• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evet canim, sen erkek diyordun. Tutturdun. @ulasimiz da erkek demisti.

Doktor 99% erkek, ama degisme ihtimali var, 3 hafta sonra kesinlestiririz dedi. Normalde 16+2 ama 17+6 ciktik. 🧿

Gelisimi, vs her sey iyi. İkili istemedin, digerlerine de gerek yok dedi. 22. Haftada 2. detayli usg yapariz dedi. 😍
Son adet tarihiniz nedir

İyi akşamlar :KK50:
Doğumdan sonra anne sütü sadece vermeyi düşünüyorum ama olur ki sütüm az gelir bebege yetmezse sizce hangi devam sütü tavsiye edersiniz :işsiz:
Ben hiç mama vermedim. Ama ablam golden goat keçi sütü maması kullanmıştı hep. Memnundu doktoru önermisti sanırım hipp içinde iyi diyorlar.

Aaa cok sasirdim abla 😊 hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun insallah❤
Ben de vallahi. Doktor oglunuz oluyor deyince ama ben kiz bekliyordum adi bile belliydi dedim. Esim zaten inanamadi, 15 dakika algilayamadi durumu. 😂

amin canim insallah. Cumlemizin insallah 😍

Evet canim, sen erkek diyordun. Tutturdun. @ulasimiz da erkek demisti.

Doktor 99% erkek, ama degisme ihtimali var, 3 hafta sonra kesinlestiririz dedi. Normalde 16+2 ama 17+6 ciktik. 🧿

Gelisimi, vs her sey iyi. İkili istemedin, digerlerine de gerek yok dedi. 22. Haftada 2. detayli usg yapariz dedi. 😍
Maşallah. Bana da 15+5 te erkek diyen bir doktor olmuştu. Oysa bir günönce ve 1 hafta sonra kız dendi. Bende de iki pipili var dünyalara bedel. Allah sağlıktan ayırmasın.

Maşallah. Bana da 15+5 te erkek diyen bir doktor olmuştu. Oysa bir günönce ve 1 hafta sonra kız dendi. Bende de iki pipili var dünyalara bedel. Allah sağlıktan ayırmasın.

Allah guzel, hayirli omurler nasip etsin ogullarina da, sana da.

Simdikinin cinsiyeti net mi? Senin haftanda netletmis olmasi gerek. 😍

599EE94D-54F0-4A98-B87A-4670372D5263.png

USG goruntusu almadim. Video kaydim var. Burada pipiyi goren var mi?

Allah guzel, hayirli omurler nasip etsin ogullarina da, sana da.

Simdikinin cinsiyeti net mi? Senin haftanda netletmis olmasi gerek. 😍
Amin hepimize inşallah. Kız dediler en son.ikra meyra da en son usg ye bakıp aydınlatıcı açıklamalar yaptı. Bence de kız:) 3 haftadan sonra da yarın kontrolüm var.

Amin hepimize inşallah. Kız dediler en son.ikra meyra da en son usg ye bakıp aydınlatıcı açıklamalar yaptı. Bence de kız:) 3 haftadan sonra da yarın kontrolüm var.

Hayirlisi olsun canim, Allah gonlune gore versin. Saglikla gelsinler insallah. ❣ İkra Meyra’ya da attim, cevabini bekliyorum onun da. Guzel haberlerle gel insallah.

Ahaaa, inanmıyorummm😃😃 hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin inşallah💙

Ben de inanamiyorum. Simdi videoyu izledik. Doktor oglun oluyor deyince ilk tepkim “hadi yaaa” olmus. Videoyu silmeliyim, bebis yillar sonra seyretse uzulur o ses tonumdan. Sahsen ben cok bozulurdum. :KK70: :KK70: :KK70:

Amin canim insallah. Hepimiz icin kabul olsun dileklerin. 😍

Surekli sizi sikintimla darliyorum. derdim bitmiyor. Sorry. Ama ben gercekten zor geciriyorum hamileligi. Bu hafta oldu hala her an midem bulaniyo hep kusacak gibiyim. Midem mutemadiyen yaniyor bogazima agzima geliyor yediklerim. Internette okuyorum korkunc seyler yaziyor. Mol gebelik gibi. Yarin doktora sorucam. Belki bi vitamin eksiktir diyenler de var. Sizin aranızda da 2. Trimesterda boyle hissetmeye devam eden var mi?

Back
X