Neyin var canım?Günaydın kızlar. Okullar tatil insallah bana ilaç gibi gelecek.. Gelmezse de ilacımı bulacağım.. öyle daraldım sıkıldım ki bu ara.. cok stresli bir hamilelik geçiriyorum. Hiç böyle olsun istememistim. Havalar da serinledi eve tıkıldık yeniden. kafamı dinlemeye çok ihtiyacım var..
Hayır isyerim idari izin verdiBende çalışıyorum hamilelere hiç izin vermediler mi yoksa siz rapor mu aldınız
Bende gecirdim ilaçsız çok zor bebeğe geçerse enfeksiyon risk olur bilgin olsunSanırım idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum idrardan sonra yanma değil ama garip bi sızı oluyor kasığımda. Hiçte ilaç kullanmak istemiyorum ama yine yakalandım ya
Herkese selamlar ve günaydınlar :) Fikir olsun diye yazacaktım kii senin bu mesajını görünce direkt cevapladımNomu detayliyi normalde perinatolog yapmasi gerekiyor herkese ama bazen radyologlara da gidiliyor. Doktorlar cok tavsiye etmiyor ama radyologlari en iyisi perinatologlar. Burda cogumuz perinatologa gidicez, radyologa gidecek olani okumadim pek
Annenler yakındaysa onlara gitsen canım,evet havalar serin bende bu ara dışarı çıkamayanlardanım,alerjik astımım var ilaçta kullanamıyorum korkuyorumGünaydın kızlar. Okullar tatil insallah bana ilaç gibi gelecek.. Gelmezse de ilacımı bulacağım.. öyle daraldım sıkıldım ki bu ara.. cok stresli bir hamilelik geçiriyorum. Hiç böyle olsun istememistim. Havalar da serinledi eve tıkıldık yeniden. kafamı dinlemeye çok ihtiyacım var..
Bende radyolog seçenlerdenim canım tabi duruma göre sıkıntı çıkarsa(Allah korusun)yönlendirir beni diye düşündüm dr da radyoloğa yönlendirdi,neyse ki benim 350Herkese selamlar ve günaydınlar :) Fikir olsun diye yazacaktım kii senin bu mesajını görünce direkt cevapladım
Ben ayrıntılı için 21. haftamda radyoloğa gideceğim, oldukça sağlam referanslar üzerine, ve randevumu 8. haftamda ancak alabilmiştim. Fiyatı da 900 tl, doğumu da yaptırsa bari dedim hatta içimden
Hani benim gibi özellikle radyolog seçenler de oluyor, onlara gitmek durumunda kalanlar endişe etmesin diye yazayım dedim :)
Oh şahaneBende radyolog seçenlerdenim canım tabi duruma göre sıkıntı çıkarsa(Allah korusun)yönlendirir beni diye düşündüm dr da radyoloğa yönlendirdi,neyse ki benim 350
Yakın aslında ayni sitedeyiz. Böyle tatil durumlarında kendi cikip gelmez yalnız yaşıyor sen biraz dinlen demez ben okuldan gelince kaçar gibi çıkar gider. Isim var der hic bitmedi ne isi varsa.ben hem çalışıyorum hem 2 çocuk hem hamilelik..İhtiyacım olan o degil yalnız kalıp kafa dinlemek..Annenler yakındaysa onlara gitsen canım,evet havalar serin bende bu ara dışarı çıkamayanlardanım,alerjik astımım var ilaçta kullanamıyorum korkuyorum
Teşekkür ederim canım inşallah yaptırabilirim bi sorun çıkmaz24. Haftaya kadar yolu var
Doğrudur canim iyi yapmışsın guzel referanslarda varsaHerkese selamlar ve günaydınlar :) Fikir olsun diye yazacaktım kii senin bu mesajını görünce direkt cevapladım
Ben ayrıntılı için 21. haftamda radyoloğa gideceğim, oldukça sağlam referanslar üzerine, ve randevumu 8. haftamda ancak alabilmiştim. Fiyatı da 900 tl, doğumu da yaptırsa bari dedim hatta içimden
Hani benim gibi özellikle radyolog seçenler de oluyor, onlara gitmek durumunda kalanlar endişe etmesin diye yazayım dedim :)
Hoşbuldum :)
34..
Gözünüz aydınGünaydın kızlar hasta olanlara rabbim şifa versin. Bende gittim bugün devletteki kontrolüme çok şükür herşey yolunda valla artık devletteki doktor da kız dedi bana bundan sonra değişirse vururum doktorları
Evet radyolog 350, prof bülent bey 450 idi sanırım.Bende radyolog seçenlerdenim canım tabi duruma göre sıkıntı çıkarsa(Allah korusun)yönlendirir beni diye düşündüm dr da radyoloğa yönlendirdi,neyse ki benim 350
Evet canım hatta atayım bakın siz de her seyi belli
Erkekti canım 3 kere erkek demişti
Evet eşimle ve annemle gittim
Canım 15te dedi hatta ben merakımdan 2 doktora daha gittim onlar da erkek demişti ama kızmış❤
Gaz problemi olup kimyon kullanan faydasini gören var mı
kizlar merhaba ayrintili ultrason yaptirmak sart mi sizce yaptirmayan cok fiyatlar da baya cok
Ay bende merak ediyorum . Daha dönmedim sakaryaya. Ama bu hafta tetenoz aşımda var. Sağlık ocağı nasıl olur bir aramam lazım. Uff erteleniyor mu sormam lazım.Kızlar hastaneler nasıl kalabalık mi? Nasil gidicez muaynelere bilmemAllah acil bisey vermedikten sonra bi sure gitmek istemiyorum insallah hepimizde hersey yolunda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?