- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
Sanirim en son ogrenenlerden olacahim. Doktor 16. Haftadan once soylemeyecekmis. 3 hafta var daha.
Yorulmuşsun biraz canım ondandır belkide,ama bende de şu oluyo bak bi yerlerden eve gelince midem bulanıyor,eşim de psikolojik diyor evdeyken bulantım oluyor,bugün kvydeydim ne güzel yedim içtim iştahım artıyor annelerdeBugun iki kere çıkarttımnolur geri başlamasın
bebegimi bugun cok fazla hissettim yani umarim odur herkes bebek dedi
işe gittim kuafore gittim saçlarımı kestirdim beslemelere döndüm aynımarkete felan gittim cok yoruldum eve gelir gelmez çıkarttim acep cok yorulduğum icinmi olmuştur umarim oyledir
Benimde 2gündür öğürtüm yok 3ay doldu mucize gerçekleşti diye düşünüyorum inşallh geri gelmezSabahtan beri ayaklarima karasular indi. Anca eve girebildim. Yazilanlari okuyayim hemen.
2 gundur kusmadim derken bugun 2 kez cikardim tekrar. Sabah evden cikarken pesisan haldeydim. Bitti diye seviniyordum oysa.
Bebektir o canım bebek bugün bana da oldu sağda toplandı oğlum karnıma ağzını bastırdı biraz diğer tarafa kaydıçok güzel bi duygu
Evet canım zaten 17 haftanın içindeymişsin daha hissedersin ayırt edebilirsinay dimi artik eminim bebek olduğuna ❤
Cocuga gore degisir canim ama ben genel olarak soyleyeyim 1-2 aylik cocukla tatile gidemem. Onu goze alamam. Cunku cok asiri uyumlu bile olsa minik oldugu icin sık sık emzirmek gerekicek e havuza gir dus al oyle emzir deniZe gir hemen cik kostur kostur dus al emzir bunu bile tek basina zor görüyorum.
He bak Allah korusun sütüm olmaz mama alır o zaman bi tık daha rahat olur her anlamda. Diger turlu hic bi kosulu dusunemiyorum 1-2 aylik bebekle.
Sabahtan beri ayaklarima karasular indi. Anca eve girebildim. Yazilanlari okuyayim hemen.
2 gundur kusmadim derken bugun 2 kez cikardim tekrar. Sabah evden cikarken pesisan haldeydim. Bitti diye seviniyordum oysa.
Beni bugün e-bebekten aradılarPoset doğru gelmis galiba ya konu sahibi gosterdi ama bise anlamadimanca kullanmaya baslayinca anlicam heralde
Allah’in izniyle her sey cok guzel olacak, ne olur su surecte kendini Dualarimiz seninle.Az önce geldiler kan verdik arkadaslar. Dua edin de saglıklı sonuclar alalım. Artık sadece dua etmekten Baska yapacak bişeyimiz yok.
Blackkcat le benim doktor da o görüşte. Bizimkide geç söyleyen doktorlardan bakalım ben cuma tam 16 olacağım acaba söylecek mi söylemezse 20 e kalırım Aman allahım.
benimde öyleydi ya kızımda doğuma gittim gece erken doğum sandılar 40+3te doğmuştu,oğlumda da hemen çıkmadı 5.aydan sonra şimdi anlamadım 3.çocuk diye mi bilmem midemle göbeğim birleşti ve hiç kilo almadım daha
ne mutlu bize
benim aniden 2gündür çıktı anlamadım ya3ayı doldurunca cee eee yaptı göbüş bana
benim doğum günüm ve belkide bebeğiminde olabilirhoşgeldiniz sağlıkla alın kucağınıza bence erkek
kesinlikle ya ilk hamişlikte geç çıkıyor göbeklerbenim şimdiden 24.hafta gibi
merak etme yalnız bırakmam senibende hemen gitmicem ki öğrenip öğrenmicez mi orasıda belli deil
aynen Diliz Hanım 16dan önce yorum yapmıyor bende oğlumda başka dr gitmiştim cinsiyet için☺12.haftanın başında öğrenmiştim
Niue oyle diyon abla bak 17 e geldim hala kesin degil 18de randevum daha
Benimde 2gündür öğürtüm yok 3ay doldu mucize gerçekleşti diye düşünüyorum inşallh geri gelmez
Bugün havadan zaar bende iki kere kustum simdi balik yicem odum patliyor bebegimi uyardim saglilli yiyorum geri yollama diye
Yorulmuşsun biraz canım ondandır belkide,ama bende de şu oluyo bak bi yerlerden eve gelince midem bulanıyor,eşim de psikolojik diyor evdeyken bulantım oluyor,bugün kvydeydim ne güzel yedim içtim iştahım artıyor annelerde
Evet canım zaten 17 haftanın içindeymişsin daha hissedersin ayırt edebilirsinson zamanlar daha da belli olacak o zamanlar daha güzel ben karnımı okşadıkça oraya gelir tekmelerdi son haftalar kol izleri bile belli olur bacakları falan
Beni bugün e-bebekten aradılar
Kadın baştan anlattı.
495adet 1 paket karşılığı.
Bizim kutunun içerisinde 3 paket var.
Yani 3x495=1485.
Kusura bakmayın, teşekkürler deyip kapattım
Allah’in izniyle her sey cok guzel olacak, ne olur su surecte kendini Dualarimiz seninle.
doktor da 3 hafta sonraki randevuda hatirlatmazsan soylemem diye tehdit etti. Telefonda o gune alarm kurdum tam muayene aninda calsin diye.
Hayirlisi insallah canim.
saglikla gelsinler de, gerisi muhim degil canim.
Okudum canim sen eve gelince rahatsizlanmissin sanirim. Ben sabah evden cikarken.
Dun disaridaydik, eve donerken baktim 4 saat diyor. Ne icin dedim. Artik bebis baliktan nasiplenmistir, kusacaksan kusabilirsin dedi.
Genelde babalarına nazlanıyolar benim tekme atardı tekmeledi derdim eşim elini karnıma koydu mu dururdu sıpaOnlari biliyorum ablamdan deneyimliyim ama kendim yasamam tabi cok baska olcak en cok esim hissetsin istiyorum o cok merakls bekliyor
Verebilirsin kediler yiyorlar. Ama tabi çiğ balık kadar çok iştah ile yemiyorlar.Ya kizlar pismis baligi kedi veya kopek yermi ?? Esim kediler pismis balik yemez dedi yarin kopegemi versem copemi atsam bilemedim
Kızlar yanlış anlamış olabilir misiniz 1485 adet çöp poşeti değil 1485 adet bez kapasiteli çöp poşeti yazıyorama turkce cevirisine baktim yedek yaziyor fazlasi yazmıyorki bide cok garip bi balyadan 495 nasil cikcak aklim hala sarmadi
Zaten kutunun üzerinde de bir dolumda 495 adede kadar bez yazıyor. Üç dolumluk var işteKızlar yanlış anlamış olabilir misiniz 1485 adet çöp poşeti değil 1485 adet bez kapasiteli çöp poşeti yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?