2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benimde eşimin tarafı minyon hepsi. Kimsenin yaşını tahmin edemezsin. Herkes göründüğünden rahat 5 yaş ufak. Kayınvalidemi ablam sanıyorlar
Bizde aslında minyon bilmiyorum 1.60 sayılırsa halam var ablamda ona çekmiş erkek kardeşim 1.90 ben 1.76 eşim tarafta boylu oğlumda o yüzden maşallah bizi geçecek gibi

Kız anası nasılsın ? Başladın mı alış verişe?

Bizde aslında minyon bilmiyorum 1.60 sayılırsa halam var ablamda ona çekmiş erkek kardeşim 1.90 ben 1.76 eşim tarafta boylu oğlumda o yüzden maşallah bizi geçecek gibi
Maşallah maşallah Ben orta boyluyum 168 . Ama annem flnda minyon benim eşimin tarafı komple minyon . Bakalım bebeler ne olacak

Maşallah maşallah Ben orta boyluyum 168 . Ama annem flnda minyon benim eşimin tarafı komple minyon . Bakalım bebeler ne olacak
Sen evet orta boylusun bizim Bskude kızların coğu 1.70e kadar orda yaşadıkta hele kise dönemim boy kompleksiyle geçmişti sonra Almanyada kızları görünce nadıl seviniyordum hatta bazılarının yanında kendimi çok kısa hissetmedim desem yalan olur

Kız anası nasılsın ? Başladın mı alış verişe?
Yok canim ya daha değil. İstanbula gitme planim var orda başlarım muhtemelen yavas yavas
Nasılsına gelirsem Aras grip oldu teyzesi onunla uğraşıyoruz. Sürekli uyanıyor o iyi olursa daha iyi olucam sanirim. Bende fazla hareketten karnıma agri girdi uyuyucam simdi. Esim goturdu iceri o ilgileniyor sag olsun.
Sen nasilsin?? Alisverisi erken buluyorsun simdilik kendin icin biliyorum ama bence cicili bicili kiyafetlere sende dayanamiycaksin :))

Çok şükürler olsun canım Bundan sonra artık hiçbirşeyi kafana takıp üzülme şurda ne kaldı ki doğuma keyfini çıkar

Geçmiş olsun
Ay bu eşler olmasa ne yapacağız acaba. Bende yatakta kk takılıyorum. Eşim kızımızı uyuttu kendi de uyudu heralde gelen giden yok

Bizde ben 1.70 esim 1.86 oyle olunca Arası hep iri bi bebek olarak tanımlardı doktor hamileyken oyle de oldu :) simdi bakalim kız kime benziycek :) boy olarak bizim ailede en uzun kız benim. Oyle cok uzun yok bizde abilerim falan kısa hep benden. Onlarla gorusmek icin eğiliyorum baya makarasını yapıyolar

Geçmiş olsun paşaya canım inşallah hemencecik iyileşir çocuklar hasta olmasın ya biz nasıl olsa atlatıyoruz ama onlar için zor hastalık Rabbim hemen şifasını versin
sen de dinlen canım
Ben iyiyim bugün dışardaydım normalden çok gezdiğim için benimde belim koptu Zeyd uyudu ben de artık dinlenmeye geçtim Evet çok güzel şeyler var ama daha tutuyorum kendimi ne kadar dayana bilirsem kardır
yarın halim olursa kan vermem lazım doktor mektup yollamış ama akrabamızın adresine gitmiş zaten 10 gün geçmiş üstünden yarın onu hemen halledeyim geç olmadan

Tatlım keşke komik bişey görmedim derken başta gülerek başlamasaydın. Nediyim yahu sen de haklısın. Sivrilmek gerekir zaman zaman. Herneyse teşekkürler sana da inceliğin için

Geçmiş olsun
Ay bu eşler olmasa ne yapacağız acaba. Bende yatakta kk takılıyorum. Eşim kızımızı uyuttu kendi de uyudu heralde gelen giden yok
Sagol canım. Aksi gibi Carsamba gününe asısı vardı bahsettigim özel ası
Vallahi esler olmasa isimiz zor :) Allah razı olsun yardimci olmayan veya anlayışlı olmayan bi esim olsaydi cok zorlanırdım.
Temizlik yemek konusunda da takmaz hic ben ne yapıyorsam o. Hakkını yemiyim Zaten boyle olmasalar ikinci cocuk dusunemezdik bence

Tatlım keşke komik bişey görmedim derken başta gülerek başlamasaydın. Nediyim yahu sen de haklısın. Sivrilmek gerekir zaman zaman. Herneyse teşekkürler sana da inceliğin için
Sıktınız ama.
Size iyi forumlar.
Rica ediyorum alıntılayıp durmayın. İroniyi bile anlamıyorsunuz daha lütfen

maşallah
Bence kızda öyle olur
Bizim çocuk doktoruda Zeyd bebekken 1-2yaşındaykende hep eşimle benim boyumu soruyordu ondan sonra hı tamam normal bu çocuk derdi inşallah kızlarımızda böyle olur ay ben kıvırcık saçlı kızlara bakıp hayaller kuruyorum şimdiden

Katiliyorum ,Allah razi olsun eslerimizden
Bizimkide evde temizlikte yardimci oluyor oglumu hamile oldugumdan en cok o tualete goturuyor elimde isim olmasa cagirmaz kendisi yikiyor
Bide aksamlari cay keyfimiz onun elinden daha ne isteyim ben bu adamdan cok sukur

O zaman inşallaah en kısa zamanda tamamen geçer bulantıların

oyy bi tanem valla ben çok dertlendim senin adına ve şimdi de çook sevindim, şimdi napıyoruz 6 mart BİM indirmini bekliyoruz
bu arada kızçe olmasına da çok sevindim
Ayyy evet yaa Bi sürü şeyler almak istiyorum artık kızıma. Bim içinde alarm kurmak lazım erkenden gitmeliyiz yoksa hiç bişey kalmaz

Selam arkadaşlar calisiyorum ikiz 6 yaşında oğullarım var ve evimize taşınalı bir ay anca oldu yoğunluktan siteye pek giremiyorum ama girdiğimde genelde mesajlarin hepsini okuyorum hepinizi az çok takip ediyorum. Hepimize Rabbimden niyazim sağlıkla kucagimiza alıp büyütmek inşaAllah. Ben cinsiyetini öğrendim nasipse 3. Oğlum geliyor insaAllah Rabbim cumlemizi korusun

Benimde ablam kardeşim uzun ben 1.60 bi mülakat vardı boy yüzünden ona girememiştim o zamandan içimde kaldı sürekli çocuklarım uzun olur diye dua ediyorum o yüzden uzun boy çok iyi benim için bana çekmezler umarım

Gozun aydin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…