve peynir yemediği için.İştahımız yeni yaşımızla birlikte iyice azaldı günde 1 öğün yiyor diyebilirim İlk adım ayakkabısı aldım polarisin ortopedik olarak.Ayakkabı giyimek istemiyor giydirdiğim zaman çığlık atarak ağlıyor.Pek düzgün de yürüyemiyor iade edip vicco marka bakacağım.Sizler aldınız mı ilk adım ayakkabısı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?