Aile şart kesinlikle biz istanbul da olduğumuz halde zorlanıyoruz istiyorum yakın aynı yerde olalım ama işlerden dolayı olmuyor. Oturduğum bölgede de kimsem yok valla birşey olsa kapımı çalışacak komşum yok herşey bitmiş artık komşuluk felan kalmamış.
Ay o yonden cok sansliyim allaha sukur buraya tasindiktan sonra 3 ay evden cikmadim bizim oralarda komsuluk olmadigi icin birgun cop atmaya indim gel otur dediler ondan sonra bi kaynaştık bi hasta olayim corbami yemegimi hersyimi yaparlar abla cikartir yiyene kdsr basima bekler ilk haftalar cok kötüydüm gelip temizliği mi felan yapti annemlerde kaldigim dönem de esime yemek getirdiler herzeman derim iyiki evlenip buralara gelmisim cocum da bizim donemleri yaşayacak kocaman bi aile icinde büyücek el insani herzeman daha iyidir
Çalışınca malasf o sansim olmuyor bugun daha hic oymamadi bitter cikolata yedim onuda geri cikartim dunden beri istifar ediyorum bi tık yapsa rahatlicam valla
Kızlar sizde de oluyor mu merak ettim iki gündür sol tarafım da bazen de kasık bölgesine yakın bazen de ortada böyle bi sertlik gibi bir şey hissediyorum anneme sordum bebek o dedi erkek kardeşimde o öyle hissetmiş gerçi benimde ikinci bebeğim olucak ama oğlum 11 yaşına girdiği için hiç böyle bir şey olduğu hatırlamıyorum annem erkek kardeşimi nasıl hatırlıyor onu anlamadım galiba sorun bendeee
Merhaba kızlar mahfoldum bugun eşim temiz ev istiyor ben mümkün değil 10 gündür. İş yapamadım bugun papaz olduk bende o hırs sinirle halı bile çırptım cam sildim canım çıktı mutfak kaldı bulaşık yıkanacak kalkamıyorum belim koptu kızlar ikili taramayı n’aptınız
Merhaba kızlar mahfoldum bugun eşim temiz ev istiyor ben mümkün değil 10 gündür. İş yapamadım bugun papaz olduk bende o hırs sinirle halı bile çırptım cam sildim canım çıktı mutfak kaldı bulaşık yıkanacak kalkamıyorum belim koptu kızlar ikili taramayı n’aptınız
İstiyorsa yapsın canım eşininde eli ayağı var sonuçta :)))
Kendini ne diye fazlasıyla yoruyorsun canım.. Halı çırpmak falan ne bileyim halı ağır değil mi:/
2 gundur ev bakiyoruz canim. Bebek, ailelere daha uygun bir semtte yasasin diye İstanbul kazan biz kepce olduk. Hava guzeldi ama sahile inmeye firsat bile olmadi. Sanirim bir evi begendim, bu hafta tapu isiyle ugrasip 20 gune tasinalim diye planliyoruz. Bu surecte isten de ayrilmis olacagim insallah. ^_^
Ah ne guzel olur guzelim. Bulusur hamile anneler olarak mekan mekan gezeriz. Geldiginde muhakkak haber et canim.
2 gundur ev bakiyoruz canim. Bebek, ailelere daha uygun bir semtte yasasin diye İstanbul kazan biz kepce olduk. Hava guzeldi ama sahile inmeye firsat bile olmadi. Sanirim bir evi begendim, bu hafta tapu isiyle ugrasip 20 gune tasinalim diye planliyoruz. Bu surecte isten de ayrilmis olacagim insallah. ^_^
Ah ne guzel olur guzelim. Bulusur hamile anneler olarak mekan mekan gezeriz. Geldiginde muhakkak haber et canim. ☺