• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Rezene içtim gece karnımda guruldama var iyi değilim ya çok fena şiştim midem bile şiş,kimyon çayı nasıl oluyor aktarda vardır di mi

Doktor bana humana nin rezene cayini verdi bana kimyonlu cok iyi geliyor hafta bir veya iki defa iciyrm cok kotu olunca

ayrıca tatile gidecek olan var mı? göbeklerimizin güneşlenmesi lazım :halay:

ben gidiyorum canım martta işe ramazan bayramında
ay umarım hava güzel olur böyle ısınasım sonra yüzesim var nasıl :KK37:

harcama tutarını hiç bilemiyorum hep eşten dosttan geliyor sağolsunlar

Doktor bana humana nin rezene cayini verdi bana kimyonlu cok iyi geliyor hafta bir veya iki defa iciyrm cok kotu olunca
Emzirirken içiyordum evet hatırladım,insan unutuyor ya hemen,sade rezene çayı içtim gece,şimdi daha iyiyim çok şükür karnım çok şiş gerçi hala,teşekkürederim😘

kızlar durup durup aklıma milyon şey geliyor, 2. çocuğu olanlar tecrübelidir.
bebek alışverişine total kaç para gidiyor orta halli herseye dahil?
Benim ikinci olucak ama benim oğlum 10 yaşına giriyor 😂😂😂 on yılda gelen zamları düşünürsek benim total senin işine yaramaz 🙂🙂

bu arada tetanoz aşısı şu an ağrımıyor umarım gece ağrımaz
pek fazla korkunç yorum okudum da

Kızlar çoklu alıntıyı beceremiyorum sanırım siz benim kusuruma bakmayın şuradan cevap yazayım. 2 hafta kendime süre tanıyorum. Beninki yorgunluk üzerine yorgunluk oldu. Doğum lohusalık yazın meme reddi.. eve kapandık bi süre. Ondan önce büyük oğlumla günde 3 kez parka giderdik hava alırdık. Simdi bu günlerimi çok özlüyorum. Kalabalik ve büyük aile olmayi calisma şartlarımıza rağmen biz istedik. Asla pisman değilim. Sağlık olsun Allah kolaylığını verir. Biz de imkanlar dahilinde bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Evde öyle yoğun geçiyor ki zaman her şeye rağmen kendimi rahatlatacak her yolu deneyeceğim havalar ısınıyor biraz yürüyüş biraz su bu derken eğer yine de ise yaramazsa evde dinlenmeye ihtiyacım var.

ay benimkide horul horul uyuyor arada yanından kaçıyorum,uykuya dalmakta zorlanıyorum zaten bir de eşimin deliksiz uykusu beni delirtiyor😅gündüz uyumasam zor ya bana

Yeahhhhh😍😍💙💙hoşgeldin pipililer kervanına🌸detaylı için konuştunuz mu canım Filiz Hanımla,bir de tekrar tahlil falan istedi mi
Detaylıya bir ay sonra gel burda yapalım dedi. Artık kendi mi yapıcak Bülent bey mi anlamadım😄 Kafam az gidikti oldu burda yaparız önümüzdeki ay dedim sadece 20+4 olmuş olacağım. Devlettede 22+4 de detaylım var belki onada girerim😂😂 çift dikiş

bu arada tetanoz aşısı şu an ağrımıyor umarım gece ağrımaz
pek fazla korkunç yorum okudum da
Benimde ağrımamıştı tetonoz 2 dozda. Ama sanırım aşıdan sonra yorunca o kolu çok kötü oluyormuş bide uyurken üstüne yatma bu gece.

Son düzenleme:
Canım ben haziran başı gibi tatil planı yapıyorum son bebeksiz tatil olacağı için çok heycanlıyım :KK45: Alışveriş için ise ben başlamadım ortalama rakamları bende merak etmekteyim.

Bu arada teorileri yazayım cinsiyet kıyaslama için 2 si tuttu.
1- Kese fasulye gibiydi 💙
2 - Sürekli ekşi yedim içtim 💓
3- Vücut sıcaklığım yüksekti 💓
4- Hareketleri solda hissettim 💓
5- Rüyamda mavi tulum* açık mavi bebek sevdim💙
6- Nuba göre ikra meyra kız 💓 dedi.

Bu arada teorileri yazayım cinsiyet kıyaslama için 2 si tuttu.
1- Kese fasulye gibiydi 💙
2 - Sürekli ekşi yedim içtim 💓
3- Vücut sıcaklığım yüksekti 💓
4- Hareketleri solda hissettim 💓
5- Rüyamda mavi tulum* açık mavi bebek sevdim💙
6- Nuba göre ikra meyra kız 💓 dedi.
Benim kese şeklide tuttu
Yuvarlaktı ve kız.

Benim iki oğlum var. Ikinci için 100 liralık alisveris anca yapmışımdır. Ilki iri bir bebekti digeri normal 50 cm 3.5 kilo. Aralarinda 1 ay vardı eski kiyafetlerden giydirdim hep aralarinda 5 yas var. Bez de alinabilir yavaştan. Bu arada hepinize sorayim ne kullanıyorsunuz? Ben büyük oğlumda sleepy almıştım son zamanlarda. Bezi geç bıraktığımız icin (3.5 yaş)bezin büyük boylarindan cok memnundum.bunda da aynen devam ediyoruz. Kendi sitesinden indirimleri takip ediyorum.

Back
X