- 11 Kasım 2019
- 1.811
- 3.269
- 48
- 32
Bizde aslında minyon bilmiyorum 1.60 sayılırsa halam var ablamda ona çekmiş erkek kardeşim 1.90 ben 1.76 eşim tarafta boylu oğlumda o yüzden maşallah bizi geçecek gibiBenimde eşimin tarafı minyon hepsi. Kimsenin yaşını tahmin edemezsin. Herkes göründüğünden rahat 5 yaş ufak. Kayınvalidemi ablam sanıyorlar
Kız anası nasılsın ? Başladın mı alış verişe?Arkadasım?? Ben komik bisey görmemistim halbukiBu konuda yanlız olmadıgımı düşününce kim komik tartışmayalım bence. Biz burda ayladır paylaşım yapıyoruz ve sadece isi düşünce yazan birine cevap vermek istemedim. Hem bunu yapıp hem yazılmayınca trip atan sizsiniz
Ayrıca sizi gorup muayne eden doktorunuz bisey yok hersey yolunda demis biz ne diyebiliriz ki bunun üzerine
Maşallah maşallahBizde aslında minyon bilmiyorum 1.60 sayılırsa halam var ablamda ona çekmiş erkek kardeşim 1.90 ben 1.76 eşim tarafta boylu oğlumda o yüzden maşallah bizi geçecek gibi
Sen evet orta boylusun bizim Bskude kızların coğu 1.70e kadar orda yaşadıkta hele kise dönemim boy kompleksiyle geçmişti sonra Almanyada kızları görünce nadıl seviniyordum hatta bazılarının yanında kendimi çok kısa hissetmedim desem yalan olurMaşallah maşallahBen orta boyluyum 168 . Ama annem flnda minyon benim eşimin tarafı komple minyon . Bakalım bebeler ne olacak
Yok canim ya daha değil. İstanbula gitme planim var orda başlarım muhtemelen yavas yavasKız anası nasılsın ? Başladın mı alış verişe?
Çok şükürler olsun canımKızlaaaaaaarrrrrrsize güzel haber vereyim miiiii :)
Sonucumuz geldi. Miniğimiz sağlıklı şükürler olsun
Hayatımın en zor en berbat en kötü 10 gününü geçirmiş olsam da nihayet sonuç temiz geldi. Dünyaları bize geri verdiler sanki. Rabbim kimseye bunları yaşatmasın. herkese bebeğini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Geçmiş olsunYok canim ya daha değil. İstanbula gitme planim var orda başlarım muhtemelen yavas yavas
Nasılsına gelirsem Aras grip oldu teyzesi onunla uğraşıyoruz. Sürekli uyanıyoro iyi olursa daha iyi olucam sanirim. Bende fazla hareketten karnıma agri girdi uyuyucam simdi. Esim goturdu iceri o ilgileniyor sag olsun.
Sen nasilsin?? Alisverisi erken buluyorsun simdilik kendin icin biliyorum ama bence cicili bicili kiyafetlere sende dayanamiycaksin :))
Bizde ben 1.70 esim 1.86 oyle olunca Arası hep iri bi bebek olarak tanımlardı doktor hamileyken oyle de oldu :)Bizde aslında minyon bilmiyorum 1.60 sayılırsa halam var ablamda ona çekmiş erkek kardeşim 1.90 ben 1.76 eşim tarafta boylu oğlumda o yüzden maşallah bizi geçecek gibi
Geçmiş olsun paşaya canım inşallah hemencecik iyileşirYok canim ya daha değil. İstanbula gitme planim var orda başlarım muhtemelen yavas yavas
Nasılsına gelirsem Aras grip oldu teyzesi onunla uğraşıyoruz. Sürekli uyanıyoro iyi olursa daha iyi olucam sanirim. Bende fazla hareketten karnıma agri girdi uyuyucam simdi. Esim goturdu iceri o ilgileniyor sag olsun.
Sen nasilsin?? Alisverisi erken buluyorsun simdilik kendin icin biliyorum ama bence cicili bicili kiyafetlere sende dayanamiycaksin :))
Tatlım keşke komik bişey görmedim derken başta gülerek başlamasaydın. Nediyim yahu sen de haklısın. Sivrilmek gerekir zaman zaman. Herneyse teşekkürler sana da inceliğin içinArkadasım?? Ben komik bisey görmemistim halbukiBu konuda yanlız olmadıgımı düşününce kim komik tartışmayalım bence. Biz burda ayladır paylaşım yapıyoruz ve sadece isi düşünce yazan birine cevap vermek istemedim. Hem bunu yapıp hem yazılmayınca trip atan sizsiniz
Ayrıca sizi gorup muayne eden doktorunuz bisey yok hersey yolunda demis biz ne diyebiliriz ki bunun üzerine
Sagol canım. Aksi gibi Carsamba gününe asısı vardı bahsettigim özel asıGeçmiş olsun
Ay bu eşler olmasa ne yapacağız acaba. Bende yatakta kk takılıyorum. Eşim kızımızı uyuttu kendi de uyudu heralde gelen giden yok
Sıktınız ama.Tatlım keşke komik bişey görmedim derken başta gülerek başlamasaydın. Nediyim yahu sen de haklısın. Sivrilmek gerekir zaman zaman. Herneyse teşekkürler sana da inceliğin için
Bizde ben 1.70 esim 1.86 oyle olunca Arası hep iri bi bebek olarak tanımlardı doktor hamileyken oyle de oldu :)simdi bakalim kız kime benziycek :) boy olarak bizim ailede en uzun kız benim. Oyle cok uzun yok bizde abilerim falan kısa hep benden. Onlarla gorusmek icin eğiliyorum baya makarasını yapıyolar
Katiliyorum ,Allah razi olsun eslerimizdenSagol canım. Aksi gibi Carsamba gününe asısı vardı bahsettigim özel ası
Vallahi esler olmasa isimiz zor :) Allah razı olsun yardimci olmayan veya anlayışlı olmayan bi esim olsaydi cok zorlanırdım.
Temizlik yemek konusunda da takmaz hic ben ne yapıyorsam o. Hakkını yemiyimZaten boyle olmasalar ikinci cocuk dusunemezdik bence
O zaman inşallaah en kısa zamanda tamamen geçer bulantılarınKizlar ben yazmayi konuşmayı çok severim ama iki hamileligimde de çok kotuydum mide bulantilarindan telefona çok çok gerektiğinde bakabildim midem bulanıyor bakınca.tam azalıyor bulantilar sanki herkes kaynaşmış oluuor muhabbete giremiyorum sonra.sonrada uzaktan takip ediyorum.ama çok pozitif enerji alıyorum gruptan bakma ihtiyacı hissediyorum sürekli.bulanti işlerini halledersem katılacağım dah çok ♥♥♥
Ayyy evet yaa Bi sürü şeyler almak istiyorum artık kızıma. Bim içinde alarm kurmak lazım erkenden gitmeliyiz yoksa hiç bişey kalmazoyy bi tanem valla ben çok dertlendim senin adına ve şimdi de çook sevindim, şimdi napıyoruz 6 mart BİM indirmini bekliyoruz
bu arada kızçe olmasına da çok sevindim
Benimde ablam kardeşim uzun ben 1.60 bi mülakat vardı boy yüzünden ona girememiştim o zamandan içimde kaldı sürekli çocuklarım uzun olur diye dua ediyorum o yüzden uzun boy çok iyi benim için bana çekmezler umarımBizde aslında minyon bilmiyorum 1.60 sayılırsa halam var ablamda ona çekmiş erkek kardeşim 1.90 ben 1.76 eşim tarafta boylu oğlumda o yüzden maşallah bizi geçecek gibi
Kızlaaaaaaarrrrrrsize güzel haber vereyim miiiii :)
Sonucumuz geldi. Miniğimiz sağlıklı şükürler olsun
Hayatımın en zor en berbat en kötü 10 gününü geçirmiş olsam da nihayet sonuç temiz geldi. Dünyaları bize geri verdiler sanki. Rabbim kimseye bunları yaşatmasın. herkese bebeğini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?