- 15 Aralık 2019
- 143
- 165
- 53
- 34
Teoriyi çürüttük bu sayedebenim kız ama yine ağrıyor
Demek ki doğru değilbenim kız ama yine ağrıyor
Benimki kız canım bel kaşık ağrım çok var. Erkeklerde yoktu böyle birseyUzun zamandır yazamadımErkek bebek bel ağrısı yapar doğru mu kızlar ben neredeyse 1 haftadır ağrım var fıtık olduğu için fıtık ağrısı sandım ama herkes erkek bebek de öyle olur dedi doğruluk payı nedir sizce
Benim belim ağrıyor ama kızUzun zamandır yazamadımErkek bebek bel ağrısı yapar doğru mu kızlar ben neredeyse 1 haftadır ağrım var fıtık olduğu için fıtık ağrısı sandım ama herkes erkek bebek de öyle olur dedi doğruluk payı nedir sizce
Görümceme dedim git diye, ben işte olacağım çünkü. inşallah teyzelerle başedebilirYarın bime gidecek olanlar var mi ben sabah sıraya girmeyi planlıyorum
Geçenlerde burda birinin yazısına denk geldim.Bir teori daha çürüdü
Ben saat 10.00 gibi gideceğim. Umarım kalır bir şeylerGörümceme dedim git diye, ben işte olacağım çünkü. inşallah teyzelerle başedebilir
Onu da ben çürüteğim o zaman benim göğüsler zaten hep adetten 1hafta önce başlardı şişmeye ağrımaya bunda da aynı devam etti şimdiye kadarda devam ediyor sağolsunGeçenlerde burda birinin yazısına denk geldim.
Hamileliğin ilk belirtilerinde göğüs hassasiyeti varsa kız, eğer göğüs hassasiyeti 2-3.ayda başlıyorsa erkek yazmış.
Bu bend tutuyor
Allah yardımcısı olsun yeğen için can defa deyip dalacak artıkGörümceme dedim git diye, ben işte olacağım çünkü. inşallah teyzelerle başedebilir
Hiç birşey kalmaz doğru valla o saate bedava gibi gider hepsiBen saat 10.00 gibi gideceğim. Umarım kalır bir şeyler
Ay valla kac gundur biz ayri cocuklar ayri perisan olduk seninle
Hemen çürüteyim. İlk haftalardan beri var ve erkekGeçenlerde burda birinin yazısına denk geldim.
Hamileliğin ilk belirtilerinde göğüs hassasiyeti varsa kız, eğer göğüs hassasiyeti 2-3.ayda başlıyorsa erkek yazmış.
Bu bend tutuyor
Onu bende çürüteyimHemen çürüteyim. İlk haftalardan beri var ve erkek
Bizde tabi eksik çok. Ben anne yanı yatagı ve reflü yatagını kesın ıstıyorum. Cunku fıyat yarı yarıya. Sonraaa alt acma seti mendil atlet zıbın vs vs küvet seti, ışıklı ponponlar, battaniye ve daha fazlası. Herseyi alıcam galibaValla ilk cocuk olalı cok olmayinca bimden cok alıncak bisey var gibi gelmedi banaGidicek arkadaslara iyi alisverisler
Hayırlı olsun canim hepsiBizde tabi eksik çok. Ben anne yanı yatagı ve reflü yatagını kesın ıstıyorum. Cunku fıyat yarı yarıya. Sonraaa alt acma seti mendil atlet zıbın vs vs küvet seti, ışıklı ponponlar, battaniye ve daha fazlası. Herseyi alıcam galibamaaşıda bugun almıştık daha akşamda lc waıkıkıden ciciler aldım azcık eldıven önlük bere falan.
Bizde tabi eksik çok. Ben anne yanı yatagı ve reflü yatagını kesın ıstıyorum. Cunku fıyat yarı yarıya. Sonraaa alt acma seti mendil atlet zıbın vs vs küvet seti, ışıklı ponponlar, battaniye ve daha fazlası. Herseyi alıcam galibamaaşıda bugun almıştık daha akşamda lc waıkıkıden ciciler aldım azcık eldıven önlük bere falan.
Bana da ısrarla o haftalara bırakma ağırlasıyorsın dedıler hep. Bide malum Yaz sıcaklarında olucaz. Kardesten kalan varsa ne guzel zaten kıyafetleri 1-2kere falan gıyildiğinden yepyeni kalmıştır. Bizde öyle değerlendirecek bişey de yok eli mahkum alıcazGule gule, iyi gunlerde kullanilsin hepsi. Bizim sadece 1 corabimiz var. Kismetse 30. Hafta sonrasina sakliyorum alisverisi. Bazi seyleri de yegenimden olanlari kullanacagim. Araba, arac ici koltuk, puset, salincak, vs. Kardesim hamilelik yastigini bile saklamis onu da alacagim giderken.
Bana da ısrarla o haftalara bırakma ağırlasıyorsın dedıler hep. Bide malum Yaz sıcaklarında olucaz. Kardesten kalan varsa ne guzel zaten kıyafetleri 1-2kere falan gıyildiğinden yepyeni kalmıştır. Bizde öyle değerlendirecek bişey de yok eli mahkum alıcaz
Uzun zamandır yazamadımErkek bebek bel ağrısı yapar doğru mu kızlar ben neredeyse 1 haftadır ağrım var fıtık olduğu için fıtık ağrısı sandım ama herkes erkek bebek de öyle olur dedi doğruluk payı nedir sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?