Oh ne güzel bizde devamBenim epeydir azaldi. Bazi kokular ve tat tetikliyor bazen.
Benim bitmisti aslinda ama 3 gun once geri cıkarttim mesela. Haftada 1 oluyo benim yine ya tamamen bitmedi
Ay kızlar burda gülüp egleniyorum ama 2 gündür benim oğlan oyle fena grip oldu ki. Bi yandan onunla ugrasiyorum. Bugun atesi çıktı banyo yaptırdım sonrasinda öksürük tuttu cocugu. Zaten oksuruyordu ama nefes alamiycak kadar oksurdu sonra kustucok fena oldum temizlerken falan. Normalde de kotu olurum oyle biseyi temizleyince ama suan x10 tabi. Biraz rahatladi gibi. İnsallah iyilesir bugun artik tamamen. Allah dermansiz dert vermesin, cocugu cok hasta olanlara yardim etsin ama konu kucuk cocuk olunca grip bile evde acil durum olusturuyor Bi an once iyilesse diyor insan bu halini görünce
Ay kızlar burda gülüp egleniyorum ama 2 gündür benim oğlan oyle fena grip oldu ki. Bi yandan onunla ugrasiyorum. Bugun atesi çıktı banyo yaptırdım sonrasinda öksürük tuttu cocugu. Zaten oksuruyordu ama nefes alamiycak kadar oksurdu sonra kustucok fena oldum temizlerken falan. Normalde de kotu olurum oyle biseyi temizleyince ama suan x10 tabi. Biraz rahatladi gibi. İnsallah iyilesir bugun artik tamamen. Allah dermansiz dert vermesin, cocugu cok hasta olanlara yardim etsin ama konu kucuk cocuk olunca grip bile evde acil durum olusturuyor Bi an once iyilesse diyor insan bu halini görünce
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin çocuk hasta oldumu bütün ev hasta oluyor sanki üzülüyoruz geçsin inşallahAy kızlar burda gülüp egleniyorum ama 2 gündür benim oğlan oyle fena grip oldu ki. Bi yandan onunla ugrasiyorum. Bugun atesi çıktı banyo yaptırdım sonrasinda öksürük tuttu cocugu. Zaten oksuruyordu ama nefes alamiycak kadar oksurdu sonra kustucok fena oldum temizlerken falan. Normalde de kotu olurum oyle biseyi temizleyince ama suan x10 tabi. Biraz rahatladi gibi. İnsallah iyilesir bugun artik tamamen. Allah dermansiz dert vermesin, cocugu cok hasta olanlara yardim etsin ama konu kucuk cocuk olunca grip bile evde acil durum olusturuyor Bi an once iyilesse diyor insan bu halini görünce
Hamişler anneler bir şey diyin ya bazıları bana ikinci dogumun zor geçtigini anlattılar rüyalarıma giriyo valla
Ben de oyleyim. Bugun oh ne guzel iyiyim diyorum, sonra bir sey kokuyor. Bugun oglen yogurt koktu mesela, tuvalete zor attim kendimi. Birkac gundur bir sey yoktu mesela. Ama gene de ilk 3 aya gore daha iyiyim.Ben de daha sabah yazdim 3 gundur kusmuyorum diye. 2 saat gecmeden mide oz suyum dahil cikti. Sanirim dogurana kadar boyle gidecek bu.
Eşime süpriz yapicam kızlar daha haberi yok bakalım.
Bence zor değildirHamişler anneler bir şey diyin ya bazıları bana ikinci dogumun zor geçtigini anlattılar rüyalarıma giriyo valla
Ben de oyleyim. Bugun oh ne guzel iyiyim diyorum, sonra bir sey kokuyor. Bugun oglen yogurt koktu mesela, tuvalete zor attim kendimi. Birkac gundur bir sey yoktu mesela. Ama gene de ilk 3 aya gore daha iyiyim.
Gözün aydın canım istediğin oldu sonundaCok saol cnm sukurler olsun ❤
Teşekkür ederiz teyzesiO coraplari giyecek pembis topuklarindan operim ben guzel cicegini
Çok geçmiş olsun dikkat et bari sana bulaşmasın ben oğlumdan aldım ilaçta vermedi doktorum çok kötü bir şey gerçektenAy kızlar burda gülüp egleniyorum ama 2 gündür benim oğlan oyle fena grip oldu ki. Bi yandan onunla ugrasiyorum. Bugun atesi çıktı banyo yaptırdım sonrasinda öksürük tuttu cocugu. Zaten oksuruyordu ama nefes alamiycak kadar oksurdu sonra kustucok fena oldum temizlerken falan. Normalde de kotu olurum oyle biseyi temizleyince ama suan x10 tabi. Biraz rahatladi gibi. İnsallah iyilesir bugun artik tamamen. Allah dermansiz dert vermesin, cocugu cok hasta olanlara yardim etsin ama konu kucuk cocuk olunca grip bile evde acil durum olusturuyor Bi an once iyilesse diyor insan bu halini görünce
Gözün aydın canım istediğin oldu sonundasağlıkla gelsin inşallah
Ya ben bu konularda hiç kendimi tutamıyorum hemen söyleyesim geliyor ben çok isterdim hamile olduğu mu ona bi bebek ayakkabısı verip söylemeyi ama tutamıyorum çenemi gerçi benim ki hastanem uzak olduğu için hep dibim de olmak zorun da ne yapalım allah bana da tutamayacağım bir çene vermişEşime süpriz yapicam kızlar daha haberi yok bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?