2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sabahtan beri ayaklarima karasular indi. Anca eve girebildim. Yazilanlari okuyayim hemen.
2 gundur kusmadim derken bugun 2 kez cikardim tekrar. Sabah evden cikarken pesisan haldeydim. Bitti diye seviniyordum oysa.

Yorulmuşsun biraz canım ondandır belkide,ama bende de şu oluyo bak bi yerlerden eve gelince midem bulanıyor,eşim de psikolojik diyor evdeyken bulantım oluyor,bugün kvydeydim ne güzel yedim içtim iştahım artıyor annelerde

Sabahtan beri ayaklarima karasular indi. Anca eve girebildim. Yazilanlari okuyayim hemen.
2 gundur kusmadim derken bugun 2 kez cikardim tekrar. Sabah evden cikarken pesisan haldeydim. Bitti diye seviniyordum oysa.
Benimde 2gündür öğürtüm yok 3ay doldu mucize gerçekleşti diye düşünüyorum inşallh geri gelmez

ay dimi artik eminim bebek olduğuna ❤
Evet canım zaten 17 haftanın içindeymişsin daha hissedersin ayırt edebilirsin son zamanlar daha da belli olacak o zamanlar daha güzel ben karnımı okşadıkça oraya gelir tekmelerdi son haftalar kol izleri bile belli olur bacakları falan

Bizimde kesom degil duruma gore bakariz dedik havuza girmem zaten sevmiyorum denizde ayni sekilde bi defa anca girerim guneslenmeyi daha cok seviyorum duruma gore bakalim olmadi seneye kalir ne edek

Bugün havadan zaar bende iki kere kustum simdi balik yicem odum patliyor bebegimi uyardim saglilli yiyorum geri yollama diye

Poset doğru gelmis galiba ya konu sahibi gosterdi ama bise anlamadim anca kullanmaya baslayinca anlicam heralde
Beni bugün e-bebekten aradılar
Kadın baştan anlattı.
495adet 1 paket karşılığı.
Bizim kutunun içerisinde 3 paket var.
Yani 3x495=1485.
Kusura bakmayın, teşekkürler deyip kapattım

Merhaba hanimlar bende uzun suredir takipteyim ama yeni yaziyorum. Bütün sıkıntı stresi atıp öyle yazayım dedim. Bu ikili test sorunsalı insanlari gercekten cok yıpratıyor ama kan sonuçlarını cok takmamak gerekiyor onu ikinci kez anladim. İlk hamileligimde de degerlerim yuksek riskli cikmisti bundada öyle oldu. Bir erkekle bende araniza katilayim artik

Az önce geldiler kan verdik arkadaslar. Dua edin de saglıklı sonuclar alalım. Artık sadece dua etmekten Baska yapacak bişeyimiz yok.
Allah’in izniyle her sey cok guzel olacak, ne olur su surecte kendini Dualarimiz seninle.
Blackkcat le benim doktor da o görüşte. Bizimkide geç söyleyen doktorlardan bakalım ben cuma tam 16 olacağım acaba söylecek mi söylemezse 20 e kalırım Aman allahım.

doktor da 3 hafta sonraki randevuda hatirlatmazsan soylemem diye tehdit etti. Telefonda o gune alarm kurdum tam muayene aninda calsin diye.

Hayirlisi insallah canim.

Niue oyle diyon abla bak 17 e geldim hala kesin degil 18de randevum daha

saglikla gelsinler de, gerisi muhim degil canim.

Benimde 2gündür öğürtüm yok 3ay doldu mucize gerçekleşti diye düşünüyorum inşallh geri gelmez

Bugün havadan zaar bende iki kere kustum simdi balik yicem odum patliyor bebegimi uyardim saglilli yiyorum geri yollama diye

Okudum canim sen eve gelince rahatsizlanmissin sanirim. Ben sabah evden cikarken.

Dun disaridaydik, eve donerken baktim 4 saat diyor. Ne icin dedim. Artik bebis baliktan nasiplenmistir, kusacaksan kusabilirsin dedi.

Yo bende evle alakali degil cok yürüdum zaman kesin kusuyorum bide ruzgar varsa of maffoluyorum

Onlari biliyorum ablamdan deneyimliyim ama kendim yasamam tabi cok baska olcak en cok esim hissetsin istiyorum o cok merakls bekliyor

Beni bugün e-bebekten aradılar
Kadın baştan anlattı.
495adet 1 paket karşılığı.
Bizim kutunun içerisinde 3 paket var.
Yani 3x495=1485.
Kusura bakmayın, teşekkürler deyip kapattım

ama turkce cevirisine baktim yedek yaziyor fazlasi yazmıyorki bide cok garip bi balyadan 495 nasil cikcak aklim hala sarmadi

Yok ilkini sabah cikarttim ıkincisi yoruldum icin diye dusundum

Ya kizlar pismis baligi kedi veya kopek yermi ?? Esim kediler pismis balik yemez dedi yarin kopegemi versem copemi atsam bilemedim

ama turkce cevirisine baktim yedek yaziyor fazlasi yazmıyorki bide cok garip bi balyadan 495 nasil cikcak aklim hala sarmadi
Kızlar yanlış anlamış olabilir misiniz 1485 adet çöp poşeti değil 1485 adet bez kapasiteli çöp poşeti yazıyor

Eklentiler

• Screenshot_20200222-210826_Chrome.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…