Ortak bi hafta belirlenmemiş demek oluyor bu, bana kendi doktorum da, sağlık ocağındaki hemşire de 20. Hafta diye söylemişlerdiBende 18+6 ilk üç ay dolduktan sonra yapıyorlarmış
Bu ses video kayıtlarına lütfen iltimas etmeyiniz bizleri nasılda çöküyor ve umutsuzlaştırıyorlar kim tarafından nasıl servis edildiğini bilmiyoruz ya montaj yada kesilmiş inancımızı güvenimizi kaybetmemeliyizki Sağlık Bakanımızın bu gayreti çabasına bizimde katkımız olsun ki gerçekten 17 şubatta almanyadan dönmüş ve avrupada 3 ülke gitmek durumunda kalmış biri olarak maske önlemi vs istanbul hava limanında gördüm termal kamera ile izlendim avrupda hiç bir önlem yoktu umarım halkımız daha cidsiye alır benimde tek temennimAynen saglik olsun yeterki ,bugunhastanede calisan birarkadas sesler atmis Italya gibi artik hasta seciyorlar diye,
Ama ben bakiyorumda bizim memleketlerde hala ciddiye almayanlar cok,Insallah Burada ki gibi cok yayilmaz oralarda Rabbim tez zamanda sifasini versin bi yol gostersin
Benim de sabahtan beri ağrıyor kolum ya. Zaten bi ağrı vardı. Gittim üzerine bi de aşı yaptırdım aynı kola.Masallah ne guzel basladiysa durmaz artık cok guzel bi duyguayrica benim yaptim salaklığı yaoma kolunu cok kullanma inan kolumun agrisindan sola yatamaz oldum
Abla erken değil mi daha 20. haftada yapılmıyo mu ben 18+5 im daha arayan çağıran yok
Ben de ilk muayene için çağırdıkların gittiğim de 20 martta aşı için gel dedi günü onlar belirledi beni erken çağırmalarındaki neden ilk gebeliğim de aşı olmuştum üzerinden 10 yıl geçince aşının etkisi kalmıyormuşOrtak bi hafta belirlenmemiş demek oluyor bu, bana kendi doktorum da, sağlık ocağındaki hemşire de 20. Hafta diye söylemişlerdi
İnsallah canim Rabbim herkesi korusun ,en kısa zamanda rahatlığa çıkalımBu ses video kayıtlarına lütfen iltimas etmeyiniz bizleri nasılda çöküyor ve umutsuzlaştırıyorlar kim tarafından nasıl servis edildiğini bilmiyoruz ya montaj yada kesilmiş inancımızı güvenimizi kaybetmemeliyizki Sağlık Bakanımızın bu gayreti çabasına bizimde katkımız olsun ki gerçekten 17 şubatta almanyadan dönmüş ve avrupada 3 ülke gitmek durumunda kalmış biri olarak maske önlemi vs istanbul hava limanında gördüm termal kamera ile izlendim avrupda hiç bir önlem yoktu umarım halkımız daha cidsiye alır benimde tek temennim
Koldan yapılıyo canımBen de 18artı 6 yım, bana 20.haftada aşı için sizi arıcam demişti, merak ettiğim şey bu aşı Nereden yapılıyor kol mu popo mu
Bana 20. hafta denmişti ilk hamileliğimde de 20 de yapmışlardıBende 18+6 ilk üç ay dolduktan sonra yapıyorlarmış
Anladım ablacım teşekkür ederimCanim bana da normalde Ay sonu cagiracagim diye mesaj atmisti, bir yerlere gitme son 3 gun demisti. Bugun apar topar aradi. Asiyi vurdu. Tansiyona bakti ve bebegin kalp atisini dinledik.
Kolunu cok kullanma. İstirahat et, agri ya da yanma hissettiginde kiyafetinin uzerinden buz ile kompres yap, 2-3 gun ates yapabilir korkma, yesillik bol olsun beslenmende, cok agrin olursa da sadece gunde 1 parol ic dedi.
Asi sol omuzdan uygulandi, o kol uzerine yatma dedi.
Ayrica genel olarak disari cikma, kendine cok dikkat et, esin de maske ve eldiven kullansin bu surecte (kullaniyor zaten) tam 1 ay sonra 2. Doz asi icin geleceksin dedi ve asi kartini verdi.
Bir de ilave gorev vermisler, yurtdisindan gelip ev karantinasinda olanlari takip ediyorlarmis. Sanirim bu sebepten bizi de riske atmamak icin erkenden aradi. 3 ayi doldurmus olmak yeterliymis bu asi icin.
Bende uğradım sadece aşımı yaptırttım ayakta oturmadan. Tahlilleri yaptırtmadım kan ve idarı. Zira steril bulmadım. Bende hemşirelerde pek yaptırtma taraftarı olmadık. Şu sıkıntılar geçsin o zaman yaptırıcam inş tahlilleri.Haftalarımız dan dolayı olabilir bilmiyorum ki zaten ne doktora ne sekretere yaklaşamıyordun oradayken iki kişi deldi ateşi ve ökşürüğü vardı kendimi çok suçlu hisssetim
Çok şükür gözünüz aydın su anda kaçtı ense kalınlığı önümüzdeki günlerde bizde ayrintiliya girecegiz fikir olsun normali kacmisBende tetanoz asisini bugün yaptırdım . Artık evden çıkmak zorunda değilimbaşka bir perinatalog a gttim sabah çok şükür ense kalınlığı normal dedi tekrar ölçüm yaptırdım çok şükür bir sıkıntım kalamdi bebişim le evimde rahat kafa ile dinlenebilirim
Benim takibi yapan hemşire gelmişken yapalım dedi yapmış oldum artık yapacak bir şey yok zaten çok yoğunlardı belki o yüzden uyarmadılar sürekli yurt dışından gelen hastaları telefonla arayıp durumlarını soruyorlardı inş kısa sürede geçer bu durumBende uğradım sadece aşımı yaptırttım ayakta oturmadan. Tahlilleri yaptırtmadım kan ve idarı. Zira steril bulmadım. Bende hemşirelerde pek yaptırtma taraftarı olmadık. Şu sıkıntılar geçsin o zaman yaptırıcam inş tahlilleri.
Canım bunun bi ideali yok sakın kıyaslama yapma lütfen aynı haftalarda farklı ölçüler olabiliyor. Max 6 mm. olmalı deniyor ama biraz araştırdığım 7-7.5 olup da sağlıklı bebekleri olan da çok. Benim 3 mm çıktı mesela başkasının 4 olabilir 5 olabilirÇok şükür gözünüz aydın su anda kaçtı ense kalınlığı önümüzdeki günlerde bizde ayrintiliya girecegiz fikir olsun normali kacmis
Sağol canım❤Hadi bakalım güzel haberlerle gel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?