- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 34
İnsallah kuzumEvlat söz konusu olunca zor olmaz mı. İnşallah sonuçlar güzel gelecek sen olumlu düşünmeye çalış.
Sağol canım ❤ dünden beri canım portakal istiyo dün 1 dilim yedim midemi yaktı resmen
Kolay gelsin canım..Bebeğiniz size bereket getirmiş maşallah. Yeni evinizde bebeğinizle huzurla oturun inşallah
Tabi görüşelim insallah:)
Ağırı ama. Napim yapmayınca yüz göz oluyoruzİstiyorsa yapsın canım eşininde eli ayağı var sonuçta :)))
Kendini ne diye fazlasıyla yoruyorsun canım.. Halı çırpmak falan ne bileyim halı ağır değil mi:/
Oyle kocayi oklavayla kovalarım valla hadsize bak hele deseyden cok konusacagina yardim et bidada kendini oyle hirs ugruna yorma
[/ canım benim biz kadınlar olmazsak nolur acaba
yok kuzu 3 Mart.bakalim hangimizin tahmini tutcak
Aynen bise kalmadi sabir senin nasil 9 guncuk kiz 6 mart degilmi benim 4 mart
Ah abla ahhh kaderimiz aynıBen de portakal, manadalina yiyemiyorum. Midem mahvoluyor. Koklayip duruyorum.
Evet canim, amin, insallah. Saglikla gelsinler insallah.
Tamam canim, 1 ay sonra her sekilde musait olurum. Emekliligin tadini cikarayim bir muddet.
çok teşekkürederim kızlar
Allah kolaylik versin ablacim ev taşımak cok zor bide hamile halinle dusunemiyorumulasimiz
2 gundur ev bakiyoruz canim. Bebek, ailelere daha uygun bir semtte yasasin diye İstanbul kazan biz kepce olduk. Hava guzeldi ama sahile inmeye firsat bile olmadi. Sanirim bir evi begendim, bu hafta tapu isiyle ugrasip 20 gune tasinalim diye planliyoruz. Bu surecte isten de ayrilmis olacagim insallah. ^_^
Ah ne guzel olur guzelim. Bulusur hamile anneler olarak mekan mekan gezeriz.Geldiginde muhakkak haber et canim. ☺
Oyle vallahi yazik kiz bosuna kendisini yormus halı falan. Ben bugun supurdum sildim baktım yapabilcegim is degil esime devrettim. Oyle bisey olabilir mi temiz ev istiyorum ama ben elimi surmiyim ne guzel :)Oyle kocayi oklavayla kovalarım valla hadsize bak hele deseyden cok konusacagina yardim et bidada kendini oyle hirs ugruna yorma
Kaç yaşında oldu bide narkozun etkisi çocuklarda uzun sürüyormu ilk uyandıklarında nasıl oluyorlar ağrıları oluyor mu sonradan zahmet olmazsa sana sorabilir misinBenim arkadaşımın oldu sene sonuna dogru olmustu sorcan bisey varsa yaz sorayim cnm
Benim oğlum 2.5 yaşında bademcik ameliyatı oldu o narkozun etkisi çok kötüydü gözleri kapalı anne anne diye ağlayıp kendini sağa sola atıyordu o gün geldi şimdi aklımaKaç yaşında oldu bide narkozun etkisi çocuklarda uzun sürüyormu ilk uyandıklarında nasıl oluyorlar ağrıları oluyor mu sonradan zahmet olmazsa sana sorabilir misin
Ah abla ahhh kaderimiz aynıaşerip yiyememek çok kötü
Allah kolaylik versin ablacim ev taşımak cok zor bide hamile halinle dusunemiyorumbizim burda hic biseyi senin ellemedigin bi sistem var orda da var mi acaba. Oyle bisey yapsan hic yorulmazsin.
Sen kahveni iciyosun o ara gelip evdeki herseyi baskasi topluyor diger eve goturup istedigin gibi yerlestiriyolar. Sen kutulamaya el surmuyosun. Belki orda da vardir.
Geldigimde mutlaka haber vericem ikinizede ❤❤ 3 hafta falan sonra kismetse
çok teşekkürederim kızlar
Çok korktuk
2 saat önce 5.8 şiddetinde bir deprem oldu
O sıra evde yanlızdım
Eşim markete gitmişti kızlarda dersanedeydi
Dizlerimin bağı çözüldü
İlk önce başım dönüyor sandım sonra bir çığlık duyunca yukarı baktım lamba sallanıyordu
Bu sene çok olaylı geçiyor
Hayra olsun
Merak ettim o meyveyi şimdi ablaMaalesef canim. Onumuzdeki ay cikacak meyve icin deliriyorum ben de, hevesini ona sakliyorum. İnsallah dokunmaz.
Burada var canim. Sadece camasir ve ozwl kiyafetleri ayarlarim kalanina el surmem. Allah razi olsun esim yemek de beklemiyor, temizlik de. Kendisi yapiyor hep. Zaten beni yormaz bu surecte de diye Dusunuyorum.
tamam canim muhakkak haber edersin.
Merak ettim o meyveyi şimdi ablainşallah doya doya yiyebilirsin
Yaa yazık daha küçücükler amaBenim oğlum 2.5 yaşında bademcik ameliyatı oldu o narkozun etkisi çok kötüydü gözleri kapalı anne anne diye ağlayıp kendini sağa sola atıyordu o gün geldi şimdi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?