• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bu bana cok sacma geldi ya 😕 ne demek nobette hangi doktor varsa o. Boyle sey mi olur 🙄 bende ozel hastaneye gidiyorum asla boyle biseyi kabul edemem. Beni tanimayan bilmeyen durumum hakkinda zerre bilgisi olmayan birisi dogumuma giricek saka gibi 🙄
Hangi ildesiniz?
Benim doktorum sadece dogumu birak normal olan bi durumda bile 7/24 diyor ölmedigim surece gece de gelirim diyor. Olur mu boyle sey?
Sezeryan olmustu benim ilki buda yine sezeryan olur herhangi aksi bi durum olmazsa artik gunicinde bi saatte karar veririz insallah ama sizin icin endise ettim acikcasi
Canim burada da boyle Almanyada da oyle istersen para veriliyor ama inan gerek kalmiyor senin dosyan zaten tumuyle hastanede oluyor ,benim dogum zamani 2doktor degisti 😂ilki kadindi sonra baska ama digeri sagolsun yine gelmisti bakmaya
Simdi yine kime denk gelirsem o zaten burada normal dogum oncelik cok sukur o yuzden rahatim
Insallah saglikla bebislerimize kavusuruz ♥️Hayali bile cok guzell ☺️

Herkese merhaba bu bozuk pisikoloji bende de iyice arttı ilk hamileliğimde yoktu böyle düşüncelerim ama şimdi çok farklı iyiki burası var okuyup benim gibi bir sürü insanın olduğunu görmek rahatlatıyo beni bugün doktor kontrolüm vardı kalbinde bir parlama var ama bir sıkıntı olcağını düşünmüyorum dedi doktor bir ay sonra ayrıntılı ultrason için fakülteden gün aldık beklemekten başka yapıcak birşey yok şimdide onu taktım kafaya allaha emanet bekliyoruz😌bu arada cisiyetide öğrendik artık kızımız olacakmış inşallah🤗
Çok tecrübem yok. Ama buradan okuduğum kadarıyla kalpte parlaklık ilk zamanlarda olabiliyormuş. Sonrasında geçiyormuş. Hatta bu sitede bu durumu yaşayan çok kişi olduğunu gördüm. İnşallah sizin de öyle olacaktır.
Cinsiyet içinde hayırlı olsun. Listeye ekledim 😊

Bu bana cok sacma geldi ya 😕 ne demek nobette hangi doktor varsa o. Boyle sey mi olur 🙄 bende ozel hastaneye gidiyorum asla boyle biseyi kabul edemem. Beni tanimayan bilmeyen durumum hakkinda zerre bilgisi olmayan birisi dogumuma giricek saka gibi 🙄
Hangi ildesiniz?
Benim doktorum sadece dogumu birak normal olan bi durumda bile 7/24 diyor ölmedigim surece gece de gelirim diyor. Olur mu boyle sey?
Sezeryan olmustu benim ilki buda yine sezeryan olur herhangi aksi bi durum olmazsa artik gunicinde bi saatte karar veririz insallah ama sizin icin endise ettim acikcasi
Istanbuldayim ben anadolu yakasinda. Birkac hastane boyle dedi
Sezeryani saatle ayarliyorsun da gece olursa mesela normal dogum nobetci kimse oymus.

Evet detaylı ultrason muayenesi oldum sorun yok sağlıklı dedi cok sevindik eşimle ama ikili test de nıye rısklı çıktı
Gozunuz aydin canim cok sevindim. Hic takma o testi onemli olan olcumler normal olsun. Benim ilk gebeligimdede riskliydi sapasaglam dogdu sukur. Sende icini ferah tut.kan testleri sadece istatistik olcumler.

Herkese merhaba bu bozuk pisikoloji bende de iyice arttı ilk hamileliğimde yoktu böyle düşüncelerim ama şimdi çok farklı iyiki burası var okuyup benim gibi bir sürü insanın olduğunu görmek rahatlatıyo beni bugün doktor kontrolüm vardı kalbinde bir parlama var ama bir sıkıntı olcağını düşünmüyorum dedi doktor bir ay sonra ayrıntılı ultrason için fakülteden gün aldık beklemekten başka yapıcak birşey yok şimdide onu taktım kafaya allaha emanet bekliyoruz😌bu arada cisiyetide öğrendik artık kızımız olacakmış inşallah🤗

Oglumun da 2 tane parlaklık vardı kalbinde hâlâ da vardır. Doğduktan sonra ekg çekildi doktor bi ömür bunla yaşar ama ona bi zararı olmaz bunun demişti. Hamilelikte kadın doğum doktoru da bundan bisi olmaz demişti. Sağlıkla doğsun kızın 🤗

Çok tecrübem yok. Ama buradan okuduğum kadarıyla kalpte parlaklık ilk zamanlarda olabiliyormuş. Sonrasında geçiyormuş. Hatta bu sitede bu durumu yaşayan çok kişi olduğunu gördüm. İnşallah sizin de öyle olacaktır.
Cinsiyet içinde hayırlı olsun. Listeye ekledim 😊
Teşekkür ederim inşallah öyledir 16+3 de oluyomu acaba

Oglumun da 2 tane parlaklık vardı kalbinde hâlâ da vardır. Doğduktan sonra ekg çekildi doktor bi ömür bunla yaşar ama ona bi zararı olmaz bunun demişti. Hamilelikte kadın doğum doktoru da bundan bisi olmaz demişti. Sağlıkla doğsun kızın 🤗
Teşekkür ederim inşallah hepimizinkiler sağlıkla doğsun🤗

Bizimde böbrekte parlama vardı ilk çocuğumda sağlıklı doğdu sizinde sağlıklı doğacak inşaallah 🥰

Hepimizin cinsiyetleri kesinlesse de isimleri, aldigimiz kiyafetleri esyalari paylassak ❤
Az kaldi canim kesinlesir artik 😍😘
Bizimki kesin ama yinede hala bisey almadim yoksa hersey almam lazim daha bekliyorum en az 25-30haftalikken insallah ♥️

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 81
Şuanda 14+3üm ikili için randevu aldım devlette taaaa 27 nisana verdi :KK12:yanı 23+3e daha 9 hafta var resmen sizce napsam özele perinatologa mı gitsem yoksa geç değil mi? Birde 2li testim orta risk çıktı onuda danışacaktım öneriniz nedir?

Şuanda 14+3üm ikili için randevu aldım devlette taaaa 27 nisana verdi :KK12:yanı 23+3e daha 9 hafta var resmen sizce napsam özele perinatologa mı gitsem yoksa geç değil mi? Birde 2li testim orta risk çıktı onuda danışacaktım öneriniz nedir?

Ayrıntılı için mi 🤔 ikili için yazmışsın

Ayrıntılı canım yanlış yazmışım ikili orta riskli çıktı
23.haftaya kadar bakiliyodu sanirim canım. Arastir eger 24.haftada dahilse gidersin yine. Ama devlette perinatologlar nasil bilmiyorum oyle 10 dk icinde cikiyosan odadan gitme bence. Arastir ilgi guzelse randevu alabilmissen gidersin

Back
X