2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Masallahh kücük pasaya Saglikla gelsin insallah
Ben iyiyim sukur kanamam yok ,icerdeki kanama alanida yoktu Sukur
Bizim Lila kizimiz geliyor insallah ☺
Ayyyyy canim benim nasil sevindim bilemezsin hadi insallah sağlıkla gelsin annesi gibi güzel prenses cok dikkat et kendine hep merak ediyorum nasıl oldun diye

Merhaba, 12. 13. haftalarda göğsünden bir şeyler gelen oldu mu? Göğslerimin ucunda kuruyup kalmış sarımtrak kabuk gibi bir şey var. Böyle bir şey yaşayan, duyan oldu mu?

Iyibari zarar vermeyim hayvanlara
Valla kuzum his sadece bilmiyorum bi sende boyle yogun hissediyorum bide mervede tabi onu erkek hissediyorum

Iyibari zarar vermeyim hayvanlara
Valla kuzum his sadece bilmiyorum bi sende boyle yogun hissediyorum bide mervede tabi onu erkek hissediyorum
Ben ona en başından beri kız hissediyorum
Gerçi benimkiler pek tutmamış

Neyse ya benimkini de netleştiririz şurda ne kaldı ki kontrole alt tarafı 9 güncük var

Günaydın kizlar valla ben bile ilk defa başka doktora gitsemmi diyorum bu cinsiyet işi insanı dahada heyecanlandırıyor normalde aydan aya giderim ben bakalım mart 20 kadar bekliyebilecekmiyim.
Senin dediğin instada ki kişiye bende dün attım bana da kız dedi haftaya kontrolüm var çok heyecanlı ya

Valla hadi bakalım ınş normal mi baktirdin boyama yöntemiyle. Seninki kız olursa ben valla daha çok ümitlenicem
Valla nasıl baktı bilmiyorum tam olarak dün ücretsiz bakıyordu attım kız bebek dedi hatta son haftanın da attım ikra meyra birşey gördüm ama pipi mi bilmiyorum dedi ona cevap bekliyorum ona da kız derse bende ümitlenicem ya çünkü çoğu tutmuş hep paylaşıyo hergün birde nedense benim içimdeki kız hissi hiç gitmedi erkek hissedemiyorum bi türlü anlamadım

Çünkü kendimizi çok odakladik kıza ondan. O zaman boyama yapmıştır dün ücretsiz boyama günüydü. Evet yüzdesi çok yüksek bakalım.

Çünkü kendimizi çok odakladik kıza ondan. O zaman boyama yapmıştır dün ücretsiz boyama günüydü. Evet yüzdesi çok yüksek bakalım.
Ama ne biliyim istemek ayrı hissiyat ayrı bence ya ben normalde birşey hissettim mi o şey olmazsa hevesim kırılır gider o hissiyat ama bunda doktor erkeğe benziyo demesine rağmen evet şaşırdım ama o kız hissiyatı gitmedi

Hadi bakalım hayırlısı. Elbet ogrenicez. Sabırsızlıkla beklicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…