Bugun doktor düzenli d vitamini dedi canim aklında olsun.
Vitaminleri tsh vs herşey normal.Bugun doktor düzenli d vitamini dedi canim aklında olsun.
Uykusu cok hafif ya kaldırıyorum iki saat ayakta duruyor. Ama zamanla alisir heralde. Mecbur degiscez
Önceden bende zıbın değiştiriyordum şimdi sırtına boynunu kapatacak şekilde bez koyuyorum. Dönüşümlü olarak ıslak bezleri kurusu ile değişip kullanıyorum. Gece birden sonra bezi alıyorum çünkü serin oluyor çok terlemiyor.
Geçenlerde üstten 2 ön kesici diş patlamısti bu günde alttan 1 yan kesici diş patladı. Gelmedi Gelmedi pes pese geldi. Ben telef oldum bittim maf oldum.
Bugun doktor düzenli d vitamini dedi canim aklında olsun.
Uykusu cok hafif ya kaldırıyorum iki saat ayakta duruyor. Ama zamanla alisir heralde. Mecbur degiscez
Çok geçmiş olsunDun oglumun biraz atesi vardi, gece 39a kadar yukseldi. Dönüsümlü ates dusuruculerle azaldi ama baktim sabah keyfi de pek yok, doktora gittik. İyi ki de gitmisim, el ayak agiz hastaligi olmusbogazinda yara olmus. Agzinda cok tukuruk vardi, yutmakta zorlanirmis. Viral oldugu icin ilac vermedi, bogazini rahatlatmak icin biseyler yazdi. Boyle boyle buyuyecekler ama cok uzuldum. Bazen cok agliyor. İlac icirmekte cook zorlaniyoruz, siringayla da denedim onu da oksurerek cikartiyor. Kullandiginiz baska yontem var mi
Keşke öyle olsa be canım. Kaç aydır diş patlatma oncesi gerilimlerini yaşıyorduk. Damaklar şiş sert huysuzluk diz boyu ama minik inciler kendini göstermiyordu. Uzun süredir yaşıyoruz yani.Seninkiler en azından geç başlamış ben 4.5 Aydan beri diş sancısı çekiyorum. Bi bitseydi
Çok geçmiş olsun.Dun oglumun biraz atesi vardi, gece 39a kadar yukseldi. Dönüsümlü ates dusuruculerle azaldi ama baktim sabah keyfi de pek yok, doktora gittik. İyi ki de gitmisim, el ayak agiz hastaligi olmusbogazinda yara olmus. Agzinda cok tukuruk vardi, yutmakta zorlanirmis. Viral oldugu icin ilac vermedi, bogazini rahatlatmak icin biseyler yazdi. Boyle boyle buyuyecekler ama cok uzuldum. Bazen cok agliyor. İlac icirmekte cook zorlaniyoruz, siringayla da denedim onu da oksurerek cikartiyor. Kullandiginiz baska yontem var mi
Tesekkur ederim cok zormus. Bogazinin acisindan hicbir sey icmiyor, dogru durust emmiyor bileÇok geçmiş olsunbende çok zor iciriyorum. Eşim şırıngaya çekip ağzına sıkıyor bende meme açık şekilde bekliyorum hemen emiyor yutmuş oluyor. Ateşli hastalık çok zor 6.hastalık yaşamıştık bizde
esmeralda5 nasıl oldu sizin bebiş
Çok doğru bende gün içinde birkaç kez sinirleniyorsam 10 defa gülüyorum En az 20 -30 kez oyun oynuyorum yani herşeyi yaşıyorum. Kameraya çeksem tabi ki en mutlu anlarımı çekerimEmine Ergün | Çocuk Gelişimi Uzmanı on Instagram: "🔶️🔶️Sevgili anneler Sosyal medyada gördüğünüz anneleri izleyip lütfen kendinizi ve anneliğinizi eleştirmeyin. Her anne kendi yaşam koşulları içinde en iyi annedir"
516 likes, 23 comments - uzm.emineergun on September 2, 2021: "🔶️🔶️Sevgili anneler Sosyal medyada gördüğünüz anneleri izleyip lütfen kendinizi ve anneliğinizi eleştirmeyin. Her anne kendi yaşam koşulları içinde en iyi annedir".www.instagram.com
Beğendiğim için paylaşmak istedim
Dun oglumun biraz atesi vardi, gece 39a kadar yukseldi. Dönüsümlü ates dusuruculerle azaldi ama baktim sabah keyfi de pek yok, doktora gittik. İyi ki de gitmisim, el ayak agiz hastaligi olmusbogazinda yara olmus. Agzinda cok tukuruk vardi, yutmakta zorlanirmis. Viral oldugu icin ilac vermedi, bogazini rahatlatmak icin biseyler yazdi. Boyle boyle buyuyecekler ama cok uzuldum. Bazen cok agliyor. İlac icirmekte cook zorlaniyoruz, siringayla da denedim onu da oksurerek cikartiyor. Kullandiginiz baska yontem var mi
Keşke öyle olsa be canım. Kaç aydır diş patlatma oncesi gerilimlerini yaşıyorduk. Damaklar şiş sert huysuzluk diz boyu ama minik inciler kendini göstermiyordu. Uzun süredir yaşıyoruz yani.
Tesekkur ederim cok zormus. Bogazinin acisindan hicbir sey icmiyor, dogru durust emmiyor bilene yapacagimizi sasirdik
Canım biz iyiyiz şükür iyileşti kızımdaÇok geçmiş olsunbende çok zor iciriyorum. Eşim şırıngaya çekip ağzına sıkıyor bende meme açık şekilde bekliyorum hemen emiyor yutmuş oluyor. Ateşli hastalık çok zor 6.hastalık yaşamıştık bizde
esmeralda5 nasıl oldu sizin bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?