2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Dikkat et ya yorma kendini çok canım yardımcı olabilecek biri varsa fazla zorlama kendini
Kimse yok maalesef canim Ailelerden farkli ildeyiz. Ama her zaman yapamam zaten anca haftada bir. Bugun yemek yapmam mesela disarda yeriz öyle tolere ederim artik. Yemek yapmak icin ayakta kalmamis olurum

Kimse yok maalesef canim Ailelerden farkli ildeyiz. Ama her zaman yapamam zaten anca haftada bir. Bugun yemek yapmam mesela disarda yeriz öyle tolere ederim artik. Yemek yapmak icin ayakta kalmamis olurum
Yaa Allah yardımcın olsun canım çok zor gurbet bende ailemden uzaktayım ama kayınvalidem var yanımda sağolsun yardımcı oluyo

Tatlı yiyorum onda sıkıntı yok ama portakal mandalina mideme iyi gelmiyo çok yakıyo yoksa canım çok istiyo ayva ekşi elma onlar tek iyi geliyor
Bende ya yedigim ayvanin hadi hesabı yok o dereve bir ara musmula yedm ama ham yedim yeşil eksi elma.

Yaa Allah yardımcın olsun canım çok zor gurbet bende ailemden uzaktayım ama kayınvalidem var yanımda sağolsun yardımcı oluyo
Biz tayinden dolayi iki aileden de ayriyiz onlar İstanbulda biz Bursa. Ama arada gidiyorum biraz kaliyorum oglumla oda iyi oluyor yine naapalim. Gidicem yine az kaldi

Bende ya yedigim ayvanin hadi hesabı yok o dereve bir ara musmula yedm ama ham yedim yeşil eksi elma.
Onlar rahatlatıyor ya ayva da iyiymiş bebeğin de güzel olur hem öyle derler ben ilk zamanlar hep tatlı çikolata yemiştim sonra tiksindim bu aralar yavaş yavaş yemeye başladım ama çikolatadan hala tiksiniyorum en sevdiğim çikolatayı getirip önüme koyuyorlar günlerce duruyo gözümün önünde açıp bi parça yemiyorum

Aile şart kesinlikle biz istanbul da olduğumuz halde zorlanıyoruz istiyorum yakın aynı yerde olalım ama işlerden dolayı olmuyor. Oturduğum bölgede de kimsem yok valla birşey olsa kapımı çalışacak komşum yok herşey bitmiş artık komşuluk felan kalmamış.

Biz tayinden dolayi iki aileden de ayriyiz onlar İstanbulda biz Bursa. Ama arada gidiyorum biraz kaliyorum oglumla oda iyi oluyor yine naapalim. Gidicem yine az kaldi
Arada gitmek çok iyi oluyo ya bende gidiyorum bazen yine gitcem inşallah 1 2 aya kadar Allah yardımcımız olsun sağlık olsun da

Hamilelik böyle ışte dimi herşey nasıl zor. Ben de tatliciyimdir normalde ama yiyemiyorum yiyemedigim için şekerin düşüyor sürekli basın dönüyor ağzındaki açı tat ayrı bir geçip bitseydi şu günler. Şu ara yaz meyvesi istiyorum ama zamanını bekliyorum

Yakın olmak çok iyi ya kayınvalidemle evimin arası 5 dk mesafede 2 ay önce ayağım kırıldı geldi 1 ay yanımda durdu Allah razı olsun eşime çocuğuma da baktı yemeğimi de yaptı evimi de temizledi şimdi de ben onlarda duruyorum 2 3 haftadır bulantıdan dolayı hala da bana birşey yaptırmıyo çocuğuma bakıp karnını doyuruyo ben kendimi iyi hissettim mi kalkıp yemekleri yapıyorum

Bende çok tatlıcıyımdır ama pek yiyemiyorum eskisi gibi Şu yaz bi gelseydi vallaha benim de birkaç yaz meyvesi istiyo canım birde memlekete gidersem orda bol olur doya doya yerim

Sabahları tatlı bir şey yedikten sonra uzanırsan net anlarsın canım

Kızlar sizde de oluyor mu merak ettim iki gündür sol tarafım da bazen de kasık bölgesine yakın bazen de ortada böyle bi sertlik gibi bir şey hissediyorum anneme sordum bebek o dedi erkek kardeşimde o öyle hissetmiş gerçi benimde ikinci bebeğim olucak ama oğlum 11 yaşına girdiği için hiç böyle bir şey olduğu hatırlamıyorum annem erkek kardeşimi nasıl hatırlıyor onu anlamadım galiba sorun bendeee

2 gündür bende yaşıyorum o olayı sağ tarafımda toplanıyo taş gibi sonra kayıp diğer tarafa gidiyo ama benim kasıkta değil de üste çıkıyo göbek deliğinin yanında veya hafif altında oluyor

Evet bana da oluyor benimde kızım 7 yaşında bende hareketlerini falan pek hatırlamıyorum ultrasonda çok hareketli derdi doktor ama ben pek hissedemezdim bunda dediğin şeyler oluyor bende bebektir diyorum ama bilinçli değil

Netflix de Bebekler isimli bir belgesel var. Daha önce Yeni bir hayat ve doğumu izlemiştim. Ama bunu çok sevdim. İki bölğm izledim ilki sevgi bölümü diğeri ise ilk gıdalardı kızlar. Vakti olan izleyecek bişeyler arayanlar Bebekler belgeselini izleyebilir öneriyorum.

Erkek bebeklerde üretilen sütte protein fazla iken , kız bebeklerde kalsiyum ve fosfor fazla oluyormuş.
Kız bebeklerde süt üretimi daha yoğunmuş.
Bebeklerde 4 5 ay demir eksikliği olmuyormuş çünkü biz hamile iken onlara depoları veriyormuşuz ve 5 ay onlar idare ediyorlarmış bunla. Demir eksikliği ilk başta olan bebekler incelendiğinde annesi sigara fln tüketenlerdeymiş gibi güzel bilgiler mevcut. Ve buna ek bissürü tatlı bebek izlemiş oluyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…