2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hadi sağlıkla gelsin paşa:))

Gün geçtikçe daha çok hissedersin bende kıpırtı oluyordu şimdi bildiğin annem elini koyduğunda nerde hissettiğini gosteriyor evet diyorum arada kipirdilar oluyor tabi sürekli de hissetmiyorum sanırım her hafta fazla fazla hissedicez

Kızlar benim içinde duada bulunurmusunuz tarih olarak ağustos ama erken doğum olasılığım çok yüksek en baştan beride buraya çok yazmak istemedim sayfanın ilk başlarında tedirgin olan arkadaşlar vardı okudum ama ara ara yazdım inş bebeğim 7. Ayına daha sonrada 9. Ayına kadar gelir

Servikal dikiş vardı sanırım değil mi?
İnşallh hepimiz vakitlice doğum yapalım canım benim. Hedef koymak bu hedefe göre ilerlemek, yol almak daha iyi gelecektir dediğin gibi
Pozitif düşünceye çok inanıyorum. Güzellikleri çekelim kendimize, inanarak tabi, içten
Herhangi birimizin başına ummadığımız anda birşey gelebilir kimsenin garantisi yok. Benimde bu yüzden bir hedefim var, ilk hedefim 24. Hafta (yaşam sınırı)

Ben de öğrenmedim daha nasipse haftaya benim de.
Canım desene minnoşun sana kendisini daha iyi gösterecek bizim ki arkasını dönmüştü doktor zor gördü.
Detaylı da mı göreceksin? 22 haftalık olacaksın.

Merhaba
Sağlıkla gidip gelirsin inşallah..Evet en iyisi gidince tek gitmek. Elimizden geldiğince kendimizi izole etmeliyiz.

Allah razı olsun cnm evet serklajım var dunde kontrolde 28.5a düşmüş serviks boyu biraz üzüldüm ama takdiri ilahi 23 haftalık Bi erken doğumum var inş hepimizde vakitli saatli doğumlar yaparız

Allah razı olsun cnm evet serklajım var dunde kontrolde 28.5a düşmüş serviks boyu biraz üzüldüm ama takdiri ilahi 23 haftalık Bi erken doğumum var inş hepimizde vakitli saatli doğumlar yaparız
28,5 kötü değil canım umarım daha da düşmez tabi orası ayrı Doktor ne dedi peki ?
Kendine çok dikkat et hele bu virüs ortamı bahane olsun bol bol dinlen güzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…