2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Perinatolog dr.altan cebeciden 26 marta randevu aldim kizlar ucreti 600 tl fotolar ve dvd kaydi veriliyor mus 25 30 dakka suruyormus doktor arayisinda olan varsa istanbulda olan yorumlara bakabilirsiniz tercih ederseniz

Geçmiş olsun. Benim oğlumda hasta olduğu an bana geçiyor sürekli bana yapışık olduğundan. Sen dikkat et ilaçda alamıyoruz. Ayak altına limonun üstünü tuzlayıp masaj yapmıştım çok rahatlatmıştı. Allah şifa versin bütün hastalara.

Kızlar bu arada arkdaşım söyledi bugun sobe bebek mağazaları varmış kapanıyor muşlar ve cok buyuk indirim var dedi 100 tllik montu 40 tlye almis haber vereyim dedim benim hic bilgim yok magazayla ilgili simdi araştırcam belki isimize yarar

yaren92 Aslinda şişlik ödem yok bende ama bilmiyorum tabi mecbur sonuçları bekliycez
2gündür çok gezfik belkide yorgunluktan hissedemiyorum bugün yemekten sonra yatana kadar dinlerim artık

hani rakam yok orada bir aralık verip bu aralık içindedir dememiş bende
belki seninki başka bir şeydir ona mı baktılar
normal değer 11 diye bir şey de yazmıyor
Bak canım antérieur yazinin altindakiler ocak ayi olan sonuclar,digerleri subat

Benimkide tam gaz devam. Bulantı kusmayıda geçtim o koku hassasiyeti mis kokulu oğlum bile kokuyor bana kendi tenim bile yaa. En kısa zamanda atlatırız inşallah.

Oy senin durum benden kotu. Ne zordur oglunun kokusundan bulanmak. Allah yardimcin olsun canim.

aynen yaa tam anlamıyla ben de böyleyim.
yalnız 3 4 farklı yağ birleşince rezalet bir kokusu oluyormuş yaa
artık neyse dayanıcam
Ozlika çatlak kremini deneyin . 7 8 yağ var içinde . Kokusu da kötü değil . Vıcık vıcık yağ değilde kadife gibi , krem gibi dokusu

3. Aydan sonra öneriyor doktorlar . Ozlika çatlak kremini deneyin . Kokusu kötü değil . Büyük . Fiyatı da uygun
Ben koku fiyat boyut vs ziyade gerek duymuyorum canim. Catlarsam catlıyım ne olcak :) 2 seneye normal ten rengi oluyor dikkatli bakinca görülüyor. Esimde problem etmiyor. 1 sene sonrasinda rahatlikla bikini giyebiliyorum. O yuzden önemsemiyorum

yaren92 Aslinda şişlik ödem yok bende ama bilmiyorum tabi mecbur sonuçları bekliycez
2gündür çok gezfik belkide yorgunluktan hissedemiyorum bugün yemekten sonra yatana kadar dinlerim artık

Ya bende proteini görünce hemen araştırdım. Diğer bulgular eşlik etmiyorsa çok sorun teşkil etmiyormuş. Ama yine de yapılsın tabi ona göre yol alırsın. Duruma göre tansiyon takibi ilacı veriyorlarmış.

Alıntılayamadim hepinizi teyzosları cok sag olun gecicek insallah bakalim yarina daha iyi olur umarım.
Şükür ondan bana gecmedi biraz bogazim agridi 2 gun sonra oda gecti. Yavrum iyi olsunda yeter evde hayat duruyor ya resmen. Mutfagimi gormeyin rezalet Yapiyorum bulasigi ocaga dizili tezgaha her yere. Azonce esim sofradakileri mutfaga goturucekti nereyi bos bulursan oraya koy dedim tezgah dolu bildiğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…