Ocean mummy kullanan var mıydı?
Deli gibi acıkmama sebep olan arkadaş oymuş, boşuna hormonlarımı suçlamışım Kullanan varsa durumlar nedir?
16+5 itibariyle +400 gr almış görünüyorum.
İlacım bitmişti birkaç gündür almamıştık mide gurultum falan bitti gerçekten
Böyle giderse decavite geri dönerim balık yağını da harici alıp kullanırım daha iyi valla
Ya ben ilk 3 ay çok hızlı aldım. Ben de anlamadım zaten. Dikkat ettiğim halde üstelik. 16. haftada doktora dedim ben 5 kg aldım cok hızlı gidiyorum. Hamilesin ondandır dedi bana
@MimiLA seni kilolu falan sandım Bi an. Baktım listeden de 57 kılo yazıyor. 60 küsur falan oldun herhalde demi. Normal bence yaa.. Ben 62 hala almadım ama şimdi de herkes şişmiyosun karnın cıkmadı cocuk cılız olcak bıraz bişeyler ye dıolar. Her turlu yaranamayız ben boğazdan kısma taraftarı degılım şahsen hapur hupur yiyorum hamıleyım yıcem tabi özgürlüğü var üzerimde. Bol yürüyüş bol su herseyi halleder boşveeerr
Kızlar kaç gündür internetimiz o kadar yavaş ki doğru dürüst siteye giremiyorum. Güya sorun yok diyorlar ama şimdi bile zor girdim siteye ..Burayı okumak iyi geliyor bana daha önce bdv ye takılırdım şimdi burası daha iyi geliyor.
Sayfalar açılamadığı için kaç gündür paylaşımlarınızı doğru dürüst okuyamıyorum.
Güzel haberler alan arkadaşlarımı tebrik ederim .
Uzun zamandır yazamadım Erkek bebek bel ağrısı yapar doğru mu kızlar ben neredeyse 1 haftadır ağrım var fıtık olduğu için fıtık ağrısı sandım ama herkes erkek bebek de öyle olur dedi doğruluk payı nedir sizce
Uzun zamandır yazamadım Erkek bebek bel ağrısı yapar doğru mu kızlar ben neredeyse 1 haftadır ağrım var fıtık olduğu için fıtık ağrısı sandım ama herkes erkek bebek de öyle olur dedi doğruluk payı nedir sizce