2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hoşgeldiniz aramıza

Bilgilerinizi gönderin listeye ekleyeyim bebişinizi.

Merhaba hoşgeldin canımevet yıpratıyor gerçekten,ben kararsız kaldım ve yaptırmadım en sonunda,hayırlısı olsun hakkımızda

Merhaba hoşgeldin canımevet yıpratıyor gerçekten,ben kararsız kaldım ve yaptırmadım en sonunda,hayırlısı olsun hakkımızda
eğer aldirmayi dusunmuyorsan yaptirmamak gercekten en mantiklisi sanirim insan icinde suphe kalmasin diye yaptiriyor önce ama sonra daha büyük supheler olusuyor.

Kizlar ben 2 gun once baya harekst hissettigimi sanmistim ama değilmis herhalde cunku 2 gundur hic yok hareket o gun oldu bitti
Bizim kizda tenbel teyzesi bugun tümgün uzandim belki hissederim yok
sende bence daha cok erken en az 14-15 hafta olmali

Canimsin icimi ferahlattın ❤
Ben 17yi bitirdim ama hala tik yok sadece 2gun gece hissettim bitti o yüzden endiselenme bide kizsa sende de bence gec olur
Oglanlarda sen de ben de daha erken hissetmisiz ,kizlarimiz cok nazli

Kizlar ben 2 gun once baya harekst hissettigimi sanmistim ama değilmis herhalde cunku 2 gundur hic yok hareket o gun oldu bitti
Bence de erken canım bak benim 15 hafta oldu ben bile sürekli hissetmiyorum uzanınca arada oluyor geçen gün çok kıpır kıpırdı bugün sabah sağ tarafımda toplandı oğlum rahatsız edince diğer tarafa kaydı daha da hissetmedim hiç

Soylemeyim söylemeyim diyorum ama sende cok kuvvetli bir sekilde kiz hissediyorum niye bilmiyorum ama sanki senin cinsiyet degisecek gibi geliyor
Yaa
Yok yok deme öyle meraktayım zaten

Hoşgeldin canım
Ya kizlar pismis baligi kedi veya kopek yermi ?? Esim kediler pismis balik yemez dedi yarin kopegemi versem copemi atsam bilemedim
Benim kedimin prensipleri var hiçbir çiğ şeyi yemez dışarıdakilerin böyle bir ayrımı olacağını sanmam ama bi nevi ne bulurlarsa yemek zorundalar aç kalmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…