Sağol canım❤Gunaydin.
Az once hemsire aldi, maske, eldiven takip tedbir alip tetanoz asisina bugun gelin dedi. Mesgul etmeyeyim bu aralar yogunsunuz dedim, yok yok bugun hemen gelin dedi. Hazirlaniyorum asiya gidecegim.
ulasimiz Guzel haberlerle gel insallah canim.
Kızlar bir pipili de benden.
Amin inşallah kuzumPipili de evlattir.
Gozun aydin canim, Allah tamamina erdirsin, saglikla kucagimiza alalim insallah.
Canım ben de 20 .haftadayım daha hissedemedim. Doktoruma bugün sordum 1-2 haftaya hissetmeye başlarsın dedi .kızlar ben 18+5 haftalık hamileyim ve hala bebegimin oynadığını hisetmiyorum normal mi bu
Çok normal canım 22. Haftaya kadar zamanı varkızlar ben 18+5 haftalık hamileyim ve hala bebegimin oynadığını hisetmiyorum normal mi bu
Agustosta her yer pipili dolacakKızlar bir pipili de benden.
Arkadaşımda ense kalınlığından hep şüphelendiler sürekli detaylı istendi kalın diye.Canım bunun bi ideali yok sakın kıyaslama yapma lütfen aynı haftalarda farklı ölçüler olabiliyor. Max 6 mm. olmalı deniyor ama biraz araştırdığım 7-7.5 olup da sağlıklı bebekleri olan da çok. Benim 3 mm çıktı mesela başkasının 4 olabilir 5 olabilir
Canım çok sağolAgustosta her yer pipili dolacak
Hoşgelsin paşa.
Evet arkadaşları çok olacak inşallahulasimiz benim oğluşa bi pipili arkadaş daha geliyormuş Gözünaydın canım, şimdiye dek bilmiyor muydun cinsiyeti?
Sanırım öyle olmuş, iyi sabır etmişsin ben olsam arada kaçamak yapar doktora gidip öğrenmeye çalışırdımEvet arkadaşları çok olacak inşallah
Çok sağol canım benim..
Bilmiyordum en son 1 ay önce gitmiştim o zaman da Doktorum söylememişti ..Galiba grupta en son ben öğrendim
İlk aşıdan bir ay sonra. Tarih veriyorlar zaten aşı kartıyla birlikteMerhaba kizlar...sloganiniza bayildim '' pipili de evlattir ''bir pipili de bana geliyor nasipse... ama denk geldigimiz su donem inanilir gibi degil...isin kotusu evde oturdukca biseyler yiyip kilolari tavan yaptiricaz gibi dusunuyorum ve korkuyorum...su zor gunleri atlatsak da keyifli yasasak su donemlerimizi...benim sorum su 2. Tetanoz asisi ne kadar sure sonra yapiliyor ???
Ben 17 haftalıkken hissetmeye başladım şuan 18+4 um annem bile hissetti maşallah bizim ki çok fena vuruyor şimdidenKızlar aranizda özellikle ilk gebeligi olanlar,bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman fark ettiniz?
Canım ben de 2 hafta sonraya randevu aldım.Ayni tedirginliği yaşıyorum.Doktorum gelmeden mutlaka önceden ara dedi belki çağırmayabilirler dediBende iyice stres olmaya başladım.
Şimdi dururlar dururlar benim ayrıntılı haftam gelince evden çıkma yasağı gelir.. Ya da o iki-üç haftalık dilime denk gelirim. Ya da ayrıntılıya ben erken giderim ne olur ne olmaz diye bu sefer yasak falan gelmez ben erken girmiş olduğumla kalırım. Aksilikler beni bulmayı sever zaten genelde
Bulunduğum küçücük şehirde bile birden fazla corona pozitif varmış. Bu bile tedirginliğimi x500 kat artıyor. Kendim marketteyim, kasada. En tehlikeli yerde. Belkide sağlık çalışanlarından sonra en çok tehlikeli durumda olan biz varız. Üstüne İşverenim ücretsiz izine çıkarabiliriz dedi. Oy şiştim
Ben de 17 haftaligim,ara ara bir şeyler hissediyorum ama ilk gebeliğim tam emin olamıyorum,sağ da veya solda kıpırtı gibi,arada da sanki balık varmis içimde bir şey kayiyormis gibi,yani öyle tekme falan şeklinde hiç hissetmedimBen 17 haftalıkken hissetmeye başladım şuan 18+4 um annem bile hissetti maşallah bizim ki çok fena vuruyor şimdiden
Evet doktorum net biri olunca çok da zorlayamadım. Sağlığı ile ilgili güzel dönütler verdikçe bende akan sular durdu.O yüzden cinsiyete yoğunlaşmadım.Sanırım öyle olmuş, iyi sabır etmişsin ben olsam arada kaçamak yapar doktora gidip öğrenmeye çalışırdım
İlk aşıdan bir ay sonra. Tarih veriyorlar zaten aşı kartıyla birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?