2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bu ses video kayıtlarına lütfen iltimas etmeyiniz bizleri nasılda çöküyor ve umutsuzlaştırıyorlar kim tarafından nasıl servis edildiğini bilmiyoruz ya montaj yada kesilmiş inancımızı güvenimizi kaybetmemeliyizki Sağlık Bakanımızın bu gayreti çabasına bizimde katkımız olsun ki gerçekten 17 şubatta almanyadan dönmüş ve avrupada 3 ülke gitmek durumunda kalmış biri olarak maske önlemi vs istanbul hava limanında gördüm termal kamera ile izlendim avrupda hiç bir önlem yoktu umarım halkımız daha cidsiye alır benimde tek temennim

kızlar herkese selam

koronadan dolayı çöktüm resmen.

detaylı ultrasonda 19 +4 haftalık çıktım biraz da bebeğin eşi aşağıda görüldü.bir de buna endişelendim ama doktor normal haftalar geçtikçe yukarı çıkar o 24 haftada birdahaki bakacağız dedi.
onun dışında bir problem yok ama kendi işim olduğu için çalışmak zorunda kalıyorum aile şirketi bide napcağımızı şaşırdık.

sizler nasılsınız inşallah herseye yoluna girer de , bebeklerimizi umutla sevinçle kucağımıza alırız.
hastanelerde ziyaretçilerde kabul edilmiyormuş bir müddette böyle gidecek 1,5 sene böyle sürebilir deniliyor sizler ne düşünüyorsunuz.
rabbim hepimize sağlık ve huzur versin

Masallah ne guzel basladiysa durmaz artık cok guzel bi duygu ayrica benim yaptim salaklığı yaoma kolunu cok kullanma inan kolumun agrisindan sola yatamaz oldum
Benim de sabahtan beri ağrıyor kolum ya. Zaten bi ağrı vardı. Gittim üzerine bi de aşı yaptırdım aynı kola.

Benim de haftaya doktor randevum var. Detaylı bakacak hem doktorum. Özel muayenesine gidiyorum kimse olmuyor aslında ama yine de gitmesem mi ertelesem mi diye düşünüyorum ya bilemedim 20 şubatta gitmiştim en son merak da ediyorum. Bir de gitmezsem ilerde daha da uzarsa diye düşünüyorum ama çok kararsızım.

Abla erken değil mi daha 20. haftada yapılmıyo mu ben 18+5 im daha arayan çağıran yok

Canim bana da normalde Ay sonu cagiracagim diye mesaj atmisti, bir yerlere gitme son 3 gun demisti. Bugun apar topar aradi. Asiyi vurdu. Tansiyona bakti ve bebegin kalp atisini dinledik.

Kolunu cok kullanma. İstirahat et, agri ya da yanma hissettiginde kiyafetinin uzerinden buz ile kompres yap, 2-3 gun ates yapabilir korkma, yesillik bol olsun beslenmende, cok agrin olursa da sadece gunde 1 parol ic dedi.

Asi sol omuzdan uygulandi, o kol uzerine yatma dedi.

Ayrica genel olarak disari cikma, kendine cok dikkat et, esin de maske ve eldiven kullansin bu surecte (kullaniyor zaten) tam 1 ay sonra 2. Doz asi icin geleceksin dedi ve asi kartini verdi.

Bir de ilave gorev vermisler, yurtdisindan gelip ev karantinasinda olanlari takip ediyorlarmis. Sanirim bu sebepten bizi de riske atmamak icin erkenden aradi. 3 ayi doldurmus olmak yeterliymis bu asi icin.

Ortak bi hafta belirlenmemiş demek oluyor bu, bana kendi doktorum da, sağlık ocağındaki hemşire de 20. Hafta diye söylemişlerdi
Ben de ilk muayene için çağırdıkların gittiğim de 20 martta aşı için gel dedi günü onlar belirledi beni erken çağırmalarındaki neden ilk gebeliğim de aşı olmuştum üzerinden 10 yıl geçince aşının etkisi kalmıyormuş

İnsallah canim Rabbim herkesi korusun ,en kısa zamanda rahatlığa çıkalım

Anladım ablacım teşekkür ederim

Haftalarımız dan dolayı olabilir bilmiyorum ki zaten ne doktora ne sekretere yaklaşamıyordun oradayken iki kişi deldi ateşi ve ökşürüğü vardı kendimi çok suçlu hisssetim
Bende uğradım sadece aşımı yaptırttım ayakta oturmadan. Tahlilleri yaptırtmadım kan ve idarı. Zira steril bulmadım. Bende hemşirelerde pek yaptırtma taraftarı olmadık. Şu sıkıntılar geçsin o zaman yaptırıcam inş tahlilleri.

Bende tetanoz asisini bugün yaptırdım . Artık evden çıkmak zorunda değilim başka bir perinatalog a gttim sabah çok şükür ense kalınlığı normal dedi tekrar ölçüm yaptırdım çok şükür bir sıkıntım kalamdi bebişim le evimde rahat kafa ile dinlenebilirim

Çok şükür gözünüz aydın su anda kaçtı ense kalınlığı önümüzdeki günlerde bizde ayrintiliya girecegiz fikir olsun normali kacmis

Benim takibi yapan hemşire gelmişken yapalım dedi yapmış oldum artık yapacak bir şey yok zaten çok yoğunlardı belki o yüzden uyarmadılar sürekli yurt dışından gelen hastaları telefonla arayıp durumlarını soruyorlardı inş kısa sürede geçer bu durum

Herkese merhaba kızlar,
Uzun zamandır giremiyorum. Malum corona falan yok evi steril tut, eşim işten gelince onun kıyafetleri tekrar kapı kolları falan steril et gün bitti gitti. O değilde gidişat bu şekilde olursa hastane ve kontrol işleri sıkıntıya girecek. Benim randevum 10 Nisan sonrası ama nasıl olacak bilmiyorum. Gitmesen olmaz gitsen olmaz. Çocuklar evde. Çık işin içinden çıkabilirsen.Kontrollerime hep eşimle giderdim. Sanırım artık kızı ona bırakıp evde ben tek gidicem. Eş gelince okul olmayınca kızında gelmesi lazım. Minimuma indirmek için yapacak bişey yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Gerçekten zor bir döneme denk geldik.

Çok şükür gözünüz aydın su anda kaçtı ense kalınlığı önümüzdeki günlerde bizde ayrintiliya girecegiz fikir olsun normali kacmis
Canım bunun bi ideali yok sakın kıyaslama yapma lütfen aynı haftalarda farklı ölçüler olabiliyor. Max 6 mm. olmalı deniyor ama biraz araştırdığım 7-7.5 olup da sağlıklı bebekleri olan da çok. Benim 3 mm çıktı mesela başkasının 4 olabilir 5 olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…