- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Çok teşekkür ederim ben de 9. Haftada gözlendi ama 15. Haftadayim hala duzelmedi,dahiliye doktorum şimdiye kadar geçmesini beklerdik,daha ileri tetkikler yapalım ve bir endokrine git deyince çok endişelendim ve hiç bir forumda bu kadar düşük değer görmedim
Hamile annelerede idari izin verselerdi
Evet canim, sen erkek diyordun. Tutturdun. @ulasimiz da erkek demisti.
Doktor 99% erkek, ama degisme ihtimali var, 3 hafta sonra kesinlestiririz dedi. Normalde 16+2 ama 17+6 ciktik.
Gelisimi, vs her sey iyi. İkili istemedin, digerlerine de gerek yok dedi. 22. Haftada 2. detayli usg yapariz dedi.
Hayırlı olsun oğluşunuzbence çok tatlı, naif bir evladınız olacak, bu kız isteğinden sonra gelen erkek haberi bana bunu hissettirdi
Enaaaaaaaaakiz bekliyordum senden cok istiyordun kiz olcak diye umitlenmistim bende neyse ogluma kanka cikti
Surekli sizi sikintimla darliyorum. derdim bitmiyor. Sorry. Ama ben gercekten zor geciriyorum hamileligi. Bu hafta oldu hala her an midem bulaniyo hep kusacak gibiyim. Midem mutemadiyen yaniyor bogazima agzima geliyor yediklerim. Internette okuyorum korkunc seyler yaziyor. Mol gebelik gibi. Yarin doktora sorucam. Belki bi vitamin eksiktir diyenler de var. Sizin aranızda da 2. Trimesterda boyle hissetmeye devam eden var mi?
Kismet canim. Esim ikincide insallah diyor. Birini dogurana kadar dokuz doguruyoruz surada.
Ben de soktayim.birlikte alemlere akarlar artik ne diyelim.
Enam bu adamlarin hepsi ayni abla bizimkide cinsiyeti ogrendik hastaneden ciktik bana dediği laf simdiden kiz ismi dusun
Bende o yüzden cinsiyet partisi yapamadım eğer mavi çıksaydı bizim ki başka balon var mı bu bir saka derdi eminim ben bunu saymıyorum bi daha patlatalım yanlış koymuşlar pembe olacaktı derdi ondan vazgeçtim korktum kız çıktı ama yine de iyi ki yapmamışım diyorumEnam bu adamlarin hepsi ayni abla bizimkide cinsiyeti ogrendik hastaneden ciktik bana dediği laf simdiden kiz ismi dusun
Benimde ilk testlerim 0.03 du bu hafta 0.055 kendim kadar düşük kimseyi gormemistim biraz rahatladim ve tabiki duzelmesine de ayrıca mutlu oldum,yalnız benim T4 normal sınırlarda hatta bu son testte o da alt sınıra yaklasmos,dahiliye duruma anlam beremedi bakalım endokrin ne yorum yapacak.Peki sizin hamilleik öncesi var mıydı biyle bir problem?Cnm korkma benimde böyleydi 0.03 bile gordum ama benim cok fazla kusmalarim oldugu icin doktor duzelmesi icin en az 20 hafta gerekli dedi gecen hafta verdim testlerde duzelmisti haftaya yine verip doktora gozukcem
Hayırlı olsunEvet canim, sen erkek diyordun. Tutturdun. @ulasimiz da erkek demisti.
Doktor 99% erkek, ama degisme ihtimali var, 3 hafta sonra kesinlestiririz dedi. Normalde 16+2 ama 17+6 ciktik.
Gelisimi, vs her sey iyi. İkili istemedin, digerlerine de gerek yok dedi. 22. Haftada 2. detayli usg yapariz dedi.
Hayırlı olsunama ben anlamadım %99 sa değişme ihtimali ne oluyor???? Bana da erkek dedi değişebilir mi
Ben de 16 haftaligim ve benimde bulantılar devam ediyor,hala ilaç kullanıyorum,doktorum doğuma kadar kusan var demişti,mol gebelik bambaşka bir şey,rahim içinde ilk beş altı haftada hadi en geç sekiz dokuz haftada tespit edilecek bir şey merak etme bebek falan olmuyor mol gebelikteSurekli sizi sikintimla darliyorum. derdim bitmiyor. Sorry. Ama ben gercekten zor geciriyorum hamileligi. Bu hafta oldu hala her an midem bulaniyo hep kusacak gibiyim. Midem mutemadiyen yaniyor bogazima agzima geliyor yediklerim. Internette okuyorum korkunc seyler yaziyor. Mol gebelik gibi. Yarin doktora sorucam. Belki bi vitamin eksiktir diyenler de var. Sizin aranızda da 2. Trimesterda boyle hissetmeye devam eden var mi?
Bunlar gizli gizli bulustular mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?