2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bebektir o bebek krap desem öyle olmaz diye düşünüyorum sonuçta her hamilelik farklı ama daha ben öyle birşey yaşamadım benim 3. Olmasına rağmen hissedip hissetmeme arasindayim bebisi

Hic yasamadim canim

Bebektir o bebek krap desem öyle olmaz diye düşünüyorum sonuçta her hamilelik farklı ama daha ben öyle birşey yaşamadım benim 3. Olmasına rağmen hissedip hissetmeme arasindayim bebisi
Bebek midir rahim midir nedir neden olur hiç bilmiyorum ya. Bende ilkinde hiç böyle birşey yaşamamıştım. Saniyelik birşey oluyor ama ne oluyor acaba
Gaz sandım başta ama gaz sancısı vs yok.

ben galiba bu konuda en şanslı olan kişiyim galiba bizim bezler deden babamın marketi var sağolsun ilk çocukta da hiç bu konuda sıkıntı yaşamadım ben oğlumda prima kullandım geceye geçtikten sonra molfix kullandım ama şimdi galiba molfix kullanmayı düşünüyorum

İnanılmaz sevindimm.
Çok şükür canım gözünüz aydınnn
Ay hadi gözün aydın çok şükür
Gözünüz aydın çok sevindim. Sağlıklı sıhhatli doğumlar hepimize..
Purposeless bak tamda konustugumuz gibi oldu canim cok sukur ❤ Gozunaydin olsun cok sevindim saglikli olmasina
ay canım nasıl sevindim anlatamam
çok çok çok güzel bir haber bu
hatta sabah seni aşağıda online görünce soracaktım ama hiç etkilemek istememiştim, çok sevindim

Hepinize gercekten cok cok cok tesekkur ederim. Bu dönemde bana okadar cok destek oldunuz ki. Sizin desteğiniz dualarınız olmasaydı kafayı yerdim herhalde. İyi ki varsınız

Sagol canim bende cok seviyorum hep diyordum kizim olursa koycam bu ismi diye allah nasip eder insallah

Doktorunuz belki görüntüyü yakınlaştırıp uzaklastiriyorsa size mesafe az gibi geliyordur.
Doktorunuz her şey sağlıklı ilerliyor demişse içinizi ferah tutun.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Ah kızlar miniklerimiz dogup büyüyecekler ondan sonra bide babalariyla sürtüsücez cocuk hasta olunca Esiniz benim esim gibiyse zor. Hic boyle bilmezdim cok iyi bir baba oldu cok sag olsun ama Aras hasta olunca esim esim degil Ya hu ne olmus grip olmus cocuk diyorum yok şunu yapalim bunu yapalim :) Allah askina sen disari cik ben hallederim dedim gitmiyorda akli kalacak diye. Ki ben gercekten görüp görebileceğiniz aşırı pimpiriklilerdenim ama esimin yaninda gamsiz kaliyorum Biseyi yok cidden sadece hapsiriyor cocuk bu yani Allah dermansiz dert vermesin insanlarin cocuklari hangi hastaliklarla savasiyor ama gelde esime anlat :)
Vallahi Arasin hastaligindan cok onun evhamı üzüntüsü beni yoruyor bu kadar düşkün olunmaz

Başınız sağolsun. Zor bir dönem sizi anlayabiliyorum
Sonuçlarınız iyi çıkmış gözünüz aydın.

Valla benimkinin uykusu cok derin ama yatakta dondugumde kalkip biraz dikkatli ol askim karninda cocugumuzu eziyorsun diyor işe giderken hep beni hemde karnimi opup bebegimize iyi bak annesi diyor sanirim bende baya duskun olacagini dusunuyorum

Maşallah maşallah çok sevindim gözün aydın
Oh be güzel haberler insanı mutlu ediyor .Darısı başımıza:)) sağlıkla kucağımıza alalım insallah.

Valla benimkinin uykusu cok derin ama yatakta dondugumde kalkip biraz dikkatli ol askim karninda cocugumuzu eziyorsun diyor işe giderken hep beni hemde karnimi opup bebegimize iyi bak annesi diyor sanirim bende baya duskun olacagini dusunuyorum
Sana kocaman bir gecmis olsun diliyorum simdiden canim :)

Arkadaşım ne kadar komiksin. Gerçekten okulda işte arkadaş ortamında hep böyle tipler vardır zaten tepkine şaşırmadım. Daha önce de bir kaç kez yazdım ve görülmedi. Tepki değil benim ki trip de değil çocul olmayalım. Sen niye bu şekilde tepki veriyorsun gerçekten anlamadım. Grubun has üyesi olmandan mı kaynaklanıyor nedir yani hoş değil. Madem senin de konu hakkında bilgin yok tuhaf bir cevapla cevaplamana gerek yoktu.

ay bebek zıplıyor mu kız içerde yoksa??
ben haaaalaaaa hiçbir şey hissetmiyorum

Hepinize gercekten cok cok cok tesekkur ederim. Bu dönemde bana okadar cok destek oldunuz ki. Sizin desteğiniz dualarınız olmasaydı kafayı yerdim herhalde. İyi ki varsınız

oyy bi tanem valla ben çok dertlendim senin adına ve şimdi de çook sevindim, şimdi napıyoruz 6 mart BİM indirmini bekliyoruz
bu arada kızçe olmasına da çok sevindim

Bebek zıplasa öyle zıplayamaz ya
Ay bilmiyorum daha da merak ettim yarın doktora sorucam

Bugün hormonlardan olsa gerek sıkıntıyla uyandım kendimi dışarlara attım daha anca girebiliyorum inşallah herkes iyidir Okuyabildiğim kadar okudum ama yine maşallahınız var kızlaar

Evet canım öyleymiş değişmez inşallah. Doktor kesin dedi ama ne bileyim insan genede tam emin olamıyor.
Sana o kadar sevindim kii ama gönlünden geçenin olacağını biliyordum. Yaptığın yorumlar konuşmaların hep çok naif ve yapıcı Allah gönlüne göre verdi
Hadi gözün aydın canımm boş yere yıprandın bak gördün mü biliyorduk böyle olacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…