Aynı günlerde doğum yapıcaz sanırım sizinle. Baya heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyiz. Bu arada arkadaşlar bende de bulantı yok. Hatta az önce yemeklerimi yaptım bitirdim ve tv önüne attım kendimi. Kalp atışını duyayım nasıl rahatlıycam. Bu arada aranızda doktorunu netleştirebilen yada araştırma aşamasında olan var mı acaba ???
Benim sezeryan olacağı için büyük ihtimal 10 gün kadar önce olacak doğumum aksilik olmazsa
Doktorum var ona devam edeceğim ama yarın başka bir doktor deneyeceğim anlaşırsam başka arayışa gerek kalmayacak
Doktorundan internet üzerinden bakmak için birşey istesen.
Genelde aynı günün sonunda 4-5 gibi sonuçlar çıkmış oluyor. En azından fazladan beklemek zorunda kalmazsın canım
Yarin kan vericem kizlar. Pers gunu icin de doktordan randevu aldim. Bhcg 1500 cikarsa gelmemi soylediler. Kafama takilan bhcg 1500 ken sadece vajinal ultrasonla gorulebilir, degil mi? Hic istemiyorum vajinal ultrason ya, yaptirmak zorunda degilim di mi? 1 hafta daha bekleyelim karindan bakalim desem nasil olur? Siz ne yaptiniz kizlar sizce gerekli mi vajinal ultrason? Cok panikledim
Canimm cok mutlu oldum. Bu guzel haberle icime su serpildi. Son adet tarihi neydi? Beta hcg kacti? Ve vajinal ultrasonla mi karindan mi goruldu?
Darisi kalp atisini duymaya insallah
Canimm cok mutlu oldum. Bu guzel haberle icime su serpildi. Son adet tarihi neydi? Beta hcg kacti? Ve vajinal ultrasonla mi karindan mi goruldu?
Darisi kalp atisini duymaya insallah