2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bu azi disleri onu da beni de babasini da aglatti. Dun bir ciglik atti dustu sandim. Cenesini tutuyor, gozleri kapali bagriyor. Sisti kizardi damaklari. Eli hep agzinda. Daha ilk azi disleri. 2 tanesi geliyor ama daha 6 tane daha var

Bu azi disleri onu da beni de babasini da aglatti. Dun bir ciglik atti dustu sandim. Cenesini tutuyor, gozleri kapali bagriyor. Sisti kizardi damaklari. Eli hep agzinda. Daha ilk azi disleri. 2 tanesi geliyor ama daha 6 tane daha var

ya bizimki de geçen böyle ağladı
acaba dişlerinden mi?
hiç de baktırmıyor allahım bir inat bir inat

Selam, bende ilk aylarda hipp mama kullandım hiç gaz yapmadı. Zaten o yüzden kullandım ama ileri numaralarını bilemiyorum. Ufaklık 7 aylıkken mamayı bıraktı. Üşütmüş olabilir çünkü üşümek çok gaz yapıyor. Bebeği sıcak tutun, ayakları ve belini koruyun.
Uyku konusunda bizde berbat durumdayız. Alt dişleri kabarmış bir huzursuz ki sormayın gitsin özellikle gece saat 12 den sonra başlıyor, bende yatağına yatırmakta çok zorlanıyorum sanki yatakta diken var artık ayağımda salla salla emzir emzir vs ne zaman uyursa
Yani büyüme ve diş olayları olabilir, inşallah çabuk geçer bizde birde grip var nerdeyse bir hafta olacak yeni yeni geçiyor valla bu kaçıncı hastalık

Tekrardan çok teşekkür ederim :)

Bahsettiğiniz ev tipi yumuşak patiği nereden aldınız acaba ? Linkini verebilir misiniz rica etsem ?

Ay bizim de böyle sürekli aglak gece sürekli memede üstüne de hasta. Oldu bu sabaha dış fircalamada fark ettim bir tane azı dişi gelmiş o dişlerin hepsi gelene kadar ben bitecegim bizim Baba biraz rahat çocuk ağlar çocuk bu huysuzlugu tutar deyip işin içinden sıyrılır

Benim oğlum hiç bir şekilde et yemiyor doğuştan vegan oldu ya bende kıyma yedirmeye çalışıyorum ama beyimiz kıyma ağzına gelince dilini dışarı çıkartıyor red ediyor var mı böyle durum yaşayan ve öneriniz

Merhaba kızlarımız kilo ve boy olarak aynı gidiyor bizimki cok ince kemikli yaşıtlarına göre çok ufak duruyor yaklaşık bir aydır yürüyor bizimki ama çok düşüyor popo üstüne ablası iri kemikliydi 11 ayda yürüdü ve hiç düşmezdi bende ayakları kemikleri ince diye mi dengede duramiyor diye düşünüyorum.

Günaydın arkadaşlar.gecen başımıza gelen birşey için sizi de uyarmak istedim burada da alerjik bebeler vardı.kizimq babası bikac kaju vermiş daha önce fındık ceviz yemişti ama dokunmamisti .kaju dan sonra yüz göz kasimaya başladı ve kısa sürede gözleri yüzü şişti .hastaneye zor attık hemen serum verildi.cocuk perişan durumdaydı kasinmaktan yüzünü yırttı hastaneye gidene kadar.dikkatli olmakta fayda var

H&m den aldım.. mağazadan aldigim için linki yok. Uygun bir vakitte resmini çekip atabilirim. Şuan çocuğun ayağında bizim ufaklikta ordan oraya koşuşturuyor çekemedim o yüzden.
Tekrardan çok teşekkür ederim :)

Bahsettiğiniz ev tipi yumuşak patiği nereden aldınız acaba ? Linkini verebilir misiniz rica etsem ?

Gunlerdir insan gibi uyuyamiyorum. Gercekten cok yoruldum. Bi ara ne guzel koca insan gibi uyuyordu sabaha kadar deliksiz. Yine basa donduk disle. Cok zor ya. Allah basta bebislerinize de bize de yardim etsin.

Çok geçmiş olsun. Alerji gerçekten zor ya. Bizde uzun süredir uğraşıyoruz yeni yeni toparladi. Alerji testi yaptırmamızTabi büyük avantaj oldu. Sürekli listeye hangi enzime alerjisi var diye bakıp araştırıyoruz. Anne sütüyle de geçince bende diyete girdim. Bildiğim kadarıyla kaju ya alerjisi varsa fıstık alerjisi de olabilir. Tabi doktorunuza danisirsaniz daha iyi bilgi verir. Tekrar geçmiş olsun.

Aaa di mi? Aslinda ilginc geliyor, soyle ki baska bebek gormezsen yanakli bacakli bir bebek. Bodur ve tombis biraz, bodur ve kut hatlari var. Kilosu boyu kisa diye az durmuyor ya da kemikli diye iri duruyor. Neyse yani narin de durmuyor bakinca. Ama baska bebekle gorunce ya da kilosunu tartinca diger bebeklerden kucuk cikiyor. Yuruyecegini biliyorum endiseden ziyade sabirsizim biktim egilip durmaya. Disi icin huysuzlugu ayri, yurutmeyince afrasi tarafi ayri. Cok bunaliyorum son gunlerde

Gunlerdir insan gibi uyuyamiyorum. Gercekten cok yoruldum. Bi ara ne guzel koca insan gibi uyuyordu sabaha kadar deliksiz. Yine basa donduk disle. Cok zor ya. Allah basta bebislerinize de bize de yardim etsin.
Ah o dişler aah... çok zorluyor bebisleri ya. Hic te kıyamıyorum ama yapcak bir şey yok
Bu bir süreç ve atlatacak ama atlatana kadar bebeğe de anneye babaya da eziyet gerçekten. En zoru da elin kolun bağlı yapacak birsey yok. Bizde bu ara dislerden cekiyoruz tabi biz size göre daha geriden geliyoruz. Altta 3 üstte 1 disimiz var üstteki.2.disi daha bu sabah patlattı. Pes pese gelince çok zorladı bizi bakalım azilarda ne sıkıntılar yaşanacak. Şimdiden gerginliği bastı üstüme.

tutuna tutuna ilerlemiyor mu peki? bizimki hep tutuna tutuna geziyor evde, yeğenimdeyse sürekli ellerinden tutuyorduk, bizimkinin öyle bir durumu olmadı hiç.

tutuna tutuna ilerlemiyor mu peki? bizimki hep tutuna tutuna geziyor evde, yeğenimdeyse sürekli ellerinden tutuyorduk, bizimkinin öyle bir durumu olmadı hiç.
Oyle de ilerliyo. Ama serseri serbest stili var elinden tutucaksin bir o yana bir bu yana gidecek odalari tek tek gezecek bir de anı fren yapiyor. Duruyor tersi istikamette donuveriyor istemedigi yere mümkün değil goturemiyorsun. Gidecegi yere kendi karar veriyor

Allahtan bu donemleri hatirlamiyor, resmen trauma. Nasil aciyodur Allah bilir. Gecen hafta aksam saatlerinde 2 kez atesi çıkmıştı, dis ates yapmaz diyolar ama enfeksiyon cikmadi kaninda. Belki de yapiyormus sanilanin aksine.

Hep olumsuz olumsuz yazip ic karartmayayim. Guzel seyler de cok deginmedigimiz. Misal hep diyecek oluyorum sira gelmiyor. Emdikten sonra hic aksatmadan her seferinde yuzume bakip burnunu kiristirip tum dislerini gostererek siritiyor. Ne yerse yesin muhakkak bana da yediriyor. Babasiyla bana kendi istegiyle sarilip sevsinler gosteriyor. Elinde olan oyuncagini kulagina goturup babasini ariyor dady diyor. Tarakla sacini taramaya calisiyor. Giyinirken is birligi yapip ayaklarini kollarini uzatiyor. Bir suru ic isitan sey var ama su evince bana siritmasina ediyorum biliyorum her seferinde.

H&m den aldım.. mağazadan aldigim için linki yok. Uygun bir vakitte resmini çekip atabilirim. Şuan çocuğun ayağında bizim ufaklikta ordan oraya koşuşturuyor çekemedim o yüzden.
çok makbule geçer eger resmini çekip gönderebilirsen :)

merhaba, yani en başta üşütmeden şüpheleniyorum ama şu mama olayıda kafamdan gitmiyor. biz dogdugu günden beri mama kullandık ve hep hipp marka organic combiotik olanı verdik. ilk 6ay 1 numara 1yaşa kadar 2 numara verdik ve hiçbir sorun olmadı. ama ne zaman 3 numaraya geçtik gece gaz çıkarmalar başladı. veya denk geldi. birka gün daha geçsin, tekrar mama verip bir görmek istiyorum gaz sıkıntısı degişecekmi diye.
yatakta diken var cümlene çok güldüm inanki bende bazen aynı şeyi düşünüyorum :)
dişler konusunda ise belkide diş te bir faktördür uykusuzlugun ama ben üşütme ve mama konularını çok daha önde görüyorum benim bebiş için. çünkü şimdiye kadar hiç diş çıkarma sorunu yaşamadı :) aman inşallah da yaşamaz :)
teşekkür ederim dönüşün için bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…