- 31 Ocak 2020
- 5.219
- 11.740
- 198
Sagolun kızlar,

Su anlık bir durum yok şükür.Geçmiş olsun canım ya bir sıkıntısı yoktur inşallah
Halsizlik uykusu çok vardı akşam ama normal. Çünkü sabahları 7de yatıyoruz öğle uykusuna 12-3 arası uyuyor akşam da 9.30 da gece uykusuna yatıyordu. Dün öğle uykusunu 1.5 saat yaptı erken uyandı, uyandıktan sonra da 3.5 saat parkta oynadı zaten eve yorgun uykulu geldik. Yemek yedik düşünce var olan uyku hali devam etti. Kusma, gozlerde kayma veya kızarıklık, kulak veya burundan sıvı gelmesi ve bezinde olağan dışı bir şey yoktu. Benim aklımda 5 saat uyutmayin diye kalmış ama akşam doktorumuz mesajımı geç gormus gece cevap verdi öyle uyuttum. Yine de 3.5 saat uyutmadim her ihtimale karşı.Gecmis olsun,benim kizimda bazadan dusmustu ama su kadar saat uyutmayin demediler bize,sadece ilk sekiz saat gozetim altinda tutun,asiri halsizlik,kusma,gozlerde kayma olursa getirin demislerdi.
FayansaAhh ah çok geçmiş olsun yaa sert zemine mü düştü? Her şey normal dimi bakışlar filan?
Ben düşmesinden ziyade kafasını carpmasindan korkuyordum sağ olsun kızım bütün korkularımı tek tek tekrar ederek yaşatıyorAyy çok aktif ve asabi zamanları çok geçmiş olsun. Bende düşmeden çok korkuyorum ya.