2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Neyin var canım?

Sanırım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum idrardan sonra yanma değil ama garip bi sızı oluyor kasığımda. Hiçte ilaç kullanmak istemiyorum ama yine yakalandım ya
Bende gecirdim ilaçsız çok zor bebeğe geçerse enfeksiyon risk olur bilgin olsun

Nomu detayliyi normalde perinatolog yapmasi gerekiyor herkese ama bazen radyologlara da gidiliyor. Doktorlar cok tavsiye etmiyor ama radyologlari en iyisi perinatologlar. Burda cogumuz perinatologa gidicez, radyologa gidecek olani okumadim pek
Herkese selamlar ve günaydınlar :) Fikir olsun diye yazacaktım kii senin bu mesajını görünce direkt cevapladım

Ben ayrıntılı için 21. haftamda radyoloğa gideceğim, oldukça sağlam referanslar üzerine, ve randevumu 8. haftamda ancak alabilmiştim. Fiyatı da 900 tl, doğumu da yaptırsa bari dedim hatta içimden

Hani benim gibi özellikle radyolog seçenler de oluyor, onlara gitmek durumunda kalanlar endişe etmesin diye yazayım dedim :)

Annenler yakındaysa onlara gitsen canım,evet havalar serin bende bu ara dışarı çıkamayanlardanım,alerjik astımım var ilaçta kullanamıyorum korkuyorum

Bende radyolog seçenlerdenim canım tabi duruma göre sıkıntı çıkarsa(Allah korusun)yönlendirir beni diye düşündüm dr da radyoloğa yönlendirdi,neyse ki benim 350

Bende radyolog seçenlerdenim canım tabi duruma göre sıkıntı çıkarsa(Allah korusun)yönlendirir beni diye düşündüm dr da radyoloğa yönlendirdi,neyse ki benim 350
Oh şahane Konuyu gebelikten biraz bağımsız, bebeğimizi de organları tastamam bir insan gibi düşününce radyoloğun incelemesi bana çok mantıklı geliyor zaten. Sonuçta esas incelenecek olan o ve onun minik organları değil mi

Allah hepimize güzel güzel raporlarla ayrıntılıdan ayrılmayı nasip etsin diyorum, bu işi yapan perinatolog da radyolog da alanlarında uzman kişiler sonuçta.
İnşallah güzelliklerle anlatırız birbirimize

Annenler yakındaysa onlara gitsen canım,evet havalar serin bende bu ara dışarı çıkamayanlardanım,alerjik astımım var ilaçta kullanamıyorum korkuyorum
Yakın aslında ayni sitedeyiz. Böyle tatil durumlarında kendi cikip gelmez yalnız yaşıyor sen biraz dinlen demez ben okuldan gelince kaçar gibi çıkar gider. Isim var der hic bitmedi ne isi varsa.ben hem çalışıyorum hem 2 çocuk hem hamilelik..İhtiyacım olan o degil yalnız kalıp kafa dinlemek..

Doğrudur canim iyi yapmışsın guzel referanslarda varsa

Evet radyolog 350, prof bülent bey 450 idi sanırım.
Ben profa gidicem , araştırmada zaten radyolog bakıcak Yahya bey oda çok tecrubeli ama süresi kısa diye ayrıca özeldede yaptırtıcam.

Kızlar hastaneler nasıl kalabalık mi? Nasil gidicez muaynelere bilmem Allah acil bisey vermedikten sonra bi sure gitmek istemiyorum insallah hepimizde hersey yolunda olsun

kizlar merhaba ayrintili ultrason yaptirmak sart mi sizce yaptirmayan cok fiyatlar da baya cok

Valla kendi adima soyleyim brn oyle acaba vi sorun varmidir diye yaptirmicam hic oyle bi dusuncem olmadi bu zamana kadar rabbim ne eylerse guzel eyler ben tamamen o fotolar ve videolar icin yaptircam

Kızlar hastaneler nasıl kalabalık mi? Nasil gidicez muaynelere bilmem Allah acil bisey vermedikten sonra bi sure gitmek istemiyorum insallah hepimizde hersey yolunda olsun
Ay bende merak ediyorum . Daha dönmedim sakaryaya. Ama bu hafta tetenoz aşımda var. Sağlık ocağı nasıl olur bir aramam lazım. Uff erteleniyor mu sormam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…