- 7 Aralık 2017
- 1.133
- 1.857
- 83
Bebektir o bebekYa ben son bir haftadır birşey yaşıyorum Kızlar ama daha önce hiç deneyimlemediğim birşey ve tarif etmekte de zorlanacağım sanırım. Ama yine de belki bilen vardır diye sormak istiyorum.
İlkinde, Evi yerleştirirken annemle mutfak masasında oturduk ben biraz garip oturdumo sırada nasıl anlatsam.. Rahimim sanki midemin altına kadar çıkıp geri indi. Hatta istemsizce yüksek sesle bağırdım “ah” diye. Annem oturduğu yerden zıpladı birşey oldu diye. Sonra bana kızdı o ne biçim oturuş düzgün otur diye Dedim ondan olmaz ama herhalde gaz sıkışması oldu.
Neyse bu şey tekme desem değil gaz desem değil pozisyondan dolayı desem hiç değil. Farklı zamanlarda Farklı derecede oldu birkaç kere daha tekrarladı. Hep aynı yere de değil. Sanki rahim anlık olarak bir tarafa çıkıyor gibi.
Anlatabileyim derken uzun oldu. Böyle birşey yaşayan var mı? Yani tecrübeli olmama rağmen hiçbirine benzemiyor. Bildiğiniz içimde hareket edip geri gidiyor yerine
Hic yasamadim canimYa ben son bir haftadır birşey yaşıyorum Kızlar ama daha önce hiç deneyimlemediğim birşey ve tarif etmekte de zorlanacağım sanırım. Ama yine de belki bilen vardır diye sormak istiyorum.
İlkinde, Evi yerleştirirken annemle mutfak masasında oturduk ben biraz garip oturdumo sırada nasıl anlatsam.. Rahimim sanki midemin altına kadar çıkıp geri indi. Hatta istemsizce yüksek sesle bağırdım “ah” diye. Annem oturduğu yerden zıpladı birşey oldu diye. Sonra bana kızdı o ne biçim oturuş düzgün otur diye Dedim ondan olmaz ama herhalde gaz sıkışması oldu.
Neyse bu şey tekme desem değil gaz desem değil pozisyondan dolayı desem hiç değil. Farklı zamanlarda Farklı derecede oldu birkaç kere daha tekrarladı. Hep aynı yere de değil. Sanki rahim anlık olarak bir tarafa çıkıyor gibi.
Anlatabileyim derken uzun oldu. Böyle birşey yaşayan var mı? Yani tecrübeli olmama rağmen hiçbirine benzemiyor. Bildiğiniz içimde hareket edip geri gidiyor yerine
Bebek midir rahim midir nedir neden olur hiç bilmiyorum ya. Bende ilkinde hiç böyle birşey yaşamamıştım. Saniyelik birşey oluyor ama ne oluyor acabaBebektir o bebekkrap desem öyle olmaz diye düşünüyorum sonuçta her hamilelik farklı ama daha ben öyle birşey yaşamadım benim 3. Olmasına rağmen hissedip hissetmeme arasindayim bebisi
ben galiba bu konuda en şanslı olan kişiyim galibaBenim iki oğlum var. Ikinci için 100 liralık alisveris anca yapmışımdır. Ilki iri bir bebekti digeri normal 50 cm 3.5 kilo. Aralarinda 1 ay vardı eski kiyafetlerden giydirdim hep aralarinda 5 yas var. Bez de alinabilir yavaştan. Bu arada hepinize sorayim ne kullanıyorsunuz? Ben büyük oğlumda sleepy almıştım son zamanlarda. Bezi geç bıraktığımız icin (3.5 yaş)bezin büyük boylarindan cok memnundum.bunda da aynen devam ediyoruz. Kendi sitesinden indirimleri takip ediyorum.
İnanılmaz sevindimm.
Çok şükür canım gözünüz aydınnn
Ay hadi gözün aydın çok şükür
Gözünüz aydın çok sevindim. Sağlıklı sıhhatli doğumlar hepimize..
Purposeless bak tamda konustugumuz gibi oldu canim cok sukur ❤ Gozunaydin olsun cok sevindim saglikli olmasina
ay canım nasıl sevindim anlatamam
çok çok çok güzel bir haber bu
hatta sabah seni aşağıda online görünce soracaktım ama hiç etkilemek istememiştim, çok sevindim
Sagol canim bende cok seviyorum hep diyordum kizim olursa koycam bu ismi diye allah nasip eder insallahKızımın adı Zeynep çok kullanılan bir isim olduğu için iki isim yapmakla iyi etmişsiniz bizimki cok kızıyor tek Zeynep olduğuna ama zeynepler candır ogrencilerimin huylarını gözlemleyerek bu ismi koymuştum.hayirli olsun
Doktorunuz belki görüntüyü yakınlaştırıp uzaklastiriyorsa size mesafe az gibi geliyordur.Kızlar merhabalar ☺ Umarım görüp yorum yapanlar olursa çok sevinirim. 16+2 deyiz ancak bebişimiz şuan 4 gün ilerde. Yani haftasına göre 17+0 ız şuan. Deniz Sarıcıya muayeneye gidiyorum. Çok şükür bi sıkıntı yok. Ancak beni tedirgin eden 1 hafta öncesine göre bebeğimiz 9cm ken 15 cm olmuş. Ve plesantada sanki çok az boşluk var gibi geldi bana. Hocaya ısrarla sormama karşılık hiç bir problem yok gayet sağlıklı dedi. Ancak içim içimi yiyiyor. Hüsnü kuruntu yapıyorum. Acaba sıvısı az mı kaldı diye. Bu haftalardayken aynı şeyleri yaşayanlar oldu mu acaba ?
Başınız sağolsun. Zor bir dönem sizi anlayabiliyorumMerhaba kızlar,
Uzun zaman oldu girmeyeli. 1 hafta önce ne yazık ki ananemi kaybettik. Anca kendime gelebildim. Bu arada ikili test sonuçlarım iyi çıktı şükür. Cinsiyet hala belli değil. 10-15 gün sonra gitmeyi düşünüyorum. Yoksa detaylı ya kalacak sanırım
Valla benimkinin uykusu cok derin ama yatakta dondugumde kalkip biraz dikkatli ol askim karninda cocugumuzu eziyorsun diyor işe giderken hep beni hemde karnimi opup bebegimize iyi bak annesi diyor sanirim bende baya duskun olacagini dusunuyorumAh kızlar miniklerimiz dogup büyüyecekler ondan sonra bide babalariyla sürtüsücezcocuk hasta olunca Esiniz benim esim gibiyse zor. Hic boyle bilmezdim cok iyi bir baba oldu cok sag olsun ama Aras hasta olunca esim esim degil Ya hu ne olmus grip olmus cocuk diyorum yok şunu yapalim bunu yapalim :) Allah askina sen disari cik ben hallederim dedim gitmiyorda akli kalacak diye. Ki ben gercekten görüp görebileceğiniz aşırı pimpiriklilerdenim ama esimin yaninda gamsiz kaliyorum Biseyi yok cidden sadece hapsiriyor cocuk bu yani Allah dermansiz dert vermesin insanlarin cocuklari hangi hastaliklarla savasiyor ama gelde esime anlat :)
Vallahi Arasin hastaligindan cok onun evhamı üzüntüsü beni yoruyor bu kadar düşkün olunmaz
Maşallah maşallahKızlaaaaaaarrrrrrsize güzel haber vereyim miiiii :)
Sonucumuz geldi. Miniğimiz sağlıklı şükürler olsun
Hayatımın en zor en berbat en kötü 10 gününü geçirmiş olsam da nihayet sonuç temiz geldi. Dünyaları bize geri verdiler sanki. Rabbim kimseye bunları yaşatmasın. herkese bebeğini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
Sana kocaman bir gecmis olsun diliyorum simdiden canim :)Valla benimkinin uykusu cok derin ama yatakta dondugumde kalkip biraz dikkatli ol askim karninda cocugumuzu eziyorsun diyor işe giderken hep beni hemde karnimi opup bebegimize iyi bak annesi diyor sanirim bende baya duskun olacagini dusunuyorum
Sagol tatlimSana kocaman bir gecmis olsun diliyorum simdiden canim :)
Arkadaşım ne kadar komiksin. Gerçekten okulda işte arkadaş ortamında hep böyle tipler vardır zaten tepkine şaşırmadım. Daha önce de bir kaç kez yazdım ve görülmedi. Tepki değil benim ki trip de değil çocul olmayalım. Sen niye bu şekilde tepki veriyorsun gerçekten anlamadım. Grubun has üyesi olmandan mı kaynaklanıyor nedir yani hoş değil. Madem senin de konu hakkında bilgin yok tuhaf bir cevapla cevaplamana gerek yoktu.sonucta bu grup hep vardı bu sorudan once de. Boyle bi grubun varlığını biliyorsan takip ediyorsan sorundan once de yazmasini bekliyorum. Hem hic yazma hemde soruma neden kimse cevap vermiyor diye trip at iyi valla :) Ustelik doktor sorun yok demiş biz ne diyebiliriz ki
ciddiye alinmadim diyip trip atcağına once kendisi grubu ciddiye alip yazabilirdi
Yaaa gözün aydın çok sevindim
1.50 mi yoksa benim gibiBen senden de minyonumhatta ben min
Ya ben son bir haftadır birşey yaşıyorum Kızlar ama daha önce hiç deneyimlemediğim birşey ve tarif etmekte de zorlanacağım sanırım. Ama yine de belki bilen vardır diye sormak istiyorum.
Hepinize gercekten cok cok cok tesekkur ederim. Bu dönemde bana okadar cok destek oldunuz ki. Sizin desteğiniz dualarınız olmasaydı kafayı yerdim herhalde. İyi ki varsınız
Bebek zıplasa öyle zıplayamaz yaay bebek zıplıyor mu kız içerde yoksa??
ben haaaalaaaa hiçbir şey hissetmiyorum
oyy bi tanem valla ben çok dertlendim senin adına ve şimdi de çook sevindim, şimdi napıyoruz 6 mart BİM indirmini bekliyoruz
bu arada kızçe olmasına da çok sevindim
Sana o kadar sevindim kii ama gönlünden geçenin olacağını biliyordum. Yaptığın yorumlar konuşmaların hep çok naif ve yapıcı Allah gönlüne göre verdiEvet canım öyleymiş değişmez inşallah. Doktor kesin dedi ama ne bileyim insan genede tam emin olamıyor.
Hadi gözün aydın canımmKızlaaaaaaarrrrrrsize güzel haber vereyim miiiii :)
Sonucumuz geldi. Miniğimiz sağlıklı şükürler olsun
Hayatımın en zor en berbat en kötü 10 gününü geçirmiş olsam da nihayet sonuç temiz geldi. Dünyaları bize geri verdiler sanki. Rabbim kimseye bunları yaşatmasın. herkese bebeğini saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?