• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar ben bebek odası yapmiycam cok gerekli görmüyorum. Bi yatak bi dolap yetiyor.
Ancak iki cocuk olduklarinda bu dolabi kıza verip daha buyuk baska bi dolap daha alabilirim.
Babyshower yurtdisinda iyiymis sistemi ama bizde biliyorsunuz anneye yorgunluktan baska bisey degil o yüzden oyle biseyde yapmiycam 😊 bizde is 5-6 cesit yemek hazirla evi temizle sonra misafirler gittikten sonra tekrar temizle herkes ayni seyi alsın haliyle kimseye sunu al diyememe cekinme bana boyle geliyor 😁

ayy iyi ki uyuyo yaa
benimki hemen uyanır
yahu ben uyuyamıyorum o gün mesela yok o da kalkar hemen
rahat rahat gezip dolaşamıyorum
mesela bazen çok sık tuvalete kalkıyorum valla tilki sessizliğinde
ay gına geldi.
Ne güzel işte adam seni düşünüyor bak uyanıyor yanında oluyor en azından, bizim evi külliyen götürseler benimki uyanmaz ya deliriyorum resmen. Zaten sıkıntılıyım uyuyamıyorum o uyudukça deli oluyorum 🤨

Kızlar ben bebek odası yapmiycam cok gerekli görmüyorum. Bi yatak bi dolap yetiyor.
Ancak iki cocuk olduklarinda bu dolabi kıza verip daha buyuk baska bi dolap daha alabilirim.
Babyshower yurtdisinda iyiymis sistemi ama bizde biliyorsunuz anneye yorgunluktan baska bisey degil o yüzden oyle biseyde yapmiycam 😊 bizde is 5-6 cesit yemek hazirla evi temizle sonra misafirler gittikten sonra tekrar temizle herkes ayni seyi alsın haliyle kimseye sunu al diyememe cekinme bana boyle geliyor 😁
Aynen bana da sadece yorgunluk gibi geliyor. Kardeşimin eşi ben yapıcam sana diyor ama ona da gerek yok dedim inşallah kalkışmaz o derece istemiyorum😄 çocuk odası konusu da öyle bir yatak dolap yeterli şimdilik ilerde büyüdüklerinde daha iyi olur gibi.

Ben de oda yapmayacağım. Biraz mecburiyetten aslında çünkü ev müsait değil. Olsaydı yapar mıydım bilmiyorum😌
Yatak odasına park yatak aldık, birde dolap aldık mı tamamdır. 2 yaşına gelince inşallah oda yaparız.

Babyshower ben de yapmayacağım. O tarz şeylere hiç hevesim yok😂

Kızlar günaydın. Kendimi iyi hissetmiyorum. Dün eşimle tartıştık. Uzun zamandır bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Tarifsiz bir bıkkınlık ve yorgunluk var üzerimde. Eşime de çok kızgınım kırgınım. Bu 3. gebeligim ve tamamı okul dönemine denk geldi benim icin cok yorucu ve uykusuz geçiyor bir de 11 aylik bebegim ve 1 oğlum var. Ücretsiz izne ayrilmak istiyorum. Biraz da ceremesini o çeksin. Bana çok haksızlık yaptığını düşünüyorum. Evde oturup keyfime bakmak istiyorum..

Dun eslerle tartisma gunuydu galiba 😂😂😂 senin kararin cnm nasil rahat etceksen herseydn once snn ce bebegin sagligi ama iyi dusun yarin oburgun gevim derdi daha buyuk sorun olarak dönmesin

ay valla yorgunluk doğru diyorsun
bak benim buna çok hevesim var arkadaşlarımdan kesin yapıcam
ama asla birine şunu bana al diyemem.
şöyle mi yapsam acaba, bir baby shower davetiyesi hazırlıyıp "gelmek mecburidir, giriş ücreti -kişi başı- bir tam altındır" mı desem :D
nasılsa o altınlarla elbet bir ihtiyacımızı karşılarız :KK71:

ay valla yorgunluk doğru diyorsun
bak benim buna çok hevesim var arkadaşlarımdan kesin yapıcam
ama asla birine şunu bana al diyemem.
şöyle mi yapsam acaba, bir baby shower davetiyesi hazırlıyıp "gelmek mecburidir, giriş ücreti -kişi başı- bir tam altındır" mı desem :KK70:
nasılsa o altınlarla elbet bir ihtiyacımızı karşılarız :KK71:
Evet bu iyi fikirmiş, bu şekilde olursa yapmayı düşünebilirim😋

Kızlar günaydın. Kendimi iyi hissetmiyorum. Dün eşimle tartıştık. Uzun zamandır bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. Tarifsiz bir bıkkınlık ve yorgunluk var üzerimde. Eşime de çok kızgınım kırgınım. Bu 3. gebeligim ve tamamı okul dönemine denk geldi benim icin cok yorucu ve uykusuz geçiyor bir de 11 aylik bebegim ve 1 oğlum var. Ücretsiz izne ayrilmak istiyorum. Biraz da ceremesini o çeksin. Bana çok haksızlık yaptığını düşünüyorum. Evde oturup keyfime bakmak istiyorum..

ah canım yaa görmedim mesajını.
Ya yorgun olmakta o kadar haklısın ki
çok zor olur ancak tahmin edebilirim ne yaşadığını.
Ücretsiz izin konusunda da haklısın bence, biraz toparlarsınız
ya da yanına bir yardımcı alman gerekebilir.
11 aylık bebek çok ufacıkmış çünkü.

Oooo senin ısın zormuş o zaman kuzum. Valla ben gündüz hayatta uyuyamıyorum imkansız. Saat sabahın 4:49 u şimdi ben hala ayaktayım benimki horul horul sanki hiç nefes almadan uyuyor diye nasıl sinir oluyorum anlatamam. Uyurken bi nefes al ya buyun gece olü gibi uyudun diyorum napiim sen uyumuyorsun diye bende mi uyumuyum diyo. Uyuma diyorum !!! 😣🤦‍♀️🤦‍♀️ Sinir oluyorum ya
ay benimkide horul horul uyuyor arada yanından kaçıyorum,uykuya dalmakta zorlanıyorum zaten bir de eşimin deliksiz uykusu beni delirtiyor😅gündüz uyumasam zor ya bana
iilay iilay Canım listeye bir oğluş ekleyebilir misin lütfen 💙
Yeahhhhh😍😍💙💙hoşgeldin pipililer kervanına🌸detaylı için konuştunuz mu canım Filiz Hanımla,bir de tekrar tahlil falan istedi mi

kızlar durup durup aklıma milyon şey geliyor, 2. çocuğu olanlar tecrübelidir.
bebek alışverişine total kaç para gidiyor orta halli herseye dahil?
ayrıca tatile gidecek olan var mı? göbeklerimizin güneşlenmesi lazım :halay:

Back
X