Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Normalde doktorların tavsiyesi 5 gün gecince kan verin yönünde canım bizler sabırsızlandigimiz icin erken veriyoruz test 5 veya 6 gün adet gecikmesinde yapılmalı diye de çok okudum internette inanki :)
Araştırmalara göre gebelik testinden en doğru sonucu almak için adet döneminden bir hafta sonra test yapılmalıdır. Sabah uyanır uyanmaz test yapmak gece boyu idrarda HCG hormonunun birikmesi ile en doğru sonucu vermektedir.
Maşallah canım çok güzel olmuş senin artışlar inşallah benim de öyle artmıştır 55 ten 148 e yükselmişti benim de 2.5 kat falan artmış oluyo daha da kan vermedim zaten 1 hafta sonra idrara sıkışık gel dedi ultrasondan bakacak yarın işte inşallah görünür
kizlar bende bugun keseyi gormeye gittim ama malesef karindan goremedim doktorum altan ulturasyonla bakarsak kesin gorunur dedi bebege bi zararri olmadigini soyledei altan baktik ve sukur gorduk acaba cok kucuk oldugu icinmi karindan goremedim
kizlar bende bugun keseyi gormeye gittim ama malesef karindan goremedim doktorum altan ulturasyonla bakarsak kesin gorunur dedi bebege bi zararri olmadigini soyledei altan baktik ve sukur gorduk acaba cok kucuk oldugu icinmi karindan goremedim