2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben ona en başından beri kız hissediyorum
Gerçi benimkiler pek tutmamış

Neyse ya benimkini de netleştiririz şurda ne kaldı ki kontrole alt tarafı 9 güncük var

bakalim hangimizin tahmini tutcak
Aynen bise kalmadi sabir senin nasil 9 guncuk kiz 6 mart degilmi benim 4 mart

Ay o yonden cok sansliyim allaha sukur buraya tasindiktan sonra 3 ay evden cikmadim bizim oralarda komsuluk olmadigi icin birgun cop atmaya indim gel otur dediler ondan sonra bi kaynaştık bi hasta olayim corbami yemegimi hersyimi yaparlar abla cikartir yiyene kdsr basima bekler ilk haftalar cok kötüydüm gelip temizliği mi felan yapti annemlerde kaldigim dönem de esime yemek getirdiler herzeman derim iyiki evlenip buralara gelmisim cocum da bizim donemleri yaşayacak kocaman bi aile icinde büyücek el insani herzeman daha iyidir

Benim sagda toplanıyor sola kayiyor

Merhaba kızlar mahfoldum bugun eşim temiz ev istiyor ben mümkün değil 10 gündür. İş yapamadım bugun papaz olduk bende o hırs sinirle halı bile çırptım cam sildim canım çıktı mutfak kaldı bulaşık yıkanacak kalkamıyorum belim koptu kızlar ikili taramayı n’aptınız

İstiyorsa yapsın canım eşininde eli ayağı var sonuçta :)))
Kendini ne diye fazlasıyla yoruyorsun canım.. Halı çırpmak falan ne bileyim halı ağır değil mi:/

Bu guzel gunesli gunde Kadıkoy sahil nede guzeldir tatlicincap

Benim onumuzdeki ay İstanbula gelme planım var. İsterseniz görüşebiliriz musait olursaniz :)

ulasimiz

2 gundur ev bakiyoruz canim. Bebek, ailelere daha uygun bir semtte yasasin diye İstanbul kazan biz kepce olduk. Hava guzeldi ama sahile inmeye firsat bile olmadi. Sanirim bir evi begendim, bu hafta tapu isiyle ugrasip 20 gune tasinalim diye planliyoruz. Bu surecte isten de ayrilmis olacagim insallah. ^_^

Ah ne guzel olur guzelim. Bulusur hamile anneler olarak mekan mekan gezeriz. Geldiginde muhakkak haber et canim.

Kolay gelsin canım..Bebeğiniz size bereket getirmiş maşallah. Yeni evinizde bebeğinizle huzurla oturun inşallah

Tabi görüşelim insallah:)

Oyle kocayi oklavayla kovalarım valla hadsize bak hele deseyden cok konusacagina yardim et bidada kendini oyle hirs ugruna yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…