2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Cok tesekkur ederim hmgercekten icim rahatladi. TSH hormonu 2.50 olmali gibi gormustum arastirirken. Th3 srrbest degeri 4.00 tu maksimum. Yani cok yuksek degilse uzulecek bi sey yok. Ilacla 2 haftada hale yola koyarlar o zaman bu hormonu. Cok sevindim. Tesrkkurler.

Evham yapma canım benim çıkmıştı oğluma hamileyken ilaç kullandım son ay artık gerek kalmadı geçti gitti inşallah ilaçlık bi durum olmaz sakin ol

Bir de bu TSH öyle bir şey ki, çok yüksekliğinde gebelik bile oluşmayabiliyormuş zaten. Hiç kafanıza takmayın :) Başlarda ben de bir panik oldum ama bunun için gittiğim doktor o kadar rahatlattı ki beni sağ olsun.
Diğerleri için buradaki aralıklar şöyle:
serbest T3 = 2.3-4.5
serbest T4 = 0.93-1.70

Bunların gereken değerde olması çok iyi demişti bir de doktorum, TSH yüksek olsa bile o sayede düşmesi kolaylaşıyor diye yorumladım.

2 haftada hallolur dediğiniz gibi, ama sürekli kullanmak gerekebilir yine de aklınızda olsun :)

Canım maskeler malesef ondan korumuyor çoğunlukla ellerden geçiyor ,dışarı çıktığımız gün zaten dışardaykende hep dezenfektejeli kullanıyoruz eve girer girmez eller burun ağız yıkama herzamanki aslında .sadece markete çıkıyor eşim şimdilik işlerni evden idare ediyor o yüzden biraz rahatız

Bursada yaşıyormuşsun hangi hastane doktora gidiyorsun canım bende bursadayım
Yalovaya gidiyorum canim ben. Kontrollerim, dogumum orda olucak. Yalovaya yakiniz. Merkez uzak geliyor. Sen nereye gidiyorsun?

Çok sayfa oluyor her girdiğimde okuyamıyorum o kadar zamanım olmuyor umarım herkes iyidir sizinle bir şey paylaşıcam dün hayatımda ilk defa 2 haftalık bebek kucağıma aldım, annesi emzirirken izledim altını değiştirirken izledim o kadar güzeldi ki çok güzel bi his kendi çocuğumuz olunca kimliktir ne şahane olur kendimi ne kadar kasmışsam kollarım sırtım hamlamış çok tatlı çok güzel bi hismiş gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…