• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba kızlar, karnım kasılıyor iş yerindeyim bayağı rahatsız ediyor.. hareket mi ediyor ne yapıyor anlamadım 16artı 1 bugün.. normal mi bu bi yandan hoşuma gidiyor da sorayım dedim

Aynen 16+1 16+2 16+3 karnimda sertlik 3 gün sürdü. Sonra hareketleri başladı şuan net hareketli .Ama yine de ağrı eşlik ederse ona dikkat et. Birde suyu ihmal etmeyin kasilmaysa su önemli kasilmayi engeller

ya gelmiş ayrıntılı dün akşam takvime baktım 26 sında 21+0 oluyor ben nisan da diye düşünüyorum 🙈 zaman 3_5 gidiyor

ya gelmiş ayrıntılı dün akşam takvime baktım 26 sında 21+0 oluyor ben nisan da diye düşünüyorum 🙈 zaman 3_5 gidiyor
18-19.haftalarda olanlar yarıladılar zaten sureci canim sende dahil 💕 tabi sizinkiler Marta gelir cogu. Ben 15.haftadayim bende Nisan ortasi falan olucak sanirim

Aa ne guzel ordan haberim yoktu bak :) Gelirim insallah görüşürüz canim boyle dedigin iyi oldu metrobusle gelirim o zaman orda bulusuruz bebelerimize alisveris yapariz ❤ Arasla gelirim ben sonrada bi yerde otururuz yapalim vallahi 💕

tabi görüşürüz
ben doğuruyorum baktılar hemen açtılar dibime yorulmayayım diye.
Ay bir de lcw gelse artık mahallemden dışarı adımımı atmazdım yaa :D

tabi görüşürüz
Ay bir de lcw gelse artık mahallemden dışarı adımımı atmazdım yaa :KK70:
Lcw da en yakib armonide var sanırım orası da yine is görüyor bak. Görüp almak konusunda. Bi yerden sonra netten baktiginda anlayacaksin zaten mallarini ama en basta direk netten alma git bak gör nasil istiyosun pamuk oranları nasil canim ona gore sonra nettende alirsin. Buyuk kolaylik oluyor netten siparis.

Aynen 16+1 16+2 16+3 karnimda sertlik 3 gün sürdü. Sonra hareketleri başladı şuan net hareketli .Ama yine de ağrı eşlik ederse ona dikkat et. Birde suyu ihmal etmeyin kasilmaysa su önemli kasilmayi engeller
Yaklaşık 3 litre su içiyorum günde

tabi görüşürüz
Ay bir de lcw gelse artık mahallemden dışarı adımımı atmazdım yaa :D

Aaa orası cennet mi geçen Gürpınara giderken gördüm yol kenarında 😁 gözler radar

18-19.haftalarda olanlar yarıladılar zaten sureci canim sende dahil 💕 tabi sizinkiler Marta gelir cogu. Ben 15.haftadayim bende Nisan ortasi falan olucak sanirim

Ben daha kendimi 3. Aylarda zannediyorum 😂 eşime dedim 4 ay bitmiş 5e başladık diye ne dördü sorana 3 aylık daha diyorum dedi 😁

Ne tatli yazisiyosunuz. Imreniyorum. Hadtanenin bana sundugu tek firsat detayli ultrason( burda anomaly ultrasound diye geciyor. 22+4te yapacaklar. En azindan yapacaklar. O da bir sey :KK45: Artik standartlarim ne kadar dustu varin siz hayal edin

Ben daha kendimi 3. Aylarda zannediyorum 😂 eşime dedim 4 ay bitmiş 5e başladık diye ne dördü sorana 3 aylık daha diyorum dedi 😁
Kız ben bile 4 dicem bu haftasonu soranlara yok artik ne 3 ü 😁😁😁 hsonu istanbula gecicez iki gunlugune kaynimin sözü varda

Yaklaşık 3 litre su içiyorum günde

Büyük ihtimal rahim yukarı çıktığı içindir. Dediğim gibi benim de oldu 16. Haftada. İlk gebelikte kasılma diye gidiyordum doktora 😂 doktor su iç kasılmada olsa benim bu da vereceğim şeyse serumla su diyordu

Ne tatli yazisiyosunuz. Imreniyorum. Hadtanenin bana sundugu tek firsat detayli ultrason( burda anomaly ultrasound diye geciyor. 22+4te yapacaklar. En azindan yapacaklar. O da bir sey :KK45: Artik standartlarim ne kadar dustu varin siz hayal edin
Olsun ama siz cok guzel bi yerde yasıyosunuz ya 💕💕 gerci disardan bakana guzeldir eminimde Akdeniz olunca bende akan sular duruyor

Ya ama bizde de ortası yok 🙈 şimdi bizde sağlık paraya döndüğü için bu sefer şüphe kısmı çok oluyor.

Kız ben bile 4 dicem bu haftasonu soranlara yok artik ne 3 ü 😁😁😁 hsonu istanbula gecicez iki gunlugune kaynimin sözü varda

Ya ne bilim ben hiç bişi anlamadım nasıl geçti 🙄 hala zaman yaklaşınca bakarız diyorum bir çok şeye ama bakıyorum zaman yarı olmuş.

Back
X