2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yoğurdun içine şeker katmadiğım için bile ayıplandım daha ne diyeyim. Bende lafımı pek esirgemem ortaya söylerim ama hala anlamayanlar oluyor.
Tuvalet iletişiminin sıkıntıya girmesine üzüldüm. Zaten alışmakta zorlanıyorlar yeni ortamlara . Oğlumda kimsenin ona dokunmasını zorla kucağa alınmayı istemez hemen anneee diye basar çığlığı bencede "yabani" olmak kötü birşey değil.

Ortaya söyleyince olmuyor ben bunu öğrendim direk bodoslama söylemek lazım daha önce bende yavaş yavaş alttan alttan söylüyordum da kâale alınmayinca hiç yumuşatmadan direk söylemeye başladım.

Ortaya söyleyince olmuyor ben bunu öğrendim direk bodoslama söylemek lazım daha önce bende yavaş yavaş alttan alttan söylüyordum da kâale alınmayinca hiç yumuşatmadan direk söylemeye başladım.
biraz daha yol almam gerek direkt söylemek bir yetenek çünkü.

biraz daha yol almam gerek direkt söylemek bir yetenek çünkü.
Zamanla benim k.validem rahatsız kendi halinde. Allah ondaki burnu k.pederime vermiş bende önceden alttan alttan söylüyordum açıkçası kibarca duymamazlıktan geldiler hep sonra eve gelince eşimle birbirimize giriyorduk sen neden susuyorsun diye. Eşimde laf edemeyince baktım olmuyor yine alttan yavaşça soyledim anlamayınca onlara her hafta giderken 3-4 hafta gitmemeye başladık öyle böyle derken birde k.pederim benim sosyal medyayı çok takip eder o gün beni kızdırdığı şeyle ilgili farklı şeyler paylaştım instg.da hepsini görüyordu.oyle böyle derken artık direk söylüyorum duymazdan gelirse de gitmiyorum bir süre. Ben kizacagima onlar düşünsün. Artık evde eşimle tartışmıyoruz en azından huzurluyum.

MC06 , benim bu konudaki tek pişmanlığım , gece sadece bir iki kez emer uyurdu o zaman bırakmadım dedim ne de olsa rahatsızlık verecek boyutta değil. Sonra son azılar gelmeye başladı ve artık gece boyu meme istedi artık memeler yara olmaya başladı. Doğduğundan bu yana ilk kez bu denli kötü oldu. Baktım ikimizinde uykular harap, memeye güvenip öğünlerini de düzenli yemiyor, kararlı oldum tek seferde bitirdim. Kötü yanı diş dönemine denk geldi ama uyku ve öğünler düzeldi

Evimizde aile büyüklerimiz var tv hep açık ama çocukla çok ilgileniyoruz. Onun için çizgi film izlerken genellikle anlatıyoruz. Oğlum çok erken konuştu, tabi bütün çocuklar farklı. Aslında bende tv- telefon vs istemiyordum ama pandemi azaldı ve sık sık akrabalar ile görüşüyoruz. Çocuklar birbirinden görüp etkileniyor. Şu an inşaat oyunu var ve oğlum hepsini tek seferde yapıyor. Engellemek yerine farklı şeylere vakit ayırmasını sağlıyoruz. Mesela kitap. Resim, oyuncak, park gibi. Gerçekten bazen olmuyor olduramıyorsun.

Zamanı gelmiş artık en doğrusunu yapmışsınız.

Merhaba anneler, anne hisseden kadınlar hepimizin anneler günü kutlu olsun
Bizim ufaklığın uyku saatleri 20-20:30 dan 21-21:30 a kaydı hatta bazen 22:00 oluyor. Bu diş sürecinde oldu sizde durumlar nasıl?
Gece uykusuna saat 10 civarı geçiyor daha erken yatsa çok uyanıyor. Yaz aylarında erken kalkıyor kaçta yatarsa yatsın sabah 7 ya da 7 buçuk kalkış

Merhaba anneler, anne hisseden kadınlar hepimizin anneler günü kutlu olsun
Bizim ufaklığın uyku saatleri 20-20:30 dan 21-21:30 a kaydı hatta bazen 22:00 oluyor. Bu diş sürecinde oldu sizde durumlar nasıl?
Bizde 21-21.15 arasında uzun süredir sabit, eğer öğle uykusunu çok gece bıraktıysa ve uzun uyuduysa parkta daha fazla vakit geçirip daha çok yorulmasın sağlıyorum gece uyku saati değişmesin diye.

Ne yaptıysam yok çıldırma noktasına geldim. Gece 12 den sonra yarım saatte bir uyanıp süt içiyor ki 20 dk emiyor . Konuşuyorum kademeli deniyorum ama işe yaramıyor sanırım ben bir şey süreceğim göğsüme yoksa uykusuzluk insanı mahvediyor

Bizde de durum benzer, memeye aşırı düskün oldu. Köpek dişleri de çıkıyor, bu da etkiliyordu tabii ama başka bir düşkünlüğü var. 2 yaş atakları sanırım. Beni görmemeye de dayanamıyor, tüm gün memeee diye geziniyor. Konuşmak işe yaramıyor. Bir tek dışarıda unutuyor, yazın gelmesi inşallah işe yarar. Belki de bırakmaya başlamadan evel zirve yapti. Bir ara azaltmisti çünkü.

Anlıyorum bizim bütün dişlerimiz çıktı . Tuz sürdüm almadı keyifsiz ama napalım mecbur kaldım

Tek çare emzirmeyi bırakmak ilk birkaç gün sürekli kalkıyor sonraki günler bakıyor süt yok güzelce uyuyor. 4-5 günde bizim uyku düzenimiz tamamen düzeldi birkaç sayfa geri gidince okursunuz bende dertliydim. Şimdi gayet rahat yatıyorum, son azı dişleri çıkmasına rağmen o da düzenli uyuyor. Memeler mastit olmasın diye sabah biraz sağıp boşaltsanız yeterli. Oda 3-4 günde normalleşiyor. Kolay gelsin

Teşekkür ederim, inşallah öyle kolay olur

kızla erkek bebekleriniz kaç kilo oldu? Benimki kreşe başladıktan sonra sanki kilo verdi
Ben de merak ediyordum 9.600 Gr dı bizimki. Bu aralar tartıldık 9.500 gr geliyor. 100gr vermiş. Bana da kilo verdi gibi geliyor. Zaten persentilin en altında ilerliyorduk doğduğundan beri.

kızla erkek bebekleriniz kaç kilo oldu? Benimki kreşe başladıktan sonra sanki kilo verdi
Bizimki ben tartinca 10 kilo çıkıyor.. zayıf ve kısa çok kafaya takıyorum tek yediği şey patates kızartması onu da hergun nasıl yedirebilirim.. çocuk endokrinolojiye goturmeyi düşünüyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…