- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Benimde ilki anterior idi 18+3te anca minik tekme ile hissetmiştim, bunun plasenta konumunun ön duvar olmadığına eminim amaKızlar benim plesanta anterior muş. Araştırdım da bu yüzden bebek hareketleri gec hissedilirmis. Ben de kendimi tecrübeli sayardim güya 3. gebeligim diye
Erkenden hiasederim diye bir beklentiye girdim fos çıktı. Resmen 3 katım. Hâlâ butunlesemedim :))Kızlar benim plesanta anterior muş. Araştırdım da bu yüzden bebek hareketleri gec hissedilirmis. Ben de kendimi tecrübeli sayardim güya 3. gebeligim diye
Güzel dileklerin için sağol canım. Artık geçsin zamanda sağ salim alalım kucaklarımıza bıdıkları❤Bugün hormonlardan olsa gerek sıkıntıyla uyandım kendimi dışarlara attım daha anca girebiliyoruminşallah herkes iyidir Okuyabildiğim kadar okudum ama yine maşallahınız var kızlaar
Sana o kadar sevindim kii ama gönlünden geçenin olacağını biliyordum. Yaptığın yorumlar konuşmaların hep çok naif ve yapıcı Allah gönlüne göre verdi
Hadi gözün aydın canımmboş yere yıprandın bak gördün mü biliyorduk böyle olacağını
Bunu da ilk defa duydumNormali plasentanın rahimin tepe noktasında olması..
Ne ön ne arka yerleşimli.
Ama bu da çok farketmiyor kötü birşey değil anterior (önde) veya posterior (arka yerleşimli) olması
Bilmeyenler için görsel paylaşayım dedim.
Bende merak ettim yarın doktora soracağım plasentam nerede diyeilkinde de sormuştum, neyse ki alışkın garip sorularıma
Ya ben tuhafım heraldeNormali plasentanın rahimin tepe noktasında olması..
Ama bu da çok farketmiyor kötü birşey değil anterior (önde) veya posterior (arka yerleşimli) olması
Bende merak ettim yarın doktora soracağım plasentam nerede diyeilkinde de sormuştum, neyse ki alışkın garip sorularıma
Normali plasentanın rahimin tepe noktasında olması..
Gözün aydın ..Maşallah
Ay bir de ben böyle yazdım ama sonradan düşündüm kabalık mı yaptım diye. Sonuçta burada kız ya da erkek isteyip tersi de olabiliyor. Kimsenin gönlü kırılsın yanlış anlaşılsın istemem aslaBugün hormonlardan olsa gerek sıkıntıyla uyandım kendimi dışarlara attım daha anca girebiliyoruminşallah herkes iyidir Okuyabildiğim kadar okudum ama yine maşallahınız var kızlaar
Sana o kadar sevindim kii ama gönlünden geçenin olacağını biliyordum. Yaptığın yorumlar konuşmaların hep çok naif ve yapıcı Allah gönlüne göre verdi
Hadi gözün aydın canımmboş yere yıprandın bak gördün mü biliyorduk böyle olacağını
Tuhaf olan benim araştırmayı seven bir yapım olduğu için terimsel şeylerle ilgileniyorum. Birazda ilgim var. Ebe olmak isterdim mesela.Ya ben tuhafım heraldeİkinci gebeliğim hiç sayı rakam ya da yerleşim sormuyoruö. Doktor çok iyi dedikçe sorgulamıyorum hiç sanırım. İlk zamanlarda bebek boyu kese boyu fln konuşulunca öyle bakakalıyordum ayy benimki neki acaba diye. Plasentayıda sormadım hiç benimki nasıl bilmiyorum valla.
Saol canımm hadi darısı öğrenemeyenlerin başına ❤Gözün aydın ..Maşallah
Çok çok aşırıysa doktoruna söyle canımBende hiç bisey yok henüz ama cok kaşınıyorum ben ya bacaklarım karnım falan uyuzlu gibi
Amin..Ben de öğrenmeyi bekleyenlerdenimSaol canımm hadi darısı öğrenemeyenlerin başına ❤
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin oğluşun
Teşekürler canım sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımızaHayırlı olsun canım sağlıkla gelsin oğluşun
Minyonluk güzeldir ya her yaşta daha genç duruyorsun, zaman kıyak geçmiş oluyor.
Katılıyorum ablamla herzaman aynı yaş gibi duruyorduk ona göre çok iyi ben ama gıcık oluyordjmMinyonluk güzeldir ya her yaşta daha genç duruyorsun, zaman kıyak geçmiş oluyor.
Benimde eşimin tarafı minyon hepsi. Kimsenin yaşını tahmin edemezsin. Herkes göründüğünden rahat 5 10 yaş fazla. Kayınvalidemi ablam sanıyorlarKatılıyorum ablamla herzaman aynı yaş gibi duruyorduk ona göre çok iyi ben ama gıcık oluyordjm
Arkadasım?? Ben komik bisey görmemistim halbukiArkadaşım ne kadar komiksin. Gerçekten okulda işte arkadaş ortamında hep böyle tipler vardır zaten tepkine şaşırmadım. Daha önce de bir kaç kez yazdım ve görülmedi. Tepki değil benim ki trip de değil çocul olmayalım. Sen niye bu şekilde tepki veriyorsun gerçekten anlamadım. Grubun has üyesi olmandan mı kaynaklanıyor nedir yani hoş değil. Madem senin de konu hakkında bilgin yok tuhaf bir cevapla cevaplamana gerek yoktu.☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?