2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sağol canım ❤ dünden beri canım portakal istiyo dün 1 dilim yedim midemi yaktı resmen

Ben de portakal, manadalina yiyemiyorum. Midem mahvoluyor. Koklayip duruyorum.

Kolay gelsin canım..Bebeğiniz size bereket getirmiş maşallah. Yeni evinizde bebeğinizle huzurla oturun inşallah

Tabi görüşelim insallah:)

Evet canim, amin, insallah. Saglikla gelsinler insallah.

Tamam canim, 1 ay sonra her sekilde musait olurum. Emekliligin tadini cikarayim bir muddet.

İstiyorsa yapsın canım eşininde eli ayağı var sonuçta :)))
Kendini ne diye fazlasıyla yoruyorsun canım.. Halı çırpmak falan ne bileyim halı ağır değil mi:/
Ağırı ama. Napim yapmayınca yüz göz oluyoruz Yaparım ben ama bel düzleşmesi var bende o mahvediyor beni iş yapınca yamuluyorum

S su-doku Abla geçmiş olsun deprem olmuş
Nasılsınız?
Aaa, bugun haberlere hic bakamadim. S su-doku umarim bir sey yoktur? Nasilsin?

Gecmis olsun.
S su-doku çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.Dikkatli olun canım..
çok teşekkürederim kızlar
Çok korktuk
2 saat önce 5.8 şiddetinde bir deprem oldu
O sıra evde yanlızdım
Eşim markete gitmişti kızlarda dersanedeydi
Dizlerimin bağı çözüldü
İlk önce başım dönüyor sandım sonra bir çığlık duyunca yukarı baktım lamba sallanıyordu
Bu sene çok olaylı geçiyor
Hayra olsun

Allah kolaylik versin ablacim ev taşımak cok zor bide hamile halinle dusunemiyorum bizim burda hic biseyi senin ellemedigin bi sistem var orda da var mi acaba. Oyle bisey yapsan hic yorulmazsin.
Sen kahveni iciyosun o ara gelip evdeki herseyi baskasi topluyor diger eve goturup istedigin gibi yerlestiriyolar. Sen kutulamaya el surmuyosun. Belki orda da vardir.

Geldigimde mutlaka haber vericem ikinizede 3 hafta falan sonra kismetse

Oyle kocayi oklavayla kovalarım valla hadsize bak hele deseyden cok konusacagina yardim et bidada kendini oyle hirs ugruna yorma
Oyle vallahi yazik kiz bosuna kendisini yormus halı falan. Ben bugun supurdum sildim baktım yapabilcegim is degil esime devrettim. Oyle bisey olabilir mi temiz ev istiyorum ama ben elimi surmiyim ne guzel :)

Kaç yaşında oldu bide narkozun etkisi çocuklarda uzun sürüyormu ilk uyandıklarında nasıl oluyorlar ağrıları oluyor mu sonradan zahmet olmazsa sana sorabilir misin
Benim oğlum 2.5 yaşında bademcik ameliyatı oldu o narkozun etkisi çok kötüydü gözleri kapalı anne anne diye ağlayıp kendini sağa sola atıyordu o gün geldi şimdi aklıma

Ah abla ahhh kaderimiz aynı aşerip yiyememek çok kötü

Maalesef canim. Onumuzdeki ay cikacak meyve icin deliriyorum ben de, hevesini ona sakliyorum. İnsallah dokunmaz.

Burada var canim. Sadece camasir ve ozwl kiyafetleri ayarlarim kalanina el surmem. Allah razi olsun esim yemek de beklemiyor, temizlik de. Kendisi yapiyor hep. Zaten beni yormaz bu surecte de diye Dusunuyorum.

tamam canim muhakkak haber edersin.

Cok cok gecmis olsun canim. Evet bu sene surekli bir olay oluyor. Hayirlisi olsun bakalim.
Evde misiniz, disari ciktiniz mi? Yardim edebilecegim bir sey olur mu?
Kendine dikkat et.
Tekrar gecmis olsun canim.

Merak ettim o meyveyi şimdi abla inşallah doya doya yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…