Merhaba kizlar...sloganiniza bayildim '' pipili de evlattir '' bir pipili de bana geliyor nasipse... ama denk geldigimiz su donem inanilir gibi degil...isin kotusu evde oturdukca biseyler yiyip kilolari tavan yaptiricaz gibi dusunuyorum ve korkuyorum...su zor gunleri atlatsak da keyifli yasasak su donemlerimizi...benim sorum su 2. Tetanoz asisi ne kadar sure sonra yapiliyor ???
Ben de 17 haftaligim,ara ara bir şeyler hissediyorum ama ilk gebeliğim tam emin olamıyorum,sağ da veya solda kıpırtı gibi,arada da sanki balık varmis içimde bir şey kayiyormis gibi,yani öyle tekme falan şeklinde hiç hissetmedim
Gün geçtikçe daha çok hissedersin bende kıpırtı oluyordu şimdi bildiğin annem elini koyduğunda nerde hissettiğini gosteriyor evet diyorum arada kipirdilar oluyor tabi sürekli de hissetmiyorum sanırım her hafta fazla fazla hissedicez
Ben bebegi hissediyorum galiba ama boyle pıt pıt gibi tekme gibi degil. Gluglu gibi boyle garip bir sey hissediyorum birkac saniye daha once boyle bir sey hissetmedigim icin bebege yoruyorum ☺
Kızlar benim içinde duada bulunurmusunuz tarih olarak ağustos ama erken doğum olasılığım çok yüksek en baştan beride buraya çok yazmak istemedim sayfanın ilk başlarında tedirgin olan arkadaşlar vardı okudum ama ara ara yazdım inş bebeğim 7. Ayına daha sonrada 9. Ayına kadar gelir
Kızlar benim içinde duada bulunurmusunuz tarih olarak ağustos ama erken doğum olasılığım çok yüksek en baştan beride buraya çok yazmak istemedim sayfanın ilk başlarında tedirgin olan arkadaşlar vardı okudum ama ara ara yazdım inş bebeğim 7. Ayına daha sonrada 9. Ayına kadar gelir
Servikal dikiş vardı sanırım değil mi?
İnşallh hepimiz vakitlice doğum yapalım canım benim. Hedef koymak bu hedefe göre ilerlemek, yol almak daha iyi gelecektir dediğin gibi
Pozitif düşünceye çok inanıyorum. Güzellikleri çekelim kendimize, inanarak tabi, içten
Herhangi birimizin başına ummadığımız anda birşey gelebilir kimsenin garantisi yok. Benimde bu yüzden bir hedefim var, ilk hedefim 24. Hafta (yaşam sınırı)
Evet arkadaşları çok olacak inşallah
Çok sağol canım benim..
Bilmiyordum en son 1 ay önce gitmiştim o zaman da Doktorum söylememişti ..Galiba grupta en son ben öğrendim
Herkese merhaba kızlar,
Uzun zamandır giremiyorum. Malum corona falan yok evi steril tut, eşim işten gelince onun kıyafetleri tekrar kapı kolları falan steril et gün bitti gitti. O değilde gidişat bu şekilde olursa hastane ve kontrol işleri sıkıntıya girecek. Benim randevum 10 Nisan sonrası ama nasıl olacak bilmiyorum. Gitmesen olmaz gitsen olmaz. Çocuklar evde. Çık işin içinden çıkabilirsen.Kontrollerime hep eşimle giderdim. Sanırım artık kızı ona bırakıp evde ben tek gidicem. Eş gelince okul olmayınca kızında gelmesi lazım. Minimuma indirmek için yapacak bişey yok. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Gerçekten zor bir döneme denk geldik.
Servikal dikiş vardı sanırım değil mi?
İnşallh hepimiz vakitlice doğum yapalım canım benim. Hedef koymak bu hedefe göre ilerlemek, yol almak daha iyi gelecektir dediğin gibi
Pozitif düşünceye çok inanıyorum. Güzellikleri çekelim kendimize, inanarak tabi, içten
Herhangi birimizin başına ummadığımız anda birşey gelebilir kimsenin garantisi yok. Benimde bu yüzden bir hedefim var, ilk hedefim 24. Hafta (yaşam sınırı)
Allah razı olsun cnm evet serklajım var dunde kontrolde 28.5a düşmüş serviks boyu biraz üzüldüm ama takdiri ilahi 23 haftalık Bi erken doğumum var inş hepimizde vakitli saatli doğumlar yaparız
Allah razı olsun cnm evet serklajım var dunde kontrolde 28.5a düşmüş serviks boyu biraz üzüldüm ama takdiri ilahi 23 haftalık Bi erken doğumum var inş hepimizde vakitli saatli doğumlar yaparız
28,5 kötü değil canım umarım daha da düşmez tabi orası ayrı Doktor ne dedi peki ?
Kendine çok dikkat et hele bu virüs ortamı bahane olsun bol bol dinlen güzelce