Ben normalde meyve falan aramam öyle pek ama hamile kaldığımdan beridir hep meyvelere aşeriyorumBende seviyorum ama midemden yiyemiyorum henüz kokluyorum sadece
Teşekkür ederim canımGecmis olsun canim
Dikkat et ya yorma kendini çok canım yardımcı olabilecek biri varsa fazla zorlama kendiniEvi dip köse süpürüp sildim nasil yoruldum var ya. Haftada 1 den fazla yapamam uzunca bir sure
Kimse yok maalesef canimDikkat et ya yorma kendini çok canım yardımcı olabilecek biri varsa fazla zorlama kendini
Yaa Allah yardımcın olsun canım çok zor gurbet bende ailemden uzaktayımKimse yok maalesef canimAilelerden farkli ildeyiz. Ama her zaman yapamam zaten anca haftada bir. Bugun yemek yapmam mesela disarda yeriz öyle tolere ederim artik. Yemek yapmak icin ayakta kalmamis olurum
Bende ya yedigim ayvanin hadi hesabı yok o dereve bir ara musmula yedm ama ham yedim yeşil eksi elma.Tatlı yiyorum onda sıkıntı yokama portakal mandalina mideme iyi gelmiyo çok yakıyo yoksa canım çok istiyo ayva ekşi elma onlar tek iyi geliyor
Biz tayinden dolayi iki aileden de ayriyiz onlar İstanbulda biz Bursa. Ama arada gidiyorum biraz kaliyorum oglumla oda iyi oluyor yine naapalim. Gidicem yine az kaldiYaa Allah yardımcın olsun canım çok zor gurbet bende ailemden uzaktayımama kayınvalidem var yanımda sağolsun yardımcı oluyo
Onlar rahatlatıyor ya ayva da iyiymiş bebeğin de güzel olur hem öyle derlerBende ya yedigim ayvanin hadi hesabı yok o dereve bir ara musmula yedm ama ham yedim yeşil eksi elma.
Arada gitmek çok iyi oluyo ya bende gidiyorum bazen yine gitcem inşallah 1 2 aya kadarBiz tayinden dolayi iki aileden de ayriyiz onlar İstanbulda biz Bursa. Ama arada gidiyorum biraz kaliyorum oglumla oda iyi oluyor yine naapalim. Gidicem yine az kaldi
Hamilelik böyle ışte dimi herşey nasıl zor. Ben de tatliciyimdir normalde ama yiyemiyorum yiyemedigim için şekerin düşüyor sürekli basın dönüyor ağzındaki açı tat ayrı bir geçip bitseydi şu günler. Şu ara yaz meyvesi istiyorum ama zamanını bekliyorumOnlar rahatlatıyor ya ayva da iyiymiş bebeğin de güzel olur hem öyle derlerben ilk zamanlar hep tatlı çikolata yemiştim sonra tiksindim bu aralar yavaş yavaş yemeye başladım ama çikolatadan hala tiksiniyorum en sevdiğim çikolatayı getirip önüme koyuyorlar günlerce duruyo gözümün önünde açıp bi parça yemiyorum
Yakın olmak çok iyi ya kayınvalidemle evimin arası 5 dk mesafede 2 ay önce ayağım kırıldı geldi 1 ay yanımda durdu Allah razı olsun eşime çocuğuma da baktı yemeğimi de yaptı evimi de temizledi şimdi de ben onlarda duruyorum 2 3 haftadır bulantıdan dolayı hala da bana birşey yaptırmıyo çocuğuma bakıp karnını doyuruyo ben kendimi iyi hissettim mi kalkıp yemekleri yapıyorumAile şart kesinlikle biz istanbul da olduğumuz halde zorlanıyoruz istiyorum yakın aynı yerde olalım ama işlerden dolayı olmuyor. Oturduğum bölgede de kimsem yok valla birşey olsa kapımı çalışacak komşum yok herşey bitmiş artık komşuluk felan kalmamış.
Bende çok tatlıcıyımdır ama pek yiyemiyorum eskisi gibiHamilelik böyle ışte dimi herşey nasıl zor. Ben de tatliciyimdir normalde ama yiyemiyorum yiyemedigim için şekerin düşüyor sürekli basın dönüyor ağzındaki açı tat ayrı bir geçip bitseydi şu günler. Şu ara yaz meyvesi istiyorum ama zamanını bekliyorum
Dün sabah 9 gibi geldiler canım. Kan aldılar. Pek iyi sayılmam bekleyiş de cok zor.Purposeless nasılsın canım? Kan almaya geldiler mi?
Sabahları tatlı bir şey yedikten sonra uzanırsan net anlarsın canımSimdi bana gulmeyin bilmiyorum sizdende onay alayim bebek sanki sag tarafımda toplandi sonra sola dogru kaydi sanirsam uc kere yapti bunu yemekten sonra kuzenimi aradim boyle nasil desem sinek ısırığı gibi hissettim ya tarif edemedim bisey kuzenim bebek dedi is yerindeki ablsda bebegi hissediyorsun dedi kuafore gittim biraz yol yürüdum oturdum anda yine basladi sonra geçti suan mesela bağırsak hareketleri var onları ayirt edebiliyorum sanirsam artik eminim bebeğimi hissediyorum
2 gündür bende yaşıyorum o olayı sağ tarafımda toplanıyo taş gibi sonra kayıp diğer tarafa gidiyoKızlar sizde de oluyor mu merak ettim iki gündür sol tarafım da bazen de kasık bölgesine yakın bazen de ortada böyle bi sertlik gibi bir şey hissediyorum anneme sordum bebek o dedi erkek kardeşimde o öyle hissetmiş gerçi benimde ikinci bebeğim olucak ama oğlum 11 yaşına girdiği için hiç böyle bir şey olduğu hatırlamıyorum annem erkek kardeşimi nasıl hatırlıyor onu anlamadım galiba sorun bendeee
Evet bana da oluyor benimde kızım 7 yaşında bende hareketlerini falan pek hatırlamıyorum ultrasonda çok hareketli derdi doktor ama ben pek hissedemezdimKızlar sizde de oluyor mu merak ettim iki gündür sol tarafım da bazen de kasık bölgesine yakın bazen de ortada böyle bi sertlik gibi bir şey hissediyorum anneme sordum bebek o dedi erkek kardeşimde o öyle hissetmiş gerçi benimde ikinci bebeğim olucak ama oğlum 11 yaşına girdiği için hiç böyle bir şey olduğu hatırlamıyorum annem erkek kardeşimi nasıl hatırlıyor onu anlamadım galiba sorun bendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?